#kiniviral Instagram Photos & Videos

kiniviral - 67.7k posts

haa ni ada LOAFERS TIMBERLAND 
kalau korang tengah cari.. .
.
.
size 40-45 euro
RM70 free postage .
ZUPPP³
.
.
pm cepat guys 👇👇
.
.
0133490535 .
.
http://www.wasap.my/60133490535/@ezdn.store
.
.
#teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

haa ni ada LOAFERS TIMBERLAND
kalau korang tengah cari.. .
.
.
size 40-45 euro
RM70 free postage .
ZUPPP³
.
.
pm cepat guys 👇👇
.
.
0133490535 .
.
http://www.wasap.my/60133490535/@ezdn.store
.
.
#teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

3 0 41 minutes ago
LAGI2 TESTIMONI CUSTOMER YG DAH BERJAYA APPLY LOAN DGN KAMI ☺️ Alhamdulillah.. Cik Maizura ni adalah rakan kepada customer Anis sblm ni.. Dia yg rekemen cik Mai pada kami 😍 Pagi Cik Mai send dokumen lengkap untuk prosess..dalam sejam dpt result dah.. Ptg abis kerja terus dtg office untuk close deal.. Cepat & mudah kannn 🤩 Yg penting 🌟FREE🌟 segala prosess tau.. Pada yg ada masaalah kewangan, Nak apply loan bank kene REJECT !! Pinjam Family or Kawan2 MALU !! Pernah kena tipu dengan SCAMER !! Kami ada jalan penyelesaiannya 😊
Untuk semakan kelayakan anda hanya perlu klik link wasap di bawah ↙️↙️
www.wasap.my/60173477122
www.wasap.my/60173477122 ✅Terbuka untuk staff Kerajaan | Swasta | Penerima Pencen | Penerima Perkeso | Penerima KWSP (Umur 50/55)
✅Tanpa Penjamin & Tanpa Deposit
✅AREA : KL , Selangor & Perak

#kiniviral #motifviral #loansenanglulus #aeoncredit #pembiayaanperibadi #easyrhb #loanbank #ikutcarakita
#kasutperempuan #kasutlelaki  #tudungviral #brocuba #makeupartismalaysia #akasiatv3 #siakapkeli #mudahterhibur #setulusikhlas #kakidrama #malaysiaviral  #malaysiaairports #brandoutletmalaysia #padinimalaysia #abanglongfadil3 #akuyangkautinggalkan #sembangsahur #curicuricinta #bukancintaaku #calonmenantutuanrumah
#memoricintasuraya #selagicinta

LAGI2 TESTIMONI CUSTOMER YG DAH BERJAYA APPLY LOAN DGN KAMI ☺️ Alhamdulillah.. Cik Maizura ni adalah rakan kepada customer Anis sblm ni.. Dia yg rekemen cik Mai pada kami 😍 Pagi Cik Mai send dokumen lengkap untuk prosess..dalam sejam dpt result dah.. Ptg abis kerja terus dtg office untuk close deal.. Cepat & mudah kannn 🤩 Yg penting 🌟FREE🌟 segala prosess tau.. Pada yg ada masaalah kewangan, Nak apply loan bank kene REJECT !! Pinjam Family or Kawan2 MALU !! Pernah kena tipu dengan SCAMER !! Kami ada jalan penyelesaiannya 😊
Untuk semakan kelayakan anda hanya perlu klik link wasap di bawah ↙️↙️
www.wasap.my/60173477122
www.wasap.my/60173477122 ✅Terbuka untuk staff Kerajaan | Swasta | Penerima Pencen | Penerima Perkeso | Penerima KWSP (Umur 50/55)
✅Tanpa Penjamin & Tanpa Deposit
✅AREA : KL , Selangor & Perak

#kiniviral #motifviral #loansenanglulus #aeoncredit #pembiayaanperibadi #easyrhb #loanbank #ikutcarakita
#kasutperempuan #kasutlelaki #tudungviral #brocuba #makeupartismalaysia #akasiatv3 #siakapkeli #mudahterhibur #setulusikhlas #kakidrama #malaysiaviral #malaysiaairports #brandoutletmalaysia #padinimalaysia #abanglongfadil3 #akuyangkautinggalkan #sembangsahur #curicuricinta #bukancintaaku #calonmenantutuanrumah
#memoricintasuraya #selagicinta

