#uitmjengka Instagram Photos & Videos

uitmjengka - 108.2k posts

Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

0 0 46 seconds ago
Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

1 0 53 seconds ago
Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

2 0 1 minute ago
Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

1 0 1 minute ago
Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

2 0 1 minute ago
Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

Cantik kan Bathroom set ni, kalau beli kat web china kita akan dapat 1 set terus. . Harga di web china cuma RM30-RM50 / set sahaja bergantung pada materials dan saiz. Harga market kt Malaysia dalam RM80 - RM120 Korang yang rasa nak berbisnes ambil stock di china atau nak beli untuk diri sendiri boleh join class membeli dari 3 web direct seller china dari kami. Dalam web tu ada berjuta barang yang korang tak akan jumpa di web lain. Whatsapp 01157525705 sekarang untuk join.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #baju #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik

0 0 2 minutes ago
PROMOTION MAY 🔊🔊🔊
PROMOTION MAY 🔊🔊🔊
.
Timewise 3D percuma cleanser yg berharga rm115!! 😱
.
Set makeup raya! Percuma pressed powder yg berharga rm69 😍
.
Pink sales! Buy 1 free 1! 🤪🤪🤪
.
Only while stock last. So laju laju pm kita untuk grab okeyy!!! .

Hana
0143695746
(Link on bio)
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak#marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #koleksiraya2019 
#organicskincare #bajuraya2019 #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat #intermittentfasting

PROMOTION MAY 🔊🔊🔊
PROMOTION MAY 🔊🔊🔊
.
Timewise 3D percuma cleanser yg berharga rm115!! 😱
.
Set makeup raya! Percuma pressed powder yg berharga rm69 😍
.
Pink sales! Buy 1 free 1! 🤪🤪🤪
.
Only while stock last. So laju laju pm kita untuk grab okeyy!!! .

Hana
0143695746
(Link on bio)
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #koleksiraya2019
#organicskincare #bajuraya2019 #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat #intermittentfasting

1 0 6 minutes ago
❤ ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM ❤ ⠀
⠀

Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details :
⠀
⠀
🍁FASHION 3 HELAI RM100 🍁 ⠀

Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG .
👇👇👇👇👇👇👇👇
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA ⠀⠀ .
👆👆👆👆👆👆👆👆⠀
⠀ ⠀⠀ ⠀
⠀
👚 1 HELAI : RM45
👚 3 HELAI : RM100
(Tidak Termasuk Postage)
⠀ ⠀
💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak
⠀
⠀
💯 PRE ORDER
💯 PRE ORDER
💯 PRE ORDER
📦 ESTIMATE POS & SAMPAI : DALAM 7 ~ 14 HARI BEKERJA ⠀
❌ JANGAN ORDER KALAU TAK BOLEH SABAR TUNGGU ⠀ ⠀
⠀ ⠀
✂️ Material : CHIFFON ⠀
⠀
👚 S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL⠀
⠀
🎀 SLIDE GAMBAR UTK UKURAN ⠀
⠀

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
⠀
❌ NO DM
❌ NO DM
❌ NO DM
⠀
⠀

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple  #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2018 #raya2018 #blouseraya2018 #jubahraya2018 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2018 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah

❤ ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM ❤ ⠀


Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details :


🍁FASHION 3 HELAI RM100 🍁 ⠀

Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG .
👇👇👇👇👇👇👇👇
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA ⠀⠀ .
👆👆👆👆👆👆👆👆⠀
⠀ ⠀⠀ ⠀

👚 1 HELAI : RM45
👚 3 HELAI : RM100
(Tidak Termasuk Postage)
⠀ ⠀
💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak


💯 PRE ORDER
💯 PRE ORDER
💯 PRE ORDER
📦 ESTIMATE POS & SAMPAI : DALAM 7 ~ 14 HARI BEKERJA ⠀
❌ JANGAN ORDER KALAU TAK BOLEH SABAR TUNGGU ⠀ ⠀
⠀ ⠀
✂️ Material : CHIFFON ⠀

