#inailukismix Instagram Photos & Videos

inailukismix - 1.3k posts

Set inai 
Inai celup🔹
Inai lukis 🔹

Sesiapa yang nak oder bleh pm sya 😊sya nak bgtau 1hb nnti sya balik kampung tau so cepat2 dapatkan inai zurarahimhenna nii seblom terlambat ☺️☺️kalau terlambat melepas laa awk smua nnti rogi mnyesal sbb tk bleh nak pakai masa raya nnti 😘😘 🚗COD area kulai / senai 
Www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Set inai
Inai celup🔹
Inai lukis 🔹

Sesiapa yang nak oder bleh pm sya 😊sya nak bgtau 1hb nnti sya balik kampung tau so cepat2 dapatkan inai zurarahimhenna nii seblom terlambat ☺️☺️kalau terlambat melepas laa awk smua nnti rogi mnyesal sbb tk bleh nak pakai masa raya nnti 😘😘 🚗COD area kulai / senai
Www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

12 0 20 hours ago
Assalammualaikum semua sesiapa yang nak inai celup bleh pm sya oky 😊untuk pengetahuan awk smua 1hb ni sya tk ada tau sya balik kampung kalau spa2 yang nak bleh pm sya cpt2 oky seblom trlambat 😊terima kasih 🚗COD area kulai / senai 
www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Assalammualaikum semua sesiapa yang nak inai celup bleh pm sya oky 😊untuk pengetahuan awk smua 1hb ni sya tk ada tau sya balik kampung kalau spa2 yang nak bleh pm sya cpt2 oky seblom trlambat 😊terima kasih 🚗COD area kulai / senai
www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

12 0 21 hours ago
Assalammualaikum dan selamat tengah hari 😊sesiapa ada berminat dengan inai lukis zurarahimhenna nii bleh laa pm saya oky 😉😉 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Assalammualaikum dan selamat tengah hari 😊sesiapa ada berminat dengan inai lukis zurarahimhenna nii bleh laa pm saya oky 😉😉 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

21 2 19 May, 2019
Assalammualaikum dan selamat tengah hari 😊sesiapa ada berminat dengan inai celup zurarahimhenna nii bleh laa pm saya oky 😉😉 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Assalammualaikum dan selamat tengah hari 😊sesiapa ada berminat dengan inai celup zurarahimhenna nii bleh laa pm saya oky 😉😉 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

15 2 19 May, 2019
Inai lukis raya 😍😍 Tak perlu pening pening nak fikir ape semua ,pakai je inai lukis ni .sah sah dah merah dan cantik macam dalam gambar tu haa 😉

Harga memang mampu milik starting rm10 sahaja😊

Jom pm lekaih www.wasap.my/60177056073

Sya COD hari ahad oky 🚗COD area kulai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Inai lukis raya 😍😍 Tak perlu pening pening nak fikir ape semua ,pakai je inai lukis ni .sah sah dah merah dan cantik macam dalam gambar tu haa 😉

Harga memang mampu milik starting rm10 sahaja😊

Jom pm lekaih www.wasap.my/60177056073

Sya COD hari ahad oky 🚗COD area kulai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

22 1 17 May, 2019
Inai celup raya 😍😍 Tak perlu pening pening nak fikir ape semua ,pakai je inai celup instant ni .sah sah dah merah macam gambar tu haa 😉

Harga memang mampu milik starting rm10 sahaja😊

Jom pm lekaih www.wasap.my/60177056073

Sya COD hari ahad oky 🚗COD area kulai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Inai celup raya 😍😍 Tak perlu pening pening nak fikir ape semua ,pakai je inai celup instant ni .sah sah dah merah macam gambar tu haa 😉

Harga memang mampu milik starting rm10 sahaja😊

Jom pm lekaih www.wasap.my/60177056073

Sya COD hari ahad oky 🚗COD area kulai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