2 0 1 hour ago
📌 ALHAMDULILLAH, LOAN CUSTOMER LULUS LAGI 🥰
Customer kerja di syarikat barangan kecantikan yg popular dah 3tahun, Apply loan RM6000, lulus RM6000..
Customer pinjam untuk membayar pembiayaan2 peribadi..
Terima kasih sebab pilih dan percaya service dari Anis 🙂🙂 wasap klik link wsp di bawah untuk semak kelayakan anda 📲 https://PinjamanPeribadiKLSEL.wasap.my
📲 https://PinjamanPeribadiKLSEL.wasap.my ✅Terbuka untuk staff Kerajaan | Swasta | Penerima Pencen | Penerima Perkeso | Penerima KWSP (Umur 50/55)
✅Tanpa Penjamin & Tanpa Deposit
✅AREA : KL , Selangor & Perak

#kiniviral #zonviral #motifviral #tiktokmalaysia #paidreviewmurah
#igshopmalaysia #ikutcarakita
#kasutperempuan #kasutlelaki #bajubabymalaysia #tudungviral #brocuba #dramasangat #akasiatv3 #siakapkeli #mudahterhibur #patahsayapbertongkatparuh #kakidrama #malaysiaviral #airasia #malaysiaairports #kakitravel #abanglongfadil3 #akuyangkautinggalkan #sembangsahur #curicuricinta  #bukancintaaku #calonmenantutuanrumah
#memoricintasuraya #selagicinta

📌 ALHAMDULILLAH, LOAN CUSTOMER LULUS LAGI 🥰
Customer kerja di syarikat barangan kecantikan yg popular dah 3tahun, Apply loan RM6000, lulus RM6000..
Customer pinjam untuk membayar pembiayaan2 peribadi..
Terima kasih sebab pilih dan percaya service dari Anis 🙂🙂 wasap klik link wsp di bawah untuk semak kelayakan anda 📲 https://PinjamanPeribadiKLSEL.wasap.my
📲 https://PinjamanPeribadiKLSEL.wasap.my ✅Terbuka untuk staff Kerajaan | Swasta | Penerima Pencen | Penerima Perkeso | Penerima KWSP (Umur 50/55)
✅Tanpa Penjamin & Tanpa Deposit
✅AREA : KL , Selangor & Perak

#kiniviral #zonviral #motifviral #tiktokmalaysia #paidreviewmurah
#igshopmalaysia #ikutcarakita
#kasutperempuan #kasutlelaki #bajubabymalaysia #tudungviral #brocuba #dramasangat #akasiatv3 #siakapkeli #mudahterhibur #patahsayapbertongkatparuh #kakidrama #malaysiaviral #airasia #malaysiaairports #kakitravel #abanglongfadil3 #akuyangkautinggalkan #sembangsahur #curicuricinta #bukancintaaku #calonmenantutuanrumah
#memoricintasuraya #selagicinta

5 2 1 hour ago
Bermula dari kisah tu, adik dah tak mahu main kereta mainan lagi😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Bermula dari kisah tu, adik dah tak mahu main kereta mainan lagi😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

989 8 1 hour ago
Penganggur Jer Tahu‼️ Duduk rumah buat bisnes japps jer.. kerja mudah dan senang picit2 hp.. copy paste iklan jer pun boleh bergaji setiap minggu dan gaji lebih drp org bekerja tahu‼️ Sejak join japps ni nak beli apa pun barang yg diimpikan dah x perlu risau..gaji Japps kan ada...💰💰🤑🤑 Bisnes Japps mmg terbaik😍💪👍 Siapa buat dia dapat..Jom Fast action fast result 🔥🔥🚀🚀 NAK BEBAS HUTANG & KEWANGAN.. JOM MULAKAN TINDAKAN SEKARANG‼️ Anda taknak ke beli barang tanpa perlu usik duit gaji hakiki anda❓ Kalau nak jomlah join japps.. Setiap usaha pasti ada hasilkan..Nak❓boleh terus mendaftar secara percuma, klik link biru kt bio 😎  #servisnaikkanfollowers #naikkanfollowers #puriz #puabu #aliffaziz #bellaastilah #kakkm #safieyilias #sajat #aliffsyukri #raya2019 #bajubundlemalaysia #kerjaparttime #kerjamudah #bisnesmudah #kerjadarirumah #bisnesparttime #jutawanapps #setelahterlafaznyaakad #begmurah #kasutmurah #tudungbawal #jamtanganmurah #kiniviral #lawakhambar #lisasurihani

