#klangvalleyarea Instagram Photos & Videos

klangvalleyarea - 1.1k posts

Lapis legit prunes ❤️❤️❤️ #lapislegit #lapislegitprunes #kualalumpur #selangor #lembahklang #klangvalley #klangvalleyarea

Lapis legit prunes ❤️❤️❤️ #lapislegit #lapislegitprunes #kualalumpur #selangor #lembahklang #klangvalley #klangvalleyarea

13 0 17 hours ago
Tahukah anda?
Bahan-bahan yang digunakan dalam pembuatan dim sum adalah bahan yang berkualiti tinggi. Sebagai contoh Dim Sum Ayam dan Ayam Lada Hitam,  majoriti bahan adalah isi ayam yang tulen.

Jangan risau tentang kualiti dan keenakannya. Terjamin!

Video: Tapau Crab Dumpling and Prawn Beancurd in action!

www.wasap.my/60174275227/hellotapaushahalam
#tapaushahalam #frozendimsumhalal #dimsum #dimsumlover #halalfood #dimsumshahalam #dimsumklang #foodporn #fooddeliveryservice #shahalamfooddelivery #shahalamfood #klangfooddelivery #klangfood #halalfood #grabfoodmalaysia #foodgasm #foodie #dimsummurah #klangvalleyarea #dimsummalaysia #frozenfood

Tahukah anda?
Bahan-bahan yang digunakan dalam pembuatan dim sum adalah bahan yang berkualiti tinggi. Sebagai contoh Dim Sum Ayam dan Ayam Lada Hitam, majoriti bahan adalah isi ayam yang tulen.

Jangan risau tentang kualiti dan keenakannya. Terjamin!

Video: Tapau Crab Dumpling and Prawn Beancurd in action!

www.wasap.my/60174275227/hellotapaushahalam
#tapaushahalam #frozendimsumhalal #dimsum #dimsumlover #halalfood #dimsumshahalam #dimsumklang #foodporn #fooddeliveryservice #shahalamfooddelivery #shahalamfood #klangfooddelivery #klangfood #halalfood #grabfoodmalaysia #foodgasm #foodie #dimsummurah #klangvalleyarea #dimsummalaysia #frozenfood

10 0 24 June, 2019
Bedroom is the place to show your tenants that this is the right place for them to rest their body and soul

Just connect us:
012 412 1823

#ideaqsolutions #propertymakeover #decor #homestyledecor #interior4you1 #klangvalleyarea #idmalaysia

Bedroom is the place to show your tenants that this is the right place for them to rest their body and soul

Just connect us:
012 412 1823

#ideaqsolutions #propertymakeover #decor #homestyledecor #interior4you1 #klangvalleyarea #idmalaysia

2 0 24 June, 2019
Sekarang ni bulan khawin 😉 tapi kan syira tengok still ada lagi girls out there tudung tak onpoint baru nak OOTD dengan PENGANTIN ehh kelepet 🤭
.
.
Taknak ke try cikpiya ni 😇 dah lah wangi plus dia boleh onpoint kan awning korang ☺️ takada dah kelepet kedut semua tu 😉 .
.
Zass zass je hilang semua kedut nak OOTD sampai malam pun dah tak kesah masih terpacak cantik mcm lepas iron 😉😉
.
.
#cikpiyalover
#onpointalways 
#terlajaklaris
#SprayMagic
#agentklang
#UitmShahAlam
#unisel
#seksyen7 
#aeonshahalam 
#aeonbukitraja
#jakel
#msu
#centro
#icitycentral
#klangparade
#klangvalleyarea

Sekarang ni bulan khawin 😉 tapi kan syira tengok still ada lagi girls out there tudung tak onpoint baru nak OOTD dengan PENGANTIN ehh kelepet 🤭
.
.
Taknak ke try cikpiya ni 😇 dah lah wangi plus dia boleh onpoint kan awning korang ☺️ takada dah kelepet kedut semua tu 😉 .
.
Zass zass je hilang semua kedut nak OOTD sampai malam pun dah tak kesah masih terpacak cantik mcm lepas iron 😉😉
.
.
#cikpiyalover
#onpointalways
#terlajaklaris
#SprayMagic
#agentklang
#UitmShahAlam
#unisel
#seksyen7
#aeonshahalam
#aeonbukitraja
#jakel
#msu
#centro
#icitycentral
#klangparade
#klangvalleyarea

