#gebu Instagram Photos & Videos

gebu - 478.3k posts

TERCARI-CARI SERVIS CUCI KARPET MURAH DAN BERBALOI. KAMI DATANG AMBIL DI RUMAH ANDA DAN HANTAR SEMULA KARPET DALAM KEADAAN #BERSIH, #WANGI DAN #GEBU SERTA KELIHATAN SEPERTI #BARU !!
.
.
Adakah anda mempunyai masalah KARPET KOTOR, BERDEBU, BERBAU HAPAK, ANAK KENCING, KUCING KENCING ? 
Jangan risau, Servis Cuci Karpet Murah boleh bantu anda :)
.
“ Assalam, karpet bersih sangat. Nak letak anak pon konfiden. Thanks ya. Very recommended. ” – (Siti , KL)
.
“ Baru masuk opis. Tqvm ye. Bersih dan cantik sangat. Macam baru. Bau pon wangi. Staff semua suka. Terbaik” – (Lina, Gombak)
.
.
5 Sebab Kenapa Karpet Anda Perlu Dicuci Secara Berkala :
.
1) KARPET ADALAH ASET PERHIASAN RUMAH. 
Kebiasaannya apabila memasuki rumah, perkara pertama yang akan dilihat adalah karpet. Cuba bayangkan kalau karpet berbau hapak dan berdaki-daki, mesti anda pon tak sanggup nak pijak karpet tersebut.
.
2) KARPET ADALAH IBARAT MAGNET. 
Debu-debu dan habuk yang berterbangan akan mudah melekat di permukaan karpet. Cuba anda tepuk karpet anda, pasti akan berterbangan debu-debu dari karpet anda.
.
3) KARPET ADALAH PERMUKAAN YANG SENTIASA TERDEDAH KEPADA KEKOTORAN.

Karpet yang tidak dicuci menyebabkan virus dan bakteria akan melekat di permukaan karpet. Akibatnya, kesihatan anda dan ahli keluarga juga turut terjejas.
.
4) KARPET BOLEH MENYIMPAN BAU.

Karpet anda akan berbau hapak dan kurang menyenangkan sekiranya ada air manis yang tertumpah atau terkena air kencing anak. .
5) KESELAMATAN DAN KESIHATAN AHLI KELUARGA YANG PALING UTAMA

Banyak penyakit akan diundang disebabkan oleh karpet yang kotor dan berhabuk. Lebih-lebih lagi sekiranya anda mempunyai anak kecil. 
Oleh itu pastikan karpet anda sentiasa dicuci dan dibersihkan secara berkala !! Ingatlah orang yang tersayanag.
.
.
==============
KENAPA ANDA PERLU GUNAKAN SERVIS CUCI KARPET KAMI ?
============== [+] Kami menerima semua jenis karpet dan juga karpet di RUMAH, PEJABAT, SURAU, MASJID dan SEAT KERETA.
.
[+] Cucian menggunakan 100% air, karpet dicuci menggunakan air di bahagian DEPAN dan BELAKANG KARPET.
.
[+] PENGERINGAN menggunakan spinner, tidak bergantung kepada cahaya matahari.
.
[+] Jaminan karpet BERSIH, SUCI, WANGI dan TIDAK B

TERCARI-CARI SERVIS CUCI KARPET MURAH DAN BERBALOI. KAMI DATANG AMBIL DI RUMAH ANDA DAN HANTAR SEMULA KARPET DALAM KEADAAN #BERSIH , #WANGI DAN #GEBU SERTA KELIHATAN SEPERTI #BARU !!
.
.
Adakah anda mempunyai masalah KARPET KOTOR, BERDEBU, BERBAU HAPAK, ANAK KENCING, KUCING KENCING ?
Jangan risau, Servis Cuci Karpet Murah boleh bantu anda :)
.
“ Assalam, karpet bersih sangat. Nak letak anak pon konfiden. Thanks ya. Very recommended. ” – (Siti , KL)
.
“ Baru masuk opis. Tqvm ye. Bersih dan cantik sangat. Macam baru. Bau pon wangi. Staff semua suka. Terbaik” – (Lina, Gombak)
.
.
5 Sebab Kenapa Karpet Anda Perlu Dicuci Secara Berkala :
.
1) KARPET ADALAH ASET PERHIASAN RUMAH.
Kebiasaannya apabila memasuki rumah, perkara pertama yang akan dilihat adalah karpet. Cuba bayangkan kalau karpet berbau hapak dan berdaki-daki, mesti anda pon tak sanggup nak pijak karpet tersebut.
.
2) KARPET ADALAH IBARAT MAGNET.
Debu-debu dan habuk yang berterbangan akan mudah melekat di permukaan karpet. Cuba anda tepuk karpet anda, pasti akan berterbangan debu-debu dari karpet anda.
.
3) KARPET ADALAH PERMUKAAN YANG SENTIASA TERDEDAH KEPADA KEKOTORAN.

Karpet yang tidak dicuci menyebabkan virus dan bakteria akan melekat di permukaan karpet. Akibatnya, kesihatan anda dan ahli keluarga juga turut terjejas.
.
4) KARPET BOLEH MENYIMPAN BAU.

Karpet anda akan berbau hapak dan kurang menyenangkan sekiranya ada air manis yang tertumpah atau terkena air kencing anak. .
5) KESELAMATAN DAN KESIHATAN AHLI KELUARGA YANG PALING UTAMA

Banyak penyakit akan diundang disebabkan oleh karpet yang kotor dan berhabuk. Lebih-lebih lagi sekiranya anda mempunyai anak kecil.
Oleh itu pastikan karpet anda sentiasa dicuci dan dibersihkan secara berkala !! Ingatlah orang yang tersayanag.
.
.
==============
KENAPA ANDA PERLU GUNAKAN SERVIS CUCI KARPET KAMI ?
============== [+] Kami menerima semua jenis karpet dan juga karpet di RUMAH, PEJABAT, SURAU, MASJID dan SEAT KERETA.
.
[+] Cucian menggunakan 100% air, karpet dicuci menggunakan air di bahagian DEPAN dan BELAKANG KARPET.
.
[+] PENGERINGAN menggunakan spinner, tidak bergantung kepada cahaya matahari.
.
[+] Jaminan karpet BERSIH, SUCI, WANGI dan TIDAK B

1 0 37 minutes ago
. Alhamdulillah #FEEDBACK. #sabunmekbunga Fresh feeddback dari cust tersayang. Alhamdulillah masalah keputihan dapat diatasi dgn sabun mek bunga. Keputihan kering,spender dah takbbasah lagi mcm dulu.😉 miss v pon segar 🌹
. 
Memg berbaloi👍👍👍
Berminat nak cuba klik link fast respond
www.wasap.my/60192395827/sabunmekbunga
. 
#jamufashasanda
#jamuserapatmanja
#hqqueenmutiara
#darakembali
#jamuketat
#Elfiraloy
#sufiansuhaimi
#fashasanda
#emmaembong
.
#terbaik
#jjcm
#selamat
#produklakukeras
#terlajaklaris
#nona
#wanita
#cantik
#gebu
#antikedut
#kkm
#uitm
#maybank
#usahawan
#flawless
#liketolike
#sayang
#syukurselalu
#terbaik
#bazarpaknil

. Alhamdulillah #FEEDBACK . #sabunmekbunga Fresh feeddback dari cust tersayang. Alhamdulillah masalah keputihan dapat diatasi dgn sabun mek bunga. Keputihan kering,spender dah takbbasah lagi mcm dulu.😉 miss v pon segar 🌹
.
Memg berbaloi👍👍👍
Berminat nak cuba klik link fast respond
www.wasap.my/60192395827/sabunmekbunga
.
#jamufashasanda
#jamuserapatmanja
#hqqueenmutiara
#darakembali
#jamuketat
#Elfiraloy
#sufiansuhaimi
#fashasanda
#emmaembong
.
#terbaik
#jjcm
#selamat
#produklakukeras
#terlajaklaris
#nona
#wanita
#cantik
#gebu
#antikedut
#kkm
#uitm
#maybank
#usahawan
#flawless
#liketolike
#sayang
#syukurselalu
#terbaik
#bazarpaknil

