#wangiansunnah Instagram Photos & Videos

wangiansunnah - 5.6k posts

Trial Pack Bakhoor
RM89 untuk 10 jenis wangian Kayu Gaharu 💯% 10gram
.
Hati tak tenang
.
Stress?Kusut
.
Masalah Dalaman
.
Nak kualiti udara rumah yang lebih baik
.
Fokus belajar/kerja
.
Wangian sunnah 
Untuk keterangan lebih lanjut klik link di bio 🎁 Hadiah misteri menanti anda

#themabkhara.petalingjaya
#wangiansunnah
#kayugaharu
#bakhoormalaysia
#trialoackbakhoor

Trial Pack Bakhoor
RM89 untuk 10 jenis wangian Kayu Gaharu 💯% 10gram
.
Hati tak tenang
.
Stress?Kusut
.
Masalah Dalaman
.
Nak kualiti udara rumah yang lebih baik
.
Fokus belajar/kerja
.
Wangian sunnah
Untuk keterangan lebih lanjut klik link di bio 🎁 Hadiah misteri menanti anda

#themabkhara .petalingjaya
#wangiansunnah
#kayugaharu
#bakhoormalaysia
#trialoackbakhoor

1 0 13 hours ago
Minggu Gaji!!
.
-

Jom shoping Rafa'el Perfume.. Perfume Store yang paling best dan menarik.. Banyak pilihan wangian kegemaran korang.. Cuci cuci mata untuk reward diri sendiri.. Untuk dihadiahkan pada boyfren, girlfren, mak, ayah dan semua yang disayangi.. .
-

Untuk info lanjut klikink di bio.. 😉✌
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

Minggu Gaji!!
.
-

Jom shoping Rafa'el Perfume.. Perfume Store yang paling best dan menarik.. Banyak pilihan wangian kegemaran korang.. Cuci cuci mata untuk reward diri sendiri.. Untuk dihadiahkan pada boyfren, girlfren, mak, ayah dan semua yang disayangi.. .
-

Untuk info lanjut klikink di bio.. 😉✌
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

2 0 16 hours ago
Assalamualaikum wbt..
.

Morning guys!!.. 🤗
.

Dah spray Rafa'el Perfume?..😊
.

Dah wangi wangi?😊
.

InsyaAllah.. Takde Monday blues harini.. Rasa bersemangat dan segar macam hari hari biasa bila da sembur dengan Rafa'el Perfume..
.

Nak order?.. Nak wangi?.. Meh Pm tepi.. .

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #inspiredperfumemurah #inspiredperfumes #inspiredperfumemalaysia #inspiredperfume #wangiwangi #wangiansunnah #wangi #wangiantahanlama #wangianmurah #wangiankehidupan #wangian #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumecollection Assalamualaikum wbt..
.

Morning guys!!.. 🤗
.

Dah sembur sembur Rafa'el Perfume?..😊
.

Dah wangi wangi?😊
.

InsyaAllah.. Takde Monday blues harini.. Rasa bersemangat dan segar macam hari hari biasa bila da sembur dengan Rafa'el Perfume..
.

Nak order?.. Nak wangi?.. Meh Pm tepi.. www.wasap.mu/+0182607437
.

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #inspiredperfumemurah #inspiredperfumes #inspiredperfumemalaysia #inspiredperfume #wangiwangi #wangiansunnah #wangi #wangiantahanlama #wangianmurah #wangiankehidupan #wangian #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumecollectionAssalamualaikum wbt..
.

Morning guys!!.. 🤗
.

Dah sembur sembur Rafa'el Perfume?..😊
.

Dah wangi wangi?😊
.

InsyaAllah.. Takde Monday blues harini.. Rasa bersemangat dan segar macam hari hari biasa bila da sembur dengan Rafa'el Perfume..
.

Nak order?.. Nak wangi?.. Meh Pm tepi.. www.wasap.mu/+0182607437
.

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #inspiredperfumemurah #inspiredperfumes #inspiredperfumemalaysia #inspiredperfume #wangiwangi #wangiansunnah #wangi #wangiantahanlama #wangianmurah #wangiankehidupan #wangian #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumecollection

Assalamualaikum wbt..
.

Morning guys!!.. 🤗
.

Dah spray Rafa'el Perfume?..😊
.

Dah wangi wangi?😊
.

InsyaAllah.. Takde Monday blues harini.. Rasa bersemangat dan segar macam hari hari biasa bila da sembur dengan Rafa'el Perfume..
.

Nak order?.. Nak wangi?.. Meh Pm tepi.. .

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #inspiredperfumemurah #inspiredperfumes #inspiredperfumemalaysia #inspiredperfume #wangiwangi #wangiansunnah #wangi #wangiantahanlama #wangianmurah #wangiankehidupan #wangian #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumecollection Assalamualaikum wbt..
.

Morning guys!!.. 🤗
.

Dah sembur sembur Rafa'el Perfume?..😊
.

Dah wangi wangi?😊
.

InsyaAllah.. Takde Monday blues harini.. Rasa bersemangat dan segar macam hari hari biasa bila da sembur dengan Rafa'el Perfume..
.

Nak order?.. Nak wangi?.. Meh Pm tepi.. www.wasap.mu/+0182607437
.

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #inspiredperfumemurah #inspiredperfumes #inspiredperfumemalaysia #inspiredperfume #wangiwangi #wangiansunnah #wangi #wangiantahanlama #wangianmurah #wangiankehidupan #wangian #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumecollectionAssalamualaikum wbt..
.

Morning guys!!.. 🤗
.

Dah sembur sembur Rafa'el Perfume?..😊
.

Dah wangi wangi?😊
.

InsyaAllah.. Takde Monday blues harini.. Rasa bersemangat dan segar macam hari hari biasa bila da sembur dengan Rafa'el Perfume..
.

Nak order?.. Nak wangi?.. Meh Pm tepi.. www.wasap.mu/+0182607437
.

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #inspiredperfumemurah #inspiredperfumes #inspiredperfumemalaysia #inspiredperfume #wangiwangi #wangiansunnah #wangi #wangiantahanlama #wangianmurah #wangiankehidupan #wangian #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumecollection

3 0 21 hours ago

Advertisements

Alhamdulillah Infaq Set Rak Wangian Aroma Cahaya di Masjid Hj Muhammad Salleh Singapura

#aromacahaya #wangiansunnah #perfumemesrasolat #masjidhajimuhammadsalleh #malaysia #lovesunnah #lovesunnahstyle

Alhamdulillah Infaq Set Rak Wangian Aroma Cahaya di Masjid Hj Muhammad Salleh Singapura

#aromacahaya #wangiansunnah #perfumemesrasolat #masjidhajimuhammadsalleh #malaysia #lovesunnah #lovesunnahstyle

