#usahawan Instagram Photos & Videos

usahawan - 300.8k posts

BUNTING / BANNER ==================
ANDA INGIN MEMPROMOSIKAN PERNIAGAAN ATAU PRODUK ANDA.

Kami menyediakan perkhidmatan Reka Grafik,Percetakkan & Pengiklanan. .
Bunting / Banner 
Size : 4ft (w) x 8ft (h) 
Material: Tarpoulin 
Printing: Full color 
Finishing : Eyelet + rope .
Untuk tempahan & pertanyaan 
WhatsApp ke +60122798799 .
http://maibinakreatif.wasap.my .
Email: maibinakreatif@gmail.com

#maibinakreatif
#keramat
#printingcompany 
#percetakanonline 
#peniagaonlinemalaysia
#peniagabumiputra
#printbanner
#printingbanner
#printbunting
#cetakbanner
#cetak
#bunting 
#banner 
#marketingmalaysia 
#iklanmalaysia
#usahawanmuda
#usahawan
#usahamodalkecil 
#usaha 
#usahaonline 
#usahasampingan

BUNTING / BANNER ==================
ANDA INGIN MEMPROMOSIKAN PERNIAGAAN ATAU PRODUK ANDA.

Kami menyediakan perkhidmatan Reka Grafik,Percetakkan & Pengiklanan. .
Bunting / Banner
Size : 4ft (w) x 8ft (h)
Material: Tarpoulin
Printing: Full color
Finishing : Eyelet + rope .
Untuk tempahan & pertanyaan
WhatsApp ke +60122798799 .
http://maibinakreatif.wasap.my .
Email: maibinakreatif@gmail.com

#maibinakreatif
#keramat
#printingcompany
#percetakanonline
#peniagaonlinemalaysia
#peniagabumiputra
#printbanner
#printingbanner
#printbunting
#cetakbanner
#cetak
#bunting
#banner
#marketingmalaysia
#iklanmalaysia
#usahawanmuda
#usahawan
#usahamodalkecil
#usaha
#usahaonline
#usahasampingan

2 0 3 minutes ago
KHALIFAH USAHAWAN ADALAH KHALIFAH YANG BERJAYA!
.
Misi kami adalah untuk membantu para USAHAWAN Islam di luar sana agar mempunyai PERANCANGAN, STRATEGI serta HASIL yang maksimum.
.
Kejahatan yang TERANCANG lebih baik daripada Kebaikan yang tidak mempunyai PERANCANGAN. Oleh itu, pihak kami @alimacademydotnet menawarkan beberapa solusi untuk mereka yang mengalami masalah berikut:
.
❎Tengah Berniaga Tapi SANGKUT 10k Sahaja...
.
❎Dah Berniaga Tapi Tak Tahu Next Step...
.
❎Sentiasa Buat Ads Tapi Tak Balik Modal (Xyah Sebut Untung)
.
Dan lain2 permasalahan yang dihadapi.. Insya Allah, kami ada SOLUSI EFEKTIF untuk mereka yang sedang menghadapi masalah2 ini.
.
Hubungi Kami Segera @alimacademydotnet Untuk Pertanyaan Lanjut.
.
.
Dapatkan FREE PDF panduan untuk Recheck dan Restructure business anda! (Click Link Website di Bio) @alimacademydotnet
. 
#jomshare #jomrepost #jomkongsi #jomviral #mdec #eusahawan #insken #viral #usahawan #sebarkan #khalifah #malaysia #islam #akhirzaman #bisnesonline #bisnes #AlimAcademyDotNet

KHALIFAH USAHAWAN ADALAH KHALIFAH YANG BERJAYA!
.
Misi kami adalah untuk membantu para USAHAWAN Islam di luar sana agar mempunyai PERANCANGAN, STRATEGI serta HASIL yang maksimum.
.
Kejahatan yang TERANCANG lebih baik daripada Kebaikan yang tidak mempunyai PERANCANGAN. Oleh itu, pihak kami @alimacademydotnet menawarkan beberapa solusi untuk mereka yang mengalami masalah berikut:
.
❎Tengah Berniaga Tapi SANGKUT 10k Sahaja...
.
❎Dah Berniaga Tapi Tak Tahu Next Step...
.
❎Sentiasa Buat Ads Tapi Tak Balik Modal (Xyah Sebut Untung)
.
Dan lain2 permasalahan yang dihadapi.. Insya Allah, kami ada SOLUSI EFEKTIF untuk mereka yang sedang menghadapi masalah2 ini.
.
Hubungi Kami Segera @alimacademydotnet Untuk Pertanyaan Lanjut.
.
.
Dapatkan FREE PDF panduan untuk Recheck dan Restructure business anda! (Click Link Website di Bio) @alimacademydotnet
.
#jomshare #jomrepost #jomkongsi #jomviral #mdec #eusahawan #insken #viral #usahawan #sebarkan #khalifah #malaysia #islam #akhirzaman #bisnesonline #bisnes #AlimAcademyDotNet