21 0 17 May, 2019
Assalammualaikum semua 😊nak bgtau raya dah nak dekat sesiapa yang nak oder inai lukis by zurarahimhenna boleh yaa 😊hari ahad sya COD oky 😊

www.wasap.my/60177056073 🚗COD area kulai / senai 
Hari ahad sya pi COD yaa .. #zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Assalammualaikum semua 😊nak bgtau raya dah nak dekat sesiapa yang nak oder inai lukis by zurarahimhenna boleh yaa 😊hari ahad sya COD oky 😊

www.wasap.my/60177056073 🚗COD area kulai / senai
Hari ahad sya pi COD yaa .. #zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

13 0 16 May, 2019
Assalammualaikum semua 😊nak bgtau raya dah nak dekat sesiapa yang nak oder inai celup by zurarahimhenna boleh yaa 😊hari ahad sya COD oky 😊

www.wasap.my/60177056073 🚗COD area kulai / senai 
Hari ahad sya pi COD yaa.. #zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Assalammualaikum semua 😊nak bgtau raya dah nak dekat sesiapa yang nak oder inai celup by zurarahimhenna boleh yaa 😊hari ahad sya COD oky 😊

www.wasap.my/60177056073 🚗COD area kulai / senai
Hari ahad sya pi COD yaa.. #zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

12 0 16 May, 2019
Pergi ke hutan memburu rusa
Terpijak duri kaki pun luka
Esok dah mula puasa
Jangan membazir ketika berbuka
🤭🤭🤭🤭😁 Mai2 beli inai zurarahimhenna

klik link www.wasap.my/60177056073 🚗cod area kulai / senai / skudai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Pergi ke hutan memburu rusa
Terpijak duri kaki pun luka
Esok dah mula puasa
Jangan membazir ketika berbuka
🤭🤭🤭🤭😁 Mai2 beli inai zurarahimhenna

klik link www.wasap.my/60177056073 🚗cod area kulai / senai / skudai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

14 0 5 May, 2019
M A L A M  BE R I N A I 👰 S Y A F I Q A H |  NUR GARDEN HOMESTAY

Tqsm adik Noor Syafiqah sudi hire akak😘😘😘 Selamat Pengantin Baru utk adik n somi smoga masjid yg dibina kekal hingga ke jannah....❤️❤️❤️ For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

M A L A M BE R I N A I 👰 S Y A F I Q A H | NUR GARDEN HOMESTAY

Tqsm adik Noor Syafiqah sudi hire akak😘😘😘 Selamat Pengantin Baru utk adik n somi smoga masjid yg dibina kekal hingga ke jannah....❤️❤️❤️ For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

21 2 3 May, 2019
Assalamualaikum & hai !

Merah menyala ? Merah sekata ? Wowww 😱😱😱 bukan oren tauu tapi merahh menyala yang meletoppzz ! Tak rugi kalau cuba..cantik sangat bila pakai masa hari bahagia awak 😍😍 jangan ketinggalan untuk cuba 😉😉 • inai tahan lama
• tiada bahan kimia & pengawet
• boleh bawa solat
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Rm10 - (1-2 Orang) 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Assalamualaikum & hai !

Merah menyala ? Merah sekata ? Wowww 😱😱😱 bukan oren tauu tapi merahh menyala yang meletoppzz ! Tak rugi kalau cuba..cantik sangat bila pakai masa hari bahagia awak 😍😍 jangan ketinggalan untuk cuba 😉😉 • inai tahan lama
• tiada bahan kimia & pengawet
• boleh bawa solat
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Rm10 - (1-2 Orang) 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#zurarahimhenna #inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

48 1 22 April, 2019
Merah merah pun dah tawan hati ! Makin merah makin cantik😍. Haaaa... Tunggu apa lagi cepat cepat wasap ! Jangan tunggu lama lama . Nanti menyesal ! Tak cuba tak tahu . Dah cuba mahu saja.

www.wasap.my/60177056073 🚗 COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Merah merah pun dah tawan hati ! Makin merah makin cantik😍. Haaaa... Tunggu apa lagi cepat cepat wasap ! Jangan tunggu lama lama . Nanti menyesal ! Tak cuba tak tahu . Dah cuba mahu saja.

www.wasap.my/60177056073 🚗 COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