14 1 23 June, 2019

Advertisements

📢📢 #PROMOSI RAYA 3 HARI SAJA! 🔥🔥
===========================
.
Dapatkan kesemua ENAM (6) hadiah yang bernilai RM100 secara #PERCUMA dengan setiap pembelian Young Living PREMIUM STARTER KIT (#PSK), dari 24 Jun sehingga 26 Jun 2019 SAHAJA:
.
🎁 FREE 4 Colorful Bottles of 2ml Roll-On to dilute your fav essential oils (EOs) ! .
.
🎁 FREE 1 Car Clip Diffuser + 5 Extra Colorful Felt Pads to diffuse EOs in your car 🚗
.
🎁 FREE 1 EO Hard Case for 7 Bottles of 5ml essential oils to bring them everywhere 💼
.
🎁 FREE 1 Set of EO Cap Labels (176 pieces in a set) to find your eos easily🏷️
.
🎁 FREE 1 Diffuser Travel Bag to carry your diffuser while traveling 👜
.
🎁 FREE 1 Live Alive Book Version 2, a perfect guide to kick start your essential oils journey📙
.
What's in the PSK?
.
💎 1 Ultrasonic Desert Mist / Dew Drop Diffuser with Warranty (YOUR CHOICE)
💎 10 Bottles of 5ml Everyday-Use Essential Oils in a Hard Case Box
💎 2 EXTRA Bottles Essential Oils if you choose Dew Drop Diffuser (5ml Lemon and 5ml Lavender EO)
💎 1 Bottle of 5ml Spearmint EO
💎 1 Bottle of 5ml Citrus Fresh / Ginger / Joy EO or Thieves Hand Purifier
💎 2 Sachets of Ningxia Red Health Juice
💎 10 Essential Oil Sample Glass Bottles
💎 1 Aromaglide Roller Fitment
💎 1 Product Guide Magazine
💎 1 Essential Oils Display Tray
.
Set ini termasuk Young Living (YL) Membership (24% diskaun daripada harga retail) serta consultation dan support group secara PERCUMA! 😊
.
Jangan cakap sis tak payung. ☂️ 😉
.
HARGA TIKET EKONOMI TAPI NILAI BARANG FIRST CLASS! 👇👇👇
.
Kesemua item di dalam PSK ini bernilai RM2,214 jika beli loose. Tetapii.. harga PSK set ini hanyalah bernilai RM750 SAHAJA! (JIMAT RM1,464) 😍
.
⚠️ Cop! Bukan tu SAJA! Sempena Promosi RAYA dari 24 - 26 Jun 2019, harga DITURUNKAN LAGI SEBANYAK 10% kepada RM675 🤩🤩🤩 (JIMAT RM75!) 💰
.
PROMOSI ini terbuka kepada semua yang berada di Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.
.
🎁 Set ini sangat sesuai untuk dijadikan #hadiah untuk diri sendiri, pasangan (suami isteri), ibu bapa, #hantaran tunang / kahwin, dan juga hadiah perpisahan.
.
📲 Klik link di bio SEGERA untuk mendapatkan kesemua hadiah tersebut SEKARANG*! .
.
*1st come 1st serve

📢📢 #PROMOSI RAYA 3 HARI SAJA! 🔥🔥
===========================
.
Dapatkan kesemua ENAM (6) hadiah yang bernilai RM100 secara #PERCUMA dengan setiap pembelian Young Living PREMIUM STARTER KIT ( #PSK ), dari 24 Jun sehingga 26 Jun 2019 SAHAJA:
.
🎁 FREE 4 Colorful Bottles of 2ml Roll-On to dilute your fav essential oils (EOs) ! .
.
🎁 FREE 1 Car Clip Diffuser + 5 Extra Colorful Felt Pads to diffuse EOs in your car 🚗
.
🎁 FREE 1 EO Hard Case for 7 Bottles of 5ml essential oils to bring them everywhere 💼
.
🎁 FREE 1 Set of EO Cap Labels (176 pieces in a set) to find your eos easily🏷️
.
🎁 FREE 1 Diffuser Travel Bag to carry your diffuser while traveling 👜
.
🎁 FREE 1 Live Alive Book Version 2, a perfect guide to kick start your essential oils journey📙
.
What's in the PSK?
.
💎 1 Ultrasonic Desert Mist / Dew Drop Diffuser with Warranty (YOUR CHOICE)
💎 10 Bottles of 5ml Everyday-Use Essential Oils in a Hard Case Box
💎 2 EXTRA Bottles Essential Oils if you choose Dew Drop Diffuser (5ml Lemon and 5ml Lavender EO)
💎 1 Bottle of 5ml Spearmint EO
💎 1 Bottle of 5ml Citrus Fresh / Ginger / Joy EO or Thieves Hand Purifier
💎 2 Sachets of Ningxia Red Health Juice
💎 10 Essential Oil Sample Glass Bottles
💎 1 Aromaglide Roller Fitment
💎 1 Product Guide Magazine
💎 1 Essential Oils Display Tray
.
Set ini termasuk Young Living (YL) Membership (24% diskaun daripada harga retail) serta consultation dan support group secara PERCUMA! 😊
.
Jangan cakap sis tak payung. ☂️ 😉
.
HARGA TIKET EKONOMI TAPI NILAI BARANG FIRST CLASS! 👇👇👇
.
Kesemua item di dalam PSK ini bernilai RM2,214 jika beli loose. Tetapii.. harga PSK set ini hanyalah bernilai RM750 SAHAJA! (JIMAT RM1,464) 😍
.
⚠️ Cop! Bukan tu SAJA! Sempena Promosi RAYA dari 24 - 26 Jun 2019, harga DITURUNKAN LAGI SEBANYAK 10% kepada RM675 🤩🤩🤩 (JIMAT RM75!) 💰
.
PROMOSI ini terbuka kepada semua yang berada di Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.
.
🎁 Set ini sangat sesuai untuk dijadikan #hadiah untuk diri sendiri, pasangan (suami isteri), ibu bapa, #hantaran tunang / kahwin, dan juga hadiah perpisahan.
.
📲 Klik link di bio SEGERA untuk mendapatkan kesemua hadiah tersebut SEKARANG*! .
.
*1st come 1st serve

11 5 22 June, 2019
Minggu depan gaji kan?.. 🤗
.
-

Yang berbisnes pun sentiasa asyukkk kan.. 🤭 .
-

Apakata reward untuk diri sendiri dengan wangian yang super duper wangi dari Rafa'el.. Tahan lama dan boleh bawa solat.. 😍 .
-

Lepasni rasa sentiasa yakin untuk bekerja dan berbisnes.. Suri suri rumah yang berbisnes pun boleh wangi wangi.. Muka cantik dan handsome tp busuk, tak syok jugak kan?.. 😅 so, kita kena balance.. Betul tak?
.
-

Jangan risau.. Harga kami sangat sangat berbaloi dan mampu milik untuk semua..
.
-

RM39 (exc post/COD) untuk 35ml
.
-

COD/postage setiap hari Khamis & Ahad.. .
-

Untuk info lanjut klik link di bio.. 😉✌
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #lotionperfume  #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

Minggu depan gaji kan?.. 🤗
.
-

Yang berbisnes pun sentiasa asyukkk kan.. 🤭 .
-

Apakata reward untuk diri sendiri dengan wangian yang super duper wangi dari Rafa'el.. Tahan lama dan boleh bawa solat.. 😍 .
-

Lepasni rasa sentiasa yakin untuk bekerja dan berbisnes.. Suri suri rumah yang berbisnes pun boleh wangi wangi.. Muka cantik dan handsome tp busuk, tak syok jugak kan?.. 😅 so, kita kena balance.. Betul tak?
.
-

Jangan risau.. Harga kami sangat sangat berbaloi dan mampu milik untuk semua..
.
-

RM39 (exc post/COD) untuk 35ml
.
-

COD/postage setiap hari Khamis & Ahad.. .
-

Untuk info lanjut klik link di bio.. 😉✌
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #lotionperfume #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

3 1 22 June, 2019
from @nurlaila_141 -  Haruman Bakhoor Medeena by The Mabkhara @themabkhara.selangor memberikan ketenangan minda walaupun di tempat bertugas. Alhamdulillah #inspirational #sunnah_nabi #workingmom - 
#themabkhara.selangor
#selangor
#shoppingonline
#wangiansunnah
#bakhoormadeena

from @nurlaila_141 - Haruman Bakhoor Medeena by The Mabkhara @themabkhara.selangor memberikan ketenangan minda walaupun di tempat bertugas. Alhamdulillah #inspirational #sunnah_nabi #workingmom -
#themabkhara .selangor
#selangor
#shoppingonline
#wangiansunnah
#bakhoormadeena

25 0 22 June, 2019
Resharing feedback from a dear friend of mine, who i knew from a friend back when I was in the States and she was in India studying medicine.. .
we never met each other but we feel like we are already close friends.
.
Im so happy for her and was very grateful when she suddenly shared with me her essential oils journey through her Premium Starter Kit, a kit that made a difference in our lives. 💕
.
p/s: she bought 2 PSK at once (Dew Drop PSK and Desert Mist PSK for her and her husband) and received full commission for the second PSK immediately on the following month.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Resharing feedback from a dear friend of mine, who i knew from a friend back when I was in the States and she was in India studying medicine.. .
we never met each other but we feel like we are already close friends.
.
Im so happy for her and was very grateful when she suddenly shared with me her essential oils journey through her Premium Starter Kit, a kit that made a difference in our lives. 💕
.
p/s: she bought 2 PSK at once (Dew Drop PSK and Desert Mist PSK for her and her husband) and received full commission for the second PSK immediately on the following month.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