12 2 24 June, 2019
Terima kasih @renahazrena @wanitahariinitv3 @tv3malaysia 😀😍
#Repost @amarismytart (@get_repost)
・・・
akak @renahazrena kita pun dah makan tau @amarismytart ni serious sedapppp tak tipu tau smooth je masuk mulut nak2 makan panas2 kan terus fall in love tau 💋💋💋.
.
.
.
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @amarismytart 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart #amarismytart

Terima kasih @renahazrena @wanitahariinitv3 @tv3malaysia 😀😍
#Repost @amarismytart (@get_repost )
・・・
akak @renahazrena kita pun dah makan tau @amarismytart ni serious sedapppp tak tipu tau smooth je masuk mulut nak2 makan panas2 kan terus fall in love tau 💋💋💋.
.
.
.
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @amarismytart 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart #amarismytart

140 1 23 June, 2019
cuba u guys tgokk video ni dah 3 kali guys player bola MALAYSIA kita #khairulfahmichemat makan @amarismytart kalau org dah repeat tu apa tandanya ?? sedap ke sedap ?? 🤤🤤🤤🤤🔥
.
.
.
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @amarismytart 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart #amarismytart

cuba u guys tgokk video ni dah 3 kali guys player bola MALAYSIA kita #khairulfahmichemat makan @amarismytart kalau org dah repeat tu apa tandanya ?? sedap ke sedap ?? 🤤🤤🤤🤤🔥
.
.
.
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @amarismytart 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart #amarismytart

20 1 23 June, 2019
Terima Kasih  Dato @azrilradzi @vasia.official dan Datin for support us 😁😊
#Repost @amarismytart (@get_repost)
・・・
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

Terima Kasih Dato @azrilradzi @vasia.official dan Datin for support us 😁😊
#Repost @amarismytart (@get_repost )
・・・
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

73 0 23 June, 2019
Little Pony Cake

7 inch diameter cake

Weight 2kg

Inside cake is the chocolate fudge cake

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

Little Pony Cake

7 inch diameter cake

Weight 2kg

Inside cake is the chocolate fudge cake

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

4 0 23 June, 2019
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart #amarismytart

Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart #amarismytart

17 1 23 June, 2019
Thank you dear customer for the order 🦄

6 inches diameter unicorn cake with chocolate fudge cake inside

To order, you may contact

0123947704
0123947704
0123947704

#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

Thank you dear customer for the order 🦄

6 inches diameter unicorn cake with chocolate fudge cake inside

To order, you may contact

0123947704
0123947704
0123947704

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

5 0 22 June, 2019
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

17 1 22 June, 2019
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau 24 JUN 2019 ISNIN area 📌KLANG VALLEY 🚗
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni 📍24 JUN 2019 📍terus delivery depan rumah🏡🏡 , kalau nak kami hantar direct terus ke office pun boleh tau 🤩🤩🤩 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋 .
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

14 6 22 June, 2019
7 inch diameter unicorn cake 🦄

A golden look 💕

#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

7 inch diameter unicorn cake 🦄

A golden look 💕

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

5 1 22 June, 2019
Thank you my dear friend for the order 🦄

She ordered a chocolate fudge & a vanilla butter mini unicorn cake each

#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

Thank you my dear friend for the order 🦄

She ordered a chocolate fudge & a vanilla butter mini unicorn cake each

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

3 0 21 June, 2019
7 inch diameter unicorn cake 🦄

Special from me for you 💕

#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

7 inch diameter unicorn cake 🦄

Special from me for you 💕

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

13 2 20 June, 2019
...
Let’s see what airscream pod system is all about. It’s a closed pod system. 
Starter kits includes 1 catridge, 1 airscream pod & magnetic charger. 
On top of that, Airscream has won the best pod system of 2019. Very much exciting isn’t it? 
Small yet tip top performance. 
Any inquiries? Just slide into my DM guyss. Best price awaits you
...
IT’S  CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
AWESOME Taste...AMAZING Price..👻👻
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller#currenttrend#famous