Penganggur Jer Tahu‼️ Duduk rumah buat bisnes japps jer.. kerja mudah dan senang picit2 hp.. copy paste iklan jer pun boleh bergaji setiap minggu dan gaji lebih drp org bekerja tahu‼️ Sejak join japps ni nak beli apa pun barang yg diimpikan dah x perlu risau..gaji Japps kan ada...💰💰🤑🤑 Bisnes Japps mmg terbaik😍💪👍 Siapa buat dia dapat..Jom Fast action fast result 🔥🔥🚀🚀 NAK BEBAS HUTANG & KEWANGAN.. JOM MULAKAN TINDAKAN SEKARANG‼️ Anda taknak ke beli barang tanpa perlu usik duit gaji hakiki anda❓ Kalau nak jomlah join japps.. Setiap usaha pasti ada hasilkan..Nak❓boleh terus mendaftar secara percuma, klik link biru kt bio 😎 #servisnaikkanfollowers #naikkanfollowers #puriz #puabu #aliffaziz #bellaastilah #kakkm #safieyilias #sajat #aliffsyukri #raya2019 #bajubundlemalaysia #kerjaparttime #kerjamudah #bisnesmudah #kerjadarirumah #bisnesparttime #jutawanapps #setelahterlafaznyaakad #begmurah #kasutmurah #tudungbawal #jamtanganmurah #kiniviral #lawakhambar #lisasurihani

0 0 1 hour ago
Tq for order😘
.
.Looking for Cheap & Simple Bouquet⁉️⁉️😃
.
💐Bouquet budget start from Rm40 & above❤️😊
.
🚘Delivery charge depends on location
.

for further inquiries please contact .
📲📲📲📲📲📲📲012-6038468
No Dm❌❌
.
#nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia7

Tq for order😘
.
.Looking for Cheap & Simple Bouquet⁉️⁉️😃
.
💐Bouquet budget start from Rm40 & above❤️😊
.
🚘Delivery charge depends on location
.

for further inquiries please contact .
📲📲📲📲📲📲📲012-6038468
No Dm❌❌
.
#nakbebel   #nakfakta   #nakpesan   #nakpickupline #naksentap   #nakkongsi   #akusuka   #kongsirezeki #igbudaknerd   #pesanmama   #abahcakap #atukpesan   #bolehcakap   #ayat   #ayatsentap #ayatsedih   #himpunanlawakmalays #maharajalawakmega   #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysian   #kitapunya   #kakimotor #kerenbanget   #kiniviral   #motifviral #inspirationalquotes   #quotesmalaysia #lawaktahapdewa   #lawakmalaysia7

16 0 2 hours ago
Nak picit-picit laaa 🤣😂 Nak video-video viral terkini atau video-video yang melucukan meh follow kami @videokapten 😎

#kiniviral
#dakwah
#kiniviral
#videoviral
#videoseram
#seramsejuk
#inikanraya
#syawal2019
#basikallajak 
#myvi 
#malaysiabaru🇲🇾

Nak picit-picit laaa 🤣😂 Nak video-video viral terkini atau video-video yang melucukan meh follow kami @videokapten 😎

#kiniviral
#dakwah
#kiniviral
#videoviral
#videoseram
#seramsejuk
#inikanraya
#syawal2019
#basikallajak
#myvi
#malaysiabaru 🇲🇾

6 0 2 hours ago
Tahniah @officialjohor @hrhcrownprinceofjohor Juara Liga Super Malaysia 2019 kali ke 6 berturut-turut 🎉✨ Nak tengok video-video viral terkini atau video-video yang melucukan meh follow kami @videokapten 😎

#kiniviral
#dakwah
#kiniviral
#videoviral
#videoseram
#seramsejuk
#inikanraya
#syawal2019
#basikallajak 
#myvi 
#malaysiabaru🇲🇾
#jdt
#jdtfamily 
#johordarultakzim

Tahniah @officialjohor @hrhcrownprinceofjohor Juara Liga Super Malaysia 2019 kali ke 6 berturut-turut 🎉✨ Nak tengok video-video viral terkini atau video-video yang melucukan meh follow kami @videokapten 😎

#kiniviral
#dakwah
#kiniviral
#videoviral
#videoseram
#seramsejuk
#inikanraya
#syawal2019
#basikallajak
#myvi
#malaysiabaru 🇲🇾
#jdt
#jdtfamily
#johordarultakzim

8 0 2 hours ago
Jiwang sangat nii🤣 (tag member kmu lau ada camni ii ) #kiniviral#lawakhangit @lawak_random78 @lawak_random @lawak.onxon

Jiwang sangat nii🤣 (tag member kmu lau ada camni ii ) #kiniviral #lawakhangit @lawak_random78 @lawak_random @lawak.onxon