8 2 3 hours ago
.
MAKE UP PALING MALAS sbb tknak muka nmpak pucat😅
. 
just apply 3 item for natural beauty look, .
serum aurabeauty🌸
day cream aniena🌸
lipmatte dianz code see you soon 🌸
.
@dianz.hq 
@nuruldiana_dianz 
@anienabeautycare_hq . .
#lipmatte #cream #day #serum #flawless #cantik #gebu #putih #white #booster #girl #million #need #good #vibe #nice #neelofa

.
MAKE UP PALING MALAS sbb tknak muka nmpak pucat😅
.
just apply 3 item for natural beauty look, .
serum aurabeauty🌸
day cream aniena🌸
lipmatte dianz code see you soon 🌸
.
@dianz.hq
@nuruldiana_dianz
@anienabeautycare_hq . .
#lipmatte #cream #day #serum #flawless #cantik #gebu #putih #white #booster #girl #million #need #good #vibe #nice #neelofa

5 0 5 hours ago
.
MAKE UP PALING MALAS sbb tknak muka nmpak pucat😅
. 
just apply 3 item for natural beauty look, .
serum aurabeauty🌸
day cream aniena🌸
lipmatte dianz code see you soon 🌸
.
@dianz.hq 
@nuruldiana_dianz 
@anienabeautycare_hq .
. .
#lipmatte #cream #day #serum #flawless #cantik #gebu #putih #white #booster #girl #million #need #good #vibe #nice #neelofa

.
MAKE UP PALING MALAS sbb tknak muka nmpak pucat😅
.
just apply 3 item for natural beauty look, .
serum aurabeauty🌸
day cream aniena🌸
lipmatte dianz code see you soon 🌸
.
@dianz.hq
@nuruldiana_dianz
@anienabeautycare_hq .
. .
#lipmatte #cream #day #serum #flawless #cantik #gebu #putih #white #booster #girl #million #need #good #vibe #nice #neelofa

2 1 5 hours ago
ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . 😘😘😘😘
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION
rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . .
.
haaa jom la cantik dan sihat sama2 🤗
wajib order sekarang uolsss !!! . .

www.wasap.my/60169128493
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #teamladydira

ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . 😘😘😘😘
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION
rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . .
.
haaa jom la cantik dan sihat sama2 🤗
wajib order sekarang uolsss !!! . .

www.wasap.my/60169128493
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #teamladydira

24 2 5 hours ago
ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . 😘😘😘😘
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION
rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . .
.
haaa jom la cantik dan sihat sama2 🤗
wajib order sekarang uolsss !!! . .

www.wasap.my/60169128493
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #teamladydira

ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . 😘😘😘😘
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION
rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . .
.
haaa jom la cantik dan sihat sama2 🤗
wajib order sekarang uolsss !!! . .

www.wasap.my/60169128493
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #teamladydira

24 2 5 hours ago
ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . 😘😘😘😘
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION
rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . .
.
haaa jom la cantik dan sihat sama2 🤗
wajib order sekarang uolsss !!! . .

www.wasap.my/60169128493
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #teamladydira

ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . 😘😘😘😘
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION
rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . .
.
haaa jom la cantik dan sihat sama2 🤗
wajib order sekarang uolsss !!! . .

www.wasap.my/60169128493
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #teamladydira

23 1 5 hours ago
.
MAKE UP PALING MALAS sbb tknak muka nmpak pucat😅
. 
just apply 3 item for natural beauty look, .
serum aurabeauty🌸
day cream aniena🌸
lipmatte dianz code see you soon 🌸
.
@dianz.hq 
@nuruldiana_dianz 
@anienabeautycare_hq . .
#lipmatte #cream #day #serum #flawless #cantik #gebu #putih #white #booster #girl #million #need #good #vibe #nice #neelofa

.
MAKE UP PALING MALAS sbb tknak muka nmpak pucat😅
.
just apply 3 item for natural beauty look, .
serum aurabeauty🌸
day cream aniena🌸
lipmatte dianz code see you soon 🌸
.
@dianz.hq
@nuruldiana_dianz
@anienabeautycare_hq . .
#lipmatte #cream #day #serum #flawless #cantik #gebu #putih #white #booster #girl #million #need #good #vibe #nice #neelofa

4 0 5 hours ago
Selamat malam.semua

Selamat malam.semua

51 3 5 hours ago
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 60182188392
📥 60182188392
📥 60182188392

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 60182188392
📥 60182188392
📥 60182188392

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

1 0 5 hours ago
Merecik habis skin founder #whitehorsegluta , dengan 2 benda ajaib ni jer skin glowing dan tegang ! Set ni paling simple untuk yang cintakan kecantikkan 😍
.
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , Terima kasih akak 😘
.
.
#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik  #Teamknikmache

Merecik habis skin founder #whitehorsegluta , dengan 2 benda ajaib ni jer skin glowing dan tegang ! Set ni paling simple untuk yang cintakan kecantikkan 😍
.
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , Terima kasih akak 😘
.
.
#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #Teamknikmache

5 1 5 hours ago
Ramai yg tanya anis , kalau nk cepat dan kesan yg luar biasa kena amik set yg mana ok kalau bg min better grab full set terus cukup rutin harian skincare akak 😘
.
.
Ok kata kan lah korang xcukup bajet nak grab full set korang boleh gran skincare & serum yg ni pun kesan cpt jugak serum berfungsi lembabkan wajah kita jugak🥰
.
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , Terima kasih akak 😘
.
.
#testimoniwhitehorsegluta #whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #teamknikmache

Ramai yg tanya anis , kalau nk cepat dan kesan yg luar biasa kena amik set yg mana ok kalau bg min better grab full set terus cukup rutin harian skincare akak 😘
.
.
Ok kata kan lah korang xcukup bajet nak grab full set korang boleh gran skincare & serum yg ni pun kesan cpt jugak serum berfungsi lembabkan wajah kita jugak🥰
.
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , Terima kasih akak 😘
.
.
#testimoniwhitehorsegluta #whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #teamknikmache

3 1 6 hours ago
Ramai pengguna suka gunakan Sabun Cleo diwajah untuk merawat pelbagai masalah kulit mereka. 
Yang ajaibnya Sabun Cleo memang akan merawat sehingga masalah kulit tersebut nyah dari kulit anda. Contoh macam akak ni mengalami masalah kulit sunburn dan sedikit jeragat. Hasil penggunaan Sabun Cleo secara konsisten, masalah yang dihadapinya semakin berkurangan.

Harus diingat pengguna perlu la bersabar sementara nk sembuh tu. Jangan expect guna hari ni, minggu depan dah nak elok.. #CleoSecret 
#WhiteningBoosterSoap
#MakeupRemover
#LetsSyanteqSaiyang 
#LawaYakmat 
#SyanteqOverdose 
#Putih
#Gebu
#Flawless 
#Glowing
#TanpaSuntikan
#KakCahPakarMewangiDanMenggebukanAnda 
#NakCantikCariKakCah 
#DapatkanYgOriginalDariAgenYgSah
Www.wasap.my/60182123371/CleoSecret

Ramai pengguna suka gunakan Sabun Cleo diwajah untuk merawat pelbagai masalah kulit mereka.
Yang ajaibnya Sabun Cleo memang akan merawat sehingga masalah kulit tersebut nyah dari kulit anda. Contoh macam akak ni mengalami masalah kulit sunburn dan sedikit jeragat. Hasil penggunaan Sabun Cleo secara konsisten, masalah yang dihadapinya semakin berkurangan.