...
Let’s see what airscream pod system is all about. It’s a closed pod system.
Starter kits includes 1 catridge, 1 airscream pod & magnetic charger.
On top of that, Airscream has won the best pod system of 2019. Very much exciting isn’t it?
Small yet tip top performance.
Any inquiries? Just slide into my DM guyss. Best price awaits you
...
IT’S CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
AWESOME Taste...AMAZING Price..👻👻
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller #currenttrend #famous

21 1 19 June, 2019
waahh terbaikkkk laahh @heymuazkoolfm dia masukkk perooott terus 4 @mytarttartelicious pastu siap bungkus lagi weeyhhhh kompem sedap ni 🤣🤣🤣🤣
.
.
.
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau esokk area 📌KLANG VALLEY tinggal lagi 3 slot sahaja lagi 😱😱😱 cepatnya penuh slot awak ni ❓❓❓ .
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni kompem esok terus delivery depan rumah🏡🏡 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋
.
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

waahh terbaikkkk laahh @heymuazkoolfm dia masukkk perooott terus 4 @mytarttartelicious pastu siap bungkus lagi weeyhhhh kompem sedap ni 🤣🤣🤣🤣
.
.
.
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau esokk area 📌KLANG VALLEY tinggal lagi 3 slot sahaja lagi 😱😱😱 cepatnya penuh slot awak ni ❓❓❓ .
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni kompem esok terus delivery depan rumah🏡🏡 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋
.
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

60 7 19 June, 2019
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau esokk area 📌KLANG VALLEY tinggal lagi 3 slot sahaja lagi 😱😱😱 cepatnya penuh slot awak ni ❓❓❓ .
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni kompem esok terus delivery depan rumah🏡🏡 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋
.
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau esokk area 📌KLANG VALLEY tinggal lagi 3 slot sahaja lagi 😱😱😱 cepatnya penuh slot awak ni ❓❓❓ .
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni kompem esok terus delivery depan rumah🏡🏡 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋
.
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

28 1 19 June, 2019
Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau esokk area 📌KLANG VALLEY tinggal lagi 3 slot sahaja lagi 😱😱😱 cepatnya penuh slot awak ni ❓❓❓ .
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni kompem esok terus delivery depan rumah🏡🏡 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋
.
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia 
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia 
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

Fuuuuyyyoooo guys ni serious tak tipu nieyh sedap sangat2 ni @mytarttartelicious 🥧🥧🥧 by artis MALAYSIA kita ni @amaris.official tgah meletop2 ni di pasaran 🔥🔥🔥
.
.
.
Kalau u guys nak try kami ada buat delivery 🚗🛵 tau esokk area 📌KLANG VALLEY tinggal lagi 3 slot sahaja lagi 😱😱😱 cepatnya penuh slot awak ni ❓❓❓ .
.
.
haah barang sedap tgah meletop ni tu yg laju je org order 🤪🤪🤪 kalau u guys nak try meeyhh pm kita laju2 okkk 👍🏻👍🏻👍🏻
order hari ni kompem esok terus delivery depan rumah🏡🏡 kalau nak self pickup pun boleh di 📌PETRONAS BANDAR SRI DAMANSARA📌 makan panas2 kompem nyam nyam sedapnya 😋😋
.
.
.
meeyhhh meeyhh pakat mai pm admin laju2 ya click je link bawah ni okkk 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 to PLACE YOUR ORDER 🎖🎖🎖
http://www.wasap.my/+60129778641/nakmytartbyputraamaris
012-9778641 - ZUQIE 📞📞
.
.
.
meyhhh kita payung video n gambar sikit mytart 🥧🥧🥧 by PUTRA AMARIS okk 💋💋 JANGAN TERLIUR NAAAA 🤤🤤🤤 #putraamaris
#eggtart #mytart #malaysiamytart #mytartbyputraamaris #eggtartmalaysia
#eggtartviralmalaysia #mytartmalaysia
#delicious #deliciouseggtartmalaysia #mytartviralmalaysia #deliciousmytart #malaysiakini #deliciousfoodmalaysia #malaysia #damansara #oneutama #deliciousfood #foodpanda #mytartviral #klangvalleyarea #kualalumpur #damansaraheights #sridamansara #feedbackmytart