236 1 3 hours ago
Kau nak g mana ?? Aku nk pegi bank jap melabur 🤣🤣😜😂
Nak video-video viral terkini atau video-video yang melucukan meh follow kami @videokapten 😎

#kiniviral
#dakwah
#kiniviral
#videoviral
#videoseram
#seramsejuk
#inikanraya
#syawal2019
#basikallajak 
#myvi 
#malaysiabaru🇲🇾

Kau nak g mana ?? Aku nk pegi bank jap melabur 🤣🤣😜😂
Nak video-video viral terkini atau video-video yang melucukan meh follow kami @videokapten 😎

#kiniviral
#dakwah
#kiniviral
#videoviral
#videoseram
#seramsejuk
#inikanraya
#syawal2019
#basikallajak
#myvi
#malaysiabaru 🇲🇾

13 0 5 hours ago
Sebenarnya dari kecik lagi kita lalui proses untuk menjadikan kita dewasa.. sedar tak sedar je..🤭🤭😂
.
Comment and tag someone📧 ⤵️
.
Share jika bermanfaat..
.
#biarkongsi #biartahu #barutahu #ilmu #dakwah #senyum #positive #sharingiscaring #follow #cinta #cintailmu #igersmalaya #kata2positif #quoteoftheday #motivasi #motivation #viral #motifviral  #malaysia 
#malaysiatrending  #kiniviral

Sebenarnya dari kecik lagi kita lalui proses untuk menjadikan kita dewasa.. sedar tak sedar je..🤭🤭😂
.
Comment and tag someone📧 ⤵️
.
Share jika bermanfaat..
.
#biarkongsi #biartahu #barutahu #ilmu #dakwah #senyum #positive #sharingiscaring #follow #cinta #cintailmu #igersmalaya #kata2positif #quoteoftheday #motivasi #motivation #viral #motifviral   #malaysia
#malaysiatrending   #kiniviral

19 0 5 hours ago
Benda boleh join, buat pe fikir lama2 bosku 😅😁😉
.
1 sales Rm200 🤓🤓
.
5 sales sah2 Rm1000 😍😍
.
10 sales mestilah Rm2000 🤑🤑
.
Dan begitulah seterusnya
.
Gaji Terus masuk akaun bank Seminggu 2kali..sebulan 8kali..
.
Sampai bila jika kita kata xcukup maka xcukup lah selagi kita kata x usaha cari jalan penyelesaian..awak NAK ker terus dalam keadaan zon selesa?? awak Ada Hp sya Pn ada Beza Hp Sya beri sya Gaji 8x Sebulan dan Testimoni bukti terlalu banyak jika nak sya selitkan😄😄😄 .
Tindakan dari kita betul x❓Susah Senang kita hadap❓Bukan orang lain👍🏻👍🏻👍🏻 Berminat..klik link saya dibio utk daftar secara percuma.

#kiniviral #lawak #surirumah #japps #kerjakosong #kerjaparttime #bisnes #naelofarhijab #hijabstyle #meletop #erafm #sinarfm #hotfm #hitzfm #onlineshopping #lazada #shoppee #trivago #sembangstudent #student #um #iium #bolasepakmalaysia #viralkan #buat2incomesebulan #incomelebih #nursajat #datoaliffsyukri #terlajaklaris #cikb

Benda boleh join, buat pe fikir lama2 bosku 😅😁😉
.
1 sales Rm200 🤓🤓
.
5 sales sah2 Rm1000 😍😍
.
10 sales mestilah Rm2000 🤑🤑
.
Dan begitulah seterusnya
.
Gaji Terus masuk akaun bank Seminggu 2kali..sebulan 8kali..
.
Sampai bila jika kita kata xcukup maka xcukup lah selagi kita kata x usaha cari jalan penyelesaian..awak NAK ker terus dalam keadaan zon selesa?? awak Ada Hp sya Pn ada Beza Hp Sya beri sya Gaji 8x Sebulan dan Testimoni bukti terlalu banyak jika nak sya selitkan😄😄😄 .
Tindakan dari kita betul x❓Susah Senang kita hadap❓Bukan orang lain👍🏻👍🏻👍🏻 Berminat..klik link saya dibio utk daftar secara percuma.