3 0 9 minutes ago
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
....🙏🙏🙏 Hai ayah bunda..sdh lama menikah tp blm dpt momongan.‌🇮‌🇳‌🇬‌🇮‌🇳 ‌🇨‌🇪‌🇵‌🇦‌🇹 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱🚼 Terkendala dg masalah kista, miom, pcos, tubafalopi tersumbat, gangguan sperma.  sudah banyak yang BERHASIL 🏥untuk mendapatkan info kesehatan, program hamil & hiburan bayi ➖➖➖📱contac person 📱wa: 082243098163

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
....🙏🙏🙏 Hai ayah bunda..sdh lama menikah tp blm dpt momongan.‌🇮‌🇳‌🇬‌🇮‌🇳 ‌🇨‌🇪‌🇵‌🇦‌🇹 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱🚼 Terkendala dg masalah kista, miom, pcos, tubafalopi tersumbat, gangguan sperma. sudah banyak yang BERHASIL 🏥untuk mendapatkan info kesehatan, program hamil & hiburan bayi ➖➖➖📱contac person 📱wa: 082243098163

8 1 11 minutes ago
repost @_melsboutique_⠀
⠀
Informasi pembuatan shopping bag bisa melalui ⠀
⠀
📲 Whatsapp : 081.7213358⠀
⠀
Our Catalog⠀
⠀
@tdp.alu.packaging⠀
@tdp.stiker ⠀
⠀
Online shop⠀
Tokopedia: www.tokopedia.com/tdp-co-id⠀
⠀
Website⠀
http://tdp.co.id ⠀
⠀
#design #branding #packagingdesign #packagingmurah #desainkemasan #kemasanmakanan #kemasanmakananringan #ukmindonesia #ukmnaikkelasas #bisnisanakmuda  #shopping #bag #shoppingtime #bags #shoppinggbag #kantong #ukm  #startup #bisnis #usahawan #sukses #belajarbisnis #bisnisrumahan #usahasampingan #pengusaha #usahamuda #usahawanmuda #bisnismahasiswa #pengusahamuda

repost @_melsboutique_

Informasi pembuatan shopping bag bisa melalui ⠀

📲 Whatsapp : 081.7213358⠀

Our Catalog⠀

@tdp.alu.packaging
@tdp.stiker

Online shop⠀
Tokopedia: www.tokopedia.com/tdp-co-id⠀

Website⠀
http://tdp.co.id ⠀

#design #branding #packagingdesign #packagingmurah #desainkemasan #kemasanmakanan #kemasanmakananringan #ukmindonesia #ukmnaikkelasas #bisnisanakmuda #shopping #bag #shoppingtime #bags #shoppinggbag #kantong #ukm #startup #bisnis #usahawan #sukses #belajarbisnis #bisnisrumahan #usahasampingan #pengusaha #usahamuda #usahawanmuda #bisnismahasiswa #pengusahamuda

11 0 24 minutes ago
Yuk cerdas menggunakan HP. Hindari kelamaan maen game, baca2 berita yg gak manfaat, apalagi gosip2.. hehehe...
.
Mendingan jadiin alat bisnis... insyaAllah sy siap bantu...
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
. 
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

Yuk cerdas menggunakan HP. Hindari kelamaan maen game, baca2 berita yg gak manfaat, apalagi gosip2.. hehehe...
.
Mendingan jadiin alat bisnis... insyaAllah sy siap bantu...
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman
Holilurahman
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
#kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

6 0 25 minutes ago
Yuk cerdas menggunakan HP. Hindari kelamaan maen game, baca2 berita yg gak manfaat, apalagi gosip2.. hehehe...
.
Mendingan jadiin alat bisnis... insyaAllah sy siap bantu...
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
. 
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

Yuk cerdas menggunakan HP. Hindari kelamaan maen game, baca2 berita yg gak manfaat, apalagi gosip2.. hehehe...
.
Mendingan jadiin alat bisnis... insyaAllah sy siap bantu...
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman
Holilurahman
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
#kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

11 0 30 minutes ago
Yuk cerdas menggunakan HP. Hindari kelamaan maen game, baca2 berita yg gak manfaat, apalagi gosip2.. hehehe...
.
Mendingan jadiin alat bisnis... insyaAllah sy siap bantu...
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
. 
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