10 0 21 April, 2019
M A L A M  BE R I N A I 👰 M A S L I N A |  P U L A U I N D A H

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

M A L A M BE R I N A I 👰 M A S L I N A | P U L A U I N D A H

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

19 2 21 April, 2019
👰 M A S L I N A |  P U L A U I N D A H

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

👰 M A S L I N A | P U L A U I N D A H

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

5 0 21 April, 2019
👰 M A S L I N A |  P U L A U  I N D A H

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

👰 M A S L I N A | P U L A U I N D A H

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

9 0 21 April, 2019
Tangan cust sya cantik kan 😊

Cantikkan inai zurarahimhenna nii 😊
Merah angggg2 ooo 😊spa2 yang nak inai bleh wasap sya oky 
Sya jual murah2 je
Satu botol RM10 sahaja 🚗COD AREA KULAI/ SENAI/ SKUDAI 
www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Tangan cust sya cantik kan 😊

Cantikkan inai zurarahimhenna nii 😊
Merah angggg2 ooo 😊spa2 yang nak inai bleh wasap sya oky
Sya jual murah2 je
Satu botol RM10 sahaja 🚗COD AREA KULAI/ SENAI/ SKUDAI
www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

8 0 18 hours ago
Alahai.. apa merah2 ni.. nk inai?? 😚😚 Nk jari mcm org nikoh ??.. or nk pakai inai utk kahwin.. boleh2.. 😍😍 Semua peringkat umur boleh pakai cantikkan...😻😻 Order ??? www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna 🚗COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Alahai.. apa merah2 ni.. nk inai?? 😚😚 Nk jari mcm org nikoh ??.. or nk pakai inai utk kahwin.. boleh2.. 😍😍 Semua peringkat umur boleh pakai cantikkan...😻😻 Order ??? www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna 🚗COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

15 0 19 April, 2019
Dulu petik daun inai pastu tumbuk2 sampai hancur, pakai lepastu tunggu berjam2..ada yang sampai letak itu ini sebab nak bagi merah betol 😂

Sekarang ni tak yah susah2 nak petik bagai..dah ada inai celup..dah siap bancuh, korang tinggal celup2 je pastu tunggu dalam 20 minit, dah merah menyalaa uolsss 😉 zaman semakin moden, so inai pon nak moden jugak 😂😂 Halal ke tak ? Boleh bawak solat ? ✔ MESTI lah halal dan boleh bawak solat, dah kata INAI kann 😘

Inai Celup Small  Rm10 ~(1-2 org) 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Dulu petik daun inai pastu tumbuk2 sampai hancur, pakai lepastu tunggu berjam2..ada yang sampai letak itu ini sebab nak bagi merah betol 😂

Sekarang ni tak yah susah2 nak petik bagai..dah ada inai celup..dah siap bancuh, korang tinggal celup2 je pastu tunggu dalam 20 minit, dah merah menyalaa uolsss 😉 zaman semakin moden, so inai pon nak moden jugak 😂😂 Halal ke tak ? Boleh bawak solat ? ✔ MESTI lah halal dan boleh bawak solat, dah kata INAI kann 😘

Inai Celup Small Rm10 ~(1-2 org) 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

10 0 18 April, 2019
Inai celup Rm10
murah dan mampu milik... ~Semua orang mencari inai celup yang cantik,asli dan tidak memudaratkan kulit,
~Celup shaja mudah dan senang,
~Tiada bahan kimia dan 💯daun inai,selamat digunakan,
~Ketahanan ikut pada korang boleh tahan 1week kalau tidak sllu mmbsuh...
~Inai boleh simpan dlm mase 6bulan

klik link www.wasap.my/60177056073 🚗 COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Inai celup Rm10
murah dan mampu milik... ~Semua orang mencari inai celup yang cantik,asli dan tidak memudaratkan kulit,
~Celup shaja mudah dan senang,
~Tiada bahan kimia dan 💯daun inai,selamat digunakan,
~Ketahanan ikut pada korang boleh tahan 1week kalau tidak sllu mmbsuh...
~Inai boleh simpan dlm mase 6bulan

klik link www.wasap.my/60177056073 🚗 COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI

#zurarahimhenna inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

5 0 17 April, 2019
Set Inai Celup + Inai Lukis Red
Tak qogi kalau hgpa try,.first lukis mmg kehitaman sikit tau,tp bila tggu beberapa jam dia akan bertukar warna skit,dok esok nk bsnding perghhhhhhh dia Merah lain mcm weyyyy 😍😍
Serius tk tipu,yg penah guna untuk kawen tau laa dia punya elok lagumana kn..heehhe..
Berminat? WhatsApp jaa saya 😘😘😘 📲www.wasap.my/60177056073 🚗Cod kulai / senai / skudai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

Set Inai Celup + Inai Lukis Red
Tak qogi kalau hgpa try,.first lukis mmg kehitaman sikit tau,tp bila tggu beberapa jam dia akan bertukar warna skit,dok esok nk bsnding perghhhhhhh dia Merah lain mcm weyyyy 😍😍
Serius tk tipu,yg penah guna untuk kawen tau laa dia punya elok lagumana kn..heehhe..
Berminat? WhatsApp jaa saya 😘😘😘 📲www.wasap.my/60177056073 🚗Cod kulai / senai / skudai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #skudai #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaiskudai #inaikulai #inaisenai #inai #henna #kulai #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #senai #mahligaicinta

8 0 17 April, 2019
Nak bgtau nii stock baru smpai ni haa spa2 yang nak inai bleh pm sya oky 😊

Inai celup 
Inai lukis 
RM10 sahaja 🚗COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI

klik link www.wasap.my/60177056073

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Nak bgtau nii stock baru smpai ni haa spa2 yang nak inai bleh pm sya oky 😊

Inai celup
Inai lukis
RM10 sahaja 🚗COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI

klik link www.wasap.my/60177056073

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

19 0 17 April, 2019
TQ  Syaza sudi share gmbo....😘😘😘 For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

TQ Syaza sudi share gmbo....😘😘😘 For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

14 0 17 April, 2019
Inai celup Rm10
murah dan mampu milik... ~Semua orang mencari inai celup yang cantik,asli dan tidak memudaratkan kulit,
~Celup shaja mudah dan senang,
~Tiada bahan kimia dan 💯daun inai,selamat digunakan,
~Ketahanan ikut pada korang boleh tahan 1week kalau tidak sllu mmbsuh...
~Inai boleh simpan dlm mase 6bulan 🚗 COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI 
klik link www.wasap.my/60177056073

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Inai celup Rm10
murah dan mampu milik... ~Semua orang mencari inai celup yang cantik,asli dan tidak memudaratkan kulit,
~Celup shaja mudah dan senang,
~Tiada bahan kimia dan 💯daun inai,selamat digunakan,
~Ketahanan ikut pada korang boleh tahan 1week kalau tidak sllu mmbsuh...
~Inai boleh simpan dlm mase 6bulan 🚗 COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI
klik link www.wasap.my/60177056073

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

14 0 16 April, 2019
Inai zurarahimhenna nii top tau artis2 pon pakai jugak inai zurarahimhenna nii 
Sapa2 yang nak bleh laa oder oky ...oder untuk nak pakai raya nnti kaa atau kahwin / bertunang kaa baru laa berseri-seri sikit nnti bila pakai inai tuu 👍👍
.

www.wasap.my/60177056073

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Inai zurarahimhenna nii top tau artis2 pon pakai jugak inai zurarahimhenna nii
Sapa2 yang nak bleh laa oder oky ...oder untuk nak pakai raya nnti kaa atau kahwin / bertunang kaa baru laa berseri-seri sikit nnti bila pakai inai tuu 👍👍
.

www.wasap.my/60177056073

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

18 0 15 April, 2019
Nak Puasa dh kan?
Lps tu raya,ehhh 😂
sibuk jaa nk raya kn,sebelom raya meh ler cantikkan jari jemari hakak2 semua...
Meh ler cantik dgn inai cantik by ZuraRahimHenna ni..
Inai Lukis Mix paling senang nk Lukis,
Inai celup paling senang nk mnyelup ehhh 😂😂😂😂..
Meh ler try Set2 budget ni..
Sekali try mesti nk repeat lagi tau,
gerenti puas hatiiiiiii 👍👍👍👍👍 #Inai lukis tk buleh guna kt kuku tau,warna inai lukis n inai celup tak sama warna..tu yg dia cantik merah paappp2 tk tau nk hbaq tuuu 😂😂
meh WhatsApp saya 😉 🚗COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI 😊

