#deejakosmetik Instagram Photos & Videos

deejakosmetik - 18.5k posts

Advertisements

Advertisements

❤️NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK❤️
✅Natural Pinkish and Glowy
✅ikut warna bibir

Utk yg masih mencari lipstick ni boleh cari sy okayyy😉 Ready stock for you guys😍

Utk sebarang order boleh dm sy di @be.prettywithus atau FB Page Be Prettywithus takpun terus ws direct link dibawah👇

http://beprettywithus.wasap.my
http://beprettywithus.wasap.my

#beprettywithus #sayajual
#readystok
#cantikgojes
#gebusgebas
#dnars #deeja #nourain #dnarskosmetik #deejakosmetik #nourainskincare #hiqmahcrystalscrub #crystalscrub #bodyscrub #facialscrub #scrubterbaik #scrubviral #freegift #scruborganik #bodyscrubwatson

❤️NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK❤️
✅Natural Pinkish and Glowy
✅ikut warna bibir

Utk yg masih mencari lipstick ni boleh cari sy okayyy😉 Ready stock for you guys😍

Utk sebarang order boleh dm sy di @be.prettywithus atau FB Page Be Prettywithus takpun terus ws direct link dibawah👇

http://beprettywithus.wasap.my
http://beprettywithus.wasap.my

#beprettywithus #sayajual
#readystok
#cantikgojes
#gebusgebas
#dnars #deeja #nourain #dnarskosmetik #deejakosmetik #nourainskincare #hiqmahcrystalscrub #crystalscrub #bodyscrub #facialscrub #scrubterbaik #scrubviral #freegift #scruborganik #bodyscrubwatson

5 0 14 hours ago
Offer April - June 2019❗❗❗ Dengan pembelian welcome set ni atau salah satu produk di atas, anda automatik dah jadi ahli Shaklee. Maksudnya, anda boleh beli barangan Shaklee dengan harga ahli lebih murah utk pembelian seterusnya. 
Selain tu Keistimewaan yang anda dapat:
10% discount
11% bonus.
Free membership
Free postage
Redeem 60 hari
.
Info/order, get Special price
📲01110148085
📲01110148085 
Or click link on bio .
. 
#Shaklee #vitaminshaklee #shakleemalaysia#shakleemurah 
#hushhushpotion #pinklady #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #maaezwhitecoffee #foundationmalaysia #meeracle #terlajaklaris #tudung #nsabeauty #ainaaserum #marykay #nurraysa #nealofarhijab #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Offer April - June 2019❗❗❗ Dengan pembelian welcome set ni atau salah satu produk di atas, anda automatik dah jadi ahli Shaklee. Maksudnya, anda boleh beli barangan Shaklee dengan harga ahli lebih murah utk pembelian seterusnya.
Selain tu Keistimewaan yang anda dapat:
10% discount
11% bonus.
Free membership
Free postage
Redeem 60 hari
.
Info/order, get Special price
📲01110148085
📲01110148085
Or click link on bio .
.
#Shaklee #vitaminshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah
#hushhushpotion #pinklady #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #maaezwhitecoffee #foundationmalaysia #meeracle #terlajaklaris #tudung #nsabeauty #ainaaserum #marykay #nurraysa #nealofarhijab #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

5 0 15 hours ago
Nyahtoksin atau detox amat penting bagi menyingkirkan kotoran yang kita perolehi daripada persekitaran atau daripada badan. 
Salah satu caranya, skrub badan. Kulit semakin cerah dan sihat.
.
A perfect way to exfoliate and cleanse your skin. With Sea Salt, Shea Butter, Pearl Powder and Glutathione a great combination its a perfect match to  exfoliate all dirts and make your skin smooth, silky and hydrated.
.
Bila dah seharian kat luar, kulit kita selalu terdedah dengan asap kenderaan,debuan, sinar UV dan asap rokok yg membuatkan kulit nampak kusam dan kering. .
Balik rumah je terus scrub badan dgn All Body Adk ni tau sebab bahan aktif dlm scrub ni boleh singkirkan semua toxin yg melekat pada pori-pori kulit. Barulah kulit sentiasa sihat, putih dan berseri.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Nyahtoksin atau detox amat penting bagi menyingkirkan kotoran yang kita perolehi daripada persekitaran atau daripada badan.
Salah satu caranya, skrub badan. Kulit semakin cerah dan sihat.
.
A perfect way to exfoliate and cleanse your skin. With Sea Salt, Shea Butter, Pearl Powder and Glutathione a great combination its a perfect match to exfoliate all dirts and make your skin smooth, silky and hydrated.
.
Bila dah seharian kat luar, kulit kita selalu terdedah dengan asap kenderaan,debuan, sinar UV dan asap rokok yg membuatkan kulit nampak kusam dan kering. .
Balik rumah je terus scrub badan dgn All Body Adk ni tau sebab bahan aktif dlm scrub ni boleh singkirkan semua toxin yg melekat pada pori-pori kulit. Barulah kulit sentiasa sihat, putih dan berseri.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

