#activefollowers Instagram Photos & Videos

activefollowers - 182.1k posts

Tengok testimoni WD terus rasa nk dapatkan WD sekarang! Nanti dulu, jom kenali apa itu WD.
.
Gara gara tengok testimoni WD, terussss GRAB 3 WD. Alahai tak keruan tengok testimoni. Lagi lagi yg ada masalah kulit, masalah hormon dalaman dan berat badan.
.
.
Eh tapi WD ni apa?
.
WD atau nama penuh Women Desiree TRIPLE ADVANCE (WDTA).
.
WOMEN DESIREE ➡ KEHENDAK WANITA. Lumrah wanita suka cantik pada masa sama nak sihat kan. Tak nak memudaratkan kesihatan dalaman. Meh sis terangkan apa WD sebenarnya.
.
WD ni adalah produk krim Kecantikan yang berbeza dari krim kecantikan yang berada di pasaran. Kenapa berbeza? Sbb hanya calit pada NADI sahaja. Khusus utk merawat dalaman wanita. Bukan skincare, bukan supplement dear.
.
.
✔Diformulasikan menggunakan bio teknologi nano. TEKNOLOGI NANO memberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat kepada kulit. Teknologi terkini ini dapat meresap 12 kali lebih pantas yang mampu bertindak lebih pantas dan efektif.
.
✔Bertindak menyingkirkan toksin yg berlebihan, membuang sisa darah kotor dan melancarkan peredaran darah yg mengganggu penyerapan nutrient dlm badan. WD juga membantu merawat dalaman dgn menstabilkan hormon dan metabolism, secara tak langsung dpt merawat luaran spt jerawat, jeragat dan masalah penuaan(kedutan).
.
✔Bila dah meresap, kandungan bahan luar biasa dlm WD akan merawat dalaman dan kulit satu per satu. Sebab tu ada yang belum kenal lagi tapi nak beli 3WD terussss! Tak tahan tengok testimoni.

Jelas semua? Dah berkenan, sis nak WD 1 atau 3 ?.
.
💰WD RM100
❗Harga Promosi 
BUY 2 RM160
BUY 3 RM240 (hasil memuaskan)
.
✔free postage
✔free gift
✔free guide
✔free tips
.
0123512791
Izzati Zambri

OR CLICK LINK ON BIO ❤

Tengok testimoni WD terus rasa nk dapatkan WD sekarang! Nanti dulu, jom kenali apa itu WD.
.
Gara gara tengok testimoni WD, terussss GRAB 3 WD. Alahai tak keruan tengok testimoni. Lagi lagi yg ada masalah kulit, masalah hormon dalaman dan berat badan.
.
.
Eh tapi WD ni apa?
.
WD atau nama penuh Women Desiree TRIPLE ADVANCE (WDTA).
.
WOMEN DESIREE ➡ KEHENDAK WANITA. Lumrah wanita suka cantik pada masa sama nak sihat kan. Tak nak memudaratkan kesihatan dalaman. Meh sis terangkan apa WD sebenarnya.
.
WD ni adalah produk krim Kecantikan yang berbeza dari krim kecantikan yang berada di pasaran. Kenapa berbeza? Sbb hanya calit pada NADI sahaja. Khusus utk merawat dalaman wanita. Bukan skincare, bukan supplement dear.
.
.
✔Diformulasikan menggunakan bio teknologi nano. TEKNOLOGI NANO memberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat kepada kulit. Teknologi terkini ini dapat meresap 12 kali lebih pantas yang mampu bertindak lebih pantas dan efektif.
.
✔Bertindak menyingkirkan toksin yg berlebihan, membuang sisa darah kotor dan melancarkan peredaran darah yg mengganggu penyerapan nutrient dlm badan. WD juga membantu merawat dalaman dgn menstabilkan hormon dan metabolism, secara tak langsung dpt merawat luaran spt jerawat, jeragat dan masalah penuaan(kedutan).
.
✔Bila dah meresap, kandungan bahan luar biasa dlm WD akan merawat dalaman dan kulit satu per satu. Sebab tu ada yang belum kenal lagi tapi nak beli 3WD terussss! Tak tahan tengok testimoni.

