#youngglivingmalaysia Instagram Photos & Videos

youngglivingmalaysia - 361 posts

"I love how SIMPLE the process is. Step out into a wild lavender field, never touched with weed killers or pesticides, pluck the plant at its PEAK VALUE (they check it every hour around the clock as it gets close to harvest time, which you just can't do at a mom and pop oils distillery because you don't have the manpower), they distill it at the RIGHT TEMPERATURE (that's where most companies make their mistake), and they use NO SOLVENTS DISTILLING, even though it is more expensive to distill without solvents. It"s BEAUTIFUL and SIMPLE and TRUE. and the OILS WORK. .
.
When you stand in those fields and see it yourself, it takes your breath away! I was swept away at all the Lord has created. He really gets the glory for it all! He created plants before He made us. They have been around since the dawn of time. It's only the last 150 years that we've forgotten how to use oils. It's time to TAKE THAT KNOWLEDGE BACK."
.
- extracted from the Game Plan book by Sarah Harnisch
.
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019

"I love how SIMPLE the process is. Step out into a wild lavender field, never touched with weed killers or pesticides, pluck the plant at its PEAK VALUE (they check it every hour around the clock as it gets close to harvest time, which you just can't do at a mom and pop oils distillery because you don't have the manpower), they distill it at the RIGHT TEMPERATURE (that's where most companies make their mistake), and they use NO SOLVENTS DISTILLING, even though it is more expensive to distill without solvents. It"s BEAUTIFUL and SIMPLE and TRUE. and the OILS WORK. .
.
When you stand in those fields and see it yourself, it takes your breath away! I was swept away at all the Lord has created. He really gets the glory for it all! He created plants before He made us. They have been around since the dawn of time. It's only the last 150 years that we've forgotten how to use oils. It's time to TAKE THAT KNOWLEDGE BACK."
.
- extracted from the Game Plan book by Sarah Harnisch
.
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019

7 0 7 hours ago
PREMIUM STARTER KIT SALE!
.
BEFORE RM750
🔥 NOW RM675 (SAVE RM75!) 🔥
.
🎁 ON TOP OF THIS AWESOME PROMO, GRAB FREE GIFTS WORTH RM100 (photo in the comment section below) 🎁
.
.
💳 Credit card accepted
.
😍 This starter kit is inclusive of free YL membership and consultation support group.
. 
Click link in bio to grab YOURS NOW! 📲 .
.
Sharing with ❤️,
Amirah
018.661.8373
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

PREMIUM STARTER KIT SALE!
.
BEFORE RM750
🔥 NOW RM675 (SAVE RM75!) 🔥
.
🎁 ON TOP OF THIS AWESOME PROMO, GRAB FREE GIFTS WORTH RM100 (photo in the comment section below) 🎁
.
.
💳 Credit card accepted
.
😍 This starter kit is inclusive of free YL membership and consultation support group.
.
Click link in bio to grab YOURS NOW! 📲 .
.
Sharing with ❤️,
Amirah
018.661.8373
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

5 0 17 hours ago

Advertisements

Advertisements

Resharing feedback from a dear friend of mine, who i knew from a friend back when I was in the States and she was in India studying medicine.. .
we never met each other but we feel like we are already close friends.
.
Im so happy for her and was very grateful when she suddenly shared with me her essential oils journey through her Premium Starter Kit, a kit that made a difference in our lives. 💕
.
p/s: she bought 2 PSK at once (Dew Drop PSK and Desert Mist PSK for her and her husband) and received full commission for the second PSK immediately on the following month.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Resharing feedback from a dear friend of mine, who i knew from a friend back when I was in the States and she was in India studying medicine.. .
we never met each other but we feel like we are already close friends.
.
Im so happy for her and was very grateful when she suddenly shared with me her essential oils journey through her Premium Starter Kit, a kit that made a difference in our lives. 💕
.
p/s: she bought 2 PSK at once (Dew Drop PSK and Desert Mist PSK for her and her husband) and received full commission for the second PSK immediately on the following month.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

13 0 21 June, 2019
Alhamdulillah, we just knew each other through my sharings in instagram.
.
Mira just share apa yang mira experience and why i love Young Living and the oils in the Premium Starter Kit set (PSK). Never knew that it could make a difference in others' lives, one after another.. 💖
.
If u know me, mira bukan jenis orang yang senang percaya or main beli je lagi-lagi kalau berkaitan dengan kesihatan / supplements / mekap etc.
.
Sebab tu it took lebih 6 bulan sebelum mira invest in this PSK set for me & my family.
.
And you know what? I have never regret it even ONCE.
.
Cuma menyesal sebab tak ambil lagi awal because of my ignorance towards knowledge..my bad. 😅
.
Alhamdulillah, I am already in this essential oil journey for more than a year now and has been consistently in the Young Living Essential Reward program yang ade banyak sangat benefits.
.
Antaranya dapat essential oils secara percuma mengikut bulan iaitu Orange, Aromaease, R.C. and Loyalty blend eo. 😍
.
Dan sekarang mira dapat 20% pv reward almost setiap bulan. Hampir menuju ke 25% pv reward inshallah.
.
Inshallah, dengan izinnya, mira akan sentiasa sharekan kebaikan essential oils ni dengan semua. .
Dan ape yang bestnya Young Living ni, kita diwajibkan untuk guide setiap customer kita dan customer yang jadi member thru starter kit akan automatik jadi builder kita, maksudnya kita mestilah guide sehingga mereka tahu cara untuk menggunakan essential oils dan YL produk yang lain. Itulah guna dapat commission kan. Hehe..
.
So to all my beloved clients, both existing and potential ones and my dearest builders, janganlah malu untuk bertanya, supaya kalian dapat the best from these products inshallah. 😊💕 .
Moga Allah redha inshallah. 🥰🥰🥰
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Alhamdulillah, we just knew each other through my sharings in instagram.
.
Mira just share apa yang mira experience and why i love Young Living and the oils in the Premium Starter Kit set (PSK). Never knew that it could make a difference in others' lives, one after another.. 💖
.
If u know me, mira bukan jenis orang yang senang percaya or main beli je lagi-lagi kalau berkaitan dengan kesihatan / supplements / mekap etc.
.
Sebab tu it took lebih 6 bulan sebelum mira invest in this PSK set for me & my family.
.
And you know what? I have never regret it even ONCE.
.
Cuma menyesal sebab tak ambil lagi awal because of my ignorance towards knowledge..my bad. 😅
.
Alhamdulillah, I am already in this essential oil journey for more than a year now and has been consistently in the Young Living Essential Reward program yang ade banyak sangat benefits.
.
Antaranya dapat essential oils secara percuma mengikut bulan iaitu Orange, Aromaease, R.C. and Loyalty blend eo. 😍
.
Dan sekarang mira dapat 20% pv reward almost setiap bulan. Hampir menuju ke 25% pv reward inshallah.
.
Inshallah, dengan izinnya, mira akan sentiasa sharekan kebaikan essential oils ni dengan semua. .
Dan ape yang bestnya Young Living ni, kita diwajibkan untuk guide setiap customer kita dan customer yang jadi member thru starter kit akan automatik jadi builder kita, maksudnya kita mestilah guide sehingga mereka tahu cara untuk menggunakan essential oils dan YL produk yang lain. Itulah guna dapat commission kan. Hehe..
.
So to all my beloved clients, both existing and potential ones and my dearest builders, janganlah malu untuk bertanya, supaya kalian dapat the best from these products inshallah. 😊💕 .
Moga Allah redha inshallah. 🥰🥰🥰
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