5 1 15 hours ago
Bukan setakat kesan hitam dekat ketiak hilang, malah boleh mencantikkan kulit seluruh badan, mencerah, melembab, parut pudar, bau badan pun dah wangi.
.
Tak ada lagi bau tengik walaupun berpeluh. Memang best lah All Body Ask Shower Scrub ni. .
Haa.. Boleh kurangkan inci perut lagi sebab All Body Ask guna Sea Salt Scrub premium tau. Selulit pun kurang. Kulit lebih cantik lepas hari-hari sental dengan All Body Ask!
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Bukan setakat kesan hitam dekat ketiak hilang, malah boleh mencantikkan kulit seluruh badan, mencerah, melembab, parut pudar, bau badan pun dah wangi.
.
Tak ada lagi bau tengik walaupun berpeluh. Memang best lah All Body Ask Shower Scrub ni. .
Haa.. Boleh kurangkan inci perut lagi sebab All Body Ask guna Sea Salt Scrub premium tau. Selulit pun kurang. Kulit lebih cantik lepas hari-hari sental dengan All Body Ask!
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

5 0 16 hours ago
Ketiak, lutut, leher dah celah-celah paha makin putih dan licin. .
Kulit badan makin cerah dan lembap. .
Bau badan pun dah tiada, deodorant pun tak perlu lagi. .
Kulit badan dah tak kering dan berkerak lagi. .
Masalah kulit badan,selulit, panau, kurap dan gatal-gatal pun makin kurang.
.
Nak tak macam ni? 
Jom dapatkan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sekarang. 😉
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Ketiak, lutut, leher dah celah-celah paha makin putih dan licin. .
Kulit badan makin cerah dan lembap. .
Bau badan pun dah tiada, deodorant pun tak perlu lagi. .
Kulit badan dah tak kering dan berkerak lagi. .
Masalah kulit badan,selulit, panau, kurap dan gatal-gatal pun makin kurang.
.
Nak tak macam ni?
Jom dapatkan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sekarang. 😉
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

3 0 16 hours ago
Yup ! Ini antara kata-kata pengguna CFSW lepas sekali penggunaan. Ramai dah obsess dgn CFSW. .
.
.
Guna dulu CFSW lepastu nilai. Mmg superbbbbb. Bukan kami cakap, tapi pengguna yang cakap. Mmg mcm-mcm lagi lah kata mereka nak list tak muat di ruang caption ni. Korang sendiri cuba Pembersih Wanita Scrub Lembut & Halus Pertama di Malaysia ni. 😄
.
.
Whatsapp je saya lelaju tuk oder hokeyy! 📲 012 2255002
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Yup ! Ini antara kata-kata pengguna CFSW lepas sekali penggunaan. Ramai dah obsess dgn CFSW. .
.
.
Guna dulu CFSW lepastu nilai. Mmg superbbbbb. Bukan kami cakap, tapi pengguna yang cakap. Mmg mcm-mcm lagi lah kata mereka nak list tak muat di ruang caption ni. Korang sendiri cuba Pembersih Wanita Scrub Lembut & Halus Pertama di Malaysia ni. 😄
.
.
Whatsapp je saya lelaju tuk oder hokeyy! 📲 012 2255002
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