Yuk cerdas menggunakan HP. Hindari kelamaan maen game, baca2 berita yg gak manfaat, apalagi gosip2.. hehehe...
.
Mendingan jadiin alat bisnis... insyaAllah sy siap bantu...
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman
Holilurahman
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
#kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

7 1 32 minutes ago
Selamat bertugas kenkawan semua. Apa khabar sihat ke hari ni? Selamat menjalani ibadah puasa😊
.
DULU BERUAM SEKARANG LICIN
.
😢Kulit beruam bila memakai deoderant..😢 Bau peluh kepam dan masam mengganggu kawan sebelah. 😢Bau kaki mengganggu lagi.
*NAK PRODUK PENGHAPUS BAU BADAN? JANGAN RISAU SAYA ADA  PENYELESAIANNYA..* 😊😊 Sekarang tidak lagi. Bila saya memakai CL, saya merasa lebih selesa. Cubalah CL.. Celebrity Lass (CL) produk penghilang bau badan yang:
🌹  Berasaskan air
🌹  100% organik
🌹 Berkesan serta-merta
🌹  Hanya semudah sembur di anggota badan, sapu rata dan bilas. Bau badan pun hilang. Bila dah wangi orang sekeliling pun suka.
🌹Selepas makan sambal belacan, kadang2  tangan berbau belacan/selapas potong bawang/selepas bersihkan ikan. Ha..semburkan je kat tapak tgn tu..
🌹Sesuai untuk anggota beruniform, kakitangan yang bekerja di pejabat atau promoter dan budak sekolah yang memakai kasut bertutup melebihi 5 jam sehari

Bila pakai semula kasut seharian tiada lagi bau busuk seperti  sebelumnya😊
Nyahkan bau kepam kaki anda sekarang. 
Jom jom Whatsapp kak sekarang
👉0172590822
👉0172590822

t.me/lindamewangi (pakar hilangkan segala bau & badan)

Selamat bertugas kenkawan semua. Apa khabar sihat ke hari ni? Selamat menjalani ibadah puasa😊
.
DULU BERUAM SEKARANG LICIN
.
😢Kulit beruam bila memakai deoderant..😢 Bau peluh kepam dan masam mengganggu kawan sebelah. 😢Bau kaki mengganggu lagi.
*NAK PRODUK PENGHAPUS BAU BADAN? JANGAN RISAU SAYA ADA PENYELESAIANNYA..* 😊😊 Sekarang tidak lagi. Bila saya memakai CL, saya merasa lebih selesa. Cubalah CL.. Celebrity Lass (CL) produk penghilang bau badan yang:
🌹 Berasaskan air
🌹 100% organik
🌹 Berkesan serta-merta
🌹 Hanya semudah sembur di anggota badan, sapu rata dan bilas. Bau badan pun hilang. Bila dah wangi orang sekeliling pun suka.
🌹Selepas makan sambal belacan, kadang2 tangan berbau belacan/selapas potong bawang/selepas bersihkan ikan. Ha..semburkan je kat tapak tgn tu..
🌹Sesuai untuk anggota beruniform, kakitangan yang bekerja di pejabat atau promoter dan budak sekolah yang memakai kasut bertutup melebihi 5 jam sehari

Bila pakai semula kasut seharian tiada lagi bau busuk seperti sebelumnya😊
Nyahkan bau kepam kaki anda sekarang.
Jom jom Whatsapp kak sekarang
👉0172590822
👉0172590822

t.me/lindamewangi (pakar hilangkan segala bau & badan)