👚 S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL⠀

🎀 SLIDE GAMBAR UTK UKURAN ⠀


SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775

❌ NO DM
❌ NO DM
❌ NO DM



#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2018 #raya2018 #blouseraya2018 #jubahraya2018 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2018 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah

8 1 39 minutes ago
Ready stock 🔥🔥 .. ( SWIPE TEPI 👉)
Suitable for : SNEAKERS
Use For: UNISEX

GRED : PREMIUM QUALITY ONLY !! Price 💰:
1) PUMA RS-X - rm170
.
.
👉👉" Include postage 😘😘
👉👉" Freegift on 😘😘
👉👉" Sticker on 😘😘 .. ..
Saiz :  38 39 40 41 42 42.5 43 44 45
..
..
Bnyak lagi stock boleh tgk kat ig somer 🤗🤗
Follow ig : 
2nd ig : @somer_malaysiastore2nd
..
..
Dm or Ws for order : 0139312695 (somer)

Www.wasap.my/60139312695
"Klik Link Di Bio Untuk Terus Whatsapps Somer Tanpa Save Nombor "

#kasutbolamurah#kasutfutsalmurah#kasutmurah#kakifutsal#kakibola#nike#adidas#mizuno#asics#pans#joma#bolasepak#ligamalaysia#malaysia#bangkitbersama#futsal#bola#football#rugby#sukan#uitm#uitamselangor#uitmshahalam#uitmjengka#S_msSport#somer_malaysiastore
..
*Tag Rakan² Anda Di Bawah 👇👇👇😎😎😎

Ready stock 🔥🔥 .. ( SWIPE TEPI 👉)
Suitable for : SNEAKERS
Use For: UNISEX

GRED : PREMIUM QUALITY ONLY !! Price 💰:
1) PUMA RS-X - rm170
.
.
👉👉" Include postage 😘😘
👉👉" Freegift on 😘😘
👉👉" Sticker on 😘😘 .. ..
Saiz : 38 39 40 41 42 42.5 43 44 45
..
..
Bnyak lagi stock boleh tgk kat ig somer 🤗🤗
Follow ig :
2nd ig : @somer_malaysiastore2nd
..
..
Dm or Ws for order : 0139312695 (somer)

Www.wasap.my/60139312695
"Klik Link Di Bio Untuk Terus Whatsapps Somer Tanpa Save Nombor "

#kasutbolamurah #kasutfutsalmurah #kasutmurah #kakifutsal #kakibola #nike #adidas #mizuno #asics #pans #joma #bolasepak #ligamalaysia #malaysia #bangkitbersama #futsal #bola #football #rugby #sukan #uitm #uitamselangor #uitmshahalam #uitmjengka #S_msSport #somer_malaysiastore
..
*Tag Rakan² Anda Di Bawah 👇👇👇😎😎😎

13 0 44 minutes ago
Yeah ✌ YOU WHO READ THIS INSYA ALLAH GONNA MAKE IT HAPPEN!!! (๑・ω-)~♥”
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yeah ✌ YOU WHO READ THIS INSYA ALLAH GONNA MAKE IT HAPPEN!!! (๑・ω-)~♥”
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

12 3 1 hour ago
❗️U P D A T I N G S T O C K S ❗️ BAWAL SATIN Bidang 50 by GEETA

Price:
Plain - RM20
Diamond - RM25

Measurement: 130cm x 130cm (bidang 50)

Material: Dull Satin 
Whatsapp to order click link on bio

#social #branding #socialmedia #sales #entrepreneur #branding #tech #business #contestalert #giveaway #discount #bawalprinted #bazaarpaknil #raya2019 #fashionshow #style #ump #uitmsi #uitmjengka #uitmpuncakalam #upsi #perak #putrajaya #melaka #ootd #bawaldiamond #bawalcotton #bidang50 #bidang45