23 1 19 June, 2019
....
@airscream_.malaysia
...
@airscream_.malaysia
...
Not RM99
...
Not RM89
...
IT’S  CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
AWESOME Taste...AMAZING Price..👻👻
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller#currenttrend#famaous

....
@airscream_.malaysia
...
@airscream_.malaysia
...
Not RM99
...
Not RM89
...
IT’S CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
AWESOME Taste...AMAZING Price..👻👻
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller #currenttrend #famaous

9 0 19 June, 2019
Stay Smart and Beautiful 😊

Stay Smart and Beautiful 😊

6 2 19 June, 2019
@airscream_.malaysia 
Not RM99
Not RM89
IT’S  CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
AWESOME Taste...AMAZING Price..👻👻
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller

@airscream_.malaysia
Not RM99
Not RM89
IT’S CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
AWESOME Taste...AMAZING Price..👻👻
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller

6 1 18 June, 2019
....
Various of Flavours 💨
Varieties of 9 🤑
Choose Your Favourite 🥳
...
@airscream_.malaysia
...
Not RM99
...
Not RM89
...
IT’S  CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller

....
Various of Flavours 💨
Varieties of 9 🤑
Choose Your Favourite 🥳
...
@airscream_.malaysia
...
Not RM99
...
Not RM89
...
IT’S CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller

10 0 18 June, 2019
....
@airscream_.malaysia
...
@airscream_.malaysia
...
Not RM99
...
Not RM89
...
IT’S  CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller#airpops

....
@airscream_.malaysia
...
@airscream_.malaysia
...
Not RM99
...
Not RM89
...
IT’S CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller #airpops

2 1 18 June, 2019
....
@airscream_.malaysia
...
@airscream_.malaysia
...
Not RM99
...
Not RM89
...
IT’S  CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller

....
@airscream_.malaysia
...
@airscream_.malaysia
...
Not RM99
...
Not RM89
...
IT’S CHEAPER THAN YOU THINK 💯💲💯
...
Grab your AIRSCREAM pods right away ‼️‼️
...
@airscream_.malaysia
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller

8 1 18 June, 2019
...
M O R E  S M O K E 💨💨
...
L E S S  M O N E Y 💲💲
...
Grab your AIRPODS right away ‼️‼️
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller

...
M O R E S M O K E 💨💨
...
L E S S M O N E Y 💲💲
...
Grab your AIRPODS right away ‼️‼️
...
#subang #malaysia #airscreampop #airpop #klangvalleyarea #trendsetter #nocigrettes #airscreammalaysia #airscreamsubang #moresmokelessmoney #cameronhiglands #camerons #ukbrand #aunthentic #malaysiaseller

7 0 18 June, 2019
Open house stilll onnnnzz 😄😄😄 Pilihan yang tepat dengan sertakan #popiapedasrangup #popiasirapedasviral Dan #rempeyekkacangtanah sebagai menu open house anda

#codavailable 
#rempeyekkacangtanah
#popiapedas
#raya2019
#klangvalleyarea 
#agentwanted
#customerneeded

Dm/wasap utk order@info

Lina 0182278559
Nina 0122571933

Open house stilll onnnnzz 😄😄😄 Pilihan yang tepat dengan sertakan #popiapedasrangup #popiasirapedasviral Dan #rempeyekkacangtanah sebagai menu open house anda

#codavailable
#rempeyekkacangtanah
#popiapedas
#raya2019
#klangvalleyarea
#agentwanted
#customerneeded

Dm/wasap utk order@info

Lina 0182278559
Nina 0122571933

12 0 18 June, 2019
New life! New hope! New challenge 😀😀🔰 Good morning peeps💞💞 We're back after long holidays🙋🙋🙋🙋 #popiapedas 
#rempeyekkacang 
#klangvalleyarea 
#popiasirapedasviral
#agentwanted

