#lawakhangit Instagram Photos & Videos

lawakhangit - 166.7k posts

- Buruknya! Nasib baik ada @futehfuhq cantikkan balik kulit wajah Rose! Hehehehe boleh Contact Eddie +60192456596 for order @futehfuhq 
#skin #skincare #vine #malayvine #vscocam #pursuitofportraits #komik #lawakhangit #lawakhambar

- Buruknya! Nasib baik ada @futehfuhq cantikkan balik kulit wajah Rose! Hehehehe boleh Contact Eddie +60192456596 for order @futehfuhq
#skin #skincare #vine #malayvine #vscocam #pursuitofportraits #komik #lawakhangit #lawakhambar

71 1 1 minute ago
Jujur gais, jangan malu.. 😌
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag 
@iglelakivsperempuan & 
@lelakivsperempuanvideo
.
#iglelakivsperempuan
#lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar
#lawakhangit
#atukpesan
#lawaktahapdewa

Jujur gais, jangan malu.. 😌
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag
@iglelakivsperempuan &
@lelakivsperempuanvideo
.
#iglelakivsperempuan
#lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar
#lawakhangit
#atukpesan
#lawaktahapdewa

784 38 8 minutes ago
Give this Adik a medal!😂 .
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah MELETOPS Raya tahun ni!😘
.
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

Give this Adik a medal!😂 .
.
Btw untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig kat atas 💕 Barulah MELETOPS Raya tahun ni!😘
.
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

75 1 25 minutes ago
Selamat hari raya guys! Mesti ada yang tengah beraya lagi tu kan? Dengar cerita pic time raya pun banyak tu kan
.
.
Tapi mesti ada satu pic tu yang special, yang sampai nak tenung lama lama tu kan? Apa kata korang letak kat custom casing korang
.
.
Baru boleh tengok selalu and orang yang tersayang pun mesti terharu sebab kita asyik tengok muka dia je kan 😍
Honestly , admin suka gila dengan customer yang letak gambar gf/bf 😍
.
.
.
#sahabat #videolawak #lawakhangit #lawakterkini #lawakkerder #penmerahdotcom #penbiru #penmerahdotcom #nakbebel #nakpesan #atokpesan #nakfakta #naksentap #nakpesan #lawakkerder #nakluahsikit #nakcakap #naksentap #video #lawak #lawakbodoh #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakmalaysia #himpunanbahanlawak #zonlawak #videolawak #lawakbodoh #lawakkampus #lawakbatak #lawakmalaysia

Selamat hari raya guys! Mesti ada yang tengah beraya lagi tu kan? Dengar cerita pic time raya pun banyak tu kan
.
.
Tapi mesti ada satu pic tu yang special, yang sampai nak tenung lama lama tu kan? Apa kata korang letak kat custom casing korang
.
.
Baru boleh tengok selalu and orang yang tersayang pun mesti terharu sebab kita asyik tengok muka dia je kan 😍
Honestly , admin suka gila dengan customer yang letak gambar gf/bf 😍
.
.
.
#sahabat #videolawak #lawakhangit #lawakterkini #lawakkerder #penmerahdotcom #penbiru #penmerahdotcom #nakbebel #nakpesan #atokpesan #nakfakta #naksentap #nakpesan #lawakkerder #nakluahsikit #nakcakap #naksentap #video #lawak #lawakbodoh #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakmalaysia #himpunanbahanlawak #zonlawak #videolawak #lawakbodoh #lawakkampus #lawakbatak #lawakmalaysia

6 0 29 minutes ago
credit: @iglelakivsperempuan... Tag kawan sekolah kamu 🤓
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag 
@iglelakivsperempuan & 
@lelakivsperempuanvideo
.
#iglelakivsperempuan
#lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar
#lawakhangit
#atukpesan
#lawaktahapdewa

credit: @iglelakivsperempuan ... Tag kawan sekolah kamu 🤓
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag
@iglelakivsperempuan &
@lelakivsperempuanvideo
.
#iglelakivsperempuan
#lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar
#lawakhangit
#atukpesan
#lawaktahapdewa

59 1 40 minutes ago
Jgn nk acah2 steady.. Tag kawan korang yg bodoh sombong tuu..😖😖😖😖😖 .
.
.
.
.
Tag membe korang🤪Tag membe korang🧐
Tag membe korang🧐Tag membe korang🤓