❗️U P D A T I N G S T O C K S ❗️ BAWAL SATIN Bidang 50 by GEETA

Price:
Plain - RM20
Diamond - RM25

Measurement: 130cm x 130cm (bidang 50)

Material: Dull Satin
Whatsapp to order click link on bio

#social #branding #socialmedia #sales #entrepreneur #branding #tech #business #contestalert #giveaway #discount #bawalprinted #bazaarpaknil #raya2019 #fashionshow #style #ump #uitmsi #uitmjengka #uitmpuncakalam #upsi #perak #putrajaya #melaka #ootd #bawaldiamond #bawalcotton #bidang50 #bidang45

14 0 1 hour ago
New item!!!!! 😍😍😍
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
📣 Lens Category : #lensRM30sapoka
🔡 Disney : Mild Series
💰 RM30 / pair
📮 Free postage for SM / RM5 for SS
🎁 FREE lens case
👁 0 - 750 degree ( 50 steps )
❗️ Tahan 6bulan ( 3bulan - recommended)
🎨 Color as SHOWN
📲 Whatsapp only 0139176465
🚫 NO phone call

#contactlense #softlense #koreanlense #bigeye #koreanlense #malaysialense #contactlensemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlinelense #igshop #lensemurah #lensecomel #sayajual #cosmeticlensmurah #barangmurah #lensRM16 #photogrid #visitmyig #jengka #uitmjengka #uitmpahang #uitmpuncakalam #sapokashop #feedbacksapokashop

New item!!!!! 😍😍😍
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
📣 Lens Category : #lensRM30sapoka
🔡 Disney : Mild Series
💰 RM30 / pair
📮 Free postage for SM / RM5 for SS
🎁 FREE lens case
👁 0 - 750 degree ( 50 steps )
❗️ Tahan 6bulan ( 3bulan - recommended)
🎨 Color as SHOWN
📲 Whatsapp only 0139176465
🚫 NO phone call

#contactlense #softlense #koreanlense #bigeye #koreanlense #malaysialense #contactlensemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlinelense #igshop #lensemurah #lensecomel #sayajual #cosmeticlensmurah #barangmurah #lensRM16 #photogrid #visitmyig #jengka #uitmjengka #uitmpahang #uitmpuncakalam #sapokashop #feedbacksapokashop

2 0 5 hours ago
New item!!!!! 😍😍😍
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
📣 Lens Category : #lensRM30sapoka
🔡 Disney : Mega Series
💰 RM30 / pair
📮 Free postage for SM / RM5 for SS
🎁 FREE lens case
👁 0 - 750 degree ( 50 steps )
❗️ Tahan 6bulan ( 3bulan - recommended)
🎨 Color as SHOWN
📲 Whatsapp only 0139176465
🚫 NO phone call

#contactlense #softlense #koreanlense #bigeye #koreanlense #malaysialense #contactlensemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlinelense #igshop #lensemurah #lensecomel #sayajual #cosmeticlensmurah #barangmurah #lensRM16 #photogrid #visitmyig #jengka #uitmjengka #uitmpahang #uitmpuncakalam #sapokashop #feedbacksapokashop

New item!!!!! 😍😍😍
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
📣 Lens Category : #lensRM30sapoka
🔡 Disney : Mega Series
💰 RM30 / pair
📮 Free postage for SM / RM5 for SS
🎁 FREE lens case
👁 0 - 750 degree ( 50 steps )
❗️ Tahan 6bulan ( 3bulan - recommended)
🎨 Color as SHOWN
📲 Whatsapp only 0139176465
🚫 NO phone call

#contactlense #softlense #koreanlense #bigeye #koreanlense #malaysialense #contactlensemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlinelense #igshop #lensemurah #lensecomel #sayajual #cosmeticlensmurah #barangmurah #lensRM16 #photogrid #visitmyig #jengka #uitmjengka #uitmpahang #uitmpuncakalam #sapokashop #feedbacksapokashop