13 0 21 June, 2019
Alhamdulillah, we just knew each other through my sharings in instagram.
.
Mira just share apa yang mira experience and why i love Young Living and the oils in the Premium Starter Kit set (PSK). Never knew that it could make a difference in others' lives, one after another.. 💖
.
If u know me, mira bukan jenis orang yang senang percaya or main beli je lagi-lagi kalau berkaitan dengan kesihatan / supplements / mekap etc.
.
Sebab tu it took lebih 6 bulan sebelum mira invest in this PSK set for me & my family.
.
And you know what? I have never regret it even ONCE.
.
Cuma menyesal sebab tak ambil lagi awal because of my ignorance towards knowledge..my bad. 😅
.
Alhamdulillah, I am already in this essential oil journey for more than a year now and has been consistently in the Young Living Essential Reward program yang ade banyak sangat benefits.
.
Antaranya dapat essential oils secara percuma mengikut bulan iaitu Orange, Aromaease, R.C. and Loyalty blend eo. 😍
.
Dan sekarang mira dapat 20% pv reward almost setiap bulan. Hampir menuju ke 25% pv reward inshallah.
.
Inshallah, dengan izinnya, mira akan sentiasa sharekan kebaikan essential oils ni dengan semua. .
Dan ape yang bestnya Young Living ni, kita diwajibkan untuk guide setiap customer kita dan customer yang jadi member thru starter kit akan automatik jadi builder kita, maksudnya kita mestilah guide sehingga mereka tahu cara untuk menggunakan essential oils dan YL produk yang lain. Itulah guna dapat commission kan. Hehe..
.
So to all my beloved clients, both existing and potential ones and my dearest builders, janganlah malu untuk bertanya, supaya kalian dapat the best from these products inshallah. 😊💕 .
Moga Allah redha inshallah. 🥰🥰🥰
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Alhamdulillah, we just knew each other through my sharings in instagram.
.
Mira just share apa yang mira experience and why i love Young Living and the oils in the Premium Starter Kit set (PSK). Never knew that it could make a difference in others' lives, one after another.. 💖
.
If u know me, mira bukan jenis orang yang senang percaya or main beli je lagi-lagi kalau berkaitan dengan kesihatan / supplements / mekap etc.
.
Sebab tu it took lebih 6 bulan sebelum mira invest in this PSK set for me & my family.
.
And you know what? I have never regret it even ONCE.
.
Cuma menyesal sebab tak ambil lagi awal because of my ignorance towards knowledge..my bad. 😅
.
Alhamdulillah, I am already in this essential oil journey for more than a year now and has been consistently in the Young Living Essential Reward program yang ade banyak sangat benefits.
.
Antaranya dapat essential oils secara percuma mengikut bulan iaitu Orange, Aromaease, R.C. and Loyalty blend eo. 😍
.
Dan sekarang mira dapat 20% pv reward almost setiap bulan. Hampir menuju ke 25% pv reward inshallah.
.
Inshallah, dengan izinnya, mira akan sentiasa sharekan kebaikan essential oils ni dengan semua. .
Dan ape yang bestnya Young Living ni, kita diwajibkan untuk guide setiap customer kita dan customer yang jadi member thru starter kit akan automatik jadi builder kita, maksudnya kita mestilah guide sehingga mereka tahu cara untuk menggunakan essential oils dan YL produk yang lain. Itulah guna dapat commission kan. Hehe..
.
So to all my beloved clients, both existing and potential ones and my dearest builders, janganlah malu untuk bertanya, supaya kalian dapat the best from these products inshallah. 😊💕 .
Moga Allah redha inshallah. 🥰🥰🥰
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

9 3 21 June, 2019
Just nak reshare, for those yang masih baru dengan Young Living, Ningxia Red ni memang oilers duk stock up sampai out of stock kat YL sebab masing-masing dah tahu kehebatan buah ningxia wolfberries ni.
.
As per stated in the first photo, ningxia wolfberries ni dah dibuktikan menurut kajian sains, based on the ORAC result, yang ia merupakan buah yang mengandungi tahap antioksida tertinggi.. 🏆
.
Kita semua sedia maklum kenapa tersangatlah pentingnya antioksida dalam kehidupan seharian kita.
.
Dan ape yang membuatkan lagi berharganya ningxia red ini adalah penanamannya dijaga rapi supaya tiada sebarang bahan kimia berbahaya yang terdapat pada tanah serta pengharaman penggunaan racun serangga. .
So boleh bayangkan betapa untungnya kita dapat minuman yang organik. 😍
.
Bukan tu saja.. ningxia red ni juga terdapat campuran buah-buahan lain dan diinfuse dengan therapeutic grade essential oils.
.
Kenapa pentingnya essential oils dalam ni? Tujuannya adalah untuk membantu penyerapan nutrien ke dalam tubuh badan kita, instead of getting flushed out!
.
Subhanallah, amazing kan? Sampai tahap tu sekali depa fikirkan pasal kita. 🥰
.
Nak try ningxia tapi tak tau sesuai ke tak? Jangan risau! Dalam set Premium starter kit ada dua ningxia red sachets untuk new members, a perfect opportunity for you to try it.
.
I bet you will love it, inshallah. 😉
.
.
Jangan lupa nantikan promo premium starter kit yang mira akan kongsikan esok inshallah. 😊
.
Swipe left untuk baca feedback daripada salah seorang pengguna ningxia. 😍
.
.
#energybooster
#milkbooster
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Just nak reshare, for those yang masih baru dengan Young Living, Ningxia Red ni memang oilers duk stock up sampai out of stock kat YL sebab masing-masing dah tahu kehebatan buah ningxia wolfberries ni.
.
As per stated in the first photo, ningxia wolfberries ni dah dibuktikan menurut kajian sains, based on the ORAC result, yang ia merupakan buah yang mengandungi tahap antioksida tertinggi.. 🏆
.
Kita semua sedia maklum kenapa tersangatlah pentingnya antioksida dalam kehidupan seharian kita.
.
Dan ape yang membuatkan lagi berharganya ningxia red ini adalah penanamannya dijaga rapi supaya tiada sebarang bahan kimia berbahaya yang terdapat pada tanah serta pengharaman penggunaan racun serangga. .
So boleh bayangkan betapa untungnya kita dapat minuman yang organik. 😍
.
Bukan tu saja.. ningxia red ni juga terdapat campuran buah-buahan lain dan diinfuse dengan therapeutic grade essential oils.
.
Kenapa pentingnya essential oils dalam ni? Tujuannya adalah untuk membantu penyerapan nutrien ke dalam tubuh badan kita, instead of getting flushed out!
.
Subhanallah, amazing kan? Sampai tahap tu sekali depa fikirkan pasal kita. 🥰
.
Nak try ningxia tapi tak tau sesuai ke tak? Jangan risau! Dalam set Premium starter kit ada dua ningxia red sachets untuk new members, a perfect opportunity for you to try it.
.
I bet you will love it, inshallah. 😉
.
.
Jangan lupa nantikan promo premium starter kit yang mira akan kongsikan esok inshallah. 😊
.
Swipe left untuk baca feedback daripada salah seorang pengguna ningxia. 😍
.
.
#energybooster
#milkbooster
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

3 0 21 June, 2019
Terima Kasih Tuan Ijat dari Putrajaya kerana membeli Bakhoor Raudah, Bakhoor Madeena dan Mabkhara Tarimi Gold.Dan amat berpuas hati dengan Bakhoor kami
Pada yang belum mencuba wangian sunnah ini cepat2 dm saya. InsyaAllah anda pasti akan jatuh hati dengan wangian kami 😊

#themabkhara.selangor
#wangiansunnah 
#kayugaharu 
#bakhoorraudah 
#madeena

Terima Kasih Tuan Ijat dari Putrajaya kerana membeli Bakhoor Raudah, Bakhoor Madeena dan Mabkhara Tarimi Gold.Dan amat berpuas hati dengan Bakhoor kami
Pada yang belum mencuba wangian sunnah ini cepat2 dm saya. InsyaAllah anda pasti akan jatuh hati dengan wangian kami 😊

#themabkhara .selangor
#wangiansunnah
#kayugaharu
#bakhoorraudah
#madeena

36 4 21 June, 2019
Kasturi susu ambar ( musk milky ambar) in 12 ml stick.

Thick texture &  strong smelling. 
Rm30 exec postage

Sample 3 ml also available

#musk#kasturi#fragrances 
#scents#wangiansunnah

Kasturi susu ambar ( musk milky ambar) in 12 ml stick.