Follow👥Like❤️Comment📝Tag📚Share📣
Do Support Us🤳 Do Support Us🤳

@lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah

#lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakkeder #lawakboring #lawaking #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakan #lawakhangit #lawakgram #lawakbangang #lawakantarabangsa #lawaktwitter #lawakfacebook #lawakgram #lawakkampus #lawakterkini #lawaklucu #lawaksavage #viral #kakiviral #malaysia #indonesia #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmy #igersmalaysia #harimaumalaya

Jgn nk acah2 steady.. Tag kawan korang yg bodoh sombong tuu..😖😖😖😖😖 .
.
.
.
.
Tag membe korang🤪Tag membe korang🧐
Tag membe korang🧐Tag membe korang🤓

Follow👥Like❤️Comment📝Tag📚Share📣
Do Support Us🤳 Do Support Us🤳

@lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah

#lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakkeder #lawakboring #lawaking #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakan #lawakhangit #lawakgram #lawakbangang #lawakantarabangsa #lawaktwitter #lawakfacebook #lawakgram #lawakkampus #lawakterkini #lawaklucu #lawaksavage #viral #kakiviral #malaysia #indonesia #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmy #igersmalaysia #harimaumalaya

63 1 43 minutes ago
Hai awak 💃💃💃
Awak dah cuba PINKLADY ❓
Kalau belum, ruginya 😭
Orang lain semua dah mantap merecikss 🍑
Awak bila lagi ❓
Jangan tunggu tunggu lagi ‼️ Tak mampu beli cash ??? Jangan risau saya ada open kutu @ bayaran ansuran .. Pilih je nak yg mana 😍 
Jom order sekarang 😋

Whatsapp saya :
01137026119

#jomrepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur #explorepage #akuokay #himpunanbahanlawak #PINKLADYBODYPERFECTION #pinkladyhq #pinkladyansuran #Pinkladyallinone #pinkladyluluskkm

Hai awak 💃💃💃
Awak dah cuba PINKLADY ❓
Kalau belum, ruginya 😭
Orang lain semua dah mantap merecikss 🍑
Awak bila lagi ❓
Jangan tunggu tunggu lagi ‼️ Tak mampu beli cash ??? Jangan risau saya ada open kutu @ bayaran ansuran .. Pilih je nak yg mana 😍
Jom order sekarang 😋

Whatsapp saya :
01137026119

#jomrepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur #explorepage #akuokay #himpunanbahanlawak #PINKLADYBODYPERFECTION #pinkladyhq #pinkladyansuran #Pinkladyallinone #pinkladyluluskkm

4 1 46 minutes ago
Aduhai.. selama ni atuk kupas cara salah la rupanya.. 😂😂 🤦sape dah guna cara ni?🙋
.
.
Credit 
#atukpesan #atukpesanchannel #viral #lawak #ngakak #videolawak #ketawa #lawakhangit #atukpesan #lawakhambar #lawakkeder #nakfakta #nakbebel #mudahterhibur #paidreviewmalaysia #astrogempak

Aduhai.. selama ni atuk kupas cara salah la rupanya.. 😂😂 🤦sape dah guna cara ni?🙋
.
.
Credit
#atukpesan #atukpesanchannel #viral #lawak #ngakak #videolawak #ketawa #lawakhangit #atukpesan #lawakhambar #lawakkeder #nakfakta #nakbebel #mudahterhibur #paidreviewmalaysia #astrogempak

1,404 18 1 hour ago
Jilake sampai 13 bulan mengandung. Ngandung anak gajah ke😲 .
.
🖍 @wowhiburan
.
Share dan tag member korang tau👥
Pastu on notification utk latest post🔛
.
Tag owner utk admin bg kredit🙌
.

#lawaking #viralvideos #lawakhangit #lawakkeder #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysia #malaysiatroll #brocuba #syoktube #kiniviral #lawaktroll #tiktokmalaysia #himpunanbahanlawak #atukpesan #himpunanlawakmalaysia #kelakar #lawaksavage

Jilake sampai 13 bulan mengandung. Ngandung anak gajah ke😲 .
.
🖍 @wowhiburan
.
Share dan tag member korang tau👥
Pastu on notification utk latest post🔛
.
Tag owner utk admin bg kredit🙌
.