#kiniviral #lawak #surirumah #japps #kerjakosong #kerjaparttime #bisnes #naelofarhijab #hijabstyle #meletop #erafm #sinarfm #hotfm #hitzfm #onlineshopping #lazada #shoppee #trivago #sembangstudent #student #um #iium #bolasepakmalaysia #viralkan #buat2incomesebulan #incomelebih #nursajat #datoaliffsyukri #terlajaklaris #cikb

5 1 5 hours ago
Bila kau fokus orang cerita tp kau cuba nak paham be like 🤣🤣🤣 #muhasabahdiri

#kiniviral
#dakwah
#kiniviral
#videoviral
#videoseram
#seramsejuk
#inikanraya
#syawal2019
#basikallajak 
#myvi 
#malaysiabaru🇲🇾

Bila kau fokus orang cerita tp kau cuba nak paham be like 🤣🤣🤣 #muhasabahdiri

#kiniviral
#dakwah
#kiniviral
#videoviral
#videoseram
#seramsejuk
#inikanraya
#syawal2019
#basikallajak
#myvi
#malaysiabaru 🇲🇾

14 2 6 hours ago
Ucapan hari raya daripada pokya cakcodei😂😅#kiniviral #lawakbatak #kunyitputih

Ucapan hari raya daripada pokya cakcodei😂😅 #kiniviral #lawakbatak #kunyitputih

30 1 6 hours ago
Cuba² luu kalau Viral kan tapi xsedap😜
•
•
#pengayuh2alam #pengayuh2roda #pjmembercommunity #kiniviral #viralmalaysia #videoshow #lagujiwang #lagujiwang❤😭 #videojiwang

Cuba² luu kalau Viral kan tapi xsedap😜


#pengayuh2alam #pengayuh2roda #pjmembercommunity #kiniviral #viralmalaysia #videoshow #lagujiwang #lagujiwang ❤😭 #videojiwang

94 5 8 hours ago
1Dj🥰❤
Tajuk : (Ada Pokemon Pikachu)
@z_mintz325
Follow ❤
.
.
.
Created by @z_min325
.
.
.
.
#djremix #djslow #djsyantik #djthai #djsoda #djsantai #aveeplayer #djakimilaku #djaishah #djmaimunah #djpokemon #djzmintz325 #viral #kiniviral #viralterkini

1Dj🥰❤
Tajuk : (Ada Pokemon Pikachu)
@z_mintz325
Follow ❤
.
.
.
Created by @z_min325
.
.
.
.
#djremix #djslow #djsyantik #djthai #djsoda #djsantai #aveeplayer #djakimilaku #djaishah #djmaimunah #djpokemon #djzmintz325 #viral #kiniviral #viralterkini

15 0 10 hours ago
Xiomi Mi 9T - versi Redmi K20 untuk malaysia
Kamera boleh POP UP😨😨 walaweyyy!!! #lawakhambar 
#kiniviral
#gengjiwakacau

Xiomi Mi 9T - versi Redmi K20 untuk malaysia
Kamera boleh POP UP😨😨 walaweyyy!!! #lawakhambar
#kiniviral
#gengjiwakacau

2 0 10 hours ago
• • • • • •
Buat sahabat syurgaku. Jika nanti kau tidak melihat aku di sana. Carilah aku. Barangkali aku di tempat sebaliknya.
.
Mohonlah kepada Nya. Semoga Dia mengampuni dosa-dosaku di dunia. Dan dapat masuk ke dalam Syurga bersama mu.
.
Sahabatku.
.
🌹Tag sahabat-sahabat anda. Semoga persahabatan ini tidak hanya di dunia tetapi kekal sehingga akhirat. Ameen.
.
Cerita ini diambil dari sebuah hadis Nabi ﷺ. Diubah dalam bentuk monolog dan ditulis dalam buku saya #TerlenaDiSalahSyurga.
.
Dapatkan buku terbaru saya #ketikahatiberfatwa di kedai buku MPH, Popular (Akan Datang) & online melalui bit.ly/tulisansp.
.
.
Reposted from @_serbanputih
.
.
• • • • • •
Buat sahabat syurgaku. Jika nanti kau tidak melihat aku di sana. Carilah aku. Barangkali aku di tempat sebaliknya.
.
Mohonlah kepada Nya. Semoga Dia mengampuni dosa-dosaku di dunia. Dan dapat masuk ke dalam Syurga bersama mu.
.
Sahabatku.
.
🌹Tag sahabat-sahabat anda. Semoga persahabatan ini tidak hanya di dunia tetapi kekal sehingga akhirat. Ameen.
.
Cerita ini diambil dari sebuah hadis Nabi ﷺ. Diubah dalam bentuk monolog dan ditulis dalam buku saya #TerlenaDiSalahSyurga.
.
Dapatkan buku terbaru saya #ketikahatiberfatwa di kedai buku MPH, Popular (Akan Datang) & online melalui bit.ly/tulisansp.
Reposted from @_serbanputih
.
.
==========================
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
========================== . .
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#VideoDakwah #VideoDakwahMy #VideoDakwahIslam #فيديو_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluivideo
#cintaallah #cintaallahdanrasul 
#cinta #cintasejati #hlive 
#viralvideo #kiniviral #dakwah 
#ustfairuzihadrami #daifairuzi_
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #VideoDakwahMy