Thick texture & strong smelling.
Rm30 exec postage

Sample 3 ml also available

#musk #kasturi #fragrances
#scents #wangiansunnah

18 0 21 June, 2019

Advertisements

Alhamdulillah, today, i received another good review/feedback shared by a new user yang register Premium Starter Kit dengan mira bulan ni.
.
How amazing. From total strangers, terus jadi kawan. And she thanked me for having a restful sleep after such a long time since anak beliau jenis yang kerap bangun malam sejak lahir. And less visits to the clinic hence less money spent for that occasion after using the essential oils.
.
My feeling? Indescribable! 💖
.
Sape sangka. Hanya sharekan kebaikan yang dah kita rasa, boleh beli impak mendalam pada kehidupan orang lain.
.
Moga social media kita menjadi ladang pahala kita sekarang apatah lagi bila kita dah tiada dengan hanya sharekan kebaikan.
.
Remember? Race towards goodness. Maka berlumbalah kamu ke arah kebaikan. 🥰
.
Moga Allah redha. 😊💞
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Alhamdulillah, today, i received another good review/feedback shared by a new user yang register Premium Starter Kit dengan mira bulan ni.
.
How amazing. From total strangers, terus jadi kawan. And she thanked me for having a restful sleep after such a long time since anak beliau jenis yang kerap bangun malam sejak lahir. And less visits to the clinic hence less money spent for that occasion after using the essential oils.
.
My feeling? Indescribable! 💖
.
Sape sangka. Hanya sharekan kebaikan yang dah kita rasa, boleh beli impak mendalam pada kehidupan orang lain.
.
Moga social media kita menjadi ladang pahala kita sekarang apatah lagi bila kita dah tiada dengan hanya sharekan kebaikan.
.
Remember? Race towards goodness. Maka berlumbalah kamu ke arah kebaikan. 🥰
.
Moga Allah redha. 😊💞
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

11 0 21 June, 2019
Kalau diberi peluang untuk pilih deodrant yang organik, natural dan selamat, 🍃 korang akan pilih yang mana satu? 😄
.
💙 Team biru : bau floral (swipe left 2x for the ingredients)
.
Atau..
.
💚 Team hijau: bau rempah + minty (swipe left 3x to know the ingredients)
.
.
Kami suami isteri memang forever team biru. 💙 Hehe.
.
Yep, jangan tak tau. Dedua ni bole pakai for both genders 👫 tau. Memang jimat and versatile! 😉
.
Kalau korang nak stick to your fav  deo, by all means, silakan. 🤗
.
Tapi, to be safe, cek dulu ingredients 🧐, pastikan cek tiada bahan-bahan di bawah ya: 🙅‍♀️
.
❌ Aluminum
❌ Parabens
❌ Propylene glycol
❌ Phthalates
❌ Triclosan
.
Sebab bahan-bahan yang tersenarai kat atas ni yang akan mengganggu hormon badan kita yang akan menyebabkan long term effect yang tak baik pada badan kita.
.
Nak tau lebih lanjut kenapa bahan bertanda ❌ tu tak elok, bolehlah swipe left k. 😊
.
Young Living deo ni tahan antara 3-6 bulan, ada yang tahan setahun, bergantung pada cara penggunaan kita.
.
Harganya hanyalah RM72 sahaja. Dengan ingredients pelbagai essential oils yang bergred terapeutik (highest grade in the market), yang bagus untuk tubuh badan dan emosi kita, memang sangat berbaloi. 😍
.
Wasep mira dengan klik link di bio untuk dapatkan harga kasih sayang. 😉
.
Kalau nak dapat harga termurah iaitu 24% retail price, jadilah member Young Living dengan pembelian mana-mana starter kit. 😍
.
Jadi member ni best tau, dapat macam-macam benefits and rewards dari Young Living. Nak tau macam mana. Bole tanya mira. Inshallah mira akan guide korang. 😊
.
.
Sharing with love,
Amirah
Young Living Independent Distributor
018.661.8373
.
.
#deodoranorganik
#organicdeodorant
#naturaldeodorant
#naturalremedy
#ubatketiak
#ubatketiakorganik
#ubatketiaknatural
#sayajual
#sayajualyoungliving
#bazarpaknil 
#YoungLiving 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#hidupsihat
#organikdeodorant
#organicperfume 
#wangiansunnah 
#wangianorganik
#naturalalternatives 
#malaysia
#my

Kalau diberi peluang untuk pilih deodrant yang organik, natural dan selamat, 🍃 korang akan pilih yang mana satu? 😄
.
💙 Team biru : bau floral (swipe left 2x for the ingredients)
.
Atau..
.
💚 Team hijau: bau rempah + minty (swipe left 3x to know the ingredients)
.
.
Kami suami isteri memang forever team biru. 💙 Hehe.
.
Yep, jangan tak tau. Dedua ni bole pakai for both genders 👫 tau. Memang jimat and versatile! 😉
.
Kalau korang nak stick to your fav  deo, by all means, silakan. 🤗
.
Tapi, to be safe, cek dulu ingredients 🧐, pastikan cek tiada bahan-bahan di bawah ya: 🙅‍♀️
.
❌ Aluminum
❌ Parabens
❌ Propylene glycol
❌ Phthalates
❌ Triclosan
.
Sebab bahan-bahan yang tersenarai kat atas ni yang akan mengganggu hormon badan kita yang akan menyebabkan long term effect yang tak baik pada badan kita.
.
Nak tau lebih lanjut kenapa bahan bertanda ❌ tu tak elok, bolehlah swipe left k. 😊
.
Young Living deo ni tahan antara 3-6 bulan, ada yang tahan setahun, bergantung pada cara penggunaan kita.
.
Harganya hanyalah RM72 sahaja. Dengan ingredients pelbagai essential oils yang bergred terapeutik (highest grade in the market), yang bagus untuk tubuh badan dan emosi kita, memang sangat berbaloi. 😍
.
Wasep mira dengan klik link di bio untuk dapatkan harga kasih sayang. 😉
.
Kalau nak dapat harga termurah iaitu 24% retail price, jadilah member Young Living dengan pembelian mana-mana starter kit. 😍
.
Jadi member ni best tau, dapat macam-macam benefits and rewards dari Young Living. Nak tau macam mana. Bole tanya mira. Inshallah mira akan guide korang. 😊
.
.
Sharing with love,
Amirah
Young Living Independent Distributor
018.661.8373
.
.
#deodoranorganik
#organicdeodorant
#naturaldeodorant
#naturalremedy
#ubatketiak
#ubatketiakorganik
#ubatketiaknatural
#sayajual
#sayajualyoungliving
#bazarpaknil
#YoungLiving
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#hidupsihat
#organikdeodorant
#organicperfume
#wangiansunnah
#wangianorganik
#naturalalternatives
#malaysia
#my

5 0 21 June, 2019
Salam jumaat
tengah hari ni ramai parking kereta kt masjid untuk solat jumaat...tgh pnas cam ni ramai x tahan bau hapak naik bila bukak aircond kan...Meh beli pewangi pelbagai gunaanya di kereta,rak kasut,rumah,tandas,almari baju atau apa sahaja...dengan harga RM10 anda mampu miliki nya...
JOM SINGGAH BELI
😘😘😘
.
.
.
#bisnesonline #sugarbombperfumes #sugarbomb #pewangi #perfumemurah #wangi #sugarbombshahalam #sugarbombshahwaldyana #bisnesonlinemalaysia #wangianmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #buatduit #freegift #kakitangankerajaan #wangiansunnah #sugarbomb #artismalaysia #kakitanganawam #murahmurah #bisnesonlinemalaysia #jualbelimurah

Salam jumaat
tengah hari ni ramai parking kereta kt masjid untuk solat jumaat...tgh pnas cam ni ramai x tahan bau hapak naik bila bukak aircond kan...Meh beli pewangi pelbagai gunaanya di kereta,rak kasut,rumah,tandas,almari baju atau apa sahaja...dengan harga RM10 anda mampu miliki nya...
JOM SINGGAH BELI
😘😘😘
.
.
.
#bisnesonline #sugarbombperfumes #sugarbomb #pewangi #perfumemurah #wangi #sugarbombshahalam #sugarbombshahwaldyana #bisnesonlinemalaysia #wangianmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #buatduit #freegift #kakitangankerajaan #wangiansunnah #sugarbomb #artismalaysia #kakitanganawam #murahmurah #bisnesonlinemalaysia #jualbelimurah

5 0 21 June, 2019
Alhamdulillah Jummah Mubarak 🌹 .