Harus diingat pengguna perlu la bersabar sementara nk sembuh tu. Jangan expect guna hari ni, minggu depan dah nak elok.. #CleoSecret
#WhiteningBoosterSoap
#MakeupRemover
#LetsSyanteqSaiyang
#LawaYakmat
#SyanteqOverdose
#Putih
#Gebu
#Flawless
#Glowing
#TanpaSuntikan
#KakCahPakarMewangiDanMenggebukanAnda
#NakCantikCariKakCah
#DapatkanYgOriginalDariAgenYgSah
Www.wasap.my/60182123371/CleoSecret

0 0 6 hours ago
Aummmmm mata tu menggoda abis !
.
Walau hanya maskara tetap nampk Seri😍
.
==================
KELEBIHAN #MASCARA C'LENG
==================
- Melebatkan bulu mata
- Melentikkan bulu mata dengan pantas
- Tidak comot - Tidak hitamkan bawah mata sprti mata panda🙈
- Waterproof
- Senang Dicuci & ditanggalkan
- Tidak menggatalkan mata
- Tahan 12jam
- Mudah di bawa ke mana
.
.
📲http://www.wasap.my/601123054223
📲http://www.wasap.my/601123054223
📲http://www.wasap.my/601123054223
.
#magictoner#magic#tonermagic#skincare#yanko#yankoskincare#yankooriginal#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju

Aummmmm mata tu menggoda abis !
.
Walau hanya maskara tetap nampk Seri😍
.
==================
KELEBIHAN #MASCARA C'LENG
==================
- Melebatkan bulu mata
- Melentikkan bulu mata dengan pantas
- Tidak comot - Tidak hitamkan bawah mata sprti mata panda🙈
- Waterproof
- Senang Dicuci & ditanggalkan
- Tidak menggatalkan mata
- Tahan 12jam
- Mudah di bawa ke mana
.
.
📲http://www.wasap.my/601123054223
📲http://www.wasap.my/601123054223
📲http://www.wasap.my/601123054223
.
#magictoner #magic #tonermagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magictoner #toner #tudung #baju

5 1 6 hours ago
🎀Pikiran merupakan magnet yang sangat kuat. Apa pun yang dihasilkan oleh pola pikir kita adalah apa yang kita tarik, baik kita sadarai atau tidak! Jika kita memiliki keyakinan kuat bahwa, “Kehidupan ini sangat keras, dan aku harus berjuang hanya sekadar untuk hidup sederhana,” misalkan, Kita tidak perlu sadari akan keyakinan itu untuk mengalami perjuangan dalam hidup kita.
.
📌Pada kenyataannya, kita ingin melihat apa yang terjadi dengan pola pikir kita sebenarnya, kita hanya bisa melihat hidup kita dan hasil kita. Hasil yang kita dapatkan sesuai dengan apa yang kita yakini. kalau coach Lona yakin 🎀 “saya menarik orang baik, kesehatan, waktu dan rezki karena saya adalah magnet” .
.

kalau kamu yakin ga bahwa kita adalah apa yang kita fikirkan? 
share di comment apa yang kamu yakini tentang diri kamu...? 😄
makasih yaa All my follower atas kasih sayang kalian dan Like yg selalu kalian berikan❤️❤️❤️😍
coach @arcelona_fitmom makin syg sama kamuuu 
#batam #dramakorea #jubahmuslimah #duckscarves #ootdhijab #akankahkausetia #artistmalaysia #america #aesthetics #Cantik #Muda #sihat #gebu

🎀Pikiran merupakan magnet yang sangat kuat. Apa pun yang dihasilkan oleh pola pikir kita adalah apa yang kita tarik, baik kita sadarai atau tidak! Jika kita memiliki keyakinan kuat bahwa, “Kehidupan ini sangat keras, dan aku harus berjuang hanya sekadar untuk hidup sederhana,” misalkan, Kita tidak perlu sadari akan keyakinan itu untuk mengalami perjuangan dalam hidup kita.
.
📌Pada kenyataannya, kita ingin melihat apa yang terjadi dengan pola pikir kita sebenarnya, kita hanya bisa melihat hidup kita dan hasil kita. Hasil yang kita dapatkan sesuai dengan apa yang kita yakini. kalau coach Lona yakin 🎀 “saya menarik orang baik, kesehatan, waktu dan rezki karena saya adalah magnet” .
.

kalau kamu yakin ga bahwa kita adalah apa yang kita fikirkan?
share di comment apa yang kamu yakini tentang diri kamu...? 😄
makasih yaa All my follower atas kasih sayang kalian dan Like yg selalu kalian berikan❤️❤️❤️😍
coach @arcelona_fitmom makin syg sama kamuuu
#batam #dramakorea #jubahmuslimah #duckscarves #ootdhijab #akankahkausetia #artistmalaysia #america #aesthetics #Cantik #Muda #sihat #gebu

52 0 6 hours ago
Alahaiii manisnyeee awak berootd dengan kebaya exclusive sabrina in choco ni,,, 😍paling best siap boleh mix and match dengan kain sendiri lagiii😍❤️memang cantikkk sangat sayang♥️ Musim raya ni mesti banyak kan jemputan open house,,, pening kepala sebab takde baju yang cantik untuk ke open house? Meh  WhatsApp nas sekarang sebab semua kebaya are on sale now sayang sayang semua😍discount sebanyak rm24 untuk semua design kebaya taw uollsss,, so memang rugi sangat uollss tak grab time promosi niii😭,, bila lagi nak dapat harga murah macam ni kan😘click the link in bio for more details❤️ #bajukurung2019 #kebaya2019 #aidilfitri2019 #kebayamurah #bymissfifyangel #kebayameletop #kebayamalaysia #bridesmaids #bajubridesmaid #bajurayameletop #kebayawedding #kebayacantik #bridesmaiddress #teambridesmaid #cantik #putih #gebu #murahmurah #bajukebayamalaysia #bajurayatrend2019 #lawa #kebayanikah #kebayabridesmaid

Alahaiii manisnyeee awak berootd dengan kebaya exclusive sabrina in choco ni,,, 😍paling best siap boleh mix and match dengan kain sendiri lagiii😍❤️memang cantikkk sangat sayang♥️ Musim raya ni mesti banyak kan jemputan open house,,, pening kepala sebab takde baju yang cantik untuk ke open house? Meh WhatsApp nas sekarang sebab semua kebaya are on sale now sayang sayang semua😍discount sebanyak rm24 untuk semua design kebaya taw uollsss,, so memang rugi sangat uollss tak grab time promosi niii😭,, bila lagi nak dapat harga murah macam ni kan😘click the link in bio for more details❤️ #bajukurung2019 #kebaya2019 #aidilfitri2019 #kebayamurah #bymissfifyangel #kebayameletop #kebayamalaysia #bridesmaids #bajubridesmaid #bajurayameletop #kebayawedding #kebayacantik #bridesmaiddress #teambridesmaid #cantik #putih #gebu #murahmurah #bajukebayamalaysia #bajurayatrend2019 #lawa #kebayanikah #kebayabridesmaid

21 0 6 hours ago
#hisapjedaputih amalkan SEHARI 1pcs da nampak KESAN kebabommm taw..
.
.
.
.
.
Jgn lupa minum air kosong 3 liter sehari 😘
➡ Ada kkm , halal , kilang gmp♥

#putihgebu
#putih 
#gebu 
#kulitputih 
#kulitflawless 
#izearaempire 
#bbc

#hisapjedaputih amalkan SEHARI 1pcs da nampak KESAN kebabommm taw..
.
.
.
.
.
Jgn lupa minum air kosong 3 liter sehari 😘
➡ Ada kkm , halal , kilang gmp♥

#putihgebu
#putih
#gebu
#kulitputih
#kulitflawless
#izearaempire
#bbc

5 0 6 hours ago
#hisapjedaputih amalkan SEHARI 1pcs da nampak KESAN kebabommm taw..
.
.
.
.
.
Jgn lupa minum air kosong 3 liter sehari 😘
➡ Ada kkm , halal , kilang gmp♥

#putihgebu
#putih 
#gebu 
#kulitputih 
#kulitflawless 
#izearaempire 
#bbc

#hisapjedaputih amalkan SEHARI 1pcs da nampak KESAN kebabommm taw..
.
.
.
.
.
Jgn lupa minum air kosong 3 liter sehari 😘
➡ Ada kkm , halal , kilang gmp♥

#putihgebu
#putih
#gebu
#kulitputih
#kulitflawless
#izearaempire
#bbc

3 0 6 hours ago
#hisapjedaputih amalkan SEHARI 1pcs da nampak KESAN kebabommm taw..
.
.
.
.
.
Jgn lupa minum air kosong 3 liter sehari 😘
➡ Ada kkm , halal , kilang gmp♥

#putihgebu
#putih 
#gebu 
#kulitputih 
#kulitflawless 
#izearaempire 
#bbc

#hisapjedaputih amalkan SEHARI 1pcs da nampak KESAN kebabommm taw..
.
.
.
.
.
Jgn lupa minum air kosong 3 liter sehari 😘
➡ Ada kkm , halal , kilang gmp♥

#putihgebu
#putih
#gebu
#kulitputih
#kulitflawless
#izearaempire
#bbc

6 0 6 hours ago
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 0139161391 📥 0139161391 📥 0139161391 
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 0139161391 📥 0139161391 📥 0139161391
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