wasap.my/60177056073

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Nak Puasa dh kan?
Lps tu raya,ehhh 😂
sibuk jaa nk raya kn,sebelom raya meh ler cantikkan jari jemari hakak2 semua...
Meh ler cantik dgn inai cantik by ZuraRahimHenna ni..
Inai Lukis Mix paling senang nk Lukis,
Inai celup paling senang nk mnyelup ehhh 😂😂😂😂..
Meh ler try Set2 budget ni..
Sekali try mesti nk repeat lagi tau,
gerenti puas hatiiiiiii 👍👍👍👍👍 #Inai lukis tk buleh guna kt kuku tau,warna inai lukis n inai celup tak sama warna..tu yg dia cantik merah paappp2 tk tau nk hbaq tuuu 😂😂
meh WhatsApp saya 😉 🚗COD AREA KULAI / SENAI / SKUDAI 😊

wasap.my/60177056073

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

13 0 14 April, 2019
Seiring dan sejalan.
Cantik lagi inai di jari.
Merah menyala bila dipakai.
Semestinya inai celup #zurarahimhenna.

Order ??? Lekaih smentara stok masih ada.
Lambat order tak dapat lah pakai raya nanti.

www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna
#inaicelup

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Seiring dan sejalan.
Cantik lagi inai di jari.
Merah menyala bila dipakai.
Semestinya inai celup #zurarahimhenna .

Order ??? Lekaih smentara stok masih ada.
Lambat order tak dapat lah pakai raya nanti.

www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna
#inaicelup

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

15 0 13 April, 2019
Alhamdulillah barang dah smpai sapa2 nak bleh dah oder oky stock ada sikit saja tau 
Inai lukis 7pcs 
Inai celup 10pcs 
Nak oder bleh pm sya
 www.wasap.my/60177056073

inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicintatv3

Alhamdulillah barang dah smpai sapa2 nak bleh dah oder oky stock ada sikit saja tau
Inai lukis 7pcs
Inai celup 10pcs
Nak oder bleh pm sya
www.wasap.my/60177056073

inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicintatv3

23 1 12 April, 2019
Uniknya inai celup by zurarahimhenna ni sebab dibuat sendiri dengan bahan yang 100% halal serta sah dibawa solat.

Mudahnya sebab sekarang tak perlu susah susah cari daun inai lepas tu bergaduh dengan lesung baru dekat dapur . Cuma celup dan biarkan kering lepas tu bilas siap .

Nak oder 
Silap wasap saya 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Uniknya inai celup by zurarahimhenna ni sebab dibuat sendiri dengan bahan yang 100% halal serta sah dibawa solat.

Mudahnya sebab sekarang tak perlu susah susah cari daun inai lepas tu bergaduh dengan lesung baru dekat dapur . Cuma celup dan biarkan kering lepas tu bilas siap .

Nak oder
Silap wasap saya 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

14 0 12 April, 2019
Merah merah pun dah tawan hati ! Makin merah makin cantik😍. Haaaa... Tunggu apa lagi cepat cepat wasap ! Jangan tunggu lama lama . Nanti menyesal ! Tak cuba tak tahu . Dah cuba mahu saja.

www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Merah merah pun dah tawan hati ! Makin merah makin cantik😍. Haaaa... Tunggu apa lagi cepat cepat wasap ! Jangan tunggu lama lama . Nanti menyesal ! Tak cuba tak tahu . Dah cuba mahu saja.

www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

13 0 11 April, 2019
Walaupon hanya sekadar inai tapi kalau tak ada inai tak berseri laa jari tu masa naik pelamin betul tak ?

Mesti rasa tak lengkapkan?😄inai ni bukan sahaja boleh pakai untuk majlis perkahwinan/tunang nak pakai saja2 pon boleh , sebab apa inai ni kan mampu merawat masalah kuku yang bercagu , mencantikkan kuku kita 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Walaupon hanya sekadar inai tapi kalau tak ada inai tak berseri laa jari tu masa naik pelamin betul tak ?