16 5 43 minutes ago
NIKOFREE Mint Candy
.
NIKOFREE Mint Candy adalah suplemen kaya dengan antioxidant yang membolehkan anda menyegarkan paru-paru anda dari tar dan toksin, mengurangkan risiko jangkitan dan kanser, meningkatkan kapasiti paru-paru dan meningkatkan kesihatan umum saluran pernafasan.
.
NIKOFREE membantu menyahtoksik dan membersihkan lapisan pernafasan halus dari saluran pernafasan dan paru-paru, yang sering mempunyai pengumpulan toksin alam sekitar, organisma berbahaya dan perengsa.
.
NIKOFREE menggalakkan fungsi paru-paru yang normal, mengurangkan sebarang pembengkakan dan keradangan, dan memulihkan tenaga dan kekuatan paru-paru. Tambahan pula, NIKOFREE membantu lendir jelas dari saluran pernafasan dan meningkatkan peredaran ke paru-paru.
.
NIKOFREE juga membantu merawat bronkitis kronik, asma, jangkitan tekak serta nafas berbau.
.
Siapa yang memerlukan NIKOFREE:
1. Perokok, kedua-dua aktif dan pasif.
2. Bekas perokok.
3. Orang yang tinggal di kawasan dengan udara tercemar.
4. Orang yang bimbang tentang kesihatan.
.
Kenapa NIKOFREE adalah penting:
1. Pertahanan organ utama.
2. Bahan antioksidan tinggi
3. Kualiti antibakteria yang kuat.
4. Semua ubat semulajadi, tiada kesan sampingan negatif.
.
Faedah NIKOFREE:
1. Meningkatkan kekuatan paru-paru anda.
2. Meningkatkan kapasiti paru-paru.
3. Meningkatkan kualiti pernafasan.
4. Mencegah emfisema dan kanser paru-paru.
5. Mengurangkan risiko penyakit pulmonari obstruktif kronik (COPD).
6. Menghilangkan toksin, tar dan nikotin.
.
Bahan-bahan pemakanan yang berkesan NIKOFREE:
1. Halia
2. Cumin
3. Green Apple
4. Bawang putih
5. Lemon
.
Cara mengambil NIKOFREE:
Ambil 2 tablet minimum setiap hari dan mengunyah sehingga ia larut dalam mulut anda. Penggunaan maksimum adalah 10 tablet sehari.
.
60 tablet gula-gula x 1000mg 
1 botol = 30hari
.
WHATSAPP http://www.wasap.my/60148703808/NIKOFREE atau klik bio.
.
#perokok #perokokpasif #paruparu #detoxparuparu #usahawan #usahawanonline #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #niagaonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sftradesnetwork #teampinkladymarcella #nikofree #nikofreemintcandy #selangor #singapore #malaysia #brunei #sabah #sarawak

NIKOFREE Mint Candy
.
NIKOFREE Mint Candy adalah suplemen kaya dengan antioxidant yang membolehkan anda menyegarkan paru-paru anda dari tar dan toksin, mengurangkan risiko jangkitan dan kanser, meningkatkan kapasiti paru-paru dan meningkatkan kesihatan umum saluran pernafasan.
.
NIKOFREE membantu menyahtoksik dan membersihkan lapisan pernafasan halus dari saluran pernafasan dan paru-paru, yang sering mempunyai pengumpulan toksin alam sekitar, organisma berbahaya dan perengsa.
.
NIKOFREE menggalakkan fungsi paru-paru yang normal, mengurangkan sebarang pembengkakan dan keradangan, dan memulihkan tenaga dan kekuatan paru-paru. Tambahan pula, NIKOFREE membantu lendir jelas dari saluran pernafasan dan meningkatkan peredaran ke paru-paru.
.
NIKOFREE juga membantu merawat bronkitis kronik, asma, jangkitan tekak serta nafas berbau.
.
Siapa yang memerlukan NIKOFREE:
1. Perokok, kedua-dua aktif dan pasif.
2. Bekas perokok.
3. Orang yang tinggal di kawasan dengan udara tercemar.
4. Orang yang bimbang tentang kesihatan.
.
Kenapa NIKOFREE adalah penting:
1. Pertahanan organ utama.
2. Bahan antioksidan tinggi
3. Kualiti antibakteria yang kuat.
4. Semua ubat semulajadi, tiada kesan sampingan negatif.
.
Faedah NIKOFREE:
1. Meningkatkan kekuatan paru-paru anda.
2. Meningkatkan kapasiti paru-paru.
3. Meningkatkan kualiti pernafasan.
4. Mencegah emfisema dan kanser paru-paru.
5. Mengurangkan risiko penyakit pulmonari obstruktif kronik (COPD).
6. Menghilangkan toksin, tar dan nikotin.
.
Bahan-bahan pemakanan yang berkesan NIKOFREE:
1. Halia
2. Cumin
3. Green Apple
4. Bawang putih
5. Lemon
.
Cara mengambil NIKOFREE:
Ambil 2 tablet minimum setiap hari dan mengunyah sehingga ia larut dalam mulut anda. Penggunaan maksimum adalah 10 tablet sehari.
.
60 tablet gula-gula x 1000mg
1 botol = 30hari
.
WHATSAPP http://www.wasap.my/60148703808/NIKOFREE atau klik bio.
.
#perokok #perokokpasif #paruparu #detoxparuparu #usahawan #usahawanonline #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #niagaonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sftradesnetwork #teampinkladymarcella #nikofree #nikofreemintcandy #selangor #singapore #malaysia #brunei #sabah #sarawak