New life! New hope! New challenge 😀😀🔰 Good morning peeps💞💞 We're back after long holidays🙋🙋🙋🙋 #popiapedas
#rempeyekkacang
#klangvalleyarea
#popiasirapedasviral
#agentwanted

14 2 18 June, 2019
For 6 inches & 7 inches diameter unicorn cake, you may now request for different eyelashes colour & extra long horn 🦄

#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

For 6 inches & 7 inches diameter unicorn cake, you may now request for different eyelashes colour & extra long horn 🦄

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

6 0 18 June, 2019
Hi dear .. sesiapa nak oder choco jar yang so  MELTY CRUNCHY.. SO YUMMY... choco jar yang tak perlu di panas kan , dapat boleh terus makan 😋blm cuba blm tahu boskur RM10 je satu sekali topping 😍! WhatsApp for cod and postage 018-2732561 #sayajualchocolate #sayajualchocojar #coklatjar #chocolatejar #chocolatejarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarborong #chocojar #chocojar #chocojarmalaysia #chocojarsedapmurah #coklatgift #coklatsedap#coklatmurah#onlinefood #onlinefooddelivery #instafood #lakukeras #terlajakalaris#terlajaklaku #terlajakmurah #klangvalleyarea

Hi dear .. sesiapa nak oder choco jar yang so MELTY CRUNCHY.. SO YUMMY... choco jar yang tak perlu di panas kan , dapat boleh terus makan 😋blm cuba blm tahu boskur RM10 je satu sekali topping 😍! WhatsApp for cod and postage 018-2732561 #sayajualchocolate #sayajualchocojar #coklatjar #chocolatejar #chocolatejarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarborong #chocojar #chocojar #chocojarmalaysia #chocojarsedapmurah #coklatgift #coklatsedap #coklatmurah #onlinefood #onlinefooddelivery #instafood #lakukeras #terlajakalaris #terlajaklaku #terlajakmurah #klangvalleyarea

12 0 17 June, 2019
🇩🇪 I.W.C 9H Premium Germany Ceramic Coating 🇩🇪
( PERMANENT PAINT PROTECTION ) 
ADVANCED TECHNOLOGY COATING REQUIRES LESS WARRANTY! 
PROMOTION FOR LIMITED TIME ONLY AND THE FIRST 18 CUSTOMERS WILL GET A SPECIAL RATE PRICE STARTING FROM RM888.00 !

IWC 9H Premium Germany Coating 
Promotion Price from RM 888.00 *
Frustrated with annoying dirts on your vehicle daily? 
Disappointed with the ugly and long-lasting stains on the surface of your vehicle?

Unhappy with the scratches on the surface of your vehicle? 
Overspent on low quality grade coating that requires long term warranty and not getting better results? 
Give us a try and your trust on our IWC 9H Premium Germany Coating for once to change your perspective towards car paint protection! 
IWC 9H Premium Germany Coating restores and gives an ultimate shine to your vehicle. Not forgetting, using the IWC 9H Premium Germany Coating also helps in creating a positive outlook impression of your vehicle!

IWC 9H Premium Germany Coating
💎 9H Hardness (Polysilazane-based)
💎 Super Water Hydrophobic (Long Lasting)
💎 Advanced Technology Chemical Resistance
💎 Oxidation and Corrosion Resistance
💎 High Temperature Resistance
💎 UV protection
💎 Eco Friendly (odour-less)
💎 Ultimate Glossy and Shine Surface
💎 Self Cleaning Effect 💎 Professional Team & After-sale Services

ADVANCED TECHNOLOGY REQUIRES LESS WARRANTY! 
For Enquiries / Appointment / Booking please kindly  contact us via WhatsApp https://wa.me/60143580282 or wechat : inkworkschemicalT

T&C APPLY.  #promo #salesmy #promotion #coating #klangvalleyarea #shahalam #limitedition #raya2019

🇩🇪 I.W.C 9H Premium Germany Ceramic Coating 🇩🇪
( PERMANENT PAINT PROTECTION )
ADVANCED TECHNOLOGY COATING REQUIRES LESS WARRANTY!
PROMOTION FOR LIMITED TIME ONLY AND THE FIRST 18 CUSTOMERS WILL GET A SPECIAL RATE PRICE STARTING FROM RM888.00 !