• • • • • •
Buat sahabat syurgaku. Jika nanti kau tidak melihat aku di sana. Carilah aku. Barangkali aku di tempat sebaliknya.
.
Mohonlah kepada Nya. Semoga Dia mengampuni dosa-dosaku di dunia. Dan dapat masuk ke dalam Syurga bersama mu.
.
Sahabatku.
.
🌹Tag sahabat-sahabat anda. Semoga persahabatan ini tidak hanya di dunia tetapi kekal sehingga akhirat. Ameen.
.
Cerita ini diambil dari sebuah hadis Nabi ﷺ. Diubah dalam bentuk monolog dan ditulis dalam buku saya #TerlenaDiSalahSyurga .
.
Dapatkan buku terbaru saya #ketikahatiberfatwa di kedai buku MPH, Popular (Akan Datang) & online melalui bit.ly/tulisansp.
.
.
Reposted from @_serbanputih
.
.
• • • • • •
Buat sahabat syurgaku. Jika nanti kau tidak melihat aku di sana. Carilah aku. Barangkali aku di tempat sebaliknya.
.
Mohonlah kepada Nya. Semoga Dia mengampuni dosa-dosaku di dunia. Dan dapat masuk ke dalam Syurga bersama mu.
.
Sahabatku.
.
🌹Tag sahabat-sahabat anda. Semoga persahabatan ini tidak hanya di dunia tetapi kekal sehingga akhirat. Ameen.
.
Cerita ini diambil dari sebuah hadis Nabi ﷺ. Diubah dalam bentuk monolog dan ditulis dalam buku saya #TerlenaDiSalahSyurga .
.
Dapatkan buku terbaru saya #ketikahatiberfatwa di kedai buku MPH, Popular (Akan Datang) & online melalui bit.ly/tulisansp.
Reposted from @_serbanputih
.
.
==========================
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
========================== . .
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#VideoDakwah #VideoDakwahMy #VideoDakwahIslam #فيديو_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluivideo
#cintaallah #cintaallahdanrasul
#cinta #cintasejati #hlive
#viralvideo #kiniviral #dakwah
#ustfairuzihadrami #daifairuzi_
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #VideoDakwahMy

96 0 10 hours ago
• • • • • •
Bersyukurlah kepada Allah, karena kita masih diberikan nikmat iman, islam,
.
dan menyembunyikan banyak sekali aib kita dari orang lain. Allahu..
.
.
Moga bermanfaat ya, kongsikan pada yang lain dan tag mereka!
.
.
==========================
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
========================== . .
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#VideoDakwah #VideoDakwahMy #VideoDakwahIslam #فيديو_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluivideo
#cintaallah #cintaallahdanrasul 
#cinta #cintasejati #hlive 
#viralvideo #kiniviral #dakwah 
#ustfairuzihadrami #daifairuzi_
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #VideoDakwahMy
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #VideoDakwahMy
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy 
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #VideoDakwahMy
#komik #instakomik #komikbyrizal #komikmalaysia #gengkomik #komikAidil #lawak #hiburan #komikpendek #komiklawak
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy

• • • • • •
Bersyukurlah kepada Allah, karena kita masih diberikan nikmat iman, islam,
.
dan menyembunyikan banyak sekali aib kita dari orang lain. Allahu..
.
.
Moga bermanfaat ya, kongsikan pada yang lain dan tag mereka!
.
.
==========================
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
👉@videodakwahh.my
========================== . .
☛ DIPERSILAKAN ☚
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#VideoDakwah #VideoDakwahMy #VideoDakwahIslam #فيديو_دعوه_اسلام #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat #MenyebarkanDakwahMelaluivideo
#cintaallah #cintaallahdanrasul
#cinta #cintasejati #hlive
#viralvideo #kiniviral #dakwah
#ustfairuzihadrami #daifairuzi_
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #VideoDakwahMy
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #VideoDakwahMy
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #VideoDakwahMy
#komik #instakomik #komikbyrizal #komikmalaysia #gengkomik #komikAidil #lawak #hiburan #komikpendek #komiklawak
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy

109 0 11 hours ago
Sebenaqnya min bukan jual 1 barang jaa... macam2 lagi yg min jual. Antaranya ni dia! Jam Tangan pun ada! banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2. warna pon lawa2. kualiti terbaik dari ladang. harga murah murah jaa min jual. Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (ENJIN)
🔰 Quality STELL Material
🔰 Analog Function
🔰 Diameter (39mm|35mm)
🔰 Gred 2A
🔰 Sesuai untuk pasangan bercinta 🔰 Jarum berfungsi dengan baik 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Condition NEW Free DW Couple Box ✅ Tiada Jarum Saat
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM70 (1 unit) // RM110 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? DM sekarang! atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #taikoviral #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #TikTokMalaysia #pubgmalaysia #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #bossku #bo55ku #maluapabossku #bukanbiasabiasa #mara #syukur #muzikallawaksuperstar .

Sebenaqnya min bukan jual 1 barang jaa... macam2 lagi yg min jual. Antaranya ni dia! Jam Tangan pun ada! banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2. warna pon lawa2. kualiti terbaik dari ladang. harga murah murah jaa min jual. Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (ENJIN)
🔰 Quality STELL Material
🔰 Analog Function
🔰 Diameter (39mm|35mm)
🔰 Gred 2A
🔰 Sesuai untuk pasangan bercinta 🔰 Jarum berfungsi dengan baik 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Condition NEW Free DW Couple Box ✅ Tiada Jarum Saat

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM70 (1 unit) // RM110 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? DM sekarang! atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #taikoviral #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #TikTokMalaysia #pubgmalaysia #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #bossku #bo55ku #maluapabossku #bukanbiasabiasa #mara #syukur #muzikallawaksuperstar .

6 0 11 hours ago
Sebenaqnya min bukan jual 1 barang jaa... macam2 lagi yg min jual. Antaranya ni dia! Jam Tangan pun ada! banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2. warna pon lawa2. kualiti terbaik dari ladang. harga murah murah jaa min jual. Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (ENJIN)
🔰 Quality STELL Material
🔰 Analog Function
🔰 Diameter (39mm|35mm)
🔰 Gred 2A
🔰 Sesuai untuk pasangan bercinta 🔰 Jarum berfungsi dengan baik 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Condition NEW Free DW Couple Box ✅ Tiada Jarum Saat
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM70 (1 unit) // RM110 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? DM sekarang! atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #taikoviral #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #TikTokMalaysia #pubgmalaysia #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #bossku #bo55ku #maluapabossku #bukanbiasabiasa #mara #syukur #muzikallawaksuperstar .

Sebenaqnya min bukan jual 1 barang jaa... macam2 lagi yg min jual. Antaranya ni dia! Jam Tangan pun ada! banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2. warna pon lawa2. kualiti terbaik dari ladang. harga murah murah jaa min jual. Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (ENJIN)
🔰 Quality STELL Material
🔰 Analog Function
🔰 Diameter (39mm|35mm)
🔰 Gred 2A
🔰 Sesuai untuk pasangan bercinta 🔰 Jarum berfungsi dengan baik 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Condition NEW Free DW Couple Box ✅ Tiada Jarum Saat

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM70 (1 unit) // RM110 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? DM sekarang! atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #taikoviral #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #TikTokMalaysia #pubgmalaysia #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #bossku #bo55ku #maluapabossku #bukanbiasabiasa #mara #syukur #muzikallawaksuperstar .

1 1 11 hours ago
>>Derita💔<< •• @ismasanee •• //
~ ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴅᴇʀɪᴛᴀ sᴀɴɢᴀᴛ 🙇🏻‍♀️
~ ᴄᴜʙᴀ ʙᴀᴋᴀᴛ 😜
~ @ikae.5
•
•
•
•
•
TAG YOUR BAE✨
#malaysiancover #vocalplus ##shamalbikincover #instafamousmalaysia #malaysiacover #kiniviral #instafamous #viralvideos #explore #explorepage #guitarcover @malaysiancover

>>Derita💔<< •• @ismasanee •• //
~ ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴅᴇʀɪᴛᴀ sᴀɴɢᴀᴛ 🙇🏻‍♀️
~ ᴄᴜʙᴀ ʙᴀᴋᴀᴛ 😜
~ @ikae.5





TAG YOUR BAE✨
#malaysiancover #vocalplus # #shamalbikincover #instafamousmalaysia #malaysiacover #kiniviral #instafamous #viralvideos #explore #explorepage #guitarcover @malaysiancover