Mesti rasa tak lengkapkan?😄inai ni bukan sahaja boleh pakai untuk majlis perkahwinan/tunang nak pakai saja2 pon boleh , sebab apa inai ni kan mampu merawat masalah kuku yang bercagu , mencantikkan kuku kita 📲www.wasap.my/60177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #inaikl #inaiselangor #inaiputrajaya #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

16 0 10 April, 2019
Inai lukis 😍
Cantik bila dilukis. Warna merah .
Memikat hati. Mudah digunakan.
Tidak kembang. Tak tahu lukis terus tahu lukis.
Nak beli ? Nak cuba ?

Cepat wasap order sekarang.
www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna 
#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #senai #johorbahru #kulai #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Inai lukis 😍
Cantik bila dilukis. Warna merah .
Memikat hati. Mudah digunakan.
Tidak kembang. Tak tahu lukis terus tahu lukis.
Nak beli ? Nak cuba ?

Cepat wasap order sekarang.
www.wasap.my/60177056073

#zurarahimhenna
#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #senai #johorbahru #kulai #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

17 0 10 April, 2019
Kenapa Perlu Pilih INAI LUKIS SPECIAL RED BY ZuraRahim Henna Full ❔❔❔ 💅Muncung Kon yg tajam seperti Jarum.
💅Hanya Tarik Jarum Picit & Lukis.
💅Warna Yg Pekat & Merah .
💅Warna Tahan Sehingga Seminggu.
💅Bau Yg Wangi.
💅Boleh Lukis Sehingga 10 tangan .
💅Kon Yg PADU & PADAT.
💅X sakit @ Lenguh Tangan Semasa Melukis.

Rm10 jer 😊
📲www.wasap.my/0177056073
🚗Cod Area kulai / skudai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #senai #johorbahru #kulai #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Kenapa Perlu Pilih INAI LUKIS SPECIAL RED BY ZuraRahim Henna Full ❔❔❔ 💅Muncung Kon yg tajam seperti Jarum.
💅Hanya Tarik Jarum Picit & Lukis.
💅Warna Yg Pekat & Merah .
💅Warna Tahan Sehingga Seminggu.
💅Bau Yg Wangi.
💅Boleh Lukis Sehingga 10 tangan .
💅Kon Yg PADU & PADAT.
💅X sakit @ Lenguh Tangan Semasa Melukis.

Rm10 jer 😊
📲www.wasap.my/0177056073
🚗Cod Area kulai / skudai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #senai #johorbahru #kulai #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

14 0 9 April, 2019
Kenapa Perlu Pilih INAI LUKIS SPECIAL RED BY ZuraRahim Henna Full ❔❔❔ 💅Muncung Kon yg tajam seperti Jarum.
💅Hanya Tarik Jarum Picit & Lukis.
💅Warna Yg Pekat & Merah .
💅Warna Tahan Sehingga Seminggu.
💅Bau Yg Wangi.
💅Boleh Lukis Sehingga 10 tangan .
💅Kon Yg PADU & PADAT.
💅X sakit @ Lenguh Tangan Semasa Melukis.

Rm10 jer 😊
📲www.wasap.my/0177056073
🚗Cod Area kulai / skudai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #senai #johorbahru #kulai #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Kenapa Perlu Pilih INAI LUKIS SPECIAL RED BY ZuraRahim Henna Full ❔❔❔ 💅Muncung Kon yg tajam seperti Jarum.
💅Hanya Tarik Jarum Picit & Lukis.
💅Warna Yg Pekat & Merah .
💅Warna Tahan Sehingga Seminggu.
💅Bau Yg Wangi.
💅Boleh Lukis Sehingga 10 tangan .
💅Kon Yg PADU & PADAT.
💅X sakit @ Lenguh Tangan Semasa Melukis.