Jangan lupa pakai wangi" an dan pakaian terbaik mu, .

Selamat menjalan kan Ibadah solat Jum'at , 
Perbanyak shalawat dan jgn lupa surat Al Kahfi di baca, tetap semangattt dalam ibadah ❤️

Alhamdulillah Jummah Mubarak 🌹 .

Jangan lupa pakai wangi" an dan pakaian terbaik mu, .

Selamat menjalan kan Ibadah solat Jum'at ,
Perbanyak shalawat dan jgn lupa surat Al Kahfi di baca, tetap semangattt dalam ibadah ❤️

9 1 21 June, 2019
Thank sis cod Sugarbomb Perfume sampai rumah...dia ingin mencuba wangian sugarbomb selepas dia terbaca artikel kami di surat khabar...
Sugarbomb Perfume Wangi
☺️☺️☺️
.
.
.
#bisnesonline #sugarbombperfumes #sugarbomb #pewangi #perfumemurah #wangi #sugarbombshahalam #sugarbombshahwaldyana #bisnesonlinemalaysia #wangianmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #buatduit #freegift #kakitangankerajaan #wangiansunnah #artismalaysia #kakitanganawam #murahmurah #bisnesonlinemalaysia #jualbelimurah

Thank sis cod Sugarbomb Perfume sampai rumah...dia ingin mencuba wangian sugarbomb selepas dia terbaca artikel kami di surat khabar...
Sugarbomb Perfume Wangi
☺️☺️☺️
.
.
.
#bisnesonline #sugarbombperfumes #sugarbomb #pewangi #perfumemurah #wangi #sugarbombshahalam #sugarbombshahwaldyana #bisnesonlinemalaysia #wangianmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #buatduit #freegift #kakitangankerajaan #wangiansunnah #artismalaysia #kakitanganawam #murahmurah #bisnesonlinemalaysia #jualbelimurah

4 0 21 June, 2019
Assalamualaikum semua,

Maaf ya akak beraya sakan. Update ig pun x sempat 😆. Tiap pagi mmg akak mmg amalkan berbakhoor. Satu dlm master bedroom, satu dlm bilik anak satu lagi di ruang tamu. 
Bau wangi dia sampai keluar rumah. Rs nya rumah akak la paling wangi kt sini 😂. Mood akak pagi2 الحمدالله bahagia sgt rasa. Bertambah rasa syukur pd Allah swt. 
Semoga rakan2 yg lain turut bersama2 amalkan sunnah ini dan mendapat manfaat daripadanya. إن شاءالله . 
Dm sis di @themabkhara.bangi 
Atau whatsapp 019-275 3937

#bukhoor #bakhoor #aromatherapy #fragranceoils #themabkhara #themabkharabangi #malaysia #selangor #bangi #kajang #putramahkota #nilai #wangiansunnah

Assalamualaikum semua,

Maaf ya akak beraya sakan. Update ig pun x sempat 😆. Tiap pagi mmg akak mmg amalkan berbakhoor. Satu dlm master bedroom, satu dlm bilik anak satu lagi di ruang tamu.
Bau wangi dia sampai keluar rumah. Rs nya rumah akak la paling wangi kt sini 😂. Mood akak pagi2 الحمدالله bahagia sgt rasa. Bertambah rasa syukur pd Allah swt.
Semoga rakan2 yg lain turut bersama2 amalkan sunnah ini dan mendapat manfaat daripadanya. إن شاءالله .
Dm sis di @themabkhara.bangi
Atau whatsapp 019-275 3937

#bukhoor #bakhoor #aromatherapy #fragranceoils #themabkhara #themabkharabangi #malaysia #selangor #bangi #kajang #putramahkota #nilai #wangiansunnah

22 2 21 June, 2019
📢📢 #PROMOSI TERHAD! 🔥🔥
===========================
.
Dapatkan kesemua ENAM (6) hadiah yang bernilai RM100 secara #PERCUMA dengan setiap pembelian Young Living PREMIUM STARTER KIT (#PSK), dari 20 Jun sehingga 30 Jun 2019 SAHAJA:
.
🎁 FREE 4 Colorful Bottles of 2ml Roll-On to dilute your fav essential oils! .
.
🎁 FREE 1 Car Clip Diffuser + 5 Extra Colorful Felt Pads to diffuse essential oils in your car 🚗
.
🎁 FREE 1 Essential Oils Hard Case for 7 Bottles of 5ml essential oils to bring them everywhere 💼
.
🎁 FREE 1 Set of Essential Oils Cap Labels (176 pieces in a set) to find your essential oils easily🏷️
.
🎁 FREE 1 Diffuser Travel Bag to carry your diffuser while traveling 👜
.
🎁 FREE 1 Live Alive Book Version 2, a perfect guide to kick start your essential oils journey📙
.
What's in the Premium Starter Kit?
.
💎 1 Ultrasonic Desert Mist Diffuser with Warranty
💎 10 Bottles of 5ml Everyday-Use Essential Oils in a Hard Case Box
💎 1 Bottle of 5ml Spearmint / Stress Away Essential Oil
💎 10 Packets of Essential Oil Samples / 1 Bottle of 5ml Citrus Fresh
💎 2 Sachets of Ningxia Red Health Juice
💎 10 Essential Oil Sample Glass Bottles
💎 1 Roller Bottle Fitment
💎 1 Product Guide Magazine
💎 1 Essential Oils Display Tray
.
Set ini termasuk Young Living (YL) Membership (24% diskaun daripada harga retail) serta consultation dan support group secara PERCUMA! 😊
.
Dapatkan juga FREE POSTAGE 🚚 bernilai RM20 (fully insured by YL) sehingga 23 Jun SAHAJA. ⏳
.
Jangan cakap sis tak payung. ☂️ 😉
.
HARGA TIKET EKONOMI TAPI NILAI BARANG FIRST CLASS! 👇👇👇
.
Kesemua item di dalam PSK ini bernilai RM2,214 jika beli loose. Tetapii.. harga PSK set ini hanyalah bernilai RM750 SAHAJA! (JIMAT RM1,464) 😍
.
PROMOSI ini terbuka kepada semua yang berada di Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.
.
🎁 Set ini sangat sesuai untuk dijadikan #hadiah untuk diri sendiri, pasangan (suami isteri), ibu bapa, #hantaran tunang / kahwin, dan juga hadiah perpisahan atau #luckydraw.
.
📲 Klik link di bio dengan SEGERA untuk mendapatkan kesemua hadiah tersebut SEKARANG*! .
.
*based on first come first serve basis
*warna mengikut availability
.
Sharing with love,
Amirah
018.661.8373