30 6 11 hours ago
Sebenaqnya min bukan jual 1 barang jaa... macam2 lagi yg min jual. Antaranya ni dia! Jam Tangan pun ada! banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2. warna pon lawa2. kualiti terbaik dari ladang. harga murah murah jaa min jual. Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (ENJIN)
🔰 Quality STELL Material
🔰 Analog Function
🔰 Diameter (39mm|35mm)
🔰 Gred 2A
🔰 Sesuai untuk pasangan bercinta 🔰 Jarum berfungsi dengan baik 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Condition NEW Free DW Couple Box ✅ Tiada Jarum Saat
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM70 (1 unit) // RM110 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? DM sekarang! atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #taikoviral #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #TikTokMalaysia #pubgmalaysia #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #bossku #bo55ku #maluapabossku #bukanbiasabiasa #mara #syukur #muzikallawaksuperstar .

Sebenaqnya min bukan jual 1 barang jaa... macam2 lagi yg min jual. Antaranya ni dia! Jam Tangan pun ada! banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2. warna pon lawa2. kualiti terbaik dari ladang. harga murah murah jaa min jual. Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (ENJIN)
🔰 Quality STELL Material
🔰 Analog Function
🔰 Diameter (39mm|35mm)
🔰 Gred 2A
🔰 Sesuai untuk pasangan bercinta 🔰 Jarum berfungsi dengan baik 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Condition NEW Free DW Couple Box ✅ Tiada Jarum Saat

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM70 (1 unit) // RM110 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? DM sekarang! atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral   #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #taikoviral #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #TikTokMalaysia #pubgmalaysia #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #bossku #bo55ku #maluapabossku #bukanbiasabiasa #mara #syukur #muzikallawaksuperstar .

5 0 11 hours ago

Top #kiniviral posts

Gambar raya paling rare pernah dihasilkan.
.
kredit to muhammadiszee

Gambar raya paling rare pernah dihasilkan.
.
kredit to muhammadiszee

5,364 89 22 June, 2019
Korang dengar jela untuk hilangkan stress korang 🤣
.
p/s : halalkan admin ambil video korang

Korang dengar jela untuk hilangkan stress korang 🤣
.
p/s : halalkan admin ambil video korang

1,240 34 25 June, 2019
Tag member korang yang ingat kenangang2 manis masa dulu2😆
.
.
.
♦️Tag 3 Rakan Korang
.
♦️Follow @zonviral
.
♦️Share video menarik .
.
♦️Recommend IG : ‘
.
✔️ @lawak_popcorn_ ‘
✔️ @adikshare ‘
.
🎥 Kredit
.
✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ .
.
#zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes 
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder 
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan 
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia 
#iglelakivsperempuan

Tag member korang yang ingat kenangang2 manis masa dulu2😆
.
.
.
♦️Tag 3 Rakan Korang
.
♦️Follow @zonviral
.
♦️Share video menarik .
.
♦️Recommend IG : ‘
.
✔️ @lawak_popcorn_
✔️ @adikshare
.
🎥 Kredit
.
✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ .
.
#zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia
#iglelakivsperempuan

5,967 487 25 June, 2019
Sapa macam ni kite geng😃
.
.
.
♦️Tag 3 Rakan Korang
.
♦️Follow @zonviral
.
♦️Share video menarik .
.
♦️Recommend IG : ‘
.
✔️ @lawak_popcorn_ ‘
✔️ @adikshare ‘
.
🎥 Kredit
.
✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ .
.
#zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes 
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder 
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan 
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia 
#iglelakivsperempuan

Sapa macam ni kite geng😃
.
.
.
♦️Tag 3 Rakan Korang
.
♦️Follow @zonviral
.
♦️Share video menarik .
.
♦️Recommend IG : ‘
.
✔️ @lawak_popcorn_
✔️ @adikshare
.
🎥 Kredit
.
✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ .
.
#zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia
#iglelakivsperempuan

5,944 48 25 June, 2019
Sekarang tengah hype bubble tea kan? 
Ni ada dekat flea market bangi ( tepi bangi gateway ) 
Harga mur mur tapi rasa ngam terok! 🎥 raja_lutfi .
.

Sekarang tengah hype bubble tea kan?
Ni ada dekat flea market bangi ( tepi bangi gateway )
Harga mur mur tapi rasa ngam terok! 🎥 raja_lutfi .
.

1,005 7 24 June, 2019
Burung pun kena palau, apalagi manusia😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Burung pun kena palau, apalagi manusia😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

10,427 112 19 hours ago