Rm10 jer 😊
📲www.wasap.my/0177056073
🚗Cod Area kulai / skudai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #senai #johorbahru #kulai #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

17 0 9 April, 2019
Dulu petik daun inai pastu tumbuk2 sampai hancur, pakai lepastu tunggu berjam2..ada yang sampai letak itu ini sebab nak bagi merah betol 😂

Sekarang ni tak yah susah2 nak petik bagai..dah ada inai celup..dah siap bancuh, korang tinggal celup2 je pastu tunggu dalam 20 minit, dah merah menyalaa uolsss 😉 zaman semakin moden, so inai pon nak moden jugak 😂😂 Halal ke tak ? Boleh bawak solat ? ✔ MESTI lah halal dan boleh bawak solat, dah kata INAI kann 😘

Inai Celup Small 
Rm10 ~(1-2 org) 📲www.wasap.my/0177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #senai #johorbahru #kulai #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

Dulu petik daun inai pastu tumbuk2 sampai hancur, pakai lepastu tunggu berjam2..ada yang sampai letak itu ini sebab nak bagi merah betol 😂

Sekarang ni tak yah susah2 nak petik bagai..dah ada inai celup..dah siap bancuh, korang tinggal celup2 je pastu tunggu dalam 20 minit, dah merah menyalaa uolsss 😉 zaman semakin moden, so inai pon nak moden jugak 😂😂 Halal ke tak ? Boleh bawak solat ? ✔ MESTI lah halal dan boleh bawak solat, dah kata INAI kann 😘

Inai Celup Small
Rm10 ~(1-2 org) 📲www.wasap.my/0177056073
🚗Cod Area kulai / skudai / senai

#inaibyzurarahimhenna #inaicelup #inailukismix #inaimerah #inaimurah #redhenna #inaipengantin #bridalhenna #ukirinai #lukisinai #pengantin #wedding #kahwin #kenduri #inaicelupmurah #inaicelupmerah #bridal #senai #johorbahru #kulai #inai #henna #putrajaya #hennaartmalaysia #hennaartbridal #mahendi #mahendimalaysia #golecha #mahligaicinta

11 2 9 April, 2019

Top #inailukismix posts

M A L A M  BE R I N A I 👰 M A S L I N A |  P U L A U I N D A H

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

M A L A M BE R I N A I 👰 M A S L I N A | P U L A U I N D A H

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

19 2 21 April, 2019
Selamat pengantin baru izatie 
Henna by =ana henna art
Lokasi= padang serai(studio)
Inai= merah delima 
Tahniah🌹

#mahligaicinta #inaipadangserai #inaimerah #inaipengantinmurah 
#inailukismix #inaikulimkedah #malamberinaibesar #inaikilomurah #inaimurahmalaysia #inaiborong #hennautara #henna

Selamat pengantin baru izatie
Henna by =ana henna art
Lokasi= padang serai(studio)
Inai= merah delima
Tahniah🌹

#mahligaicinta #inaipadangserai #inaimerah #inaipengantinmurah
#inailukismix #inaikulimkedah #malamberinaibesar #inaikilomurah #inaimurahmalaysia #inaiborong #hennautara #henna

13 1 16 December, 2018
White henna ❤️❤️❤️ For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

White henna ❤️❤️❤️ For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

22 2 3 April, 2019
White henna ❤️❤️❤️ For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

White henna ❤️❤️❤️ For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

14 2 31 March, 2019
Argentina has settled an export deal with Paraguay in Bitcoin (BTC), Cointelegraph en Español reported on Thursday, Feb. 14.
In a reported first for both countries, Paraguay has bought pesticides and fumigation products  worth $7,100 from Argentina, using cryptocurrency to settle the deal. The purchase was paid for in BTC and then converted into Argentine peso to settle accounts with the exporter of the agricultural chemicals.
To proceed with the payments, Argentina applied to Bitex — a Latin American financial services provider that supports Bitcoin payments.
According to the chief marketing office of Bitex, Manuel Beaudroit, the company is a part of the Argentine government’s program Exporta Simple, which facilitates the export of goods and services worth less than $15,000. Bitex, in its turn, aims to make cross-border payments for such deals more efficient.
As Cointelegraph reported, Bitex previously participated in a crypto project initiated by Argentine bank Masventas. In May 2018, Masventas announced it was considering creating an alternative to the SWIFT payment system used between banks globally. Bitex was appointed to provide the necessary ecosystem for supporting BTC transactions.
#inaimerah #inaitunang #inaipengantin #inaisuka2 #inaihalal #inaimalaysia #inaicelupmerah #inai #inairambut #inaivip #agentinaicelupzurarahimbachok #teaminaizurarahimhenna #inailukismerah #inaibridemaid #agentinaicelupzurarahimtapahperak #agentinaicelupzurabachok #agentinaicelupzuratapah #inaikahwin #inaikuku #inaidaun #inaiasli #inairaya #inaiputih #inaikukuvip #inaihitam #inailukismix #agentina #inaicelupzurarahimhenna #hasniehennatapah #argentina