2 0 16 hours ago
Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA.
.
Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
Magnolia Stemcell
Manjakani
Pudina
Sireh
Witch Hazel
Aloe Vera
.
Rawat Keputihan Cik Bunga.
Rawat Kegatalan Cik Bunga.
Rawat Bau Cik Bunga.
Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
Rawat Masalah Datang Bul.an.
Pinkishkan Cik Bunga.
.
Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami atau hubungi Stokis & Agen TERLATIH kami seluruh Malaysia sekarang.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA.
.
Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
Magnolia Stemcell
Manjakani
Pudina
Sireh
Witch Hazel
Aloe Vera
.
Rawat Keputihan Cik Bunga.
Rawat Kegatalan Cik Bunga.
Rawat Bau Cik Bunga.
Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
Rawat Masalah Datang Bul.an.
Pinkishkan Cik Bunga.
.
Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami atau hubungi Stokis & Agen TERLATIH kami seluruh Malaysia sekarang.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

1 0 16 hours ago

Advertisements

Senggugut kurang lepas guna #CFSW.
Lepas tuu period pulak lancar ..😱 Wah wah !!!
Hebatnya penangan CFSW
Bukan sekadar mencuci..
Mencuci sambil merawat tau hawakk . ☺️☺️☺️
Tak bagus tak dela hot selling kan CFSW ni..🌝 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/cfsw
.
.
#celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories #pencucicikbunga #wangi #pencuciwanitascrubpertamadimalaysia#skinstoriesbeautycare #allbodyask #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Senggugut kurang lepas guna #CFSW .
Lepas tuu period pulak lancar ..😱 Wah wah !!!
Hebatnya penangan CFSW
Bukan sekadar mencuci..
Mencuci sambil merawat tau hawakk . ☺️☺️☺️
Tak bagus tak dela hot selling kan CFSW ni..🌝 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/cfsw
.
.
#celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories #pencucicikbunga #wangi #pencuciwanitascrubpertamadimalaysia #skinstoriesbeautycare #allbodyask #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

2 2 23 June, 2019

Advertisements

BUY 1 FREE 1❗❗❗
Jom SPA dari rumah

Yang hitam tu adalah purifying Clay Mask, sesuai untuk mereka yang:
✅Kulit berjerawat/Breakout
✅Kulit berminyak
✅Pori besar
.
Yang Gold tu adalah Hydrating Gel Mask, bagi mereka yang nak kesan:
Kulit lebih moist
Kulit lebih glowing
Kulit lebih lembut dan licin
.
Nak pakai keduanya sekaligus pun boleh. Blh pilih mana² option.

Gel+clay
Clay+clay
Gel+gel
.
FREE EXCLUSIVE BEG
FREE BRUSH
.
#Shaklee #vitaminshaklee #shakleemalaysia#shakleemurah 
#hushhushpotion #pinklady #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #maaezwhitecoffee #foundationmalaysia #meeracle #terlajaklaris #tudung #nsabeauty #ainaaserum #marykay #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

BUY 1 FREE 1❗❗❗
Jom SPA dari rumah

Yang hitam tu adalah purifying Clay Mask, sesuai untuk mereka yang:
✅Kulit berjerawat/Breakout
✅Kulit berminyak
✅Pori besar
.
Yang Gold tu adalah Hydrating Gel Mask, bagi mereka yang nak kesan:
Kulit lebih moist
Kulit lebih glowing
Kulit lebih lembut dan licin
.
Nak pakai keduanya sekaligus pun boleh. Blh pilih mana² option.

Gel+clay
Clay+clay
Gel+gel
.
FREE EXCLUSIVE BEG
FREE BRUSH
.
#Shaklee #vitaminshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah
#hushhushpotion #pinklady #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #maaezwhitecoffee #foundationmalaysia #meeracle #terlajaklaris #tudung #nsabeauty #ainaaserum #marykay #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

7 0 23 June, 2019
❤️D'HERBS P'PINK COLLAGEN BLUSHER STICK❤️
✅Dihasilkan dgn ekstrak bahan semulajadi dgn warna yg sangat menarik serta menjadikan pipi lebih kemerah-merahan, lebih berseri dan gebu😍
✅wajah akan nampak lebih "glowing" dan natural😍
✅Sangat mudah dan cepat utk digunakan😍
✅sesuai dipakai utk semua jenis kulit😍

Utk sebarang order boleh dm sy di @be.prettywithus atau FB Page Be Prettywithus takpun terus ws direct link dibawah👇

http://beprettywithus.wasap.my
http://beprettywithus.wasap.my

#beprettywithus #sayajual
#readystok
#cantikgojes
#gebusgebas
#dnars #deeja #nourain #dnarskosmetik #deejakosmetik #nourainskincare #hiqmahcrystalscrub #crystalscrub #bodyscrub #facialscrub #scrubterbaik #scrubviral #freegift #scruborganik #bodyscrubwatson