6 0 47 minutes ago
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn 
Yang ingin anak kembar mana suaranya 👉✋👋📷☝✌👆👍💝Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! ️ ️ Follow: 
@my_program_baby_kid
@my_program_baby_kid
@my_program_baby_kid
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
📲WA; 085335377117

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
Yang ingin anak kembar mana suaranya 👉✋👋📷☝✌👆👍💝Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! ️ ️ Follow:
@my_program_baby_kid
@my_program_baby_kid
@my_program_baby_kid
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
📲WA; 085335377117

20 3 52 minutes ago
•• Jenis Cop (Ready Ink ) :COLOP P30••
.
Tq tempah dengan @copgetah.mrl
😘
.
❎No URGENT ORDER❎
.
jom tengok contoh di bawah⤵️
#copgetahmrl #mrlprint
.
👸Nak Cik Min bantu?
📱tekan WhatsApp link kat Bio
.
Terima kasih sapot kami 🙌🙌🙌
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #meletop #kedaicetak #poslaju #copposlaju #percetakanmurah  #copgetah #colopstamp #copnama #copsyarikat #copbulat  #copjururawat #copnurse #copcikgu #copgetahmurah #copgetahonline #rubberstampmalaysia #rubberstampmurah #sayajualcopgetah #alorsetar #sungaipetani #jitra #kedah #bangi #usahawan #anakkedah #kedahseratarata

•• Jenis Cop (Ready Ink ) :COLOP P30••
.
Tq tempah dengan @copgetah.mrl
😘
.
❎No URGENT ORDER❎
.
jom tengok contoh di bawah⤵️
#copgetahmrl #mrlprint
.
👸Nak Cik Min bantu?
📱tekan WhatsApp link kat Bio
.
Terima kasih sapot kami 🙌🙌🙌
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #meletop #kedaicetak #poslaju #copposlaju #percetakanmurah #copgetah #colopstamp #copnama #copsyarikat #copbulat #copjururawat #copnurse #copcikgu #copgetahmurah #copgetahonline #rubberstampmalaysia #rubberstampmurah #sayajualcopgetah #alorsetar #sungaipetani #jitra #kedah #bangi #usahawan #anakkedah #kedahseratarata

3 0 1 hour ago
•• Jenis Cop (Ready Ink ) :COLOP P30••
.
Tq tempah dengan @copgetah.mrl
😘
.
❎No URGENT ORDER❎
.
jom tengok contoh di bawah⤵️
#copgetahmrl #mrlprint
.
👸Nak Cik Min bantu?
📱tekan WhatsApp link kat Bio
.
Terima kasih sapot kami 🙌🙌🙌
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #meletop #kedaicetak #poslaju #copposlaju #percetakanmurah  #copgetah #colopstamp #copnama #copsyarikat #copbulat  #copjururawat #copnurse #copcikgu #copgetahmurah #copgetahonline #rubberstampmalaysia #rubberstampmurah #sayajualcopgetah #alorsetar #sungaipetani #jitra #kedah #bangi #usahawan #anakkedah #kedahseratarata

•• Jenis Cop (Ready Ink ) :COLOP P30••
.
Tq tempah dengan @copgetah.mrl
😘
.
❎No URGENT ORDER❎
.
jom tengok contoh di bawah⤵️
#copgetahmrl #mrlprint
.
👸Nak Cik Min bantu?
📱tekan WhatsApp link kat Bio
.
Terima kasih sapot kami 🙌🙌🙌
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #meletop #kedaicetak #poslaju #copposlaju #percetakanmurah #copgetah #colopstamp #copnama #copsyarikat #copbulat #copjururawat #copnurse #copcikgu #copgetahmurah #copgetahonline #rubberstampmalaysia #rubberstampmurah #sayajualcopgetah #alorsetar #sungaipetani #jitra #kedah #bangi #usahawan #anakkedah #kedahseratarata

4 0 1 hour ago
•• Jenis Cop (Ready Ink ) :COLOP P30••
.
Tq tempah dengan @copgetah.mrl
😘
.
❎No URGENT ORDER❎
.
jom tengok contoh di bawah⤵️
#copgetahmrl #mrlprint
.
👸Nak Cik Min bantu?
📱tekan WhatsApp link kat Bio
.
Terima kasih sapot kami 🙌🙌🙌
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #meletop #kedaicetak #poslaju #copposlaju #percetakanmurah  #copgetah #colopstamp #copnama #copsyarikat #copbulat  #copjururawat #copnurse #copcikgu #copgetahmurah #copgetahonline #rubberstampmalaysia #rubberstampmurah #sayajualcopgetah #alorsetar #sungaipetani #jitra #kedah #bangi #usahawan #anakkedah #kedahseratarata