Jelas semua? Dah berkenan, sis nak WD 1 atau 3 ?.
.
💰WD RM100
❗Harga Promosi
BUY 2 RM160
BUY 3 RM240 (hasil memuaskan)
.
✔free postage
✔free gift
✔free guide
✔free tips
.
0123512791
Izzati Zambri

OR CLICK LINK ON BIO ❤

3 1 3 hours ago
PAKAI WD HAMPIR 3 TAHUN😱
.
Kalau bersungguh tak hangat hangat tahik ayam macam ni lah hasilnya. Mulanya pakai WD nak lancarkan period, tapi tak sangka badan pun terslim
.
Memang mudah calit pada nadi. Tapi hakikatnya ramai yang susah nak konsisten. Sebab tu susah nak nampak hasil. Kita baru pakai 1 2 botol dah give up terus, tapi kata nak hasil macam pengguna WD yg lain, kulit halus, bebas kusam, pastu nk kulit glowing semulajadi.
.
Kita buat apa pun kena konsisten. Apa manfaat kalau konsisten?
.
✔Kulit makin cerah sekata
✔Masalah jerawat akan settle
✔Pori akan kembali mengecil
✔Kulit bebas minyak, tp kekal lembap
✔Kulit yang lembap, akan bebas kulit kusam dan jadi glowing
✔kulit makin anjal dan tegang, bebas kedutan
✔Pipi makin bertelur tak kendur/londeh
✔Jeragat dan parut tompok hitam pudar/hilang
✔Dalaman best, tip top👍
.
.
Nak buat sampai jadi, kena konsisten sekurang-kurangnya 6 bulan. Testimoni yang letop letop tu banyak yang dah bertahun dengan wd. Barulah nampak hasil yang memuaskan.
.
Rugi ke konsisten? Tak kann. Tu baru cerita tang luaran, dalaman belum lagi zati bagitahu. Ber-macam lagi manfaat yang boleh dapat dari krim wd ni.

No wonder la masa ada PROMO HARGA RUNTUH ni ramai grab sampai 6 WD. Nak cantik macam bidadari rupanya💃
.
1 WD RM100🔥tahan 1-2bulan
2 WD RM160🔥tahan 3-4bulan, jimat RM40
3 WD RM240🔥tahan 5-6bulan, jimat RM60
.
WASAP ZATI 0123512791
OR CLICK LINK ON BIO ☝️

PAKAI WD HAMPIR 3 TAHUN😱
.
Kalau bersungguh tak hangat hangat tahik ayam macam ni lah hasilnya. Mulanya pakai WD nak lancarkan period, tapi tak sangka badan pun terslim
.
Memang mudah calit pada nadi. Tapi hakikatnya ramai yang susah nak konsisten. Sebab tu susah nak nampak hasil. Kita baru pakai 1 2 botol dah give up terus, tapi kata nak hasil macam pengguna WD yg lain, kulit halus, bebas kusam, pastu nk kulit glowing semulajadi.
.
Kita buat apa pun kena konsisten. Apa manfaat kalau konsisten?
.
✔Kulit makin cerah sekata
✔Masalah jerawat akan settle
✔Pori akan kembali mengecil
✔Kulit bebas minyak, tp kekal lembap
✔Kulit yang lembap, akan bebas kulit kusam dan jadi glowing
✔kulit makin anjal dan tegang, bebas kedutan
✔Pipi makin bertelur tak kendur/londeh
✔Jeragat dan parut tompok hitam pudar/hilang
✔Dalaman best, tip top👍
.
.
Nak buat sampai jadi, kena konsisten sekurang-kurangnya 6 bulan. Testimoni yang letop letop tu banyak yang dah bertahun dengan wd. Barulah nampak hasil yang memuaskan.
.
Rugi ke konsisten? Tak kann. Tu baru cerita tang luaran, dalaman belum lagi zati bagitahu. Ber-macam lagi manfaat yang boleh dapat dari krim wd ni.

No wonder la masa ada PROMO HARGA RUNTUH ni ramai grab sampai 6 WD. Nak cantik macam bidadari rupanya💃
.
1 WD RM100🔥tahan 1-2bulan
2 WD RM160🔥tahan 3-4bulan, jimat RM40
3 WD RM240🔥tahan 5-6bulan, jimat RM60
.
WASAP ZATI 0123512791
OR CLICK LINK ON BIO ☝️

16 2 3 hours ago

Advertisements

Walaupon kami mengalami situasi persaingan yg kurang sihat, kami akan cuba sedaya upaya utk stay & terus memberikan servis utk membantu anda terus berniaga di instagram dgn cemerlang. Insyaallah..semoga kita sama2 dimurahkan rezeki..
▫️
▫️
#servisnaikkanfollower #realfollower #targetfollower #followermalaysia #activefollowers #tambahfollowers