❤️D'HERBS P'PINK COLLAGEN BLUSHER STICK❤️
✅Dihasilkan dgn ekstrak bahan semulajadi dgn warna yg sangat menarik serta menjadikan pipi lebih kemerah-merahan, lebih berseri dan gebu😍
✅wajah akan nampak lebih "glowing" dan natural😍
✅Sangat mudah dan cepat utk digunakan😍
✅sesuai dipakai utk semua jenis kulit😍

Utk sebarang order boleh dm sy di @be.prettywithus atau FB Page Be Prettywithus takpun terus ws direct link dibawah👇

http://beprettywithus.wasap.my
http://beprettywithus.wasap.my

#beprettywithus #sayajual
#readystok
#cantikgojes
#gebusgebas
#dnars #deeja #nourain #dnarskosmetik #deejakosmetik #nourainskincare #hiqmahcrystalscrub #crystalscrub #bodyscrub #facialscrub #scrubterbaik #scrubviral #freegift #scruborganik #bodyscrubwatson

5 0 23 June, 2019
Athena blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - RM8
SS - RM13
.
Material :
Chiffon silk
.
Other :
Front zip (37CM)
Functional button at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 60-66, shoulder 36, sleeve 54, armhole 42, bust 94, hip 102.
.
In inch 
Length 23.5-26, shoulder 14, sleeve 21, armhole 16.5, bust 35, hip 40.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Athena blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - RM8
SS - RM13
.
Material :
Chiffon silk
.
Other :
Front zip (37CM)
Functional button at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 60-66, shoulder 36, sleeve 54, armhole 42, bust 94, hip 102.
.
In inch
Length 23.5-26, shoulder 14, sleeve 21, armhole 16.5, bust 35, hip 40.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

3 0 23 June, 2019
Athena blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - RM8
SS - RM13
.
Material :
Chiffon silk
.
Other :
Front zip (37CM)
Functional button at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 60-66, shoulder 36, sleeve 54, armhole 42, bust 94, hip 102.
.
In inch 
Length 23.5-26, shoulder 14, sleeve 21, armhole 16.5, bust 35, hip 40.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Athena blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - RM8
SS - RM13
.
Material :
Chiffon silk
.
Other :
Front zip (37CM)
Functional button at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 60-66, shoulder 36, sleeve 54, armhole 42, bust 94, hip 102.
.
In inch
Length 23.5-26, shoulder 14, sleeve 21, armhole 16.5, bust 35, hip 40.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

4 0 23 June, 2019
Athena blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - RM8
SS - RM13
.
Material :
Chiffon silk
.
Other :
Front zip (37CM)
Functional button at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 60-66, shoulder 36, sleeve 54, armhole 42, bust 94, hip 102.
.
In inch 
Length 23.5-26, shoulder 14, sleeve 21, armhole 16.5, bust 35, hip 40.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Athena blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - RM8
SS - RM13
.
Material :
Chiffon silk
.
Other :
Front zip (37CM)
Functional button at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 60-66, shoulder 36, sleeve 54, armhole 42, bust 94, hip 102.
.
In inch
Length 23.5-26, shoulder 14, sleeve 21, armhole 16.5, bust 35, hip 40.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

3 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

1 1 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

1 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 23 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #kainpasangmurah #kainsiangmalam #kainsiangmalammurah

0 0 22 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan

0 0 22 June, 2019
VALLENTINO JACQUARD  EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan

VALLENTINO JACQUARD EXCLUSIVE
⚘KAIN Siang Mlm ⚘Kain Terbaru DiPasaran
⚘Material Lembut & Sejuk
⚘Boleh Pakai Depan & Belakang (Kain Siang Malam)
⚘Bidang 45
.
OFFER!! OFFER!!
⚘Harga Borong RM50 utk 4meter
.
KENAPA MURAH? Sebab dapat terus dari pemborong. Jaminan kualiti kain memang terbaik!
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan

0 0 22 June, 2019

Top #deejakosmetik posts

Nyahtoksin atau detox amat penting bagi menyingkirkan kotoran yang kita perolehi daripada persekitaran atau daripada badan. 
Salah satu caranya, skrub badan. Kulit semakin cerah dan sihat.
.
A perfect way to exfoliate and cleanse your skin. With Sea Salt, Shea Butter, Pearl Powder and Glutathione a great combination its a perfect match to  exfoliate all dirts and make your skin smooth, silky and hydrated.
.
Bila dah seharian kat luar, kulit kita selalu terdedah dengan asap kenderaan,debuan, sinar UV dan asap rokok yg membuatkan kulit nampak kusam dan kering. .
Balik rumah je terus scrub badan dgn All Body Adk ni tau sebab bahan aktif dlm scrub ni boleh singkirkan semua toxin yg melekat pada pori-pori kulit. Barulah kulit sentiasa sihat, putih dan berseri.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Nyahtoksin atau detox amat penting bagi menyingkirkan kotoran yang kita perolehi daripada persekitaran atau daripada badan.
Salah satu caranya, skrub badan. Kulit semakin cerah dan sihat.
.
A perfect way to exfoliate and cleanse your skin. With Sea Salt, Shea Butter, Pearl Powder and Glutathione a great combination its a perfect match to exfoliate all dirts and make your skin smooth, silky and hydrated.
.
Bila dah seharian kat luar, kulit kita selalu terdedah dengan asap kenderaan,debuan, sinar UV dan asap rokok yg membuatkan kulit nampak kusam dan kering. .
Balik rumah je terus scrub badan dgn All Body Adk ni tau sebab bahan aktif dlm scrub ni boleh singkirkan semua toxin yg melekat pada pori-pori kulit. Barulah kulit sentiasa sihat, putih dan berseri.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

5 1 15 hours ago

Advertisements

Advertisements

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA???
.
👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan.
.
👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit
.
👀 memperbaiki hubungan su.ami is.teri .
👀 mencegah rah.im long.ga r
.
👀 meng.etat dan mencegah kanser ra.him / ova.ri .
👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti ke.putihan,long.ga.r dan seumpamanya.
.
Masalah An.ak Da.ra:
*pan.ties selalu basah
*bau acem
*gatal-gatal
*cik bunga gelap
.
Masalah Mama / Isteri
*kat pan.ties ade
-putih
-kuning
-hijau
hitam
*long.gar
*bau acem
*bau susu basi
*gatal merenyam
*ken.cing kotor
*luka lepas garu
.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺️
Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA.
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller .

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA???
.
👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan.
.
👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit
.
👀 memperbaiki hubungan su.ami is.teri .
👀 mencegah rah.im long.ga r
.
👀 meng.etat dan mencegah kanser ra.him / ova.ri .
👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti ke.putihan,long.ga.r dan seumpamanya.
.
Masalah An.ak Da.ra:
*pan.ties selalu basah
*bau acem
*gatal-gatal
*cik bunga gelap
.
Masalah Mama / Isteri
*kat pan.ties ade
-putih
-kuning
-hijau
hitam
*long.gar
*bau acem
*bau susu basi
*gatal merenyam
*ken.cing kotor
*luka lepas garu
.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺️
Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA.
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller .

6 1 19 June, 2019
Lida new pack , dlm bentuk kapsul . Hanya rm27 sahaja . Borong serendah rm20.50 .
Lekasss wasap laku kerassss .

Jom wasap 0179724017 atau klik wasap di info🐣 #bazarpaknil #deejakosmetik #glowglowing #kelantan #putrajaya #selangor #eyeshadow  #kedah #johor #perfume #glowglowing #pekasam #susuvcare #susumaaez #karismaskincare #klubnalaleh  #chriszenroller #bedakmiyami #sabunhoneyglow #jamunenek #latoja  #mixiumascara #lida #lidaslimming

Lida new pack , dlm bentuk kapsul . Hanya rm27 sahaja . Borong serendah rm20.50 .
Lekasss wasap laku kerassss .