•• Jenis Cop (Ready Ink ) :COLOP P30••
.
Tq tempah dengan @copgetah.mrl
😘
.
❎No URGENT ORDER❎
.
jom tengok contoh di bawah⤵️
#copgetahmrl #mrlprint
.
👸Nak Cik Min bantu?
📱tekan WhatsApp link kat Bio
.
Terima kasih sapot kami 🙌🙌🙌
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #meletop #kedaicetak #poslaju #copposlaju #percetakanmurah #copgetah #colopstamp #copnama #copsyarikat #copbulat #copjururawat #copnurse #copcikgu #copgetahmurah #copgetahonline #rubberstampmalaysia #rubberstampmurah #sayajualcopgetah #alorsetar #sungaipetani #jitra #kedah #bangi #usahawan #anakkedah #kedahseratarata

3 0 1 hour ago
Alhamdulillah, PayTren di dukung oleh banyak ulama.
.
Mudah2an yang belum pakai PayTren segera pakai PayTren, karena banyak Benefit dan Keberkahan yang ada didalamnya. 😇
.
Gratis PayTren eMoney (Pengguna) bagi kamu yang ingin daftar sekarang! .
Info Pendaftaran Klik link di bio ya atau bisa juga Hubungi Admin Pendaftaran Resmi PayTren dibawah ini! 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
. 
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

Alhamdulillah, PayTren di dukung oleh banyak ulama.
.
Mudah2an yang belum pakai PayTren segera pakai PayTren, karena banyak Benefit dan Keberkahan yang ada didalamnya. 😇
.
Gratis PayTren eMoney (Pengguna) bagi kamu yang ingin daftar sekarang! .
Info Pendaftaran Klik link di bio ya atau bisa juga Hubungi Admin Pendaftaran Resmi PayTren dibawah ini! 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman
Holilurahman
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
#kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

12 0 1 hour ago
Alhamdulillah, PayTren di dukung oleh banyak ulama.
.
Mudah2an yang belum pakai PayTren segera pakai PayTren, karena banyak Benefit dan Keberkahan yang ada didalamnya. 😇
.
Gratis PayTren eMoney (Pengguna) bagi kamu yang ingin daftar sekarang! .
Info Pendaftaran Klik link di bio ya atau bisa juga Hubungi Admin Pendaftaran Resmi PayTren dibawah ini! 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
. 
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

Alhamdulillah, PayTren di dukung oleh banyak ulama.
.
Mudah2an yang belum pakai PayTren segera pakai PayTren, karena banyak Benefit dan Keberkahan yang ada didalamnya. 😇
.
Gratis PayTren eMoney (Pengguna) bagi kamu yang ingin daftar sekarang! .
Info Pendaftaran Klik link di bio ya atau bisa juga Hubungi Admin Pendaftaran Resmi PayTren dibawah ini! 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman
Holilurahman
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
#kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

8 0 1 hour ago
Alhamdulillah, PayTren di dukung oleh banyak ulama.
.
Mudah2an yang belum pakai PayTren segera pakai PayTren, karena banyak Benefit dan Keberkahan yang ada didalamnya. 😇
.
Gratis PayTren eMoney (Pengguna) bagi kamu yang ingin daftar sekarang! .
Info Pendaftaran Klik link di bio ya atau bisa juga Hubungi Admin Pendaftaran Resmi PayTren dibawah ini! 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
. 
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman 
Holilurahman 
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘  TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan  #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan 
#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

Alhamdulillah, PayTren di dukung oleh banyak ulama.
.
Mudah2an yang belum pakai PayTren segera pakai PayTren, karena banyak Benefit dan Keberkahan yang ada didalamnya. 😇
.
Gratis PayTren eMoney (Pengguna) bagi kamu yang ingin daftar sekarang! .
Info Pendaftaran Klik link di bio ya atau bisa juga Hubungi Admin Pendaftaran Resmi PayTren dibawah ini! 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Yuk sahabat2 berjuang bersama PayTren!