📢📢 #PROMOSI TERHAD! 🔥🔥
===========================
.
Dapatkan kesemua ENAM (6) hadiah yang bernilai RM100 secara #PERCUMA dengan setiap pembelian Young Living PREMIUM STARTER KIT ( #PSK ), dari 20 Jun sehingga 30 Jun 2019 SAHAJA:
.
🎁 FREE 4 Colorful Bottles of 2ml Roll-On to dilute your fav essential oils! .
.
🎁 FREE 1 Car Clip Diffuser + 5 Extra Colorful Felt Pads to diffuse essential oils in your car 🚗
.
🎁 FREE 1 Essential Oils Hard Case for 7 Bottles of 5ml essential oils to bring them everywhere 💼
.
🎁 FREE 1 Set of Essential Oils Cap Labels (176 pieces in a set) to find your essential oils easily🏷️
.
🎁 FREE 1 Diffuser Travel Bag to carry your diffuser while traveling 👜
.
🎁 FREE 1 Live Alive Book Version 2, a perfect guide to kick start your essential oils journey📙
.
What's in the Premium Starter Kit?
.
💎 1 Ultrasonic Desert Mist Diffuser with Warranty
💎 10 Bottles of 5ml Everyday-Use Essential Oils in a Hard Case Box
💎 1 Bottle of 5ml Spearmint / Stress Away Essential Oil
💎 10 Packets of Essential Oil Samples / 1 Bottle of 5ml Citrus Fresh
💎 2 Sachets of Ningxia Red Health Juice
💎 10 Essential Oil Sample Glass Bottles
💎 1 Roller Bottle Fitment
💎 1 Product Guide Magazine
💎 1 Essential Oils Display Tray
.
Set ini termasuk Young Living (YL) Membership (24% diskaun daripada harga retail) serta consultation dan support group secara PERCUMA! 😊
.
Dapatkan juga FREE POSTAGE 🚚 bernilai RM20 (fully insured by YL) sehingga 23 Jun SAHAJA. ⏳
.
Jangan cakap sis tak payung. ☂️ 😉
.
HARGA TIKET EKONOMI TAPI NILAI BARANG FIRST CLASS! 👇👇👇
.
Kesemua item di dalam PSK ini bernilai RM2,214 jika beli loose. Tetapii.. harga PSK set ini hanyalah bernilai RM750 SAHAJA! (JIMAT RM1,464) 😍
.
PROMOSI ini terbuka kepada semua yang berada di Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.
.
🎁 Set ini sangat sesuai untuk dijadikan #hadiah untuk diri sendiri, pasangan (suami isteri), ibu bapa, #hantaran tunang / kahwin, dan juga hadiah perpisahan atau #luckydraw .
.
📲 Klik link di bio dengan SEGERA untuk mendapatkan kesemua hadiah tersebut SEKARANG*! .
.
*based on first come first serve basis
*warna mengikut availability
.
Sharing with love,
Amirah
018.661.8373

10 8 20 June, 2019
Bila orang tegur.. " eh! Wangi nye kau.. Pakai perfume ape?.. " kau jawab " RAFA'EL LAA.. " Dengan muka bangga &  yakin.. 😎
.
-

Best kan bila orang tegur dan puji kita..
.
-

Nak try Rafa'el Perfume?.. Klik link kat bio guyz.. 😉✌
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

Bila orang tegur.. " eh! Wangi nye kau.. Pakai perfume ape?.. " kau jawab " RAFA'EL LAA.. " Dengan muka bangga & yakin.. 😎
.
-

Best kan bila orang tegur dan puji kita..
.
-

Nak try Rafa'el Perfume?.. Klik link kat bio guyz.. 😉✌
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

9 2 20 June, 2019

Advertisements

💚Bukhoor SweetScents💚

New Item dari kami. Istimewa di Akhir Syawal bukhoor yang Harum dengan bauan Manis lembut Bau tidak Keras serta wangian tahan lama beraroma Satu rumah best . 
Menenangkan jiwa di bilik tidur , ruangan solat, ruang tamu , pejabat dan di mana2 sahaja. InshaaAllah Sudah cuba pasti puas hati 🌹 ~IndahnyaSunnahDenganWangian~

#NewSweetScents
#WangianBukhoor 
#WangianSunnah
#BukhoorBurner
#BukhoorKhalifaHQ
#Aromatherapy 
#Classic

💚Bukhoor SweetScents💚

New Item dari kami. Istimewa di Akhir Syawal bukhoor yang Harum dengan bauan Manis lembut Bau tidak Keras serta wangian tahan lama beraroma Satu rumah best .
Menenangkan jiwa di bilik tidur , ruangan solat, ruang tamu , pejabat dan di mana2 sahaja. InshaaAllah Sudah cuba pasti puas hati 🌹 ~IndahnyaSunnahDenganWangian~

#NewSweetScents
#WangianBukhoor
#WangianSunnah
#BukhoorBurner
#BukhoorKhalifaHQ
#Aromatherapy
#Classic

5 0 20 June, 2019
Parfum •ALKISAH• .
Wangi nya unik
Wangi nya khas
Wangi nya keren .
Di order ya akhi dan ukhti 
Harga special hanya 125k

Parfum •ALKISAH• .
Wangi nya unik
Wangi nya khas
Wangi nya keren .
Di order ya akhi dan ukhti
Harga special hanya 125k

11 1 20 June, 2019
Cuci cuci mata dengan wangian inspired Rafa'el Perfume.. Buat apa beli yang mahal kalau benda murah ada depan mata... Kan?.. Wangian kekal sehingga 2 hari tau.. Nak cuba?.. Klik link di bio.. 😉✌
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

Cuci cuci mata dengan wangian inspired Rafa'el Perfume.. Buat apa beli yang mahal kalau benda murah ada depan mata... Kan?.. Wangian kekal sehingga 2 hari tau.. Nak cuba?.. Klik link di bio.. 😉✌
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

2 0 20 June, 2019
HEY GUYS.

BACK IN STOCK!!! MUSK OUD ( KASTURI GAHARU) WITH GRADE AA WILD AQULARIA MALACCENSIS FROM THE STATE OF KEDAH, MALAYSIA. 
AVAILABLE IN 8 ML &12ml

POSTAGE WORLDWIDE 
#gaharu#wangiansunnah 
#fragrances #attar
#kasturi #musk

HEY GUYS.

BACK IN STOCK!!! MUSK OUD ( KASTURI GAHARU) WITH GRADE AA WILD AQULARIA MALACCENSIS FROM THE STATE OF KEDAH, MALAYSIA.
AVAILABLE IN 8 ML &12ml

POSTAGE WORLDWIDE
#gaharu #wangiansunnah
#fragrances #attar
#kasturi #musk

18 0 19 June, 2019
Mukhallat paling luxury dalam The Mabkhara
RM 39

Bau unik seakan² carpet di Madinah. Tapi ada jugak bau² kain kaabah. Yang pasti siapa yang cuba Thaif ni 100% kami beri jaminan dia akan suka. Lagi² yang pernah jejakkan kaki di Tanah² Haram seperti Mekah & Madinah. Menangis terus bila bau sebab sama sangat

Bau yang memang susah kita sendiri nak buat dan cari formula ni sampai tak tidur malam kami pikirkan untuk kalian. Kita taknak jual benda tak kualiti sebab benda tak kualiti tak tahan lama jangka hayat dia. Orang akan beli dan tak datang² dah beli. Kita nak jual benda² terbaik saja, which mean bila customer tu beli, dia satisfied sangat dan rasa worth it beli Mukhallat Thaif ni

Apa yang best Thaif ni?

Best nya bila pakai di pakaian, bau tu susah nak hilang. Customer kita cakap, tudung dia masih bau Thaif walaupun tudung dia basuh. Alhamdulillah happy kita

#themabkhara.selangor
#wangiansunnah
#thaif
#mukhallat 
#incense 
#perfumes 
#fragrance

Mukhallat paling luxury dalam The Mabkhara
RM 39

Bau unik seakan² carpet di Madinah. Tapi ada jugak bau² kain kaabah. Yang pasti siapa yang cuba Thaif ni 100% kami beri jaminan dia akan suka. Lagi² yang pernah jejakkan kaki di Tanah² Haram seperti Mekah & Madinah. Menangis terus bila bau sebab sama sangat

Bau yang memang susah kita sendiri nak buat dan cari formula ni sampai tak tidur malam kami pikirkan untuk kalian. Kita taknak jual benda tak kualiti sebab benda tak kualiti tak tahan lama jangka hayat dia. Orang akan beli dan tak datang² dah beli. Kita nak jual benda² terbaik saja, which mean bila customer tu beli, dia satisfied sangat dan rasa worth it beli Mukhallat Thaif ni

Apa yang best Thaif ni?