3 2 6 hours ago
PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL
_

1 botol 60 biji
Tahan 1-2 bulan makan
Period tak perlu makan ye
100% kandungan herba sahaja
Kami ada lebih ribuan Testimoni & Feedback dari Regular customer 
_
_ 🔷1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luar dalam. Jimat! Dah tak perlu beli macam2 produk lagi dear 
_ 
_ 
FUNGSI PINKLADY :
1⃣ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
2⃣ Perapat MISSV
3⃣ Mengurangkan nafsu makan.
4⃣ Menambah selera makan pada yang KURUS 
5⃣ Menghilangkan MOOD SWING 
6⃣ Meningkatkan libido wanita.
7⃣ Meningkatkan tahap collagen.
8⃣ Mencerahkan kulit 
9⃣ Meremajakan kulit.
🔟 Melancarkan peredaran darah
1⃣1⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
1⃣2⃣ Mengurangkan 'period pain
1⃣3⃣ Mencegah 'osteoperosis
1⃣4⃣ Menghalang 'menopause
1⃣5⃣ Menstabilkan emosi
1⃣6⃣ Mengurangkan migrain
1⃣7⃣ Menghilangkan stress & tension
1⃣8⃣ Menghilangkan jeragat
1⃣9⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
2⃣0⃣Menghilangkan bekas bekas jerawat 
2⃣1⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan .
.
For more information just whatsapp sis
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
.
.
.
#pinklady #gebu #jamukuat #jamu #lagisyantik #missvketat #badancantik #melaka #johor #putih #artis #produkviral #misikurus #sengguguthilang #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #kuchingsarawak #boobscantik #pinkladysarawak #pinkladysabah #pinkladymalaysia #asetwanita #asetwanitamantap #ubatkuat #montok #sayang #pinkladysarawak #pinkladyoriginal  #montok #awekcun #pinkladysabah #pinkladymalaysia #pinkladymelaka #payudaraanjal

PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL
_

1 botol 60 biji
Tahan 1-2 bulan makan
Period tak perlu makan ye
100% kandungan herba sahaja
Kami ada lebih ribuan Testimoni & Feedback dari Regular customer
_
_ 🔷1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luar dalam. Jimat! Dah tak perlu beli macam2 produk lagi dear
_
_
FUNGSI PINKLADY :
1⃣ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
2⃣ Perapat MISSV
3⃣ Mengurangkan nafsu makan.
4⃣ Menambah selera makan pada yang KURUS
5⃣ Menghilangkan MOOD SWING
6⃣ Meningkatkan libido wanita.
7⃣ Meningkatkan tahap collagen.
8⃣ Mencerahkan kulit
9⃣ Meremajakan kulit.
🔟 Melancarkan peredaran darah
1⃣1⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
1⃣2⃣ Mengurangkan 'period pain
1⃣3⃣ Mencegah 'osteoperosis
1⃣4⃣ Menghalang 'menopause
1⃣5⃣ Menstabilkan emosi
1⃣6⃣ Mengurangkan migrain
1⃣7⃣ Menghilangkan stress & tension
1⃣8⃣ Menghilangkan jeragat
1⃣9⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
2⃣0⃣Menghilangkan bekas bekas jerawat
2⃣1⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan .
.
For more information just whatsapp sis
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
.
.
.
#pinklady #gebu #jamukuat #jamu #lagisyantik #missvketat #badancantik #melaka #johor #putih #artis #produkviral #misikurus #sengguguthilang #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #kuchingsarawak #boobscantik #pinkladysarawak #pinkladysabah #pinkladymalaysia #asetwanita #asetwanitamantap #ubatkuat #montok #sayang #pinkladysarawak #pinkladyoriginal #montok #awekcun #pinkladysabah #pinkladymalaysia #pinkladymelaka #payudaraanjal

2 0 6 hours ago
Dah ramai dapat results yang diidamkan:
1⃣ bodygoals
2⃣️ kulit lembab dan cerah satu badan
3⃣ kembali seperti anak dara sunti
4⃣ badan dan missV wangi
5⃣ sihat dan semakin cantik
_ 
PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL
_

1 botol 60 biji
Tahan 1-2 bulan makan
Period tak perlu makan ye
100% kandungan herba sahaja
Kami ada lebih ribuan Testimoni & Feedback dari Regular customer 
_
_ 🔷1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luar dalam. Jimat! Dah tak perlu beli macam2 produk lagi dear 
_ 
_ 
FUNGSI PINKLADY :
1⃣ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
2⃣ Perapat MISSV
3⃣ Mengurangkan nafsu makan.
4⃣ Menambah selera makan pada yang KURUS 
5⃣ Menghilangkan MOOD SWING 
6⃣ Meningkatkan libido wanita.
7⃣ Meningkatkan tahap collagen.
8⃣ Mencerahkan kulit 
9⃣ Meremajakan kulit.
🔟 Melancarkan peredaran darah
1⃣1⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
1⃣2⃣ Mengurangkan 'period pain
1⃣3⃣ Mencegah 'osteoperosis
1⃣4⃣ Menghalang 'menopause
1⃣5⃣ Menstabilkan emosi
1⃣6⃣ Mengurangkan migrain
1⃣7⃣ Menghilangkan stress & tension
1⃣8⃣ Menghilangkan jeragat
1⃣9⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
2⃣0⃣Menghilangkan bekas bekas jerawat 
2⃣1⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan .
.
For more information just whatsapp sis
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
.
.
.
#pinklady #gebu #jamukuat #jamu #lagisyantik #missvketat #badancantik #melaka #johor #kulitsekata #produkviral #misikurus #sengguguthilang #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #kuchingsarawak #boobscantik #pinkladysarawak #pinkladysabah #pinkladymalaysia #asetwanita #asetwanitamantap #ubatkuat #montok #sayang #pinkladysarawak #pinkladyoriginal  #montok #awekcun #pinkladysabah #pinkladymalaysia #pinkladymelaka #payudaraanjal

Dah ramai dapat results yang diidamkan:
1⃣ bodygoals
2⃣️ kulit lembab dan cerah satu badan
3⃣ kembali seperti anak dara sunti
4⃣ badan dan missV wangi
5⃣ sihat dan semakin cantik
_
PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL
_

1 botol 60 biji
Tahan 1-2 bulan makan
Period tak perlu makan ye
100% kandungan herba sahaja
Kami ada lebih ribuan Testimoni & Feedback dari Regular customer
_
_ 🔷1 botol lebih 15 fungsi cover semua masalah wanita luar dalam. Jimat! Dah tak perlu beli macam2 produk lagi dear
_
_
FUNGSI PINKLADY :
1⃣ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
2⃣ Perapat MISSV
3⃣ Mengurangkan nafsu makan.
4⃣ Menambah selera makan pada yang KURUS
5⃣ Menghilangkan MOOD SWING
6⃣ Meningkatkan libido wanita.
7⃣ Meningkatkan tahap collagen.
8⃣ Mencerahkan kulit
9⃣ Meremajakan kulit.
🔟 Melancarkan peredaran darah
1⃣1⃣ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
1⃣2⃣ Mengurangkan 'period pain
1⃣3⃣ Mencegah 'osteoperosis
1⃣4⃣ Menghalang 'menopause
1⃣5⃣ Menstabilkan emosi
1⃣6⃣ Mengurangkan migrain
1⃣7⃣ Menghilangkan stress & tension
1⃣8⃣ Menghilangkan jeragat
1⃣9⃣ Mengurangkan jerawat yang kronik
2⃣0⃣Menghilangkan bekas bekas jerawat
2⃣1⃣ Membuang toksin yang berlebihan dalam badan .
.
For more information just whatsapp sis
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
🌹http://www.wasap.my/0145938398/pinklady
.
.
.
#pinklady #gebu #jamukuat #jamu #lagisyantik #missvketat #badancantik #melaka #johor #kulitsekata #produkviral #misikurus #sengguguthilang #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #kuchingsarawak #boobscantik #pinkladysarawak #pinkladysabah #pinkladymalaysia #asetwanita #asetwanitamantap #ubatkuat #montok #sayang #pinkladysarawak #pinkladyoriginal #montok #awekcun #pinkladysabah #pinkladymalaysia #pinkladymelaka #payudaraanjal

2 0 7 hours ago
*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832 
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik#shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi#gebu

*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik #shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi #gebu

1 0 7 hours ago
*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832 
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik#shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi#gebu

*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik #shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi #gebu

1 0 7 hours ago
*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832 
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik#shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi#gebu

*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik #shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi #gebu

2 0 7 hours ago
*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832 
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik#shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi#gebu

*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik #shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi #gebu

2 0 7 hours ago
*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832 
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik#shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi#gebu

*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik #shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi #gebu

2 0 7 hours ago
*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832 
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik#shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi#gebu

*APA YANG BEST SANGAT DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE?*
.
Ramai yang nak tahu kan apa kelebihan collagen powder shaklee berbanding collagen lain yg ada di pasaran?
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen : .
.
🌸 Membantu merangsang penghasilan collagen .
🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu & lembut.
🌸 Mengecilkan liang pori.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌸 Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌸 Memelihara kelembapan kulit.
🌸 Menganjalkan payu dara & punggung.
🌸 Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌸 Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang, sendi dan gigi.
.