Info Lengkap : ...
.
Butuh mentor bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:
.
folow IG @holilurahman
Holilurahman
Mentor Executive 🏢
👤 ⏬⏬
WA ☎ : 085693091121 -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren
-----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 TN0062493.paytren.net -----------------------------------------------------------------------------------------
🔘 http://bit.ly/daftarpaytren6 -----------------------------------------------------------------------------------------
#bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki #dubai #jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan
#kidsjamannow #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #LatePost
#produkdalamnegeri

6 0 1 hour ago

Top #usahawan posts

MOHON JAGA LISAN!... .
.
Tergugat jugalah bila berdiri di sebelah @nursajadiah .. Tinggi budi pekerti beliau, setinggi orangnya.. Beliau terlebih dahulu minta izin untuk bergambar dengan saya.walaupun beliau dari golongan usahawan Berjaya Malaysia.. bukan main redah je..
Terima kasih kerana sudi bergambar dengan saya 🙏
Hebat Bukan? 
#artismalaysia #pelakonmalaysia #usahawan #happy #ootd #ootdfashion #ffm30 #hebatbukan

MOHON JAGA LISAN!... .
.
Tergugat jugalah bila berdiri di sebelah @nursajadiah .. Tinggi budi pekerti beliau, setinggi orangnya.. Beliau terlebih dahulu minta izin untuk bergambar dengan saya.walaupun beliau dari golongan usahawan Berjaya Malaysia.. bukan main redah je..
Terima kasih kerana sudi bergambar dengan saya 🙏
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #usahawan #happy #ootd #ootdfashion #ffm30 #hebatbukan

5,828 168 30 March, 2019
Dalam bisnes akan ada masanya kita akan rasa down dan rasa bisnes kita ni x ada improvement 
tapi kita beruntung kerana family dan kwn² kita sentiasa ada utk support kita oleh kerana tu jgnlh kita berputus asa dan marilh kita percaya kepada diri kita juga.
.
.
Nak tahu mcm mna sya jana income 2-5k sebulan?,jom sya bantu korang utk berjaya sma²🔥
.
.
Ws/Tekan link di Bio
010-9881735
010-9881735
010-9881735
.
.
#usahawan #usahawanmuda #bisnessabah #kuatkanhati
#jombisnes #pelaburan #matawangdigital #cryptocurrency #incomemudah #sabah #sabahsabah #usahawansabah #kotakinabalu #bisnesonlinemalaysia #janganputusasa #keluargaku #bisnesjayapadu #photographer #janaincomedarirumah #peluangbisnes #mantapjiwa #kotabelud #pelajar  #tagsforlikes #instalike #instadaily #like4like #likeforlike #follow  #followme

Dalam bisnes akan ada masanya kita akan rasa down dan rasa bisnes kita ni x ada improvement
tapi kita beruntung kerana family dan kwn² kita sentiasa ada utk support kita oleh kerana tu jgnlh kita berputus asa dan marilh kita percaya kepada diri kita juga.
.
.
Nak tahu mcm mna sya jana income 2-5k sebulan?,jom sya bantu korang utk berjaya sma²🔥
.
.
Ws/Tekan link di Bio
010-9881735
010-9881735
010-9881735
.
.
#usahawan #usahawanmuda #bisnessabah #kuatkanhati
#jombisnes #pelaburan #matawangdigital #cryptocurrency #incomemudah #sabah #sabahsabah #usahawansabah #kotakinabalu #bisnesonlinemalaysia #janganputusasa #keluargaku #bisnesjayapadu #photographer #janaincomedarirumah #peluangbisnes #mantapjiwa #kotabelud #pelajar #tagsforlikes #instalike #instadaily #like4like #likeforlike #follow #followme

696 18 15 May, 2019
➡️ SHARE DI STORY TAU
.
🔥 VIDEO HARI-HARI UNTUK HANG
Follow @tanahmelayu.official sebab Founder akan berkongsi Rahsia-Rahsia diri untuk hang reprogram semula diri hang.
.
🔥BAJU PERCUMA UNTUK HANG : 
Repost video ni dekat IG hang, Tag kami dalam Description. Ajak Follower follow kami. Hang akan layak dapat baju Free jika post hang capai 150 Likes.
.
#motivasi #ceramah #seminar #dropship #bisnes #usahawan #politik #pakatanharapan #umno #pas #bn #tiktok #kolejkomuniti #kolej #uitm #puncakalam #selangor #lawak #bossku #videolawak

➡️ SHARE DI STORY TAU
.
🔥 VIDEO HARI-HARI UNTUK HANG
Follow @tanahmelayu.official sebab Founder akan berkongsi Rahsia-Rahsia diri untuk hang reprogram semula diri hang.
.
🔥BAJU PERCUMA UNTUK HANG :
Repost video ni dekat IG hang, Tag kami dalam Description. Ajak Follower follow kami. Hang akan layak dapat baju Free jika post hang capai 150 Likes.
.
#motivasi #ceramah #seminar #dropship #bisnes #usahawan #politik #pakatanharapan #umno #pas #bn #tiktok #kolejkomuniti #kolej #uitm #puncakalam #selangor #lawak #bossku #videolawak