9 3 21 June, 2019
Just nak reshare, for those yang masih baru dengan Young Living, Ningxia Red ni memang oilers duk stock up sampai out of stock kat YL sebab masing-masing dah tahu kehebatan buah ningxia wolfberries ni.
.
As per stated in the first photo, ningxia wolfberries ni dah dibuktikan menurut kajian sains, based on the ORAC result, yang ia merupakan buah yang mengandungi tahap antioksida tertinggi.. 🏆
.
Kita semua sedia maklum kenapa tersangatlah pentingnya antioksida dalam kehidupan seharian kita.
.
Dan ape yang membuatkan lagi berharganya ningxia red ini adalah penanamannya dijaga rapi supaya tiada sebarang bahan kimia berbahaya yang terdapat pada tanah serta pengharaman penggunaan racun serangga. .
So boleh bayangkan betapa untungnya kita dapat minuman yang organik. 😍
.
Bukan tu saja.. ningxia red ni juga terdapat campuran buah-buahan lain dan diinfuse dengan therapeutic grade essential oils.
.
Kenapa pentingnya essential oils dalam ni? Tujuannya adalah untuk membantu penyerapan nutrien ke dalam tubuh badan kita, instead of getting flushed out!
.
Subhanallah, amazing kan? Sampai tahap tu sekali depa fikirkan pasal kita. 🥰
.
Nak try ningxia tapi tak tau sesuai ke tak? Jangan risau! Dalam set Premium starter kit ada dua ningxia red sachets untuk new members, a perfect opportunity for you to try it.
.
I bet you will love it, inshallah. 😉
.
.
Jangan lupa nantikan promo premium starter kit yang mira akan kongsikan esok inshallah. 😊
.
Swipe left untuk baca feedback daripada salah seorang pengguna ningxia. 😍
.
.
#energybooster
#milkbooster
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Just nak reshare, for those yang masih baru dengan Young Living, Ningxia Red ni memang oilers duk stock up sampai out of stock kat YL sebab masing-masing dah tahu kehebatan buah ningxia wolfberries ni.
.
As per stated in the first photo, ningxia wolfberries ni dah dibuktikan menurut kajian sains, based on the ORAC result, yang ia merupakan buah yang mengandungi tahap antioksida tertinggi.. 🏆
.
Kita semua sedia maklum kenapa tersangatlah pentingnya antioksida dalam kehidupan seharian kita.
.
Dan ape yang membuatkan lagi berharganya ningxia red ini adalah penanamannya dijaga rapi supaya tiada sebarang bahan kimia berbahaya yang terdapat pada tanah serta pengharaman penggunaan racun serangga. .
So boleh bayangkan betapa untungnya kita dapat minuman yang organik. 😍
.
Bukan tu saja.. ningxia red ni juga terdapat campuran buah-buahan lain dan diinfuse dengan therapeutic grade essential oils.
.
Kenapa pentingnya essential oils dalam ni? Tujuannya adalah untuk membantu penyerapan nutrien ke dalam tubuh badan kita, instead of getting flushed out!
.
Subhanallah, amazing kan? Sampai tahap tu sekali depa fikirkan pasal kita. 🥰
.
Nak try ningxia tapi tak tau sesuai ke tak? Jangan risau! Dalam set Premium starter kit ada dua ningxia red sachets untuk new members, a perfect opportunity for you to try it.
.
I bet you will love it, inshallah. 😉
.
.
Jangan lupa nantikan promo premium starter kit yang mira akan kongsikan esok inshallah. 😊
.
Swipe left untuk baca feedback daripada salah seorang pengguna ningxia. 😍
.
.
#energybooster
#milkbooster
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

3 0 21 June, 2019
Alhamdulillah, today, i received another good review/feedback shared by a new user yang register Premium Starter Kit dengan mira bulan ni.
.
How amazing. From total strangers, terus jadi kawan. And she thanked me for having a restful sleep after such a long time since anak beliau jenis yang kerap bangun malam sejak lahir. And less visits to the clinic hence less money spent for that occasion after using the essential oils.
.
My feeling? Indescribable! 💖
.
Sape sangka. Hanya sharekan kebaikan yang dah kita rasa, boleh beli impak mendalam pada kehidupan orang lain.
.
Moga social media kita menjadi ladang pahala kita sekarang apatah lagi bila kita dah tiada dengan hanya sharekan kebaikan.
.
Remember? Race towards goodness. Maka berlumbalah kamu ke arah kebaikan. 🥰
.
Moga Allah redha. 😊💞
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Alhamdulillah, today, i received another good review/feedback shared by a new user yang register Premium Starter Kit dengan mira bulan ni.
.
How amazing. From total strangers, terus jadi kawan. And she thanked me for having a restful sleep after such a long time since anak beliau jenis yang kerap bangun malam sejak lahir. And less visits to the clinic hence less money spent for that occasion after using the essential oils.
.
My feeling? Indescribable! 💖
.
Sape sangka. Hanya sharekan kebaikan yang dah kita rasa, boleh beli impak mendalam pada kehidupan orang lain.
.
Moga social media kita menjadi ladang pahala kita sekarang apatah lagi bila kita dah tiada dengan hanya sharekan kebaikan.
.
Remember? Race towards goodness. Maka berlumbalah kamu ke arah kebaikan. 🥰
.
Moga Allah redha. 😊💞
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