Berbaloii gilaaa untuk grab!

Order 📲 0126409832
#collagenpowder #kolagen #kulitcantik #shakleemuar #shakleetangkak #shakleebukitgambir #shakleetangkak #shakleemelaka #myrasarashaklee #kedaicantik #farmasi #gebu

3 0 7 hours ago
🌸JAMU NENEK🌸

HARGA :
RM30 BOTOL (SM)
RM35 BOTOL (SS)
.
.
.

NAK ORDER?? WHATAPPS TERUS SIS
0️⃣1️⃣3️⃣6️⃣7️⃣8️⃣2️⃣8️⃣9️⃣5️⃣💋
.
.
.
POSTAGE AHAD-JUMAAT‼
.
.
.#jamunenek #jamurapat
#jamurapatplus #jamurapatplusuntukdalamanwanita #jamusangsuria #jamufitikapsul #jamufiti #jamu #produkjamu #produkdalamanwanita #asetwanita #asetlelaki #ketat #vaginaketat #tetektegang #payudarategang #payudaramontokpadat #punggungmontok #masalahkeputihan #keputihan #rawatkulitmuka #cantik #gebu #cerah #selulit #atasiselulit #jamumalaysia

🌸JAMU NENEK🌸

HARGA :
RM30 BOTOL (SM)
RM35 BOTOL (SS)
.
.
.

NAK ORDER?? WHATAPPS TERUS SIS
0️⃣1️⃣3️⃣6️⃣7️⃣8️⃣2️⃣8️⃣9️⃣5️⃣💋
.
.
.
POSTAGE AHAD-JUMAAT‼
.
.
. #jamunenek #jamurapat
#jamurapatplus #jamurapatplusuntukdalamanwanita #jamusangsuria #jamufitikapsul #jamufiti #jamu #produkjamu #produkdalamanwanita #asetwanita #asetlelaki #ketat #vaginaketat #tetektegang #payudarategang #payudaramontokpadat #punggungmontok #masalahkeputihan #keputihan #rawatkulitmuka #cantik #gebu #cerah #selulit #atasiselulit #jamumalaysia

1 0 7 hours ago
🌸JAMU NENEK🌸

HARGA :
RM30 BOTOL (SM)
RM35 BOTOL (SS)
.
.
.

NAK ORDER?? WHATAPPS TERUS SIS
0️⃣1️⃣3️⃣6️⃣7️⃣8️⃣2️⃣8️⃣9️⃣5️⃣💋
.
.
.
POSTAGE AHAD-JUMAAT‼
.
.
.#jamunenek #jamurapat
#jamurapatplus #jamurapatplusuntukdalamanwanita #jamusangsuria #jamufitikapsul #jamufiti #jamu #produkjamu #produkdalamanwanita #asetwanita #asetlelaki #ketat #vaginaketat #tetektegang #payudarategang #payudaramontokpadat #punggungmontok #masalahkeputihan #keputihan #rawatkulitmuka #cantik #gebu #cerah #selulit #atasiselulit #jamumalaysia

🌸JAMU NENEK🌸

HARGA :
RM30 BOTOL (SM)
RM35 BOTOL (SS)
.
.
.

NAK ORDER?? WHATAPPS TERUS SIS
0️⃣1️⃣3️⃣6️⃣7️⃣8️⃣2️⃣8️⃣9️⃣5️⃣💋
.
.
.
POSTAGE AHAD-JUMAAT‼
.
.
. #jamunenek #jamurapat
#jamurapatplus #jamurapatplusuntukdalamanwanita #jamusangsuria #jamufitikapsul #jamufiti #jamu #produkjamu #produkdalamanwanita #asetwanita #asetlelaki #ketat #vaginaketat #tetektegang #payudarategang #payudaramontokpadat #punggungmontok #masalahkeputihan #keputihan #rawatkulitmuka #cantik #gebu #cerah #selulit #atasiselulit #jamumalaysia

1 0 7 hours ago
🌸JAMU NENEK🌸

HARGA :
RM30 BOTOL (SM)
RM35 BOTOL (SS)
.
.
.

NAK ORDER?? WHATAPPS TERUS SIS
0️⃣1️⃣3️⃣6️⃣7️⃣8️⃣2️⃣8️⃣9️⃣5️⃣💋
.
.
.
POSTAGE AHAD-JUMAAT‼
.
.
.#jamunenek #jamurapat
#jamurapatplus #jamurapatplusuntukdalamanwanita #jamusangsuria #jamufitikapsul #jamufiti #jamu #produkjamu #produkdalamanwanita #asetwanita #asetlelaki #ketat #vaginaketat #tetektegang #payudarategang #payudaramontokpadat #punggungmontok #masalahkeputihan #keputihan #rawatkulitmuka #cantik #gebu #cerah #selulit #atasiselulit #jamumalaysia

🌸JAMU NENEK🌸

HARGA :
RM30 BOTOL (SM)
RM35 BOTOL (SS)
.
.
.

NAK ORDER?? WHATAPPS TERUS SIS
0️⃣1️⃣3️⃣6️⃣7️⃣8️⃣2️⃣8️⃣9️⃣5️⃣💋
.
.
.
POSTAGE AHAD-JUMAAT‼
.
.
. #jamunenek #jamurapat
#jamurapatplus #jamurapatplusuntukdalamanwanita #jamusangsuria #jamufitikapsul #jamufiti #jamu #produkjamu #produkdalamanwanita #asetwanita #asetlelaki #ketat #vaginaketat #tetektegang #payudarategang #payudaramontokpadat #punggungmontok #masalahkeputihan #keputihan #rawatkulitmuka #cantik #gebu #cerah #selulit #atasiselulit #jamumalaysia

1 0 7 hours ago
Apa pendapat korang? Tag member tu skali 😆
.
Min tgk banyak betul positive feedback kat ig bawah ni. Min pun rasa nak beli satu untuk gf.
. 
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abam panggil baby saiyang!😘
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sel-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminiBB

Apa pendapat korang? Tag member tu skali 😆
.
Min tgk banyak betul positive feedback kat ig bawah ni. Min pun rasa nak beli satu untuk gf.
.
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abam panggil baby saiyang!😘
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sel-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminiBB

631 28 7 hours ago
Memang tak rugi siapa yang grab DD CREAM ni tau 😍 cuba tengok kesan DD CREAM bila di apply kat muka glowing merecik habis uolls rega 30 jurr memang ta jumpa DD CREAM yg terbaik macam ni 😍
.
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , Terima kasih akak 😘
.
.
#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik

Memang tak rugi siapa yang grab DD CREAM ni tau 😍 cuba tengok kesan DD CREAM bila di apply kat muka glowing merecik habis uolls rega 30 jurr memang ta jumpa DD CREAM yg terbaik macam ni 😍
.
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , Terima kasih akak 😘
.
.
#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik

7 1 7 hours ago
Selamat Malam kesayangan wawa semua ❤️❤️❤️❤️ *MULUT MAKCIK BAWANG BUSUK!*
.
"Deknon! Kenapa aku tengok "Tek" ko ni lepas susukan anak ko yang ke 8 ni macam melondeh nak sampai perut?"
.
"Deknon! Kenapa aku tengok laki ko tu tengok si Milah seksi berlurah dendam tu tak berkelip-kelip matanya?"
.
"Deknon! Aku rasa ko ni tak cukup zat. Tek kecik macam anak aku yang Tingkatan 1 tu!"
.
"Deknon! Ko ni lagi 2 bulan nak kahwin, beli bra tebal 8 inci ni, tak rasa ke bakal suami ko tertipu je selama ni?"
.
Uiiiiii busuk betul Makcik Bawang ni punya mulut kan.. Dah tak payah nak di kisahkan makcik bawang tu punya mulut yang busuk! 😎😎
.
Meh cuba Love Potion, produk AWESOME yang boleh bantu korang dapat Payudara dan Punggung Idaman seMONTOK Kim Kardashian 😊😊
.
Dapatkan Love Potion sekarang, sebelum Makcik Bawang tanya macam-macam lagi 😍😍 #payudarakendur 
#deqyaastore
#breastbooster
#firmbreast
#hushhush
#lovepotion
#lovepotionmalaysia
#beauty
#healthybeauty
#bodyshopstore
#letskencang
#letsbefirm
#letsgohot
#hushforbeauty
#punggungmontok
#payudaramontok
#letsbengkung
#gebu
#jamu
#stretchmark
#bajurayamurah

Selamat Malam kesayangan wawa semua ❤️❤️❤️❤️ *MULUT MAKCIK BAWANG BUSUK!*
.
"Deknon! Kenapa aku tengok "Tek" ko ni lepas susukan anak ko yang ke 8 ni macam melondeh nak sampai perut?"
.
"Deknon! Kenapa aku tengok laki ko tu tengok si Milah seksi berlurah dendam tu tak berkelip-kelip matanya?"
.
"Deknon! Aku rasa ko ni tak cukup zat. Tek kecik macam anak aku yang Tingkatan 1 tu!"
.
"Deknon! Ko ni lagi 2 bulan nak kahwin, beli bra tebal 8 inci ni, tak rasa ke bakal suami ko tertipu je selama ni?"
.
Uiiiiii busuk betul Makcik Bawang ni punya mulut kan.. Dah tak payah nak di kisahkan makcik bawang tu punya mulut yang busuk! 😎😎
.
Meh cuba Love Potion, produk AWESOME yang boleh bantu korang dapat Payudara dan Punggung Idaman seMONTOK Kim Kardashian 😊😊
.
Dapatkan Love Potion sekarang, sebelum Makcik Bawang tanya macam-macam lagi 😍😍 #payudarakendur
#deqyaastore
#breastbooster
#firmbreast
#hushhush
#lovepotion
#lovepotionmalaysia
#beauty
#healthybeauty
#bodyshopstore
#letskencang
#letsbefirm
#letsgohot
#hushforbeauty
#punggungmontok
#payudaramontok
#letsbengkung
#gebu
#jamu
#stretchmark
#bajurayamurah

1 0 7 hours ago
" Ada jerawat malu , ada parut malu , muka kusam malu xde confident nak berdepan dgn orang MALUU " .
.
Kita suggest guna #whitehorsegluta , mahal katanya 30 hengget . anis  tak boleh nak tolong dah kalau macamtu 😅
.
.
Yang nak muka licim macam abam ni lekaih wasap anis . 
0179679910
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , Terima kasih akak 😘
.
.
#testimoniwhitehorsegluta #whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #Teamknikmache

" Ada jerawat malu , ada parut malu , muka kusam malu xde confident nak berdepan dgn orang MALUU " .
.
Kita suggest guna #whitehorsegluta , mahal katanya 30 hengget . anis tak boleh nak tolong dah kalau macamtu 😅
.
.
Yang nak muka licim macam abam ni lekaih wasap anis .
0179679910
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , Terima kasih akak 😘
.
.
#testimoniwhitehorsegluta #whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #Teamknikmache

2 0 7 hours ago
Cakap kosong tak percaya ? Ni kita test sendiri memang tak de bahan terlarang sangat Dijamin . Yang guna skincare tu cuba cek betul betul panaskan atas api tengok ada perubahan tak ? Macam #whitehorsegluta ni alhamdulilah wrna tak berubah mantain jer tu tanda skincare ni SELAMAT uolls 😍

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik

Cakap kosong tak percaya ? Ni kita test sendiri memang tak de bahan terlarang sangat Dijamin . Yang guna skincare tu cuba cek betul betul panaskan atas api tengok ada perubahan tak ? Macam #whitehorsegluta ni alhamdulilah wrna tak berubah mantain jer tu tanda skincare ni SELAMAT uolls 😍

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik

3 0 7 hours ago
Susu kuda ni banyak kebaikan tau
Kalau kita ada masalah gastrik pon sangat sesuai sis jangan takut nak consume😍

Selain menggebukan kulit susu kuda juga boleh menguruskan badan kita bagi yang sedang berdiet bole la cuba susu white horse gluta ni😍

Hanya RM29.90 korang dapat 2 kebaikan😍 "SLIMMING AND WHITENING"

Whatsapp
0179679910

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #teamknikmache

Susu kuda ni banyak kebaikan tau
Kalau kita ada masalah gastrik pon sangat sesuai sis jangan takut nak consume😍

Selain menggebukan kulit susu kuda juga boleh menguruskan badan kita bagi yang sedang berdiet bole la cuba susu white horse gluta ni😍

Hanya RM29.90 korang dapat 2 kebaikan😍 "SLIMMING AND WHITENING"

Whatsapp
0179679910

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #teamknikmache

3 0 7 hours ago
Sharing is caring... Batang buruk cair Dhati by Hedy’s ™ premium taste made for u.. Melting Dhati... melting dimulut.. melting Djiwa.

http://www.wasap.my/60127466564/hedysbatangburuk

#hedysbatangburuk
#batangburuk
#batangburukoriginal
#batangburukjohor
#batangburuksedap
#batangburukrangup
#batangburukrapuh
#batangburukkulitoriginal
#batangburukviral
#batangburukserbukhalus
#hedysfighterteam
#premium #snack #kudapan #sedap #cair #gebu #kuihtradisional #raya #hariraya #harihariraya #johor #bangsajohor #sihat #malaysia #malaysianfood #viral #awesome

Sharing is caring... Batang buruk cair Dhati by Hedy’s ™ premium taste made for u.. Melting Dhati... melting dimulut.. melting Djiwa.

http://www.wasap.my/60127466564/hedysbatangburuk

#hedysbatangburuk
#batangburuk
#batangburukoriginal
#batangburukjohor
#batangburuksedap
#batangburukrangup
#batangburukrapuh
#batangburukkulitoriginal
#batangburukviral
#batangburukserbukhalus
#hedysfighterteam
#premium #snack #kudapan #sedap #cair #gebu #kuihtradisional #raya #hariraya #harihariraya #johor #bangsajohor #sihat #malaysia #malaysianfood #viral #awesome

8 1 7 hours ago
📲 http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
📲 http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
📲 http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
.
#MagicTonerStrawberry
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
#FILIA_MagicCare 🍓
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. 🍓 Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
🍓 Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
🍓 Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
🍓 Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* 😭
. *BADAN* ??? 😰
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
. . 🍓 *KANDUNGAN UTAMA*
. 👉🏻 Ekstrak strawberry
👉🏻 Gluthatione (agent pencerah)
👉🏻 Arbutin (agent pencerah)
👉🏻 Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
. . 🍓 *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Memelihara kelembapan kulit
👉🏻 Mengekalkan kehalusan kulit
👉🏻 Merawat tona kulit tidak sekata
👉🏻 Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
👉🏻 Mengurangkan garis garis halus
👉🏻 Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
👉🏻 Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Membersih dan menghidratkan kulit
👉🏻 Memelihara kelembapan Kulit
👉🏻 Memudarkan bekas parut jerawat di badan
👉🏻 Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* 🙈🙈
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigme

📲 http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
📲 http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
📲 http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
.
#MagicTonerStrawberry
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
#FILIA_MagicCare 🍓
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. 🍓 Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
🍓 Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
🍓 Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
🍓 Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* 😭
. *BADAN* ??? 😰
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
. . 🍓 *KANDUNGAN UTAMA*
. 👉🏻 Ekstrak strawberry
👉🏻 Gluthatione (agent pencerah)
👉🏻 Arbutin (agent pencerah)
👉🏻 Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
. . 🍓 *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Memelihara kelembapan kulit
👉🏻 Mengekalkan kehalusan kulit
👉🏻 Merawat tona kulit tidak sekata
👉🏻 Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
👉🏻 Mengurangkan garis garis halus
👉🏻 Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
👉🏻 Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Membersih dan menghidratkan kulit
👉🏻 Memelihara kelembapan Kulit
👉🏻 Memudarkan bekas parut jerawat di badan
👉🏻 Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* 🙈🙈
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigme

4 1 7 hours ago
HORSE MILK BY WHITE HORSE GLUTA 
Dah tak perlu seksa diri untuk dapat kulit putih seluruh badan , suntik pun dah "pupus" sebagai objek untuk putihkan seluruh badan hanya consume HORSE MILK WHG jer dah boleh dapat skin cerah seluruh badan 😍

Horse milk by WHG ni kalau korang nak tahu dia 2 in 1 tau slimming & whitening yang mana bahan utama yang kita guna ialah susu kuda 😍

Khasiat dalam susu kuda ni memang banyak khasiat antaranya kita ada vitamin yang diperlukan untuk badan , Mencegah daripada penyakit kulit , meningkatkan metabolisme badan dan sangat sesuai untuk diet 😘

Kesan seawal 1 kotak penggunaan susu kuda ni kulit lembut dan putih 🥰

Harga memang mampu milik dan memang tak akan menyesal grab susu kuda ni 😘

0179679910

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #Teamknikmache

HORSE MILK BY WHITE HORSE GLUTA
Dah tak perlu seksa diri untuk dapat kulit putih seluruh badan , suntik pun dah "pupus" sebagai objek untuk putihkan seluruh badan hanya consume HORSE MILK WHG jer dah boleh dapat skin cerah seluruh badan 😍

Horse milk by WHG ni kalau korang nak tahu dia 2 in 1 tau slimming & whitening yang mana bahan utama yang kita guna ialah susu kuda 😍

Khasiat dalam susu kuda ni memang banyak khasiat antaranya kita ada vitamin yang diperlukan untuk badan , Mencegah daripada penyakit kulit , meningkatkan metabolisme badan dan sangat sesuai untuk diet 😘

Kesan seawal 1 kotak penggunaan susu kuda ni kulit lembut dan putih 🥰

Harga memang mampu milik dan memang tak akan menyesal grab susu kuda ni 😘

0179679910

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #Teamknikmache

3 0 7 hours ago
SERUM BY WHITE HORSE GLUTA 
Serum ni sesuai sangat pada yang terlampau malas nak jaga muka tapi nak kulit glowing 🤭

Kebaikan dari serum ni sangat tak masuk akal tau serum je pun tapi kesan setanding pakai yang mahal , just serum tau muka bebas masalah jerawat dan jeragat , muka tampak glowing dan yang paling penting muka semakin cerah 🥰

Serum WHG tanpa bahan yang merbahaya semua kita guna natural jerr tak perlu risau memang selamat 100% 
Harga Rm 29.90 jer uolls tahan sebulan pemakaian 😍

Whatsapp
0179679910

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik  #teamknikmache

SERUM BY WHITE HORSE GLUTA
Serum ni sesuai sangat pada yang terlampau malas nak jaga muka tapi nak kulit glowing 🤭

Kebaikan dari serum ni sangat tak masuk akal tau serum je pun tapi kesan setanding pakai yang mahal , just serum tau muka bebas masalah jerawat dan jeragat , muka tampak glowing dan yang paling penting muka semakin cerah 🥰

Serum WHG tanpa bahan yang merbahaya semua kita guna natural jerr tak perlu risau memang selamat 100%
Harga Rm 29.90 jer uolls tahan sebulan pemakaian 😍

Whatsapp
0179679910

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #teamknikmache

6 0 7 hours ago
DD CREAM boleh FOUNDATION boleh 😍

Pernah dgr DD CREAM 2 in 1 ? Ni lah keajaiban DD CREAM dari white horse gluta 2 in 1 yang mana juga boleh buat foundation 😍

Dd cream ni dapat lindungi kulit uolls tau dan dapat rawat skin uolls bukan shh cantik malah dapat merawat lagii 😍

Murahh sgt harga dia xpadan dgn kualiti gais Rm 30 jer tahan 1-2 bulan bergantung atas pemakaian kita 😍

So cepat cepat grab time raya dan musim bekwoh ( kenduri kendara ) 
Whatsapp anis 
0179679910

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik
#teamknikmache

DD CREAM boleh FOUNDATION boleh 😍

Pernah dgr DD CREAM 2 in 1 ? Ni lah keajaiban DD CREAM dari white horse gluta 2 in 1 yang mana juga boleh buat foundation 😍

Dd cream ni dapat lindungi kulit uolls tau dan dapat rawat skin uolls bukan shh cantik malah dapat merawat lagii 😍

Murahh sgt harga dia xpadan dgn kualiti gais Rm 30 jer tahan 1-2 bulan bergantung atas pemakaian kita 😍

So cepat cepat grab time raya dan musim bekwoh ( kenduri kendara )
Whatsapp anis
0179679910

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik
#teamknikmache

5 1 8 hours ago
Hai uolls macamana raya meriah tak ? Ofkos meriah kan setahun sekali jerr dia datang lebih meriah skin uolls merecik di pagi raya dgn white horse gluta 😍

Ok sape yang tak sempat grab sebelum raya haa jom grab sekarang nnti boleh cantik di hari raya haji 😍

Tak nak ke org tegur skin makin lawa dan cantek ofkos nakk kan 😍 so jangan tunggu lagiu cepatt grabb it now 🤗

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #teamknikmache

Hai uolls macamana raya meriah tak ? Ofkos meriah kan setahun sekali jerr dia datang lebih meriah skin uolls merecik di pagi raya dgn white horse gluta 😍

Ok sape yang tak sempat grab sebelum raya haa jom grab sekarang nnti boleh cantik di hari raya haji 😍

Tak nak ke org tegur skin makin lawa dan cantek ofkos nakk kan 😍 so jangan tunggu lagiu cepatt grabb it now 🤗

#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #teamknikmache

3 0 8 hours ago
💐INFO PRODUK/SERVIS💐

Nama produk :
MIXO ALPHA ARBUTIN CREAM

USP produk :
💝Produk rawatan kulit semua dalam satu😘 seberat 100gm pertama di Malaysia,
Jimat dan berbaloi😍

Ciri-ciri produk :
💝 Didatangkan dalam botol bulat dgn berat 100gm😘
Tekstur yg sangat lembut, mudah menyerap, tidak melekit & berbau wangi😍

Manfaat produk :
⤵⤵⤵⤵⤵
-Mencerahkan kulit muka & badan secara semulajadi -mencerahkan kawasan kulit yg gelap
-memudarkan jeragat
-Menjadikan kulit lembut dan halus (Glowing)
-Menghilangkan parut jerawat.
-Merawat eczema
-Ruam susu
-Parut
-membantu masalah tona tidak sekata
-mengurangkan garis2 halus
-merawat kulit kusam dan kering
-blackhead/whitehead
-mengatasi masalah sunburn
-bertindak sebagai moisturizer
-sesuai dijadikan sebagai make up base 
Customer segmen :
💝 Perempuan dan lelaki
-blh dipakai dari remaja berumur 12 tahun hingga dewasa.... Wanita 30thn keatas sangat digalakkan untuk mengurangi masalah penuaan.. 3 nama pesaing terdekat :
💝belum nampak ada pesaing krim 100gm dari syarikat lain. 
Pain customer :
💝rawatan yg terbaik untuk jeragat, jerawat, parut2, kulit kusam, tona tak sekata, kulit kering dan hitam di celahan tertentu seperti celah paha, ketiak☺

Gain customer :
KECANTIKAN LEBIH TERSERLAH, WAJAH GEBU, CERAH, LEMBUT, MULUS & BERSERI2😘

MASIH NAK TUNGGU LAGI????
JOM DAPATKAN SEGERA KAT SIS😍😍😍
http://www.wasap.my/60129060844/MIXOHEBAT

#nasparfumescosmetics
#teamAFviral0734
#mixopowertreatmentcream
#mixomelaka
#codmelaka
#krimtreatment
#cerah #gebu #lembut #mulus #berseri #alphaarbutin
#treatment #cream

💐INFO PRODUK/SERVIS💐

Nama produk :
MIXO ALPHA ARBUTIN CREAM

USP produk :
💝Produk rawatan kulit semua dalam satu😘 seberat 100gm pertama di Malaysia,
Jimat dan berbaloi😍

Ciri-ciri produk :
💝 Didatangkan dalam botol bulat dgn berat 100gm😘
Tekstur yg sangat lembut, mudah menyerap, tidak melekit & berbau wangi😍