1,199 60 9 February, 2019
Sebagai seorang founder, kalau ada masalah yg timbul... Korang kena buat apa?.
.
"Biar je Sifu... Bukan masalah saya tu... "
.
Haaa kalau ada yg berfikiran macam ni, alamatnya tak pergi jauh lah bisnes tu!.
.
Sebagai founder & leader korang kena cari peluang! Eh peluang apa pulak ni? Haaa korang kena cari peluang untuk jadi problem solver....
.
Yes! Korang kena rebut peluang untuk bantu selesaikan masalah yg prospek korang hadapi. Cuba bayangkan... kalau prospek korang takde masalah, ingat diorang nak beli ke produk korang tu?.
.
Mereka membeli kerana produk korang itulah penyelesai masalah diorang. So, macam mana nak tahu masalah² yg prospek korang hadapi? Jawapannya, banyakkan buat survey!.
.
"Sifu, saya dah banyak kali buat survey tapi feedback sendu lah... " .
.
Kalau sendu, buat permission marketing. Yg jawab feedback tu bagi lah free sample ke kan... Ala siapa je yg tak suka benda free, ye dak?.
.
.
So, korang jenis MEMBURU peluang ke MENUNGGU peluang? Acer komen di bawah... 😉
.
#wabakhq #wabakosem #usahawan

Sebagai seorang founder, kalau ada masalah yg timbul... Korang kena buat apa?.
.
"Biar je Sifu... Bukan masalah saya tu... "
.
Haaa kalau ada yg berfikiran macam ni, alamatnya tak pergi jauh lah bisnes tu!.
.
Sebagai founder & leader korang kena cari peluang! Eh peluang apa pulak ni? Haaa korang kena cari peluang untuk jadi problem solver....
.
Yes! Korang kena rebut peluang untuk bantu selesaikan masalah yg prospek korang hadapi. Cuba bayangkan... kalau prospek korang takde masalah, ingat diorang nak beli ke produk korang tu?.
.
Mereka membeli kerana produk korang itulah penyelesai masalah diorang. So, macam mana nak tahu masalah² yg prospek korang hadapi? Jawapannya, banyakkan buat survey!.
.
"Sifu, saya dah banyak kali buat survey tapi feedback sendu lah... " .
.
Kalau sendu, buat permission marketing. Yg jawab feedback tu bagi lah free sample ke kan... Ala siapa je yg tak suka benda free, ye dak?.
.
.
So, korang jenis MEMBURU peluang ke MENUNGGU peluang? Acer komen di bawah... 😉
.
#wabakhq #wabakosem #usahawan

5,101 2 11 April, 2019
Banyak orang didunia ini yang ingin memiliki hidup yang anda punya, aktifitas yang anda jalankan, pakaian yang anda kenakan dan makanan yang baru saja anda nikmati. Biarkan kekecewaan itu jadi masa lalu sebab terlalu banyak yang harus anda syukuri saat ini
🔥 follow: @sekolahpebisnis
.
.
#sekolahpebisnis
.
.
.
.
#bisnisanakkuliah #bisniskaya #bisnisanaksekolah #bisnisonlinemudah #bisnislokal #lowonganpekerjaan #kerjakeras #kerjasampingan #onlinebisnis #impian #usahawan #usahasampingan #suksesmuda #modalkecil #kutipansukses #kamuharustau #kodekeras #renungan #jualanindo #katakata #motivasi #bisnissampingan #bisnistambahan #bisnisonline #bisnis

Banyak orang didunia ini yang ingin memiliki hidup yang anda punya, aktifitas yang anda jalankan, pakaian yang anda kenakan dan makanan yang baru saja anda nikmati. Biarkan kekecewaan itu jadi masa lalu sebab terlalu banyak yang harus anda syukuri saat ini
🔥 follow: @sekolahpebisnis
.
.
#sekolahpebisnis
.
.
.
.
#bisnisanakkuliah #bisniskaya #bisnisanaksekolah #bisnisonlinemudah #bisnislokal #lowonganpekerjaan #kerjakeras #kerjasampingan #onlinebisnis #impian #usahawan #usahasampingan #suksesmuda #modalkecil #kutipansukses #kamuharustau #kodekeras #renungan #jualanindo #katakata #motivasi #bisnissampingan #bisnistambahan #bisnisonline #bisnis

2,181 7 5 May, 2019