Argentina has settled an export deal with Paraguay in Bitcoin (BTC), Cointelegraph en Español reported on Thursday, Feb. 14.
In a reported first for both countries, Paraguay has bought pesticides and fumigation products worth $7,100 from Argentina, using cryptocurrency to settle the deal. The purchase was paid for in BTC and then converted into Argentine peso to settle accounts with the exporter of the agricultural chemicals.
To proceed with the payments, Argentina applied to Bitex — a Latin American financial services provider that supports Bitcoin payments.
According to the chief marketing office of Bitex, Manuel Beaudroit, the company is a part of the Argentine government’s program Exporta Simple, which facilitates the export of goods and services worth less than $15,000. Bitex, in its turn, aims to make cross-border payments for such deals more efficient.
As Cointelegraph reported, Bitex previously participated in a crypto project initiated by Argentine bank Masventas. In May 2018, Masventas announced it was considering creating an alternative to the SWIFT payment system used between banks globally. Bitex was appointed to provide the necessary ecosystem for supporting BTC transactions.
#inaimerah #inaitunang #inaipengantin #inaisuka2 #inaihalal #inaimalaysia #inaicelupmerah #inai #inairambut #inaivip #agentinaicelupzurarahimbachok #teaminaizurarahimhenna #inailukismerah #inaibridemaid #agentinaicelupzurarahimtapahperak #agentinaicelupzurabachok #agentinaicelupzuratapah #inaikahwin #inaikuku #inaidaun #inaiasli #inairaya #inaiputih #inaikukuvip #inaihitam #inailukismix #agentina #inaicelupzurarahimhenna #hasniehennatapah #argentina

7 1 17 February, 2019
H E N N A  B R I D E  @ S Y U E

29.03. 2019  @ S U BA N G J A YA 
For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennasubangjaya #hennashahalam #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

H E N N A B R I D E @ S Y U E

29.03. 2019 @ S U BA N G J A YA
For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennasubangjaya #hennashahalam #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

12 4 30 March, 2019
👰 S Y U H A D A |  S U B A N G J A Y A

Tqsm @syumasrani sudi hire akak.... such ur a beautiful bride & friendly person❤️❤️❤️ For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

👰 S Y U H A D A | S U B A N G J A Y A

Tqsm @syumasrani sudi hire akak.... such ur a beautiful bride & friendly person❤️❤️❤️ For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennasubang #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

32 2 30 March, 2019
H E N N A  B R I D E  @  F A R A H I N

01 . 02 . 2019  @ Gunung Tahan S.Alam

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

H E N N A B R I D E @ F A R A H I N

01 . 02 . 2019 @ Gunung Tahan S.Alam

For booking & enquiry pls wasap your details
⬇️⬇️⬇️⬇️ Name :
Date :
Location :

Www.wasap.my/+60188720432
Www.wasap.my/+60188720432

#hennaartist #inaimerah #inaihitam #inaiputih #inailukismix #inaicelup #inailukismix #hennaklang #hennashahalam #hennapulauindah #hennaportklang #hennamurah #inaipengantin #inaitunang #inaievents #inaisuka2 #inaired #inaimurah #hennaselangor #mahligaicinta #inaisimple #inaibollywood #malamberinai #inaihalal #inaidijari #hennalove #hennapro

26 2 2 February, 2019
#inailukismix by #ZURARAHIMHENNA 
Rm10 je /pc .. 01139103058

#inailukismix by #ZURARAHIMHENNA
Rm10 je /pc .. 01139103058

5 0 25 April, 2018