Walaupon kami mengalami situasi persaingan yg kurang sihat, kami akan cuba sedaya upaya utk stay & terus memberikan servis utk membantu anda terus berniaga di instagram dgn cemerlang. Insyaallah..semoga kita sama2 dimurahkan rezeki..
▫️
▫️
#servisnaikkanfollower #realfollower #targetfollower #followermalaysia #activefollowers #tambahfollowers

2 0 4 hours ago
😂😭😭 #explorepage

😂😭😭 #explorepage

10 2 4 hours ago

Advertisements

15 1 5 hours ago
Use Code: yngxgbx in the Item Shop

Use Code: yngxgbx in the Item Shop

15 3 6 hours ago
happy birthday to these 2 boys 🥳
✨⌇ june 16, 2019
☁️⌇ 4:18 pm
rules: [If reposted, give credit]
𝒉𝒂𝒔𝒉𝒕𝒂𝒈𝒔 ↴
[ #alfredoflores #toulouse #arianagrande #sweetenerworldtour #like4like #l4l #follow4follow #f4f #activefollowers ]

happy birthday to these 2 boys 🥳
✨⌇ june 16, 2019
☁️⌇ 4:18 pm
rules: [If reposted, give credit]
𝒉𝒂𝒔𝒉𝒕𝒂𝒈𝒔 ↴
[ #alfredoflores #toulouse #arianagrande #sweetenerworldtour #like4like #l4l #follow4follow #f4f #activefollowers ]

10 2 7 hours ago

Advertisements

Big mood since Monday is my final day of classes but also the beginning of regents week and I’m not ready🥴

Big mood since Monday is my final day of classes but also the beginning of regents week and I’m not ready🥴

32 5 7 hours ago
FULL VIDEO LINK IN BIO😂
-use code SHALT37
-might be my last personal edit because going to full try vfx
—————————————
@aa.jaws @aa.reverse @aa.nofats #aa60k —————————————
#defaultdance #newupload #activefollowers #fazeapex #underrated #fazeup #clan #vfx #fortnite #fortnitevfx #linkinbio #follow #share #like #save #food #gamingtime #gamer

FULL VIDEO LINK IN BIO😂
-use code SHALT37
-might be my last personal edit because going to full try vfx
—————————————
@aa.jaws @aa.reverse @aa.nofats #aa60k —————————————
#defaultdance #newupload #activefollowers #fazeapex #underrated #fazeup #clan #vfx #fortnite #fortnitevfx #linkinbio #follow #share #like #save #food #gamingtime #gamer

28 11 7 hours ago
I just can’t get enough of her lil space buns

I just can’t get enough of her lil space buns

23 2 8 hours ago
So proud of @billieeilish😢💞

So proud of @billieeilish 😢💞

24 3 8 hours ago

Advertisements

Name is Cole,21,girl magnet with a dangerous charm,italian,bad boy,love cars and working hard,work hard play hard is the game 🤙🏻have a older brother,owner of a Strip club and a 5 star luxury hotel, young capo of the italian mafia🔞

Name is Cole,21,girl magnet with a dangerous charm,italian,bad boy,love cars and working hard,work hard play hard is the game 🤙🏻have a older brother,owner of a Strip club and a 5 star luxury hotel, young capo of the italian mafia🔞

12 3 8 hours ago
Follow to gain @de.blizzy 
Turn up my post notifications 
#gain #train #activefollowers

Follow to gain @de.blizzy
Turn up my post notifications
#gain #train #activefollowers

46 15 9 hours ago
Happy Father’s Day!!
Mars juice 
A bit over activated and these aren’t the exact glitters!!
-
Ima t the golf cours rn heh -
What’s your fav drink?
Mines lemonade or snapple!!
-
Hashtags cuz yah 
#slime #mars #slimereview #slimesmoothie #slimecommunity #fff #active #activefollowers #slimeusa #fortnite #mochi #popsicle #icecream #asmr

Happy Father’s Day!!
Mars juice
A bit over activated and these aren’t the exact glitters!!
-
Ima t the golf cours rn heh -
What’s your fav drink?
Mines lemonade or snapple!!
-
Hashtags cuz yah
#slime #mars #slimereview #slimesmoothie #slimecommunity #fff #active #activefollowers #slimeusa #fortnite #mochi #popsicle #icecream #asmr