Manfaat produk :
⤵⤵⤵⤵⤵
-Mencerahkan kulit muka & badan secara semulajadi -mencerahkan kawasan kulit yg gelap
-memudarkan jeragat
-Menjadikan kulit lembut dan halus (Glowing)
-Menghilangkan parut jerawat.
-Merawat eczema
-Ruam susu
-Parut
-membantu masalah tona tidak sekata
-mengurangkan garis2 halus
-merawat kulit kusam dan kering
-blackhead/whitehead
-mengatasi masalah sunburn
-bertindak sebagai moisturizer
-sesuai dijadikan sebagai make up base
Customer segmen :
💝 Perempuan dan lelaki
-blh dipakai dari remaja berumur 12 tahun hingga dewasa.... Wanita 30thn keatas sangat digalakkan untuk mengurangi masalah penuaan.. 3 nama pesaing terdekat :
💝belum nampak ada pesaing krim 100gm dari syarikat lain.
Pain customer :
💝rawatan yg terbaik untuk jeragat, jerawat, parut2, kulit kusam, tona tak sekata, kulit kering dan hitam di celahan tertentu seperti celah paha, ketiak☺

Gain customer :
KECANTIKAN LEBIH TERSERLAH, WAJAH GEBU, CERAH, LEMBUT, MULUS & BERSERI2😘

MASIH NAK TUNGGU LAGI????
JOM DAPATKAN SEGERA KAT SIS😍😍😍
http://www.wasap.my/60129060844/MIXOHEBAT

#nasparfumescosmetics
#teamAFviral0734
#mixopowertreatmentcream
#mixomelaka
#codmelaka
#krimtreatment
#cerah #gebu #lembut #mulus #berseri #alphaarbutin
#treatment #cream

83 14 8 hours ago
Set penjagaan wajah di masa kini simple se simple nya but nice and meletop dan skin pun glowing wing macam pakai produk international uolls 😍 Harga kalau cakap tak percaya RM 30 Jer beli set macam dalam gambar tu Rm 60 exc postage 😘 Ramai yg survey jer uolls MEMANG RUGI tu je anis  boleh cakap 🥰
.
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , 😘
.
.
#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik#teamknikmache

Set penjagaan wajah di masa kini simple se simple nya but nice and meletop dan skin pun glowing wing macam pakai produk international uolls 😍 Harga kalau cakap tak percaya RM 30 Jer beli set macam dalam gambar tu Rm 60 exc postage 😘 Ramai yg survey jer uolls MEMANG RUGI tu je anis boleh cakap 🥰
.
.
Untuk order akak boleh direct tekan link dibio , 😘
.
.
#whitehorsegluta #whg #ddcream #nightcream #horsemilk #farajl #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakkulitgebu #awekcantik #whitehorseglutafacialsoap #whitehorseglutaskincare #whitehorseglutabyjlfara #whitehorseglutamurah #produk #produkkecantikanmurah #korean #produkterbaik #produkterlaris #produkviral #produkviralmalaysia #produkputihgebu #gebu #kulitputihalami #terbaik #teamknikmache

6 0 8 hours ago
LEPAS I PAKA LEOLA MOISTURISER NI... MUKA I TAK KUSAM LAGI KAK ERIN. TQ SGT2 .
.
My mom Pun suka light Je moisturiser ni Tapi hydration dia power!
.
.
.
.

Your brightening moisturiser that u ve been waiting urselfffd! . .
Cepat Jgn lmbt  price RM89 free postage
.
Better grab before sold out! .
.
#acne #jerawat #parut leolaglowserum #leolafairies #neelofa #muacelebrity #muamalaysia #primerserum #makeupserum #bestserum # acneserum #jeragatserum #malaysia #brunei #serumviral #singapore #indonesia #nars #chanel #dior #urbandecay #leolamoisturiser #cerah #gebu #moisturiserbest

LEPAS I PAKA LEOLA MOISTURISER NI... MUKA I TAK KUSAM LAGI KAK ERIN. TQ SGT2 .
.
My mom Pun suka light Je moisturiser ni Tapi hydration dia power!
.
.
.
.

Your brightening moisturiser that u ve been waiting urselfffd! . .
Cepat Jgn lmbt price RM89 free postage
.
Better grab before sold out! .
.
#acne #jerawat #parut leolaglowserum #leolafairies #neelofa #muacelebrity #muamalaysia #primerserum #makeupserum #bestserum # acneserum #jeragatserum #malaysia #brunei #serumviral #singapore #indonesia #nars #chanel #dior #urbandecay #leolamoisturiser #cerah #gebu #moisturiserbest

6 0 8 hours ago

Top #gebu posts

Serious lah. Takpelah, puting hitam kan lebih baik drpd hati hitam. Tag sikit member korang tu.
.
Min tgk banyak betul positive feedback kat ig bawah ni. Min pun rasa nak beli satu untuk gf.
. 
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abam panggil baby saiyangg!😘
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sel-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +601111254492
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminiBB

Serious lah. Takpelah, puting hitam kan lebih baik drpd hati hitam. Tag sikit member korang tu.
.
Min tgk banyak betul positive feedback kat ig bawah ni. Min pun rasa nak beli satu untuk gf.
.
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abam panggil baby saiyangg!😘
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sel-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +601111254492
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminiBB

1,149 82 14 hours ago
Tag member korang yg namanya bermula huruf A dan N. Nak tanya sikit je betul ke papan? 😆
.
Min tgk banyak betul positive feedback kat ig bawah ni. Min pun rasa nak beli satu untuk gf.
. 
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abam panggil baby saiyang!😘
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sel-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminibb

Tag member korang yg namanya bermula huruf A dan N. Nak tanya sikit je betul ke papan? 😆
.
Min tgk banyak betul positive feedback kat ig bawah ni. Min pun rasa nak beli satu untuk gf.
.
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abam panggil baby saiyang!😘
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sel-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminibb

708 29 8 hours ago
#apam 
#apammekar 
#apamekarsirapros
#gebu 
#sedap 
#Alhamdulillah

Apam Mekar Sirap Ros 🌹
.
Bahan
.
1 biji telur gred A
1/2 cawan gula pasir
1 sdt ovellete 
1 sdt esen vanilla 
1/2 cawan susu cair/susu segar 
1 cawan tepung gandum - biar membukit
Perasa sirap ros
.
Cara2:
.
1) Mixer paling laju semua bahan diatas dlm 10 minit

2) Sediakan cup.. Tuang adunan hampir penuh
. 
3) Pastikan air kukusan betul2 mendidih.. Boleh kukus 10 -15 minit.. Api besar

4) Terpulang nak balut penutup dgn kain ya.. Akak tidak balut pun

5) Dah siap.. Boleh hidang ☺

#apam
#apammekar
#apamekarsirapros
#gebu
#sedap
#Alhamdulillah

Apam Mekar Sirap Ros 🌹
.
Bahan
.
1 biji telur gred A
1/2 cawan gula pasir
1 sdt ovellete
1 sdt esen vanilla
1/2 cawan susu cair/susu segar
1 cawan tepung gandum - biar membukit
Perasa sirap ros
.
Cara2:
.
1) Mixer paling laju semua bahan diatas dlm 10 minit

2) Sediakan cup.. Tuang adunan hampir penuh
.
3) Pastikan air kukusan betul2 mendidih.. Boleh kukus 10 -15 minit.. Api besar

4) Terpulang nak balut penutup dgn kain ya.. Akak tidak balut pun

5) Dah siap.. Boleh hidang ☺

955 36 30 April, 2019
Serious lah. Takpelah, puting hitam kan lebih baik drpd hati hitam. Tag sikit member korang tu.
.
Min tgk banyak betul positive feedback kat ig bawah ni. Min pun rasa nak beli satu untuk gf.
. 
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abam panggil baby saiyangg!😘
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sel-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +601111254492
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminiBB

Serious lah. Takpelah, puting hitam kan lebih baik drpd hati hitam. Tag sikit member korang tu.
.
Min tgk banyak betul positive feedback kat ig bawah ni. Min pun rasa nak beli satu untuk gf.
.
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah abam panggil baby saiyangg!😘
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sel-sel daripada ancaman kerosakan
.
.
Nak cuba 1?
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +6011 11254492
"Nak diskaun" ke +601111254492
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminiBB

2,180 180 15 hours ago