Best nya bila pakai di pakaian, bau tu susah nak hilang. Customer kita cakap, tudung dia masih bau Thaif walaupun tudung dia basuh. Alhamdulillah happy kita

#themabkhara .selangor
#wangiansunnah
#thaif
#mukhallat
#incense
#perfumes
#fragrance

52 4 18 June, 2019
iolls belum sempat nak unbox my boxes of happiness. Selalu tak sabar nak unbox tapi sebab kaki sakit semalam, kita unbox petang sikit la hehe..
.
Sementara tu.. mira nak share resipi diffuser untuk eo yang ade dalam premium starter kit. Bole la bereksperimen hehe..
.
Cuma resipi breathe tu je perlu ubah kepada R.C. and peppermint. Try la, very refreshing! 😍
.
Satu lagi trick mira nak share, kalau time cuaca panas ni and aircond tak terasa sangat kan, cubalah diffuse peppermint, cooling effect dia memang wow sangat! 😍😍 The eo macam tolong amplify lagi rasa sejuk aircond tu. Rasa nyaman je hehe. Mana tau bole jimatkan bil letrik korang. 😉
.
Selamat mencuba! 🥰
.
.
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

iolls belum sempat nak unbox my boxes of happiness. Selalu tak sabar nak unbox tapi sebab kaki sakit semalam, kita unbox petang sikit la hehe..
.
Sementara tu.. mira nak share resipi diffuser untuk eo yang ade dalam premium starter kit. Bole la bereksperimen hehe..
.
Cuma resipi breathe tu je perlu ubah kepada R.C. and peppermint. Try la, very refreshing! 😍
.
Satu lagi trick mira nak share, kalau time cuaca panas ni and aircond tak terasa sangat kan, cubalah diffuse peppermint, cooling effect dia memang wow sangat! 😍😍 The eo macam tolong amplify lagi rasa sejuk aircond tu. Rasa nyaman je hehe. Mana tau bole jimatkan bil letrik korang. 😉
.
Selamat mencuba! 🥰
.
.
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

12 0 18 June, 2019
Rafa'el Perfume
.
-

Kami mempunyai 100++ jenis wangian termasuk lelaki dan perempuan yang  boleh dipilih.. Ketahanan sehingga 12 jam dan 2 hari dipakaian.. Wangian yang diinspirasikan dari wangian antarabangsa.. Semestinya boleh dibawa solat.  Pati yang pekat dan tidak berminyak.. Yang paling penting harga yang sangat berbaloi hanya RM39 untuk 35ml dan berkualiti..
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

Rafa'el Perfume
.
-

Kami mempunyai 100++ jenis wangian termasuk lelaki dan perempuan yang boleh dipilih.. Ketahanan sehingga 12 jam dan 2 hari dipakaian.. Wangian yang diinspirasikan dari wangian antarabangsa.. Semestinya boleh dibawa solat. Pati yang pekat dan tidak berminyak.. Yang paling penting harga yang sangat berbaloi hanya RM39 untuk 35ml dan berkualiti..
.
-

#rafaelperfume #rafaellotionperfume #rafaellovers #wangi #wangiankehidupan #wangianmurah #wangianmewah #wangiansunnah #wangiwangi #wangiantahanlama #wangian #minyakwangi #perfume #perfumemurah #perfumelovers #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #inspiredperfumes #inspiredperfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia

7 0 17 June, 2019
Congrats @yimeizhao for completing your Essential Reward challenge last month! 😍
.
.
Be part of our group awesome Oilnetics group and get full consultation and chances to receive many exciting gifts! 😍😍
.
.
we share because we care. 🥰
.
sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#loveitshareit
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Congrats @yimeizhao for completing your Essential Reward challenge last month! 😍
.
.
Be part of our group awesome Oilnetics group and get full consultation and chances to receive many exciting gifts! 😍😍
.
.
we share because we care. 🥰
.
sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#loveitshareit
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

19 0 16 June, 2019
Ready ya gaess ..
Parfum 100℅ tanpa alkohol ..
Harga : 20rb isi 6ml 
Wanginya tahan lama dan lembut ..
Aman buat sholat ..
Testi owner sendiri 
Udah dicuci pun wanginya ttap ada .
Alamat : Sidorejo, Tegalega 
Wa : 085263697523
#parfumnonalkohol #minyakwangi #wangiansunnah

Ready ya gaess ..
Parfum 100℅ tanpa alkohol ..
Harga : 20rb isi 6ml
Wanginya tahan lama dan lembut ..
Aman buat sholat ..
Testi owner sendiri
Udah dicuci pun wanginya ttap ada .
Alamat : Sidorejo, Tegalega
Wa : 085263697523
#parfumnonalkohol #minyakwangi #wangiansunnah

9 1 16 June, 2019
Reason why I continue to share the benefits of essential oils. 😊💕 .
Saya dah rasa, mereka dah rasa, bagaimana dengan anda pula? 😘
.
We have support group untuk guide cara guna eo. She is still exploring and i'm glad she has finally found her solution! 💖
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Reason why I continue to share the benefits of essential oils. 😊💕 .
Saya dah rasa, mereka dah rasa, bagaimana dengan anda pula? 😘
.
We have support group untuk guide cara guna eo. She is still exploring and i'm glad she has finally found her solution! 💖
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

12 0 15 June, 2019
Hadiah Premium Starter Kit worth RM100 from me bulan ni : .
.
🎁 Essential Oil Kit Signature Bag to bring and showcase your oils everywhere. Easy to find your oils with these transparent front pockets. 😍
.
🎁 Live Alive Book version 2 to help you kickstart your essential oils journey!
.
One slot taken by @umieadamawisy, two more slot to go! ☑️☑️☑️
.
Do you wanna get the same gifts as well?
Only two slots left!
.
Hurry, click the link in bio to roger me now! 😉 .
.
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Hadiah Premium Starter Kit worth RM100 from me bulan ni : .
.
🎁 Essential Oil Kit Signature Bag to bring and showcase your oils everywhere. Easy to find your oils with these transparent front pockets. 😍
.
🎁 Live Alive Book version 2 to help you kickstart your essential oils journey!
.
One slot taken by @umieadamawisy , two more slot to go! ☑️☑️☑️
.
Do you wanna get the same gifts as well?
Only two slots left!
.
Hurry, click the link in bio to roger me now! 😉 .
.
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

13 2 15 June, 2019

Top #wangiansunnah posts

Thank SAHABAT kampung repeat order PERFUME SUGARBOMB smpai byk dibelinya...katanya nak beli untuk diri dia dan aweks nya sekali...
😘😘😘
Orang sekeliling puas hati WANGIAN SUGARBOMB saya HAPPY ☺️☺️☺️
.
.
.
#bisnesonline #sugarbombperfumes #sugarbomb #pewangi #perfumemurah #wangi #sugarbombshahalam #sugarbombshahwaldyana #bisnesonlinemalaysia #wangianmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #buatduit #freegift #kakitangankerajaan #wangiansunnah #sugarbomb #artismalaysia #kakitanganawam #selamathariraya2019

Thank SAHABAT kampung repeat order PERFUME SUGARBOMB smpai byk dibelinya...katanya nak beli untuk diri dia dan aweks nya sekali...
😘😘😘
Orang sekeliling puas hati WANGIAN SUGARBOMB saya HAPPY ☺️☺️☺️
.
.
.
#bisnesonline #sugarbombperfumes #sugarbomb #pewangi #perfumemurah #wangi #sugarbombshahalam #sugarbombshahwaldyana #bisnesonlinemalaysia #wangianmurah #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #buatduit #freegift #kakitangankerajaan #wangiansunnah #sugarbomb #artismalaysia #kakitanganawam #selamathariraya2019

28 2 10 June, 2019

Advertisements

S e l a m a t datang di TOKO KAMI

Dan tentunya juga follow instragam saya pribadi... @aswandy_aldrin ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌎 Kirim ke seluruh Indonesia
ㅤ📱 Call / WA : 085290928729
ㅤ📧 Email : aswandijepara@gmail.com

NB : ongkir di tanggung pembeli kecuali ada  kesepakatan sebelumnya

ㅤ
Follow ⏩⏩@jati_firdaus_jepara
Follow ⏩⏩@jati_firdaus_jepara ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #mabkhara #bukhur #perapentarim #perapenkayu #perapenklasik #perapenmewah #perapensaudi #bukhur #nkri #kanzussholawat #tempatdupaantik #terompahrosulullah #tempatdupakayu #tempatdupaarab #terompahrosul #mabkhurahelektrik #woodencraft #woodenburners #woodenmabkhor #oud #saudiarabia #madeinindonesia #handmade #terompahrosulullah #tareem #sandalwood #mabkhara #bukhur #incenseburner #tempatdupakayu #indonesianwood #teakwood #wangiansunnah #bukhur #mabkhara #bukhur #incenseburner #tempatdupakayu #indonesianwood #teakwood
#TurutBerduka 
#ustadarifinilham

S e l a m a t datang di TOKO KAMI

Dan tentunya juga follow instragam saya pribadi... @aswandy_aldrin ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌎 Kirim ke seluruh Indonesia
ㅤ📱 Call / WA : 085290928729
ㅤ📧 Email : aswandijepara@gmail.com