14 0 9 hours ago
//𝘴𝘩𝘦’𝘴 𝘨𝘰𝘵 𝘢 𝘣𝘰𝘺𝘧𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥 𝘢𝘯𝘺𝘸𝘢𝘺//
———————————————————————
happy father’s day everyone!! i hope you have a wonderful day and everything is going great 💛
𝒟𝑜𝓃’𝓉 𝐹𝑜𝓇𝑔𝑒𝓉:
💕💙i love you and so do many other people💙💕
🌈you are worth so much🌈
🏳️‍🌈🌈and happy pride month🌈🏳️‍🌈
🌼💛👌⭐️🏳️‍🌈🌙🌈🌸🌕💫🌼☀️⚡️🐝🌻🦵
———————————————————————-
#lgbtq #lgbtqia #lgbtqmemes #lgbtqiafunny #yellowgay #yellowaesthetic #yellowlesbian #bisexualgirl #transmemes #transgenderpride #girlslikegirls #boysxboys #gayisokay #imgay #lgbtqaccount #loveyall #loveyourself #positivevibes #mentalhealthawareness #feminism #homophobia #followmepls #activefollowers #pride #pridemonth #pride2019

//𝘴𝘩𝘦’𝘴 𝘨𝘰𝘵 𝘢 𝘣𝘰𝘺𝘧𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥 𝘢𝘯𝘺𝘸𝘢𝘺//
———————————————————————
happy father’s day everyone!! i hope you have a wonderful day and everything is going great 💛
𝒟𝑜𝓃’𝓉 𝐹𝑜𝓇𝑔𝑒𝓉:
💕💙i love you and so do many other people💙💕
🌈you are worth so much🌈
🏳️‍🌈🌈and happy pride month🌈🏳️‍🌈
🌼💛👌⭐️🏳️‍🌈🌙🌈🌸🌕💫🌼☀️⚡️🐝🌻🦵
———————————————————————-
#lgbtq #lgbtqia #lgbtqmemes #lgbtqiafunny #yellowgay #yellowaesthetic #yellowlesbian #bisexualgirl #transmemes #transgenderpride #girlslikegirls #boysxboys #gayisokay #imgay #lgbtqaccount #loveyall #loveyourself #positivevibes #mentalhealthawareness #feminism #homophobia #followmepls #activefollowers #pride #pridemonth #pride2019

70 3 9 hours ago

Top #activefollowers posts

Advertisements

Advertisements

i really appreciate everything you do for me May Allah continue bless you with wisdom an understanding 🌞🙏 😍👌
@therealbarryjhay @2t_upondeebeatz @thecuteabiola @iba_jamal.a1 @baddosneh @baddyoosha @poco_lee @zinoleesky @iamcandybleakz @iam_littledoctor @iam_smalldoctor @baddyoosha @tundeednut @rawkey_white @shinapeller @i_am_youngshaggi @brodashaggi @tenientertainer @burnaboygram @ofiicial_lilfrosh @nairamarley @naijaloadedcomng @officialpasuma @ebaycarder @masterpayijoba @shigh_lofe @rahman_jago_ @ushbebecomedian @updateboyz @officialotega @@aremogucci @frankeyley @yahoosoja
.
.
@nairamarley @freenairamarley @brodashaggi @baddosneh @wizkidayo @zlatan_ibile @iamlizzyjay @poco_lee @officialarole @official_lilfrosh01 @zinoleesky @officialarole @davidoofficial @iamkizzdaniel @tayecurrency_official @thecuteabiola @iamhotkidfire @iammohbad @tundeednut @nollywoodmoviesreview .
.
.
.
.
. 
#nairamarley #freenairamarley #malian #rhap #tellyourmotherchallenge #tundeednut #dance #ankaragucci #fvckyou #lifestyle #gbese #nollywoodmovies #landscape #fvckuchallenge #nollywood #thecuteabiola #davidoofficial #baddosneh #zinoleesky #zlatanibile #brodashaggi #dannys9ja @brodashaggi #beautifuldestinations #brodashaggi @baddosneh #baddosneh #baddosneh_olofofo1 @baddyoosha sha #baddyoosha @wizkidayo #wizkid @iam_smalldoctor #iam_smalldoctor @poco_lee #pocoloco #poco @officialarole @woliagba_ayoajewole @official_lilfrosh01 @zinoleesky @zinoleezky_fanspage @ecube_comedy @markangelcomedy #markangelcomedy @zlatan_ibile @thecuteabiola #thecuteabiola