IWC 9H Premium Germany Coating
Promotion Price from RM 888.00 *
Frustrated with annoying dirts on your vehicle daily?
Disappointed with the ugly and long-lasting stains on the surface of your vehicle?

Unhappy with the scratches on the surface of your vehicle?
Overspent on low quality grade coating that requires long term warranty and not getting better results?
Give us a try and your trust on our IWC 9H Premium Germany Coating for once to change your perspective towards car paint protection!
IWC 9H Premium Germany Coating restores and gives an ultimate shine to your vehicle. Not forgetting, using the IWC 9H Premium Germany Coating also helps in creating a positive outlook impression of your vehicle!

IWC 9H Premium Germany Coating
💎 9H Hardness (Polysilazane-based)
💎 Super Water Hydrophobic (Long Lasting)
💎 Advanced Technology Chemical Resistance
💎 Oxidation and Corrosion Resistance
💎 High Temperature Resistance
💎 UV protection
💎 Eco Friendly (odour-less)
💎 Ultimate Glossy and Shine Surface
💎 Self Cleaning Effect 💎 Professional Team & After-sale Services

ADVANCED TECHNOLOGY REQUIRES LESS WARRANTY!
For Enquiries / Appointment / Booking please kindly contact us via WhatsApp https://wa.me/60143580282 or wechat : inkworkschemicalT

T&C APPLY. #promo #salesmy #promotion #coating #klangvalleyarea #shahalam #limitedition #raya2019

10 0 17 June, 2019
Selamat tengahari semurang

Kek Little Pony pun ada ❤

Nak order boleh je 😍

Kat dalam tu chocolate fudge cake. Buttercream je kita buat rainbow layers

Nak order boleh whatsapp sis

0123947704
0123947704
0123947704

#miniunicorncake 
#littleponycake
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

Selamat tengahari semurang

Kek Little Pony pun ada ❤

Nak order boleh je 😍

Kat dalam tu chocolate fudge cake. Buttercream je kita buat rainbow layers

Nak order boleh whatsapp sis

0123947704
0123947704
0123947704

#miniunicorncake
#littleponycake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

15 2 17 June, 2019
Friends for ever. Weekend beraya tanpa @devilzlongz @amyfsh.  #GNL4.0 #tillmeetagain #klangvalleyarea

Friends for ever. Weekend beraya tanpa @devilzlongz @amyfsh . #GNL4 .0 #tillmeetagain #klangvalleyarea

58 4 16 June, 2019
Hi guys

Our central kitchen is quite free today so they treat us all to these yummy unicorn cupcakes 😋😋 #blessed
#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

Hi guys

Our central kitchen is quite free today so they treat us all to these yummy unicorn cupcakes 😋😋 #blessed
#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

8 3 15 June, 2019
The many faces of mini unicorn cake 🦄

Since we started our humble little business 3 months ago, we have received very good & positive responses from our valued customers 💕

Strangers become friends as the customers get up close & personal with us to tell us how much they & their love ones love the cakes 💓 
We enjoy listening from our valued customers & we are beyond happy to know that you guys love the cakes & cookies 
We have also delivered hundreds of cute unicom cakes everywhere within the Klang Valley. Thank you to waze apps for directing us to many unknown & unfamiliar places ❤

We look forward to hearing & serving you better in the future. Thank you dear customers 💕

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

The many faces of mini unicorn cake 🦄

Since we started our humble little business 3 months ago, we have received very good & positive responses from our valued customers 💕

Strangers become friends as the customers get up close & personal with us to tell us how much they & their love ones love the cakes 💓
We enjoy listening from our valued customers & we are beyond happy to know that you guys love the cakes & cookies
We have also delivered hundreds of cute unicom cakes everywhere within the Klang Valley. Thank you to waze apps for directing us to many unknown & unfamiliar places ❤