3 0 5 hours ago
New item!!!!! 😍😍😍
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
📣 Lens Category : #lensRM30sapoka
🔡 Disney : Celine Series
💰 RM30 / pair
📮 Free postage for SM / RM5 for SS
🎁 FREE lens case
👁 0 - 750 degree ( 50 steps )
❗️ Tahan 6bulan ( 3bulan - recommended)
🎨 Color as SHOWN
📲 Whatsapp only 0139176465
🚫 NO phone call

#contactlense #softlense #koreanlense #bigeye #koreanlense #malaysialense #contactlensemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlinelense #igshop #lensemurah #lensecomel #sayajual #cosmeticlensmurah #barangmurah #lensRM16 #photogrid #visitmyig #jengka #uitmjengka #uitmpahang #uitmpuncakalam #sapokashop #feedbacksapokashop

New item!!!!! 😍😍😍
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
📣 Lens Category : #lensRM30sapoka
🔡 Disney : Celine Series
💰 RM30 / pair
📮 Free postage for SM / RM5 for SS
🎁 FREE lens case
👁 0 - 750 degree ( 50 steps )
❗️ Tahan 6bulan ( 3bulan - recommended)
🎨 Color as SHOWN
📲 Whatsapp only 0139176465
🚫 NO phone call

#contactlense #softlense #koreanlense #bigeye #koreanlense #malaysialense #contactlensemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlinelense #igshop #lensemurah #lensecomel #sayajual #cosmeticlensmurah #barangmurah #lensRM16 #photogrid #visitmyig #jengka #uitmjengka #uitmpahang #uitmpuncakalam #sapokashop #feedbacksapokashop

4 0 5 hours ago
Ready stock 🔥🔥 .. ( SWIPE TEPI 👉)
Suitable for : SNEAKERS
Use For: UNISEX

GRED : PREMIUM QUALITY ONLY !! Price 💰:
1) NIKE AIRMAX 95- rm150
.
.
👉👉" Include postage 😘😘
👉👉" Freegift on 😘😘
👉👉" Sticker on 😘😘 .. ..
Saiz :  38 39 40 41 42 42.5 43 44 45
..
..
Bnyak lagi stock boleh tgk kat ig somer 🤗🤗
Follow ig : 
2nd ig : @somer_malaysiastore2nd
..
..
Dm or Ws for order : 0139312695 (somer)

Www.wasap.my/60139312695
"Klik Link Di Bio Untuk Terus Whatsapps Somer Tanpa Save Nombor "

#kasutbolamurah#kasutfutsalmurah#kasutmurah#kakifutsal#kakibola#nike#adidas#mizuno#asics#pans#joma#bolasepak#ligamalaysia#malaysia#bangkitbersama#futsal#bola#football#rugby#sukan#uitm#uitamselangor#uitmshahalam#uitmjengka#S_msSport#somer_malaysiastore
..
*Tag Rakan² Anda Di Bawah 👇👇👇😎😎😎

Ready stock 🔥🔥 .. ( SWIPE TEPI 👉)
Suitable for : SNEAKERS
Use For: UNISEX

GRED : PREMIUM QUALITY ONLY !! Price 💰:
1) NIKE AIRMAX 95- rm150
.
.
👉👉" Include postage 😘😘
👉👉" Freegift on 😘😘
👉👉" Sticker on 😘😘 .. ..
Saiz : 38 39 40 41 42 42.5 43 44 45
..
..
Bnyak lagi stock boleh tgk kat ig somer 🤗🤗
Follow ig :
2nd ig : @somer_malaysiastore2nd
..
..
Dm or Ws for order : 0139312695 (somer)

Www.wasap.my/60139312695
"Klik Link Di Bio Untuk Terus Whatsapps Somer Tanpa Save Nombor "