11 0 21 June, 2019
📢📢 #PROMOSI TERHAD! 🔥🔥
===========================
.
Dapatkan kesemua ENAM (6) hadiah yang bernilai RM100 secara #PERCUMA dengan setiap pembelian Young Living PREMIUM STARTER KIT (#PSK), dari 20 Jun sehingga 30 Jun 2019 SAHAJA:
.
🎁 FREE 4 Colorful Bottles of 2ml Roll-On to dilute your fav essential oils! .
.
🎁 FREE 1 Car Clip Diffuser + 5 Extra Colorful Felt Pads to diffuse essential oils in your car 🚗
.
🎁 FREE 1 Essential Oils Hard Case for 7 Bottles of 5ml essential oils to bring them everywhere 💼
.
🎁 FREE 1 Set of Essential Oils Cap Labels (176 pieces in a set) to find your essential oils easily🏷️
.
🎁 FREE 1 Diffuser Travel Bag to carry your diffuser while traveling 👜
.
🎁 FREE 1 Live Alive Book Version 2, a perfect guide to kick start your essential oils journey📙
.
What's in the Premium Starter Kit?
.
💎 1 Ultrasonic Desert Mist Diffuser with Warranty
💎 10 Bottles of 5ml Everyday-Use Essential Oils in a Hard Case Box
💎 1 Bottle of 5ml Spearmint / Stress Away Essential Oil
💎 10 Packets of Essential Oil Samples / 1 Bottle of 5ml Citrus Fresh
💎 2 Sachets of Ningxia Red Health Juice
💎 10 Essential Oil Sample Glass Bottles
💎 1 Roller Bottle Fitment
💎 1 Product Guide Magazine
💎 1 Essential Oils Display Tray
.
Set ini termasuk Young Living (YL) Membership (24% diskaun daripada harga retail) serta consultation dan support group secara PERCUMA! 😊
.
Dapatkan juga FREE POSTAGE 🚚 bernilai RM20 (fully insured by YL) sehingga 23 Jun SAHAJA. ⏳
.
Jangan cakap sis tak payung. ☂️ 😉
.
HARGA TIKET EKONOMI TAPI NILAI BARANG FIRST CLASS! 👇👇👇
.
Kesemua item di dalam PSK ini bernilai RM2,214 jika beli loose. Tetapii.. harga PSK set ini hanyalah bernilai RM750 SAHAJA! (JIMAT RM1,464) 😍
.
PROMOSI ini terbuka kepada semua yang berada di Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.
.
🎁 Set ini sangat sesuai untuk dijadikan #hadiah untuk diri sendiri, pasangan (suami isteri), ibu bapa, #hantaran tunang / kahwin, dan juga hadiah perpisahan atau #luckydraw.
.
📲 Klik link di bio dengan SEGERA untuk mendapatkan kesemua hadiah tersebut SEKARANG*! .
.
*based on first come first serve basis
*warna mengikut availability
.
Sharing with love,
Amirah
018.661.8373

📢📢 #PROMOSI TERHAD! 🔥🔥
===========================
.
Dapatkan kesemua ENAM (6) hadiah yang bernilai RM100 secara #PERCUMA dengan setiap pembelian Young Living PREMIUM STARTER KIT ( #PSK ), dari 20 Jun sehingga 30 Jun 2019 SAHAJA:
.
🎁 FREE 4 Colorful Bottles of 2ml Roll-On to dilute your fav essential oils! .
.
🎁 FREE 1 Car Clip Diffuser + 5 Extra Colorful Felt Pads to diffuse essential oils in your car 🚗
.
🎁 FREE 1 Essential Oils Hard Case for 7 Bottles of 5ml essential oils to bring them everywhere 💼
.
🎁 FREE 1 Set of Essential Oils Cap Labels (176 pieces in a set) to find your essential oils easily🏷️
.
🎁 FREE 1 Diffuser Travel Bag to carry your diffuser while traveling 👜
.
🎁 FREE 1 Live Alive Book Version 2, a perfect guide to kick start your essential oils journey📙
.
What's in the Premium Starter Kit?
.
💎 1 Ultrasonic Desert Mist Diffuser with Warranty
💎 10 Bottles of 5ml Everyday-Use Essential Oils in a Hard Case Box
💎 1 Bottle of 5ml Spearmint / Stress Away Essential Oil
💎 10 Packets of Essential Oil Samples / 1 Bottle of 5ml Citrus Fresh
💎 2 Sachets of Ningxia Red Health Juice
💎 10 Essential Oil Sample Glass Bottles
💎 1 Roller Bottle Fitment
💎 1 Product Guide Magazine
💎 1 Essential Oils Display Tray
.
Set ini termasuk Young Living (YL) Membership (24% diskaun daripada harga retail) serta consultation dan support group secara PERCUMA! 😊
.
Dapatkan juga FREE POSTAGE 🚚 bernilai RM20 (fully insured by YL) sehingga 23 Jun SAHAJA. ⏳
.
Jangan cakap sis tak payung. ☂️ 😉
.
HARGA TIKET EKONOMI TAPI NILAI BARANG FIRST CLASS! 👇👇👇
.
Kesemua item di dalam PSK ini bernilai RM2,214 jika beli loose. Tetapii.. harga PSK set ini hanyalah bernilai RM750 SAHAJA! (JIMAT RM1,464) 😍
.
PROMOSI ini terbuka kepada semua yang berada di Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.
.
🎁 Set ini sangat sesuai untuk dijadikan #hadiah untuk diri sendiri, pasangan (suami isteri), ibu bapa, #hantaran tunang / kahwin, dan juga hadiah perpisahan atau #luckydraw .
.
📲 Klik link di bio dengan SEGERA untuk mendapatkan kesemua hadiah tersebut SEKARANG*! .
.
*based on first come first serve basis
*warna mengikut availability
.
Sharing with love,
Amirah
018.661.8373

10 8 20 June, 2019
iolls belum sempat nak unbox my boxes of happiness. Selalu tak sabar nak unbox tapi sebab kaki sakit semalam, kita unbox petang sikit la hehe..
.
Sementara tu.. mira nak share resipi diffuser untuk eo yang ade dalam premium starter kit. Bole la bereksperimen hehe..
.
Cuma resipi breathe tu je perlu ubah kepada R.C. and peppermint. Try la, very refreshing! 😍
.
Satu lagi trick mira nak share, kalau time cuaca panas ni and aircond tak terasa sangat kan, cubalah diffuse peppermint, cooling effect dia memang wow sangat! 😍😍 The eo macam tolong amplify lagi rasa sejuk aircond tu. Rasa nyaman je hehe. Mana tau bole jimatkan bil letrik korang. 😉
.
Selamat mencuba! 🥰
.
.
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

iolls belum sempat nak unbox my boxes of happiness. Selalu tak sabar nak unbox tapi sebab kaki sakit semalam, kita unbox petang sikit la hehe..
.
Sementara tu.. mira nak share resipi diffuser untuk eo yang ade dalam premium starter kit. Bole la bereksperimen hehe..
.
Cuma resipi breathe tu je perlu ubah kepada R.C. and peppermint. Try la, very refreshing! 😍
.
Satu lagi trick mira nak share, kalau time cuaca panas ni and aircond tak terasa sangat kan, cubalah diffuse peppermint, cooling effect dia memang wow sangat! 😍😍 The eo macam tolong amplify lagi rasa sejuk aircond tu. Rasa nyaman je hehe. Mana tau bole jimatkan bil letrik korang. 😉
.
Selamat mencuba! 🥰
.
.
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