We look forward to hearing & serving you better in the future. Thank you dear customers 💕

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

4 0 15 June, 2019
Can't wait to snap the pictures of these beauties even before the eyelashes are fixed 🦄

#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

Can't wait to snap the pictures of these beauties even before the eyelashes are fixed 🦄

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

2 0 14 June, 2019
🍪 Jom berhari raya bersama cookies yang awesome 🍪

#unicorncakemalaysia
#halalcake
#halalcookies 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

🍪 Jom berhari raya bersama cookies yang awesome 🍪

#unicorncakemalaysia
#halalcake
#halalcookies
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

1 0 13 June, 2019

Top #klangvalleyarea posts

Mencari Tanah Utk Pertanian, Perumahan atau Pembangunan Area Selangor & Lembah Klang ?

Find Your Dream Property Various Selection to choose from... Get the Best Deal. Trusted. Selection Areas : Cheras, Setapak, Ampang, Sri Petaling, Kepong, Sentul,Klang,Jenjarom,Banting ,Dengkil.. Hubungi 
0172260719 chef Obie

#land
#agricultureland 
#leasehold #nonbumi #freehold #landforsale #klangvalleyarea #jenjarom #banting #kualalangat #hululangat #hotelandresortconsultant

Mencari Tanah Utk Pertanian, Perumahan atau Pembangunan Area Selangor & Lembah Klang ?

Find Your Dream Property Various Selection to choose from... Get the Best Deal. Trusted. Selection Areas : Cheras, Setapak, Ampang, Sri Petaling, Kepong, Sentul,Klang,Jenjarom,Banting ,Dengkil.. Hubungi
0172260719 chef Obie

#land
#agricultureland
#leasehold #nonbumi #freehold #landforsale #klangvalleyarea #jenjarom #banting #kualalangat #hululangat #hotelandresortconsultant

9 3 14 January, 2019
Last week @kynkitchenrules punya order semua shift pagi. Nasib baik yg ni sempat hantar before lunch hour hehe!
_

Thanks Mr. Saiidi Shakirin for ordering 3 trays Spaghetti Aglio Olio Seafood & 2 sets Rotijala Kari Ayam for office gathering. Semoga dimurahkan rezeki selalu 😊
_

#rotijalakariayam #sayajualrotijala #sayajualspaghetti #spaghettiaglioolioseafood #pasta #savoury #dessert #openordernow #officegathering #halalfood #fooddelivery #klangvalleyarea #menarauoa #wismauoa

Last week @kynkitchenrules punya order semua shift pagi. Nasib baik yg ni sempat hantar before lunch hour hehe!
_

Thanks Mr. Saiidi Shakirin for ordering 3 trays Spaghetti Aglio Olio Seafood & 2 sets Rotijala Kari Ayam for office gathering. Semoga dimurahkan rezeki selalu 😊
_

#rotijalakariayam #sayajualrotijala #sayajualspaghetti #spaghettiaglioolioseafood #pasta #savoury #dessert #openordernow #officegathering #halalfood #fooddelivery #klangvalleyarea #menarauoa #wismauoa

31 4 2 March, 2019
Ada ni haa baru siap bersilat kat dapur siapkan order utk customer yg dh order utk tgh hari ni.. alhamdullilah tq pd semua yg menjadi customer kami ya.. yg repeat2 order tq so much.. order utk minum ptg dan makan malam hari ni boleh je selit order lg tau!! #padupadatmantap #tauhubegedil #tauhubegedilbukanbishe2 #tauhubegedilviral #tauhubegedilmeletop #tauhubegedildaging #begediltersedap #begedildaging #begedilfrozen #katering #begedilreadytoeat #menerimatempahan #klangvalleyarea #klfood #shahalamfood #homemade #gerentisedap #segardanenak #bbbempire #kenyangmakan #sedapgiler #tauhubergedilbukanbishebishe
#rasayangluarbiasa #hargabiasa2je #uitmpuncakperdana #begedilshahalam