#kasutbolamurah #kasutfutsalmurah #kasutmurah #kakifutsal #kakibola #nike #adidas #mizuno #asics #pans #joma #bolasepak #ligamalaysia #malaysia #bangkitbersama #futsal #bola #football #rugby #sukan #uitm #uitamselangor #uitmshahalam #uitmjengka #S_msSport #somer_malaysiastore
..
*Tag Rakan² Anda Di Bawah 👇👇👇😎😎😎

27 1 6 hours ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

9 1 9 hours ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

7 1 9 hours ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

5 0 9 hours ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

6 1 9 hours ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 26 MEI. Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#mirafilzah #ramadhankareem 🌙 #puasa2019 #remyishak #iftar #maluapabosku #moreh #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #uitmperlis #uitmarau #uitmkedah #uitmlendu #uitmpalam #uitmsabah #unikl #cuticutimalaysia #instafamousmalaysia #tiktokviral #motifviral

5 2 9 hours ago
Bosan2 kat bilik boleh datang nenguk2 aksesori di kedai kami @klinik_laptop_tj_jengka @uitmjengkapahang #kliniklaptoptjjengka #uitmjengkapahang #uitmpahang #murahmurah #uitmjengka

Bosan2 kat bilik boleh datang nenguk2 aksesori di kedai kami @klinik_laptop_tj_jengka @uitmjengkapahang #kliniklaptoptjjengka #uitmjengkapahang #uitmpahang #murahmurah #uitmjengka

9 2 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

3 0 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

4 0 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

7 0 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

0 1 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

6 0 17 hours ago
Wuuu dah restock ! promo lagi🤤🤤🤤
.
Normal price RM110 tau❌
Kita bagi  RM90 je utk raya ni✔️
.
Korang akan dapat freegift stokin lagi😍
.
🔸Ootd
🔸Sukan
🔸Pakai dengan baju kurung , kurta , baju melayu
🔸Saiz lelaki sahaja
.
.
Macamm mana nak order?
1) Screenshot gambar
2) DM / Whatsapp (0148156722)
3) Nak lagi senang , tekan je link dekat bio
.
🔥🔥AYOH !!🔥🔥
.
#kasut #kasutadidas #kasutadidasalphabounceallblack #kasutadidasalphabounce #kasutadidasallblack #kasutraya #kasutadidasalphabouncebeyond #kasutadidasalphabouncemurah #kasutadidasmalaysia #kasutmalaysia #kasutraya2019 #igshopjualkasutadidas #igjualkasutadidas #kasutrayamurah #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipkasutdiperlukan #dropshipfree #uitmjengka #uitmmerbok #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uthmjohor #uitmskudaijohor #puo #politekniksabah #politeknikkotabharu #politeknikungkuomar #politeknikmersing

Wuuu dah restock ! promo lagi🤤🤤🤤
.
Normal price RM110 tau❌
Kita bagi RM90 je utk raya ni✔️
.
Korang akan dapat freegift stokin lagi😍
.
🔸Ootd
🔸Sukan
🔸Pakai dengan baju kurung , kurta , baju melayu
🔸Saiz lelaki sahaja
.
.
Macamm mana nak order?
1) Screenshot gambar
2) DM / Whatsapp (0148156722)
3) Nak lagi senang , tekan je link dekat bio
.
🔥🔥AYOH !!🔥🔥
.
#kasut #kasutadidas #kasutadidasalphabounceallblack #kasutadidasalphabounce #kasutadidasallblack #kasutraya #kasutadidasalphabouncebeyond #kasutadidasalphabouncemurah #kasutadidasmalaysia #kasutmalaysia #kasutraya2019 #igshopjualkasutadidas #igjualkasutadidas #kasutrayamurah #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipkasutdiperlukan #dropshipfree #uitmjengka #uitmmerbok #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uthmjohor #uitmskudaijohor #puo #politekniksabah #politeknikkotabharu #politeknikungkuomar #politeknikmersing