#lawaking #viralvideos #lawakhangit #lawakkeder #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysia #malaysiatroll #brocuba #syoktube #kiniviral #lawaktroll #tiktokmalaysia #himpunanbahanlawak #atukpesan #himpunanlawakmalaysia #kelakar #lawaksavage

51 1 1 hour ago
Assalamulaikum.. Sis Nak tunjuk Cara Cuci Bantal ANIQMA. Seperti yang kita tahu, kalau dah pakai bantal melebihi 6 bulan. Di galakkan untuk mencucinya. So dibawah ni video camner nak cuci Bantal  Aniqma. Biar mati segala kuman yang ada. Biar air liur basi korang lemas dalam air mesin basuh tu. Cuci bersih-bersih, baru lah hidup sihat dan bahagia 😄.
-
#aniqma #rahsiatidurlena #bantalhotelbyaniqma #bantalhotelaniqma #bantalaniqma #bantalmeletop #bantalmeletopjumbo #bantalmeletopaniqma #bantalsicomel #bantalsicomelaniqma #bantalraya #bantal #pillowraya #viral #viralmalaysia #bantalmurah #promosi #promosiraya #promosiramadhan #raya2019 #ramadhan #puasa #lawak #makcikbawang #viral #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakkerder #lawakbatak #lawakhangit

Assalamulaikum.. Sis Nak tunjuk Cara Cuci Bantal ANIQMA. Seperti yang kita tahu, kalau dah pakai bantal melebihi 6 bulan. Di galakkan untuk mencucinya. So dibawah ni video camner nak cuci Bantal Aniqma. Biar mati segala kuman yang ada. Biar air liur basi korang lemas dalam air mesin basuh tu. Cuci bersih-bersih, baru lah hidup sihat dan bahagia 😄.
-
#aniqma #rahsiatidurlena #bantalhotelbyaniqma #bantalhotelaniqma #bantalaniqma #bantalmeletop #bantalmeletopjumbo #bantalmeletopaniqma #bantalsicomel #bantalsicomelaniqma #bantalraya #bantal #pillowraya #viral #viralmalaysia #bantalmurah #promosi #promosiraya #promosiramadhan #raya2019 #ramadhan #puasa #lawak #makcikbawang #viral #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakkerder #lawakbatak #lawakhangit

90 1 1 hour ago
Jangan tengok kalau tak kuat 😲😲😲
_____________________________
📌TAG member kau!!! 😘
📌Like & follow @pak.kodi_❤

#lawak
#lawakhambar
#mudahterhibur
#lawakgram
#videolawak
#lawakkeder
#lawakan
#lawakhangit
#lawaktahapdewa
#lawakmalaysia
#lawakkerder
#lawakterkini
#lawaklucu

Jangan tengok kalau tak kuat 😲😲😲
_____________________________
📌TAG member kau!!! 😘
📌Like & follow @pak.kodi_

#lawak
#lawakhambar
#mudahterhibur
#lawakgram
#videolawak
#lawakkeder
#lawakan
#lawakhangit
#lawaktahapdewa
#lawakmalaysia
#lawakkerder
#lawakterkini
#lawaklucu

1,669 37 1 hour ago
Jemaima L-glutathione Capsule bukan je memutihkan dan mencerahkan kulit semata-mata tau. Tapi fungsi dan manfaat Jemaima L-glutathione Capsule ni sangatlah banyak antaranya membantu merawat dan mencegah pertumbuhan jerawat baru dan lama, memudarkan parut, sekatakan tona kulit, rawat masalah resdung dan banyak lagi kahsiat lain untuk kulit tau. .

Didatangkan dalam betuk capsule.  Senang dibawa kemana-mana sahaja tau. .

Kalau kita konsisten dengan satu produk tu mestila nak yang senang untuk consume, tiada pantang larang yang kena ikut dan paling penting cepat nampak kesan kan? .

Kalau korang tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit gelap, kusam, sunburn, tak berseri dan berjerawat, haaa Jemaima L-glutathione Capsule lah jawapannya tau .

Nak kulit halus, sihat dan cerah berseri tanpa makeup dan sebarang cela? Korang wajib amalkan Jemaima L-glutathione Capsule ni, inshaallah akan dapat kulit yang di idamkan. Cepat whatsapp sis tau!
.