12 0 18 June, 2019
Congrats @yimeizhao for completing your Essential Reward challenge last month! 😍
.
.
Be part of our group awesome Oilnetics group and get full consultation and chances to receive many exciting gifts! 😍😍
.
.
we share because we care. 🥰
.
sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#loveitshareit
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Congrats @yimeizhao for completing your Essential Reward challenge last month! 😍
.
.
Be part of our group awesome Oilnetics group and get full consultation and chances to receive many exciting gifts! 😍😍
.
.
we share because we care. 🥰
.
sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#loveitshareit
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

19 0 16 June, 2019
Reason why I continue to share the benefits of essential oils. 😊💕 .
Saya dah rasa, mereka dah rasa, bagaimana dengan anda pula? 😘
.
We have support group untuk guide cara guna eo. She is still exploring and i'm glad she has finally found her solution! 💖
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Reason why I continue to share the benefits of essential oils. 😊💕 .
Saya dah rasa, mereka dah rasa, bagaimana dengan anda pula? 😘
.
We have support group untuk guide cara guna eo. She is still exploring and i'm glad she has finally found her solution! 💖
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

12 0 15 June, 2019

Advertisements

Hadiah Premium Starter Kit worth RM100 from me bulan ni : .
.
🎁 Essential Oil Kit Signature Bag to bring and showcase your oils everywhere. Easy to find your oils with these transparent front pockets. 😍
.
🎁 Live Alive Book version 2 to help you kickstart your essential oils journey!
.
One slot taken by @umieadamawisy, two more slot to go! ☑️☑️☑️
.
Do you wanna get the same gifts as well?
Only two slots left!
.
Hurry, click the link in bio to roger me now! 😉 .
.
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Hadiah Premium Starter Kit worth RM100 from me bulan ni : .
.
🎁 Essential Oil Kit Signature Bag to bring and showcase your oils everywhere. Easy to find your oils with these transparent front pockets. 😍
.
🎁 Live Alive Book version 2 to help you kickstart your essential oils journey!
.
One slot taken by @umieadamawisy , two more slot to go! ☑️☑️☑️
.
Do you wanna get the same gifts as well?
Only two slots left!
.
Hurry, click the link in bio to roger me now! 😉 .
.
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

13 2 15 June, 2019
Seronok sangat rasa! 🤩🤩🤩
.
Bulan ni, group kitorang dapat #FREE:
✔️ 2 ketul RC eo 15ml
✔️ 5 ketul frank eo 5ml
✔️ 5 ketul deep relief roll-on and .
✔️ 5 ketul lantern diffusers! 😍😍😍
✔️ And of course free postage! 🚚
.
Mira doakan moga lebih ramai lagi dapat grab promo yang super best bulan ni 🥰
.
Korang nak jugak tak? Meh mira guide. 😘
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Seronok sangat rasa! 🤩🤩🤩
.
Bulan ni, group kitorang dapat #FREE :
✔️ 2 ketul RC eo 15ml
✔️ 5 ketul frank eo 5ml
✔️ 5 ketul deep relief roll-on and .
✔️ 5 ketul lantern diffusers! 😍😍😍
✔️ And of course free postage! 🚚
.
Mira doakan moga lebih ramai lagi dapat grab promo yang super best bulan ni 🥰
.
Korang nak jugak tak? Meh mira guide. 😘
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

15 0 14 June, 2019
Manakah pilihan hati dinda? 🥰
.
.
💖 Untuk PSK Desert mist diffuser, dinda akan dapat :
✅10 oils dalam tray .
.
✅+ 1 oil (spearmint)
.
✅+ 1 oil (citrus fresh) or 10 sample eos
.
Total
.
✅12 oil or .
.
✅11 oils + 10 sample sachet
.
.
.
💖 Utk PSK dew drop diffuser, dinda akan dapat :
✅10 oils dalam tray .
.
✅+ 2 oils (extra lemon & lavender)
.
✅+ 1 oil (spearmint)
.
✅+ 1 oil (citrus fresh) or 10 sample eos
.
Total
.
✅14 oil or
.
✅13 oils + 10 sample sachet
.
.
.
Free postage sampai 23 Jun saja. 🚚
.
Not to forget, free gifts worth RM100 from me, khas untuk 3 orang saja. 🎁💝🎁
.
☑️ FREE GIFTS WORTH RM100 #taken
☑️ FREE GIFTS WORTH RM100
☑️ FREE GIFTS WORTH RM100
.
One taken, two slots to go! 😍
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Manakah pilihan hati dinda? 🥰
.
.
💖 Untuk PSK Desert mist diffuser, dinda akan dapat :
✅10 oils dalam tray .
.
✅+ 1 oil (spearmint)
.
✅+ 1 oil (citrus fresh) or 10 sample eos
.
Total
.
✅12 oil or .
.
✅11 oils + 10 sample sachet
.
.
.
💖 Utk PSK dew drop diffuser, dinda akan dapat :
✅10 oils dalam tray .
.
✅+ 2 oils (extra lemon & lavender)
.
✅+ 1 oil (spearmint)
.
✅+ 1 oil (citrus fresh) or 10 sample eos
.
Total
.
✅14 oil or
.
✅13 oils + 10 sample sachet
.
.
.
Free postage sampai 23 Jun saja. 🚚
.
Not to forget, free gifts worth RM100 from me, khas untuk 3 orang saja. 🎁💝🎁
.
☑️ FREE GIFTS WORTH RM100 #taken
☑️ FREE GIFTS WORTH RM100
☑️ FREE GIFTS WORTH RM100
.
One taken, two slots to go! 😍
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

8 0 14 June, 2019
Yeayyy!! Tq teacher watie, dah dapat hadiah contest! 😍😍😍
.
Actually da dapat Ramadhan haritu.. tak sempat nak tangkap gambar.
.
Nak guna pun sayang. Kita tunggu Joy yang lama habih dulu. 😆
.
Suka sangat bau Joy ni sebab bau bunga-bungaan..
.
Sape tau eo ape yang digunakan dalam Joy ni? 😊
.
.
#floral
. .
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Yeayyy!! Tq teacher watie, dah dapat hadiah contest! 😍😍😍
.
Actually da dapat Ramadhan haritu.. tak sempat nak tangkap gambar.
.
Nak guna pun sayang. Kita tunggu Joy yang lama habih dulu. 😆
.
Suka sangat bau Joy ni sebab bau bunga-bungaan..
.
Sape tau eo ape yang digunakan dalam Joy ni? 😊
.
.
#floral
. .
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

14 1 12 June, 2019
"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

6 0 12 June, 2019
"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

12 2 12 June, 2019
"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

12 2 12 June, 2019
"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

11 1 12 June, 2019
"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Barisan lip balm, deodorant & sabun yang manpu milik! Sabun tu boleh buh any eo that you like! 😍😍😍
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Barisan lip balm, deodorant & sabun yang manpu milik! Sabun tu boleh buh any eo that you like! 😍😍😍
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