NB : ongkir di tanggung pembeli kecuali ada kesepakatan sebelumnya


Follow ⏩⏩@jati_firdaus_jepara
Follow ⏩⏩@jati_firdaus_jepara ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #mabkhara #bukhur #perapentarim #perapenkayu #perapenklasik #perapenmewah #perapensaudi #bukhur #nkri #kanzussholawat #tempatdupaantik #terompahrosulullah #tempatdupakayu #tempatdupaarab #terompahrosul #mabkhurahelektrik #woodencraft #woodenburners #woodenmabkhor #oud #saudiarabia #madeinindonesia #handmade #terompahrosulullah #tareem #sandalwood #mabkhara #bukhur #incenseburner #tempatdupakayu #indonesianwood #teakwood #wangiansunnah #bukhur #mabkhara #bukhur #incenseburner #tempatdupakayu #indonesianwood #teakwood
#TurutBerduka
#ustadarifinilham

253 0 23 May, 2019
Parfum Dobha New Rasha 6 ml 
Harum nya bisa tahan lama.  Dan Seger bila di pkai sehari_hari .
* Rol On * berkualitas 
Harga.  Rp 18.000\pcs  Rp.  200.000\12 pcs
Bisa layanin Grosir & Eceran  Untuk  lebih  detail  nya. 
Langsung  ke via chat. ⬇⬇⬇
📲📲 WA: 087762810182
 Terimakasih 😊🙏🙏
#parfumgrosir #parfumeoriginal #parfumlaki #parfumperempuan #parfumperancis #wangiansunnah #wangikemuningflora #minyakwangi #minyakkutuskutus #minyakzaitun #minyak #minyakdaunpembungkus #minyakbulusjogja #minyaklintahjogja

Parfum Dobha New Rasha 6 ml
Harum nya bisa tahan lama. Dan Seger bila di pkai sehari_hari .
* Rol On * berkualitas
Harga. Rp 18.000\pcs Rp. 200.000\12 pcs
Bisa layanin Grosir & Eceran Untuk lebih detail nya.
Langsung ke via chat. ⬇⬇⬇
📲📲 WA: 087762810182
Terimakasih 😊🙏🙏
#parfumgrosir #parfumeoriginal #parfumlaki #parfumperempuan #parfumperancis #wangiansunnah #wangikemuningflora #minyakwangi #minyakkutuskutus #minyakzaitun #minyak #minyakdaunpembungkus #minyakbulusjogja #minyaklintahjogja

153 3 26 April, 2019

Advertisements

Parfum Dobha Red Rose 6 ml
Parfum  yang di gemari bagi kaum wanita.
 yang wangi nya sangat harum dan seger. * Non alkohol * berkualitas *barang bagus * Grosir & eceran 
Rp . 18.000 / pcs
Rp.  200.000 /12 pcs
Untuk lebih jelas nya via Chat. 📲📲 Wa  087762810182
Terimakasih 😊😊🙏🙏
#wangiansunnah #wangiwangi #minyakwangi #wangian #slankywangi #dobba #harummanis #seger #aromatherapy #minyakwangimurah #siliwangi #perfumewangi

Parfum Dobha Red Rose 6 ml
Parfum yang di gemari bagi kaum wanita.
yang wangi nya sangat harum dan seger. * Non alkohol * berkualitas *barang bagus * Grosir & eceran
Rp . 18.000 / pcs
Rp. 200.000 /12 pcs
Untuk lebih jelas nya via Chat. 📲📲 Wa 087762810182
Terimakasih 😊😊🙏🙏
#wangiansunnah #wangiwangi #minyakwangi #wangian #slankywangi #dobba #harummanis #seger #aromatherapy #minyakwangimurah #siliwangi #perfumewangi

151 1 26 April, 2019
Parfum Dobha  Secret Man 6 ml
*Non Alkohol * simple
* Grosir & Eceran  Harga Rp 18.000/pcs
1\lusin Rp.  200.000/12pcs
 Harum nya bikin seger .
 Dan bagus buat melakukan  aktivitas sehari_ hari harum nya tahan lama. 
Lebih jelas nya ke via chat.
📲📲 Wa : 087762810182
Terimakasih 😊😊🙏🙏
#parfumeoriginal #lakilakisejati #parfumgrosir #parfumbagus #parfumasli #parfumindonesia #cewekhits #lakilakisholeh #lakilaki #wangi #minyakwangi #wangiansunnah #wangikemuningflora #minyakwangimurah #minyakwangioriginal #perfumewangi

Parfum Dobha Secret Man 6 ml
*Non Alkohol * simple
* Grosir & Eceran Harga Rp 18.000/pcs
1\lusin Rp. 200.000/12pcs
Harum nya bikin seger .
Dan bagus buat melakukan aktivitas sehari_ hari harum nya tahan lama.
Lebih jelas nya ke via chat.
📲📲 Wa : 087762810182
Terimakasih 😊😊🙏🙏
#parfumeoriginal #lakilakisejati #parfumgrosir #parfumbagus #parfumasli #parfumindonesia #cewekhits #lakilakisholeh #lakilaki #wangi #minyakwangi #wangiansunnah #wangikemuningflora #minyakwangimurah #minyakwangioriginal #perfumewangi

150 0 26 April, 2019

Advertisements

Hanya RM15
Harga mampu milik untuk perfume yang Berkualiti...
Mesra solat Dan tahan lebih 8jam... 100% pati campuran Dan Haruman Dicipta sendiri dari AQ Perfume... Stokis Dan agen masih dibuka untuk siapa yg berminat...
Directly PM
0129679031

#aqperfume_hq
#perfume
#wangianmurah
#wangiansunnah

Hanya RM15
Harga mampu milik untuk perfume yang Berkualiti...
Mesra solat Dan tahan lebih 8jam... 100% pati campuran Dan Haruman Dicipta sendiri dari AQ Perfume... Stokis Dan agen masih dibuka untuk siapa yg berminat...
Directly PM
0129679031

#aqperfume_hq
#perfume
#wangianmurah
#wangiansunnah

1,009 0 29 April, 2019
SIAPA NAK AQ PERFUME
PERCUMA!!!
PERCUMA!!!
PERCUMA!!!... Temui Saya di Genting Highland sebentar lagi,
Jika mahukan percuma
Jumpa sy Dan sebut "AQ PERFUME", kita akan bagi percuma terus..... Jumpa di sana ya...
#aqperfume_hq
#perfume
#wangianmurah
#wangiansunnah

SIAPA NAK AQ PERFUME
PERCUMA!!!
PERCUMA!!!
PERCUMA!!!... Temui Saya di Genting Highland sebentar lagi,
Jika mahukan percuma
Jumpa sy Dan sebut "AQ PERFUME", kita akan bagi percuma terus..... Jumpa di sana ya...
#aqperfume_hq
#perfume
#wangianmurah
#wangiansunnah

8 2 28 April, 2019
Selamat Pagi Sayang....
Dah mandi belum Ni???..
Belum??
Pergi mandi, cepat....
Kita nk kluar kan, meluangkan masa bersama, shopping, jalan2.. Tapi,
Sayang guna la AQ Perfume,
Baru la ceria hari kita dengan Haruman yang menyegarkan...
Tertambat hati abanggggg!!!... Bak kata botol
"Haruman Bidadari Seharum Kasturi"

#aqperfume_hq
0129679031 PM

DAPATKAN AQ PERFUME
EXCLUSIVE RAYA... #perfume
#bodyshop
#wangian
#wangiansunnah
#wangianmurah

Selamat Pagi Sayang....
Dah mandi belum Ni???..
Belum??
Pergi mandi, cepat....
Kita nk kluar kan, meluangkan masa bersama, shopping, jalan2.. Tapi,
Sayang guna la AQ Perfume,
Baru la ceria hari kita dengan Haruman yang menyegarkan...
Tertambat hati abanggggg!!!... Bak kata botol
"Haruman Bidadari Seharum Kasturi"

#aqperfume_hq
0129679031 PM

DAPATKAN AQ PERFUME
EXCLUSIVE RAYA... #perfume
#bodyshop
#wangian
#wangiansunnah
#wangianmurah

1,011 0 28 April, 2019