35 1 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

17 1 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

2 0 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

6 0 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

6 1 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

2 0 17 hours ago
Happy teachers day 😍 
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Happy teachers day 😍
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

18 2 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

2 0 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

1 0 17 hours ago
Fruits box hot air balloons 🌸🍇 Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Fruits box hot air balloons 🌸🍇 Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

6 0 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

39 1 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

3 0 17 hours ago
Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang 
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE 
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh 
#bungatemerloh 
#surprisedeliverytemerloh 
#temerloh 
#jengka
#uitmjengka 
#uitmraub 
#sueballoonflorist 
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh 
#freshflowertemerloh 
#dynatonbukitangin 
#sidincafe 
#rotariumbuffetsteamboat 
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh 
#orchidlatextemerloh

Terima kasih kerana memilih service kami Bunga Temerloh by SUE balloon & Florist ❤ 🌻 Inginkan service surprise exclusive dengan harga yang berbaloi.. 👍
✔ Pakej Surprise harga start Rm80 sahaja include delivery ✔ FREE wishCard & Photo Print ✔ FREE video Recording ✔ FREE Delivery Bandar Temerloh & Bandar
📍 No69,Jalan Dangang 1, Dynaton Bukit Angin 28000 Temerloh Pahang
Atau boleh contact no di bio ☝️
🤗 013- 808 9950 SUE
#perabotchantemerloh
#surprisetemerloh
#bungatemerloh
#surprisedeliverytemerloh
#temerloh
#jengka
#uitmjengka
#uitmraub
#sueballoonflorist
#kedaibungatemerloh
#kedaibelontemerloh
#belongastemerloh
#belontemerloh
#freshflowertemerloh
#dynatonbukitangin
#sidincafe
#rotariumbuffetsteamboat
#komethai
#cozyshackcafe
#orkidtemerloh
#orchidlatextemerloh

7 0 17 hours ago
MINI KURUNG🔥

Harga: RM55
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: CREPE

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 23"
LENGTH 27"

SKIRT
WAIST 30" 
HIP 40"
LENGTH 38"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

MINI KURUNG🔥

Harga: RM55
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: CREPE

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 23"
LENGTH 27"

SKIRT
WAIST 30"
HIP 40"
LENGTH 38"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

10 0 18 hours ago
MINI KURUNG LACE🔥

Harga: RM65
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: LACE

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 16"
BUST 42"
ARMPIT 18"
SLEEVE 24"
LENGTH 27"

SKIRT
WAIST 30" 
HIP 40"
LENGTH 38"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

MINI KURUNG LACE🔥

Harga: RM65
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: LACE

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 16"
BUST 42"
ARMPIT 18"
SLEEVE 24"
LENGTH 27"

SKIRT
WAIST 30"
HIP 40"
LENGTH 38"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

11 1 18 hours ago
MINI KURUNG🔥

new arrival & new design 
Harga: RM55
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: COTTON SPANDEX

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 23"
LENGTH 27"

SKIRT
WAIST 30" 
HIP 40"
LENGTH 38"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

MINI KURUNG🔥

new arrival & new design
Harga: RM55
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: COTTON SPANDEX

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 23"
LENGTH 27"

SKIRT
WAIST 30"
HIP 40"
LENGTH 38"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

7 0 18 hours ago
MINI KURUNG 🔥

Harga: RM60
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: COTTON SPANDEX

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 23"
LENGTH 27"

SKIRT
WAIST 30" 
HIP 40"
LENGTH 38"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

MINI KURUNG 🔥

Harga: RM60
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: COTTON SPANDEX

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 23"
LENGTH 27"

SKIRT
WAIST 30"
HIP 40"
LENGTH 38"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

9 0 18 hours ago
MINI KURUNG🔥

Harga: RM50
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: COTTON CREPE

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 22"
LENGTH 26"