13 0 12 June, 2019
"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL products, thieves range yang must haves! 😍😍😍
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL products, thieves range yang must haves! 😍😍😍
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

2 0 12 June, 2019

Advertisements

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL products, super safe and gentle for our kids and babies.. 🥰
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL products, super safe and gentle for our kids and babies.. 🥰
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

6 0 12 June, 2019
Selain deep relief roll-on, bulan ni bole dapat juga FREE 15ml RC, 5ml Frank & Lantern Diffuser tau..
.
Easy peasy lemon squeezy je cara dia.
.
Mira punya tengah otw nak sampai. Nanti dah dapat mira sharekan gambar dengan korang semua inshallah. 😍
.
Dah lama teringin nak lantern diffuser ni, sekali Allah bagi peluang nak dapatkannya secsra PERCUMA bulan ni, alhamdulillah. 🥰🥰🥰
.
Nak tau camne, meh mira ajarkan caranya, F.O.C. je. 😉
.
.
Sharing with 💕,
Amirah 🌹
018.661.8373
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Selain deep relief roll-on, bulan ni bole dapat juga FREE 15ml RC, 5ml Frank & Lantern Diffuser tau..
.
Easy peasy lemon squeezy je cara dia.
.
Mira punya tengah otw nak sampai. Nanti dah dapat mira sharekan gambar dengan korang semua inshallah. 😍
.
Dah lama teringin nak lantern diffuser ni, sekali Allah bagi peluang nak dapatkannya secsra PERCUMA bulan ni, alhamdulillah. 🥰🥰🥰
.
Nak tau camne, meh mira ajarkan caranya, F.O.C. je. 😉
.
.
Sharing with 💕,
Amirah 🌹
018.661.8373
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

10 0 12 June, 2019
Bulan ni bole dapat FREE je deep relief roll-on ni.
.
Mama punya bagi mak masa mak nak tunaikan umrah dulu. Mak punya baru habis. .
Mak kata membantu sangat-sangat deep relief roll on ni masa di umrah dan di Malaysia sebab mak selalu sakit lutut.
.
Tak perlu beli dah untuk Mama, Allah bagi FREE je. Tak sabar nak tunggu dia sampai ke pintu rumah.
.
Sweet kan? 🥰
.
#ilovebothmymommies 💕
.
.
Sharing with 💕,
Amirah 🌹
018.661.8373
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Bulan ni bole dapat FREE je deep relief roll-on ni.
.
Mama punya bagi mak masa mak nak tunaikan umrah dulu. Mak punya baru habis. .
Mak kata membantu sangat-sangat deep relief roll on ni masa di umrah dan di Malaysia sebab mak selalu sakit lutut.
.
Tak perlu beli dah untuk Mama, Allah bagi FREE je. Tak sabar nak tunggu dia sampai ke pintu rumah.
.
Sweet kan? 🥰
.
#ilovebothmymommies 💕
.
.
Sharing with 💕,
Amirah 🌹
018.661.8373
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

8 0 12 June, 2019
Senang sangat bawak travel ni.
.
Bila cek dalam fridge tadi, tinggal 3 sachet je. Memang haruslah top up.. .
.
.
Haritu bawak balik raya 5-6 sachets, share dengan husband satu sachet setiap hari then top up dengan air dalam dua cawan. Rasa ribena. Sedap! And healthier option too! 😍
.
Nak tau cara nak dapatkan dengan harga yang paling murah? Mira ade caranya. 😉
.
#ourningxiaredjourney
#mypregnancyjourney
.
.
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Senang sangat bawak travel ni.
.
Bila cek dalam fridge tadi, tinggal 3 sachet je. Memang haruslah top up.. .
.
.
Haritu bawak balik raya 5-6 sachets, share dengan husband satu sachet setiap hari then top up dengan air dalam dua cawan. Rasa ribena. Sedap! And healthier option too! 😍
.
Nak tau cara nak dapatkan dengan harga yang paling murah? Mira ade caranya. 😉
.
#ourningxiaredjourney
#mypregnancyjourney
.
.
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

7 0 10 June, 2019
Diffuse till the last drop. 💧
.
Baru habih Citronella eo ni. Sini pon ade nyamuk jugak. Di mana-mana saja kaum depa ni ada.
.
Call YL, redeem je eo ni pakai pv reward. Jimat rm89.50 iolls. Postage bulan ni pon free je utk pv reward bila call yl. Jimat another rm15- rm20. 😍😍😍
.
#reasoniloveyoungliving #whyisuggestessentialreward #majorbenefitsforus 🥰
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromaterapi
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Diffuse till the last drop. 💧
.
Baru habih Citronella eo ni. Sini pon ade nyamuk jugak. Di mana-mana saja kaum depa ni ada.
.
Call YL, redeem je eo ni pakai pv reward. Jimat rm89.50 iolls. Postage bulan ni pon free je utk pv reward bila call yl. Jimat another rm15- rm20. 😍😍😍
.
#reasoniloveyoungliving #whyisuggestessentialreward #majorbenefitsforus 🥰
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromaterapi
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

3 0 10 June, 2019
Hati mak mana tak sedih tengok anak duk nangis-nangis ngadu sakit dedua belah kaki.. .
Tengah mama abah anas relax-relax lepas makan burger kat bawah, tetiba dengar anas nangis kat bilik atas. Bergegas mama abah anas naik tangga dapatkan budak kecik ni..
.
Mana taknya, siang tadi dia duk turun naik tangga dekat dua puloh kali. 😅
.
Mama anas bila dengaq anas nangih beriya, tak boleh pikiaq apa dah.. capai pan away yang untuk dewasa (sebab tu ade special cap) coz ade wintergreen, takut anak tak tahan.. .
Abah anas tanya, takpa ke bagi panaway. Mira cakap xpe..dah ade back up.. Nak bagi kurang efek panas, mama anas campurkan dengan genesis lotion. .
5 minit urut dia nangis lagi cakap sakittt.. kita pun tak tau dia sakit lenguh kaki ka sebab panaway.. minta husband request kat mak, standby kan extra virgin coconut oil, nak dilute in case anas tak tahan dengan panaway. .
Sambil urut sambil baca selawat syifa, selang seli dengan alfatihah. Anas dah tak nangis dah.. dia layan je kita urut dia sambil tutup mata. Sesekali kaki dia gerak-gerak. .
Lepas 20 minit urut, anas cakap "dah tak de dah"
.
Alhamdulillah terus dia sambung tidoq.
.
Thank you Young Living banyak bantu kami. 🥰
.
#senjatarayaemergencyke7
#raya2019
.
#diffuserraya
#rayapromo
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Hati mak mana tak sedih tengok anak duk nangis-nangis ngadu sakit dedua belah kaki.. .
Tengah mama abah anas relax-relax lepas makan burger kat bawah, tetiba dengar anas nangis kat bilik atas. Bergegas mama abah anas naik tangga dapatkan budak kecik ni..
.
Mana taknya, siang tadi dia duk turun naik tangga dekat dua puloh kali. 😅
.
Mama anas bila dengaq anas nangih beriya, tak boleh pikiaq apa dah.. capai pan away yang untuk dewasa (sebab tu ade special cap) coz ade wintergreen, takut anak tak tahan.. .
Abah anas tanya, takpa ke bagi panaway. Mira cakap xpe..dah ade back up.. Nak bagi kurang efek panas, mama anas campurkan dengan genesis lotion. .
5 minit urut dia nangis lagi cakap sakittt.. kita pun tak tau dia sakit lenguh kaki ka sebab panaway.. minta husband request kat mak, standby kan extra virgin coconut oil, nak dilute in case anas tak tahan dengan panaway. .
Sambil urut sambil baca selawat syifa, selang seli dengan alfatihah. Anas dah tak nangis dah.. dia layan je kita urut dia sambil tutup mata. Sesekali kaki dia gerak-gerak. .
Lepas 20 minit urut, anas cakap "dah tak de dah"
.
Alhamdulillah terus dia sambung tidoq.
.
Thank you Young Living banyak bantu kami. 🥰
.
#senjatarayaemergencyke7
#raya2019
.
#diffuserraya
#rayapromo
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