Ada ni haa baru siap bersilat kat dapur siapkan order utk customer yg dh order utk tgh hari ni.. alhamdullilah tq pd semua yg menjadi customer kami ya.. yg repeat2 order tq so much.. order utk minum ptg dan makan malam hari ni boleh je selit order lg tau!! #padupadatmantap #tauhubegedil #tauhubegedilbukanbishe2 #tauhubegedilviral #tauhubegedilmeletop #tauhubegedildaging #begediltersedap #begedildaging #begedilfrozen #katering #begedilreadytoeat #menerimatempahan #klangvalleyarea #klfood #shahalamfood #homemade #gerentisedap #segardanenak #bbbempire #kenyangmakan #sedapgiler #tauhubergedilbukanbishebishe
#rasayangluarbiasa #hargabiasa2je #uitmpuncakperdana #begedilshahalam

21 1 1 May, 2019
Sakit tu kan penghapus dosa, dapat la berehat dengan KitKat 😂
.
Now nak kena re-charge bateri tenaga akak, esok banyak lauk nak masak 💪
-----------------------
ORDER: awal sehari 
1st Pay 1st Serve
.
WASSAP: 012-3308482
.
.
#dagingciliapi #sambaludangpetai #sambalsotong #siakapberlada #homefoodisthebest #homefooddelivery #fooddeliveryservice #klangvalleyarea #kualalumpur #selangor

Sakit tu kan penghapus dosa, dapat la berehat dengan KitKat 😂
.
Now nak kena re-charge bateri tenaga akak, esok banyak lauk nak masak 💪
-----------------------
ORDER: awal sehari
1st Pay 1st Serve
.
WASSAP: 012-3308482
.
.
#dagingciliapi #sambaludangpetai #sambalsotong #siakapberlada #homefoodisthebest #homefooddelivery #fooddeliveryservice #klangvalleyarea #kualalumpur #selangor

153 2 13 December, 2017
🥳 Happy 53rd Birthday Daud & Happy 20th Birthday Dinie Afifi🥳
.
.
🔹Table Deco for party event
🔹one theme
🔹helium balloon
🔹table placemat
🔹frames
🔹flowers
🔹decor
🔹mirror
🔹chocolate custom cake .
.
Promo price : RM350 (exclude cake) .
.
📲 Whatsapp us now at +60102328892 to book your slot
.
.
#cottagecandymy #sugarcandymy #tabledecoration #stylishdecoration #partydecorations #surprisebirthday #chocolatebouquet #flowerbouquet #cutetheme #keksedap #surprisedelivery #klangvalleyarea #klselangor #deliverycheras #deliveryampang #chocolatebouquet #weddingcake #engagementcake #birthdaygirl #birthdayboy

🥳 Happy 53rd Birthday Daud & Happy 20th Birthday Dinie Afifi🥳
.
.
🔹Table Deco for party event
🔹one theme
🔹helium balloon
🔹table placemat
🔹frames
🔹flowers
🔹decor
🔹mirror
🔹chocolate custom cake .
.
Promo price : RM350 (exclude cake) .
.
📲 Whatsapp us now at +60102328892 to book your slot
.
.
#cottagecandymy #sugarcandymy #tabledecoration #stylishdecoration #partydecorations #surprisebirthday #chocolatebouquet #flowerbouquet #cutetheme #keksedap #surprisedelivery #klangvalleyarea #klselangor #deliverycheras #deliveryampang #chocolatebouquet #weddingcake #engagementcake #birthdaygirl #birthdayboy

6 1 5 March, 2019
7 inch diameter unicorn cake 🦄

Special from me for you 💕

#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

7 inch diameter unicorn cake 🦄

Special from me for you 💕

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

13 2 20 June, 2019
7 inch diameter unicorn cake 🦄

A golden look 💕

#miniunicorncake 
#unicorncakemalaysia 
#unicorn
#halalcake 
#muslimproduct 
#deliveryavailable 
#klangvalleyarea

7 inch diameter unicorn cake 🦄

A golden look 💕

#miniunicorncake
#unicorncakemalaysia
#unicorn
#halalcake
#muslimproduct
#deliveryavailable
#klangvalleyarea

5 1 22 June, 2019