SKIRT
WAIST 30" 
HIP 42"
LENGTH 40"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

MINI KURUNG🔥

Harga: RM50
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL: COTTON CREPE

FREE SIZE (FIT TILL L)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 40"
ARMPIT 20"
SLEEVE 22"
LENGTH 26"

SKIRT
WAIST 30"
HIP 42"
LENGTH 40"
.
.
#bajumurah #bajukurung #bajumoden #bajuraya #bajupeplum #dress #skirt #palazomurah #ootd #bajukebaya #bajukebayabatik #uitmjengka #uitmshahalam #uitm #blouse #bajumuslimah #muslimahfashion #bajulabuh #saleramadhan #bajubelowrm100 #bajubelowrm50 #clearancesale #bajupeplum #minikurung #bajuminikurung #minikurungmurah

8 0 18 hours ago

Top #uitmjengka posts

Spring // sejiwa
Cover by @theycalledrocky 🎸 @_nazz88 (Earphone recommended 🎧) share kat story jgn lupa tag okay utk kita repost balik story awokkk okayyy❤️❤️ .
.
Pada irama ku berpesan
Lagu ini ditujukan
Padamu yang tersayang
Kasihku kau pernah dipersia
Lalu ku bawa cintamu
Sebagai penawarnya
Biar lukamu masih terasa .
.
#malaysiancover #indomusik #indomusikgram #coversong #cover #1minutecover #sejiwa #bedroomcover #budakuni #jiwang #laguorangkita #indomusic #amengspring #amengspringofficial #liriktaram @amengspringofficial @malaysiancover #tagbae #tagsomeone #uitmjengka #uitm #uitmdihatiku

Spring // sejiwa
Cover by @theycalledrocky 🎸 @_nazz88 (Earphone recommended 🎧) share kat story jgn lupa tag okay utk kita repost balik story awokkk okayyy❤️❤️ .
.
Pada irama ku berpesan
Lagu ini ditujukan
Padamu yang tersayang
Kasihku kau pernah dipersia
Lalu ku bawa cintamu
Sebagai penawarnya
Biar lukamu masih terasa .
.
#malaysiancover #indomusik #indomusikgram #coversong #cover #1minutecover #sejiwa #bedroomcover #budakuni #jiwang #laguorangkita #indomusic #amengspring #amengspringofficial #liriktaram @amengspringofficial @malaysiancover #tagbae #tagsomeone #uitmjengka #uitm #uitmdihatiku

540 63 5 April, 2019
Office Management and Technology🖨️ BM1184B 📖 Adila, Idayu, Liyana Jupri, Atiqah, and Izzati 👭👭| Mohd Ikhsan Md Raus (@xsun_san) 👑 As students, we would like to express our special thanks of gratitude to my CSC134 lecturer for their guidance and support in completing our video assignment 👌
#ikhcellent #unboringlecture 
#ikhsanchallenge 
#csc134 #uitmjengka #csc134assignment 
#dearlecturer #computerisfun 
#funclassroom

Office Management and Technology🖨️ BM1184B 📖 Adila, Idayu, Liyana Jupri, Atiqah, and Izzati 👭👭| Mohd Ikhsan Md Raus (@xsun_san ) 👑 As students, we would like to express our special thanks of gratitude to my CSC134 lecturer for their guidance and support in completing our video assignment 👌
#ikhcellent #unboringlecture
#ikhsanchallenge
#csc134 #uitmjengka #csc134assignment
#dearlecturer #computerisfun
#funclassroom

155 2 24 April, 2019
Tengah tengok awak nii ehekk 💙🙈
#kesumauitmpahang #kesuma2019 
#uitmjengka #uitmpahang

Tengah tengok awak nii ehekk 💙🙈
#kesumauitmpahang #kesuma2019
#uitmjengka #uitmpahang