#SempurnaSeadanya #selamathariraya #syukurselalu #selamathariraya #adikainulmardhiah #jemaimabeauty #indahpadawaktunya #tv3 #malaysia #malaysiaairlines #sempurnaseadanya #sempurnaraya2019 #ootd #sayangselalu #remyishak #mirafilzah #neelofa #ctdk #TQChongWei #artismalaysia #motifviral #curicuricinta #AMinutewithRaffieYusoff #lawak_hambar #atukpesanchannel #lawakhambar #zonlawak #lawakhangit #food #resepi

Jemaima L-glutathione Capsule bukan je memutihkan dan mencerahkan kulit semata-mata tau. Tapi fungsi dan manfaat Jemaima L-glutathione Capsule ni sangatlah banyak antaranya membantu merawat dan mencegah pertumbuhan jerawat baru dan lama, memudarkan parut, sekatakan tona kulit, rawat masalah resdung dan banyak lagi kahsiat lain untuk kulit tau. .

Didatangkan dalam betuk capsule. Senang dibawa kemana-mana sahaja tau. .

Kalau kita konsisten dengan satu produk tu mestila nak yang senang untuk consume, tiada pantang larang yang kena ikut dan paling penting cepat nampak kesan kan? .

Kalau korang tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit gelap, kusam, sunburn, tak berseri dan berjerawat, haaa Jemaima L-glutathione Capsule lah jawapannya tau .

Nak kulit halus, sihat dan cerah berseri tanpa makeup dan sebarang cela? Korang wajib amalkan Jemaima L-glutathione Capsule ni, inshaallah akan dapat kulit yang di idamkan. Cepat whatsapp sis tau!
.

#SempurnaSeadanya #selamathariraya #syukurselalu #selamathariraya #adikainulmardhiah #jemaimabeauty #indahpadawaktunya #tv3 #malaysia #malaysiaairlines #sempurnaseadanya #sempurnaraya2019 #ootd #sayangselalu #remyishak #mirafilzah #neelofa #ctdk #TQChongWei #artismalaysia #motifviral #curicuricinta #AMinutewithRaffieYusoff #lawak_hambar #atukpesanchannel #lawakhambar #zonlawak #lawakhangit #food #resepi

38 1 1 hour ago
‼️CLEARANCE STOCK SALE ‼️
.
👉🏻Check HIGHLIGHT INSTA STORY untuk baju yg AVAILABLE 👈🏻
.
Admin nak buat clearance stock sale sebelum raya ni.. Sale utk penghabisan stock.. Sape cepat dye dapat.. 😋
.
Brand : Black7One 🌺
Material : Cotton 💯 
Price : RM45 each. Jangan risau, postage kita tanggung😱
Size Available : M fit sahaja
Cond : New Item 💯 tiptop 😚👌🏻
.
☎️WhatsApp +601151595295
WhatsApp link di bio atau link di bawah ⬇️
☎️ http://hawaiishirtmy.wasap.my/01151595295
.
Stock adalah terhad, jadi kutamaan akan diberikan kepada customer yang bank in awal. 😜😝
.
.
.
❌❌ Abaikan Hashtag ❌❌
#bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #bundlehawaii #hawaiimalaysia #uum #uitm #unikl #unisel #upm #msushahalam #hawaiishirt #lokalahmalaysia #pulaupangkor #tiomanisland #hawaiimurah #santapanrohani #lawakhangit  #bajubunga #sayajualbaju #sayajualmurah #bajuhawaiimurah #resepikuihraya #resepikuihraya #jualanmurahmalaysia #kemejabatik #kemejafloral #kemejabunga #kemejahawaii #kemejahawaiimurah