6 1 7 June, 2019
Berjaya mengosongkan perut! Yeay!! 😍😍😍
.
Digize ni used to be one of my bffs before preggy dulu. Sebab geng yang suka angin..
.
Lepas preggy, jadi kurang suka sebab bau dia yang kuat. .
So sanggup tahan angin tak pakai digize ni.. sian dia, sian kita juga. 😅
.
Lepas Fatin share bole mask bau digize ni dengan geranium, barulah start guna balik digize ni.
.
Within minutes sapu and inhale dah burp.
.
Less than half an hour, to the loo we go.
.
Happy tummy now, time for burger! 🤣🤣🤣
.
#thankyouDIGIZE
#lovehaterelationship 💕
.
#rayapromo
#raya2019
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Berjaya mengosongkan perut! Yeay!! 😍😍😍
.
Digize ni used to be one of my bffs before preggy dulu. Sebab geng yang suka angin..
.
Lepas preggy, jadi kurang suka sebab bau dia yang kuat. .
So sanggup tahan angin tak pakai digize ni.. sian dia, sian kita juga. 😅
.
Lepas Fatin share bole mask bau digize ni dengan geranium, barulah start guna balik digize ni.
.
Within minutes sapu and inhale dah burp.
.
Less than half an hour, to the loo we go.
.
Happy tummy now, time for burger! 🤣🤣🤣
.
#thankyouDIGIZE
#lovehaterelationship 💕
.
#rayapromo
#raya2019
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

3 0 7 June, 2019
Dah sedia nak Raya?
.
Pastikan bawak oils yang secukupnya ya untuk raikan Raya dengan riang gembira dan selesa. 😍😍😍
.
Sis memang angkut satu oil case yang ada 30 minyak, sebab tak tau nak guna yang mana satu. 🤣🤣 Tu belum eo dalam handbag lagi..🙈🙈🙈
.
Diffuser mak dah sediakan sesiap dalam bilik kat Kulim. Terima kasih banyak mak! Syok dapat mak yang sporting! 😍😍😍
.
.
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Dah sedia nak Raya?
.
Pastikan bawak oils yang secukupnya ya untuk raikan Raya dengan riang gembira dan selesa. 😍😍😍
.
Sis memang angkut satu oil case yang ada 30 minyak, sebab tak tau nak guna yang mana satu. 🤣🤣 Tu belum eo dalam handbag lagi..🙈🙈🙈
.
Diffuser mak dah sediakan sesiap dalam bilik kat Kulim. Terima kasih banyak mak! Syok dapat mak yang sporting! 😍😍😍
.
.
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

13 0 3 June, 2019
Bila YL nak pos lantern diffuser yang dapat FREE promo bulan ni???
.
iolls dah tak sabaq.. 🤣🤣 duk cek order history je kat VO dah shipped ke tak dengan harapan dah shipped. 🙈🙈🙈 Kalau pos laju order pada 1 June alamatnye dapat lepas raya lah hehe.
.
Dah lama ngidam lantern ni uii. Lagi-lagi bila tengok depan-depan masa cek lantern diffuser okay tak semua sebelum pos ke client haritu.
.
Beliau pon bijak nak dapatkan lantern diffuser ni before raya hehe.
.
Ade sesapa lagi nak order? Promo 10% DISKAUN valid sampai ESOK je tau. dapat FREE 5ml lemon and lavender lagi tu. 😉
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Bila YL nak pos lantern diffuser yang dapat FREE promo bulan ni???
.
iolls dah tak sabaq.. 🤣🤣 duk cek order history je kat VO dah shipped ke tak dengan harapan dah shipped. 🙈🙈🙈 Kalau pos laju order pada 1 June alamatnye dapat lepas raya lah hehe.
.
Dah lama ngidam lantern ni uii. Lagi-lagi bila tengok depan-depan masa cek lantern diffuser okay tak semua sebelum pos ke client haritu.
.
Beliau pon bijak nak dapatkan lantern diffuser ni before raya hehe.
.
Ade sesapa lagi nak order? Promo 10% DISKAUN valid sampai ESOK je tau. dapat FREE 5ml lemon and lavender lagi tu. 😉
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

10 2 3 June, 2019
LANTERN DIFFUSER FOR RAYA
==========================
.
Get this awesome diffuser from 27th to 30th Ramadhan and SAVE RM50 on your purchase!
.
This diffuser also comes with FREE 5ml therapeutic grade lemon and lavender essential oils for a fresh and calming sensation. 🥰
.
.
Sharing with 💕,
Amirah 🌹
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

LANTERN DIFFUSER FOR RAYA
==========================
.
Get this awesome diffuser from 27th to 30th Ramadhan and SAVE RM50 on your purchase!
.
This diffuser also comes with FREE 5ml therapeutic grade lemon and lavender essential oils for a fresh and calming sensation. 🥰
.
.
Sharing with 💕,
Amirah 🌹
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

15 0 1 June, 2019
27th Ramadhan is the day when I was born. Thank you mama for all the sacrifices that you've made for me. 🌹
.
To share my gratefulness to be born on this blessed day and month of Ramadhan, I would like to offer my birthday promos will all of you. 🤗🤗🤗
.
Swipe left to read feedbacks by a doctor on her Premium Starter Kit.
.
This promo is valid from 27th - 30th of Ramadhan only. .
.
P/s: thank you very much to a dear friend of mine who shared her essential oils journey with me today. She's a doctor btw. 😉
.
#iSharebecauseiCare 💕
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