381 10 18 hours ago
2 more sem to go geng! 💃🏼✨#roadtoANC #MKA2019 #uitmjengka

2 more sem to go geng! 💃🏼✨ #roadtoANC #MKA2019 #uitmjengka

527 23 3 May, 2019
Office Management and Technology 👩🏻‍💻 BM1184B📚Nadia, Amyra, Alia Adila, Fazilah👭👭 | Mohd Ikhsan Md Raus ( @xsun_san )✨ As students, we are so soo appreciate our lecturer for providing fun activities in class during lecture, here are some ideas from random students to make classes more fun!🌈 #ikhcellent #unboringlecture #ikhsanchallenge #csc134 #uitmjengka #csc134assignment #dearlecturer #computerisfun #funclassroom

Office Management and Technology 👩🏻‍💻 BM1184B📚Nadia, Amyra, Alia Adila, Fazilah👭👭 | Mohd Ikhsan Md Raus ( @xsun_san )✨ As students, we are so soo appreciate our lecturer for providing fun activities in class during lecture, here are some ideas from random students to make classes more fun!🌈 #ikhcellent #unboringlecture #ikhsanchallenge #csc134 #uitmjengka #csc134assignment #dearlecturer #computerisfun #funclassroom

453 33 21 April, 2019
We’ve done our best and it’s okay boys. And I’m so sorry for all my mistakes geng. Defeated 1-2 final by Faculty of Sport Rec  #kesuma #volleyball #uitmjengka

We’ve done our best and it’s okay boys. And I’m so sorry for all my mistakes geng. Defeated 1-2 final by Faculty of Sport Rec #kesuma #volleyball #uitmjengka

494 17 22 April, 2019
We talk on principle but we act on interest. An interview was held purposely to know what kind of activity the lecturer can possibly do to avoid boring classes. To @xsun_san (Sir Muhd Ikhsan Md Raus) please enjoy this video as much as we do!😘 #ikhcellent #unboringlecture #ikhsanchallenge
#csc134 #uitmjengka #csc134assignment #dearlecturer #computerisfun
#funclassroom
Interviewers:
Me myself @syazwanhadifff 
@zulaikhaazulkifli 
@_qkei99 
@bqtul 
The respondents are:
@fazlinnzirh AS120 Part4
@isha.isho AS120 Part4
@iqbalzoner EC110 Part4
@alepnazmie OM Part2
@_muhdfazlee EC110 Part4
@hfiz.ikmal OM Part2

We talk on principle but we act on interest. An interview was held purposely to know what kind of activity the lecturer can possibly do to avoid boring classes. To @xsun_san (Sir Muhd Ikhsan Md Raus) please enjoy this video as much as we do!😘 #ikhcellent #unboringlecture #ikhsanchallenge
#csc134 #uitmjengka #csc134assignment #dearlecturer #computerisfun
#funclassroom
Interviewers:
Me myself @syazwanhadifff
@zulaikhaazulkifli
@_qkei99
@bqtul
The respondents are:
@fazlinnzirh AS120 Part4
@isha.isho AS120 Part4
@iqbalzoner EC110 Part4
@alepnazmie OM Part2
@_muhdfazlee EC110 Part4
@hfiz.ikmal OM Part2

455 26 26 April, 2019
hello december!!❄️✨
Personality define beauty🌸
-
-
-
#uitmpahang #uitmjengka #uitmjengkalifornia #jengjengjengkaaa

hello december!!❄️✨
Personality define beauty🌸
-
-
-
#uitmpahang #uitmjengka #uitmjengkalifornia #jengjengjengkaaa

328 23 1 December, 2018
🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Endless support from them give me strength to fight against my fear. Thanks a lot fam !! 💕

#mammothfighter #mammothfamily #uitmpahang #uitmjengka #taekwondofamily

🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Endless support from them give me strength to fight against my fear. Thanks a lot fam !! 💕

#mammothfighter #mammothfamily #uitmpahang #uitmjengka #taekwondofamily

141 8 12 November, 2018