‼️CLEARANCE STOCK SALE ‼️
.
👉🏻Check HIGHLIGHT INSTA STORY untuk baju yg AVAILABLE 👈🏻
.
Admin nak buat clearance stock sale sebelum raya ni.. Sale utk penghabisan stock.. Sape cepat dye dapat.. 😋
.
Brand : Black7One 🌺
Material : Cotton 💯
Price : RM45 each. Jangan risau, postage kita tanggung😱
Size Available : M fit sahaja
Cond : New Item 💯 tiptop 😚👌🏻
.
☎️WhatsApp +601151595295
WhatsApp link di bio atau link di bawah ⬇️
☎️ http://hawaiishirtmy.wasap.my/01151595295
.
Stock adalah terhad, jadi kutamaan akan diberikan kepada customer yang bank in awal. 😜😝
.
.
.
❌❌ Abaikan Hashtag ❌❌
#bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #bundlehawaii #hawaiimalaysia #uum #uitm #unikl #unisel #upm #msushahalam #hawaiishirt #lokalahmalaysia #pulaupangkor #tiomanisland #hawaiimurah #santapanrohani #lawakhangit #bajubunga #sayajualbaju #sayajualmurah #bajuhawaiimurah #resepikuihraya #resepikuihraya #jualanmurahmalaysia #kemejabatik #kemejafloral #kemejabunga #kemejahawaii #kemejahawaiimurah

28 1 1 hour ago
Manusia tak boleh ubah Quran. Tapi Quran boleh ubah manusia. Sebab Quran ni mukjizat akhir zaman.

Kata-kata Da'i Izzhar Nazri

Silakan share dan tag sahabat anda.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
_______________________
#SahabateNuur #SahabateNuurQuotes #TeameNuurShare #eNuurShare #JomRepost #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

Manusia tak boleh ubah Quran. Tapi Quran boleh ubah manusia. Sebab Quran ni mukjizat akhir zaman.

Kata-kata Da'i Izzhar Nazri

Silakan share dan tag sahabat anda.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
_______________________
#SahabateNuur #SahabateNuurQuotes #TeameNuurShare #eNuurShare #JomRepost #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

14 0 1 hour ago

Top #lawakhangit posts

Bila nak dapat duit raya tapi syarat dia kena silat be like. Hahahha. Tag member awak yang jenis macam ni.
.
Credit @zempirex
#atukpesan #atukpesanchannel #viral #lawak #ngakak #videolawak #ketawa #lawakhangit #atukpesan #lawakhambar #lawakkeder #nakfakta #nakbebel #mudahterhibur #paidreviewmalaysia #astrogempak

Bila nak dapat duit raya tapi syarat dia kena silat be like. Hahahha. Tag member awak yang jenis macam ni.
.
Credit @zempirex
#atukpesan #atukpesanchannel #viral #lawak #ngakak #videolawak #ketawa #lawakhangit #atukpesan #lawakhambar #lawakkeder #nakfakta #nakbebel #mudahterhibur #paidreviewmalaysia #astrogempak

13,022 203 16 June, 2019
Thank you Sun..
Gambar yang penuh dengan penipuan warna kulit ku atas pertolongan cahaya mu.
🤪🤪🤣🤣😂😂🤣🤣🤪🤪🤪🤣😂
.
Ni lah namanya muka ada nurrr.
comey tak? cer comment..
.
.
.
#tajuislam #tajutawan 
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap  #tarbiahsentap #lawakjintoncit

Thank you Sun..
Gambar yang penuh dengan penipuan warna kulit ku atas pertolongan cahaya mu.
🤪🤪🤣🤣😂😂🤣🤣🤪🤪🤪🤣😂
.
Ni lah namanya muka ada nurrr.
comey tak? cer comment..
.
.
.
#tajuislam #tajutawan
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap #tarbiahsentap #lawakjintoncit

13,654 198 12 June, 2019
Terbaik abam polis😂
..
Follow @Mungkin_Terhibur and Turn On Post Notification For More♥️
..
Like | Comment | Save
..
Credit :
..
Random Tag : #lawakhambar #lawak #komikmalaysia #komiklawak #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #lawakkerder #lawakhangit #mobilelegendmalaysia #lawakkeder  #rayakansebulan #onxon #ownerxhensem #mirrorrunchallenge

Terbaik abam polis😂
..
Follow @Mungkin_Terhibur and Turn On Post Notification For More♥️
..
Like | Comment | Save
..
Credit :
..
Random Tag : #lawakhambar #lawak #komikmalaysia #komiklawak #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #lawakkerder #lawakhangit #mobilelegendmalaysia #lawakkeder #rayakansebulan #onxon #ownerxhensem #mirrorrunchallenge

7,440 97 13 June, 2019
Haihhh betul betul tak sedar diri lah aku ni.. tak pasal2 kene dengan @annzairabenedict 
cuba korang comment and tag sikit org yang tak sedar diri 🤣😂🤣😂
•