27th Ramadhan is the day when I was born. Thank you mama for all the sacrifices that you've made for me. 🌹
.
To share my gratefulness to be born on this blessed day and month of Ramadhan, I would like to offer my birthday promos will all of you. 🤗🤗🤗
.
Swipe left to read feedbacks by a doctor on her Premium Starter Kit.
.
This promo is valid from 27th - 30th of Ramadhan only. .
.
P/s: thank you very much to a dear friend of mine who shared her essential oils journey with me today. She's a doctor btw. 😉
.
#iSharebecauseiCare 💕
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

12 1 1 June, 2019
Orange charcoal bar soap memang tengah guna sekarang. Best sangat-sangat. I love it! 😍😍😍
.
Plus sangat jimat sebab bole cut into 4 or 6 pieces then guna 1 pc je dulu.
.
Bar soap is more gentle to my skin compared to facial wash and more earth-friendly too! 🥰
.
Sape nak try can definitely get it from me ya. 😉💕
.
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#gift 
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

Orange charcoal bar soap memang tengah guna sekarang. Best sangat-sangat. I love it! 😍😍😍
.
Plus sangat jimat sebab bole cut into 4 or 6 pieces then guna 1 pc je dulu.
.
Bar soap is more gentle to my skin compared to facial wash and more earth-friendly too! 🥰
.
Sape nak try can definitely get it from me ya. 😉💕
.
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#gift
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

14 0 1 June, 2019
My Essential Reward for this month!
================================
.
Top row : 
all 15ml eos
rc to thieves (oils in psk)
.
Middle row: 
all 5ml eos + 
ningxia red essential reward (4 bottles of 750ml and 30 sachets of 60ml ningxia red)
.
Bottom row:
free gifts worth RM843.50 🎁🎁🎁
1️⃣ 10ml Deep Relief Roll-on
2️⃣ 5ml Frankincense eo
3️⃣ Lantern Diffuser
.
All these eos and ningxia reds can be used in months! Memang super jimat! 🤩
.
Now faham ke kenapa Premium Starter Kit memang sangat berbaloi? 😍😍😍
.
Coz most of the oils in PSK memang akan digunakan and only available in 15ml sizes if you buy it loose. .
.
You can also get all these free gifts 🎁 if you get your PSK + 300pv. .
.
Plus, you will also get FREE POSTAGE 🚛, fully insured by YL (save RM20-RM30) + 40pv pv reward 💰 worth approximately RM180 which you can redeem your favourite yl products! 😍
.
Dont forget more free gifts 🎁💝🎁 worth RM100, exclusive from me! 😘
.
.
Sharing with 💕,
Amirah 🌹
018.661.8373 .
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#gift 
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

My Essential Reward for this month!
================================
.
Top row :
all 15ml eos
rc to thieves (oils in psk)
.
Middle row:
all 5ml eos +
ningxia red essential reward (4 bottles of 750ml and 30 sachets of 60ml ningxia red)
.
Bottom row:
free gifts worth RM843.50 🎁🎁🎁
1️⃣ 10ml Deep Relief Roll-on
2️⃣ 5ml Frankincense eo
3️⃣ Lantern Diffuser
.
All these eos and ningxia reds can be used in months! Memang super jimat! 🤩
.
Now faham ke kenapa Premium Starter Kit memang sangat berbaloi? 😍😍😍
.
Coz most of the oils in PSK memang akan digunakan and only available in 15ml sizes if you buy it loose. .
.
You can also get all these free gifts 🎁 if you get your PSK + 300pv. .
.
Plus, you will also get FREE POSTAGE 🚛, fully insured by YL (save RM20-RM30) + 40pv pv reward 💰 worth approximately RM180 which you can redeem your favourite yl products! 😍
.
Dont forget more free gifts 🎁💝🎁 worth RM100, exclusive from me! 😘
.
.
Sharing with 💕,
Amirah 🌹
018.661.8373 .
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#gift
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

10 0 1 June, 2019
Done my Essential Reward order for this month! 407pv and got Frank 5ml , deep relief roll-on (for my mom) and lantern diffuser (for raya) for FREE! 😍😍😍
.
All FREE GIFTS worth RM843.50.! Plus, i got FREE 81.4 pv rewards and FREE POSTAGE 🚛 worth RM386.30! 
TOTAL SAVINGS OF RM1,229.80! Kaching! 💰
.
Wanna know how? Let me guide you for FREE! 😉
.
Just buzz me whenever you wanna learn yeah! 🤗
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#gift 
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

Done my Essential Reward order for this month! 407pv and got Frank 5ml , deep relief roll-on (for my mom) and lantern diffuser (for raya) for FREE! 😍😍😍
.
All FREE GIFTS worth RM843.50.! Plus, i got FREE 81.4 pv rewards and FREE POSTAGE 🚛 worth RM386.30!
TOTAL SAVINGS OF RM1,229.80! Kaching! 💰
.
Wanna know how? Let me guide you for FREE! 😉
.
Just buzz me whenever you wanna learn yeah! 🤗
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#gift
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#promoraya

21 1 31 May, 2019

Top #youngglivingmalaysia posts

"I love how SIMPLE the process is. Step out into a wild lavender field, never touched with weed killers or pesticides, pluck the plant at its PEAK VALUE (they check it every hour around the clock as it gets close to harvest time, which you just can't do at a mom and pop oils distillery because you don't have the manpower), they distill it at the RIGHT TEMPERATURE (that's where most companies make their mistake), and they use NO SOLVENTS DISTILLING, even though it is more expensive to distill without solvents. It"s BEAUTIFUL and SIMPLE and TRUE. and the OILS WORK. .
.
When you stand in those fields and see it yourself, it takes your breath away! I was swept away at all the Lord has created. He really gets the glory for it all! He created plants before He made us. They have been around since the dawn of time. It's only the last 150 years that we've forgotten how to use oils. It's time to TAKE THAT KNOWLEDGE BACK."
.
- extracted from the Game Plan book by Sarah Harnisch
.
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019

"I love how SIMPLE the process is. Step out into a wild lavender field, never touched with weed killers or pesticides, pluck the plant at its PEAK VALUE (they check it every hour around the clock as it gets close to harvest time, which you just can't do at a mom and pop oils distillery because you don't have the manpower), they distill it at the RIGHT TEMPERATURE (that's where most companies make their mistake), and they use NO SOLVENTS DISTILLING, even though it is more expensive to distill without solvents. It"s BEAUTIFUL and SIMPLE and TRUE. and the OILS WORK. .
.
When you stand in those fields and see it yourself, it takes your breath away! I was swept away at all the Lord has created. He really gets the glory for it all! He created plants before He made us. They have been around since the dawn of time. It's only the last 150 years that we've forgotten how to use oils. It's time to TAKE THAT KNOWLEDGE BACK."
.
- extracted from the Game Plan book by Sarah Harnisch
.
.
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019