Jom wasap 0179724017 atau klik wasap di info🐣 #bazarpaknil #deejakosmetik #glowglowing #kelantan #putrajaya #selangor #eyeshadow #kedah #johor #perfume #glowglowing #pekasam #susuvcare #susumaaez #karismaskincare #klubnalaleh #chriszenroller #bedakmiyami #sabunhoneyglow #jamunenek #latoja #mixiumascara #lida #lidaslimming

17 1 14 June, 2019

Advertisements

Sakit hati takk tgk gmbr ni tghri cmni ?
Sis puasa yer . Saje throwback gmbr .
Suka makan cheese mcm ni ? Senang je bancuh cheese powder . Speket tu bleh mkn ramai2

Jom wasap 0179724017 atau klik wasap di info🐣 #bazarpaknil #kosmetikmurah #deejakosmetik #glowglowing #kelantan putrajaya #selangor #eyeshadow  #kedah #johor #perfume #glowglowing #pekasam #susuvcare #susumaaez #karismaskincare #cheesepowder #klubnalaleh #bengkungsajat #sobella #bedakiope #pekasam #kokoslimi #kopimaaez #chriszenroller #glowglowing5in1 #sobella #skkmplatinum #bedakmiyami #sabunhoneyglow #jamunenek #whitehorsegluta

Sakit hati takk tgk gmbr ni tghri cmni ?
Sis puasa yer . Saje throwback gmbr .
Suka makan cheese mcm ni ? Senang je bancuh cheese powder . Speket tu bleh mkn ramai2

Jom wasap 0179724017 atau klik wasap di info🐣 #bazarpaknil #kosmetikmurah #deejakosmetik #glowglowing #kelantan putrajaya #selangor #eyeshadow #kedah #johor #perfume #glowglowing #pekasam #susuvcare #susumaaez #karismaskincare #cheesepowder #klubnalaleh #bengkungsajat #sobella #bedakiope #pekasam #kokoslimi #kopimaaez #chriszenroller #glowglowing5in1 #sobella #skkmplatinum #bedakmiyami #sabunhoneyglow #jamunenek #whitehorsegluta

31 1 27 May, 2019
Yup ! Ini antara kata-kata pengguna CFSW lepas sekali penggunaan. Ramai dah obsess dgn CFSW. .
.
.
Guna dulu CFSW lepastu nilai. Mmg superbbbbb. Bukan kami cakap, tapi pengguna yang cakap. Mmg mcm-mcm lagi lah kata mereka nak list tak muat di ruang caption ni. Korang sendiri cuba Pembersih Wanita Scrub Lembut & Halus Pertama di Malaysia ni. 😄
.
.
Whatsapp je saya lelaju tuk oder hokeyy! 📲 012 2255002
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Yup ! Ini antara kata-kata pengguna CFSW lepas sekali penggunaan. Ramai dah obsess dgn CFSW. .
.
.
Guna dulu CFSW lepastu nilai. Mmg superbbbbb. Bukan kami cakap, tapi pengguna yang cakap. Mmg mcm-mcm lagi lah kata mereka nak list tak muat di ruang caption ni. Korang sendiri cuba Pembersih Wanita Scrub Lembut & Halus Pertama di Malaysia ni. 😄
.
.
Whatsapp je saya lelaju tuk oder hokeyy! 📲 012 2255002
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

7 1 12 June, 2019
Makan cheese lelehh rmai2 skali ngn fmily raya2 ni smbil tgk tv
Goreng ayam biase , beli wedges sdiri pon dh jd ala ala cheezy wedges kepsii
Speket murahhh sggtt bleh mkn byk kali 😋 Jom wasap 0179724017 atau klik wasap di info🐣 #bazarpaknil #deejakosmetik #glowglowing #kelantan #putrajaya #selangor #eyeshadow  #kedah #johor  #susuvcare #susumaaez #karismaskincare #cheesepowder #klubnalaleh #bengkungsajat #sobella #bedakiope #chriszenroller #sobella #skkmplatinum #bedakmiyami #sabunhoneyglow #jamunenek #latoja  #penperfume #perfumeviral #berina #cadarcomforter #glowglowing5in1

Makan cheese lelehh rmai2 skali ngn fmily raya2 ni smbil tgk tv
Goreng ayam biase , beli wedges sdiri pon dh jd ala ala cheezy wedges kepsii
Speket murahhh sggtt bleh mkn byk kali 😋 Jom wasap 0179724017 atau klik wasap di info🐣 #bazarpaknil #deejakosmetik #glowglowing #kelantan #putrajaya #selangor #eyeshadow #kedah #johor #susuvcare #susumaaez #karismaskincare #cheesepowder #klubnalaleh #bengkungsajat #sobella #bedakiope #chriszenroller #sobella #skkmplatinum #bedakmiyami #sabunhoneyglow #jamunenek #latoja #penperfume #perfumeviral #berina #cadarcomforter #glowglowing5in1

20 6 7 June, 2019