Sibuk duk cari open house , mmbe semua phone rosak agaknya😂 baik aku tukar henpon dekat @mygadgethq , korang pegi dekat @mygadgethq sebab dorang tengah buat sale OPEN HOUSE RAYA ! harga murah kaw kaw 🔥25 FREEGIFT siap duit raya 🤑setiap hari ahad ad buat buy 1 FREE 1 bossku 😘 sape nak iphone free terus follow @mygadgethq
•
Mana yg nak cari iphone / phone / secondhand / repair / COD semua boleh dekat dorang ni @mygadgethq
.
.
.
#tajuislam #tajutawan 
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap  #tarbiahsentap #lawakjintoncit #lelakivsperempuan

Haihhh betul betul tak sedar diri lah aku ni.. tak pasal2 kene dengan @annzairabenedict
cuba korang comment and tag sikit org yang tak sedar diri 🤣😂🤣😂


Sibuk duk cari open house , mmbe semua phone rosak agaknya😂 baik aku tukar henpon dekat @mygadgethq , korang pegi dekat @mygadgethq sebab dorang tengah buat sale OPEN HOUSE RAYA ! harga murah kaw kaw 🔥25 FREEGIFT siap duit raya 🤑setiap hari ahad ad buat buy 1 FREE 1 bossku 😘 sape nak iphone free terus follow @mygadgethq

Mana yg nak cari iphone / phone / secondhand / repair / COD semua boleh dekat dorang ni @mygadgethq
.
.
.
#tajuislam #tajutawan
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap #tarbiahsentap #lawakjintoncit #lelakivsperempuan

22,779 155 16 June, 2019
Sebelum apa apa nak bagitahu ini hanya gurauan ok..
😂🤣😂🤣
Mata itu telah ku padam kan 🤪🤪🤪🤪
.
.
.
#tajuislam #tajutawan 
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap  #tarbiahsentap #lawakjintoncit #lelakivsperempuan @lawak.hangit @lawak_jintoncit @lawak4x4

Sebelum apa apa nak bagitahu ini hanya gurauan ok..
😂🤣😂🤣
Mata itu telah ku padam kan 🤪🤪🤪🤪
.
.
.
#tajuislam #tajutawan
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap #tarbiahsentap #lawakjintoncit #lelakivsperempuan @lawak.hangit @lawak_jintoncit @lawak4x4

42,536 658 13 June, 2019
Berani tak cakap dkt ex macamni ? 😅😅
Idea asal dari @farhankapor @superpandy @chazynash saja buat remake balik 😘
w/ @danialharithh @dhiyasyamimi @saifulbinsaiful 
Guys, gentle aku cakap bila dah jadi ex jaa semua benda jadi lawa wehh, semua jadi handsome. time dengan kita dlu biasa2 jaa haha baru aku taw sebenarnya depa semua pakat pakai produk @king.cosmeticofficial ni tu yg segak semacam. klu hampa nak flawless jugak boleh order, ingat guys @king.cosmeticofficial ni dia datang dalam online sahaja !! Cepat beli klu nak getback dgn ex balik muahahahhaa !!!
#safwanted #heroremaja #atukpesan #kingcosmetic #kingcosmeticofficial #iglelakivsperempuan #himpunanbahanlawak #atukpesanchannel #lawakhangit #lawakhambar

Berani tak cakap dkt ex macamni ? 😅😅
Idea asal dari @farhankapor @superpandy @chazynash saja buat remake balik 😘
w/ @danialharithh @dhiyasyamimi @saifulbinsaiful
Guys, gentle aku cakap bila dah jadi ex jaa semua benda jadi lawa wehh, semua jadi handsome. time dengan kita dlu biasa2 jaa haha baru aku taw sebenarnya depa semua pakat pakai produk @king.cosmeticofficial ni tu yg segak semacam. klu hampa nak flawless jugak boleh order, ingat guys @king.cosmeticofficial ni dia datang dalam online sahaja !! Cepat beli klu nak getback dgn ex balik muahahahhaa !!!
#safwanted #heroremaja #atukpesan #kingcosmetic #kingcosmeticofficial #iglelakivsperempuan #himpunanbahanlawak #atukpesanchannel #lawakhangit #lawakhambar

84,293 1,049 11 June, 2019