7 0 7 hours ago

Advertisements

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

11 1 12 June, 2019

Advertisements

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

"Young Living products ni tak de ke yang mampu milik?
.
Mesti mahal-mahal kan sebab 100% natural ingredients, infused with 100% therapeutic grade essential oils lagi.. "
.
Mestilah adee.. .
.
.
Ni YL essential oils yang below RM100, ade yang 5ml (approx 85 drops) and 15ml (approx 250 drops). Untuk penggunaan topical, only use one drop at a time je. 💧
.
.
Nak SAVE lagi? Meh pm mira nak bagi diskaun lagi. 😉
.
Click je link di bio untuk wasep kite k ? 😊
.
Sharing with 💕,
Amirah
018.661.8373
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

12 2 12 June, 2019

Advertisements

Hadiah Premium Starter Kit worth RM100 from me bulan ni : .
.
🎁 Essential Oil Kit Signature Bag to bring and showcase your oils everywhere. Easy to find your oils with these transparent front pockets. 😍
.
🎁 Live Alive Book version 2 to help you kickstart your essential oils journey!
.
One slot taken by @umieadamawisy, two more slot to go! ☑️☑️☑️
.
Do you wanna get the same gifts as well?
Only two slots left!
.
Hurry, click the link in bio to roger me now! 😉 .
.
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Hadiah Premium Starter Kit worth RM100 from me bulan ni : .
.
🎁 Essential Oil Kit Signature Bag to bring and showcase your oils everywhere. Easy to find your oils with these transparent front pockets. 😍
.
🎁 Live Alive Book version 2 to help you kickstart your essential oils journey!
.
One slot taken by @umieadamawisy , two more slot to go! ☑️☑️☑️
.
Do you wanna get the same gifts as well?
Only two slots left!
.
Hurry, click the link in bio to roger me now! 😉 .
.
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

13 2 15 June, 2019
Alhamdulillah, we just knew each other through my sharings in instagram.
.
Mira just share apa yang mira experience and why i love Young Living and the oils in the Premium Starter Kit set (PSK). Never knew that it could make a difference in others' lives, one after another.. 💖
.
If u know me, mira bukan jenis orang yang senang percaya or main beli je lagi-lagi kalau berkaitan dengan kesihatan / supplements / mekap etc.
.
Sebab tu it took lebih 6 bulan sebelum mira invest in this PSK set for me & my family.
.
And you know what? I have never regret it even ONCE.
.
Cuma menyesal sebab tak ambil lagi awal because of my ignorance towards knowledge..my bad. 😅
.
Alhamdulillah, I am already in this essential oil journey for more than a year now and has been consistently in the Young Living Essential Reward program yang ade banyak sangat benefits.
.
Antaranya dapat essential oils secara percuma mengikut bulan iaitu Orange, Aromaease, R.C. and Loyalty blend eo. 😍
.
Dan sekarang mira dapat 20% pv reward almost setiap bulan. Hampir menuju ke 25% pv reward inshallah.
.
Inshallah, dengan izinnya, mira akan sentiasa sharekan kebaikan essential oils ni dengan semua. .
Dan ape yang bestnya Young Living ni, kita diwajibkan untuk guide setiap customer kita dan customer yang jadi member thru starter kit akan automatik jadi builder kita, maksudnya kita mestilah guide sehingga mereka tahu cara untuk menggunakan essential oils dan YL produk yang lain. Itulah guna dapat commission kan. Hehe..
.
So to all my beloved clients, both existing and potential ones and my dearest builders, janganlah malu untuk bertanya, supaya kalian dapat the best from these products inshallah. 😊💕 .
Moga Allah redha inshallah. 🥰🥰🥰
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

Alhamdulillah, we just knew each other through my sharings in instagram.
.
Mira just share apa yang mira experience and why i love Young Living and the oils in the Premium Starter Kit set (PSK). Never knew that it could make a difference in others' lives, one after another.. 💖
.
If u know me, mira bukan jenis orang yang senang percaya or main beli je lagi-lagi kalau berkaitan dengan kesihatan / supplements / mekap etc.
.
Sebab tu it took lebih 6 bulan sebelum mira invest in this PSK set for me & my family.
.
And you know what? I have never regret it even ONCE.
.
Cuma menyesal sebab tak ambil lagi awal because of my ignorance towards knowledge..my bad. 😅
.
Alhamdulillah, I am already in this essential oil journey for more than a year now and has been consistently in the Young Living Essential Reward program yang ade banyak sangat benefits.
.
Antaranya dapat essential oils secara percuma mengikut bulan iaitu Orange, Aromaease, R.C. and Loyalty blend eo. 😍
.
Dan sekarang mira dapat 20% pv reward almost setiap bulan. Hampir menuju ke 25% pv reward inshallah.
.
Inshallah, dengan izinnya, mira akan sentiasa sharekan kebaikan essential oils ni dengan semua. .
Dan ape yang bestnya Young Living ni, kita diwajibkan untuk guide setiap customer kita dan customer yang jadi member thru starter kit akan automatik jadi builder kita, maksudnya kita mestilah guide sehingga mereka tahu cara untuk menggunakan essential oils dan YL produk yang lain. Itulah guna dapat commission kan. Hehe..
.
So to all my beloved clients, both existing and potential ones and my dearest builders, janganlah malu untuk bertanya, supaya kalian dapat the best from these products inshallah. 😊💕 .
Moga Allah redha inshallah. 🥰🥰🥰
.
.
.
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019

9 3 21 June, 2019
Salam Jumuah barakah! Morning semua! 😍
.
Bestkan pagi-pagi raya dah ada haruman lavender atau purification ala-ala spa untuk menyerikan hari raya kita. .
.
Tetamu pun mesti happy je masuk-masuk bau wangii je.. ha~~ 😌😌😌
.
Harini LAST DAY tau untuk dapatkan RM75 OFF 💰 untuk Desert Mist Premium Starter Kit berserta hadiah bernilai RM100 🎁, khas dari mira. 😊
.
.
#wangianitusunnah #pastikanyanghalalantoyyiban 😉
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#gift 
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#youngglivingmalaysia 
#younggliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#setpantang
#setbersalin

Salam Jumuah barakah! Morning semua! 😍
.
Bestkan pagi-pagi raya dah ada haruman lavender atau purification ala-ala spa untuk menyerikan hari raya kita. .
.
Tetamu pun mesti happy je masuk-masuk bau wangii je.. ha~~ 😌😌😌
.
Harini LAST DAY tau untuk dapatkan RM75 OFF 💰 untuk Desert Mist Premium Starter Kit berserta hadiah bernilai RM100 🎁, khas dari mira. 😊
.
.
#wangianitusunnah #pastikanyanghalalantoyyiban 😉
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#minyakbaby #minyakbayi
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#gift
#freegift
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#youngglivingmalaysia
#younggliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#setpantang
#setbersalin

18 0 22 hours ago