i really appreciate everything you do for me May Allah continue bless you with wisdom an understanding 🌞🙏 😍👌
@therealbarryjhay @2t_upondeebeatz @thecuteabiola @iba_jamal.a1 @baddosneh @baddyoosha @poco_lee @zinoleesky @iamcandybleakz @iam_littledoctor @iam_smalldoctor @baddyoosha @tundeednut @rawkey_white @shinapeller @i_am_youngshaggi @brodashaggi @tenientertainer @burnaboygram @ofiicial_lilfrosh @nairamarley @naijaloadedcomng @officialpasuma @ebaycarder @masterpayijoba @shigh_lofe @rahman_jago_ @ushbebecomedian @updateboyz @officialotega @@aremogucci @frankeyley @yahoosoja
.
.
@nairamarley @freenairamarley @brodashaggi @baddosneh @wizkidayo @zlatan_ibile @iamlizzyjay @poco_lee @officialarole @official_lilfrosh01 @zinoleesky @officialarole @davidoofficial @iamkizzdaniel @tayecurrency_official @thecuteabiola @iamhotkidfire @iammohbad @tundeednut @nollywoodmoviesreview .
.
.
.
.
.
#nairamarley #freenairamarley #malian #rhap #tellyourmotherchallenge #tundeednut #dance #ankaragucci #fvckyou #lifestyle #gbese #nollywoodmovies #landscape #fvckuchallenge #nollywood #thecuteabiola #davidoofficial #baddosneh #zinoleesky #zlatanibile #brodashaggi #dannys9ja @brodashaggi #beautifuldestinations #brodashaggi @baddosneh #baddosneh #baddosneh_olofofo1 @baddyoosha sha #baddyoosha @wizkidayo #wizkid @iam_smalldoctor #iam_smalldoctor @poco_lee #pocoloco #poco @officialarole @woliagba_ayoajewole @official_lilfrosh01 @zinoleesky @zinoleezky_fanspage @ecube_comedy @markangelcomedy #markangelcomedy @zlatan_ibile @thecuteabiola #thecuteabiola

184 17 4 June, 2019
Any plans for the weekend? @blank.sunglasses

Any plans for the weekend? @blank.sunglasses

852 61 9 May, 2019

Advertisements

Gbeeeeeee bodyyyyyyyy 💃💃💃.
.
Follow these accounts
@serwaa_thebrand
@mimisclique 
@amaka_ada042 
@oversabi_noise_maker 
@pyetrader 
@guapisima_s .
Don't forget to use my hashtag #serwaathebrand for more likes nd visibility.
.
#serwaathebrand #hustlersquare #followtrains #activefollowers #activebankaccount #deefollowboost

Gbeeeeeee bodyyyyyyyy 💃💃💃.
.
Follow these accounts
@serwaa_thebrand
@mimisclique
@amaka_ada042
@oversabi_noise_maker
@pyetrader
@guapisima_s .
Don't forget to use my hashtag #serwaathebrand for more likes nd visibility.
.
#serwaathebrand #hustlersquare #followtrains #activefollowers #activebankaccount #deefollowboost

573 209 7 June, 2019
Saw this badass mural in Laguna Beach while we were doing one of our famous wayfarer exploring days lol. 🚶🏻‍♀️ 🚶🏽 **********************************************************travel tip 🛄: if you’re walking around or touring laguna , pay close attention for some cool murals around the city. **********************************************************photographer 📷: Chriztina ********************************************************#welltravelled #muralart #travellover #wayfarer #lagunabeach #orangecounty #california #travellove #discovering #exploringtheglobe #artworks #murals #artofinstagram #lifestyleblog #hobbyphotographer #artoninstagram #artstyle #colorfulart #travellers #discoverunder100k #activefollowers #positivevibesonly #fantastic #coupleswhotravel #worldtraveler #photography📷

Saw this badass mural in Laguna Beach while we were doing one of our famous wayfarer exploring days lol. 🚶🏻‍♀️ 🚶🏽 **********************************************************travel tip 🛄: if you’re walking around or touring laguna , pay close attention for some cool murals around the city. **********************************************************photographer 📷: Chriztina ******************************************************** #welltravelled #muralart #travellover #wayfarer #lagunabeach #orangecounty #california #travellove #discovering #exploringtheglobe #artworks #murals #artofinstagram #lifestyleblog #hobbyphotographer #artoninstagram #artstyle #colorfulart #travellers #discoverunder100k #activefollowers #positivevibesonly #fantastic #coupleswhotravel #worldtraveler #photography 📷

584 107 29 May, 2019